Şimdi Ara

www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
0
Favori
42.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8. lig için takımının defans ve kaleci bakımından iyi olduğunu düşünüyorum.Transfer yerine alt yapı çağırmanı tavsiye ederim tabii bütçeni fazla sarsmayacak şekilde.Bazı oyuncularının değeri düşük ama maaşları yüksek onlar yerine alt yapılar olmalı.
    Stadını bilmiyorum ama büyütmek için erken 8.lig.

http://skiller.mzmania.ro/skiller.php?id=5993 bunlarda benim topçular.Mukayese edersin her sezon sonu güçlendirme ve yenileme yaparım takımda.

Bu arada Efsane ksk diye bir takım maç teklifi yollamış bende yanlışlıkla kabul ettim çünkü maç programı bu hafta için doluydu o yüzden her iki maça yedeklerle çıkacağım.Kusura bakmasın lütfen o arkadaş.

• quote:

Orjinalden alıntı: lucretia

8. lig için takımının defans ve kaleci bakımından iyi olduğunu düşünüyorum.Transfer yerine alt yapı çağırmanı tavsiye ederim tabii bütçeni fazla sarsmayacak şekilde.Bazı oyuncularının değeri düşük ama maaşları yüksek onlar yerine alt yapılar olmalı.
    Stadını bilmiyorum ama büyütmek için erken 8.lig.

http://skiller.mzmania.ro/skiller.php?id=5993 bunlarda benim topçular.Mukayese edersin her sezon sonu güçlendirme ve yenileme yaparım takımda.

Bu arada Efsane ksk diye bir takım maç teklifi yollamış bende yanlışlıkla kabul ettim çünkü maç programı bu hafta için doluydu o yüzden her iki maça yedeklerle çıkacağım.Kusura bakmasın lütfen o arkadaş.

Çok teşekkürler...
    Birde hangi mevkiye takviye yapayım...
    Adamın hangi özellikleri olmalı....

• Lucretia , takımında Cumhur diye bir adamla Çinli'ye hayran oldum . Çok iyi adamlar bulmuşsun.
  • keremses nasıl bir takviye düşündüğün nasıl bir taktikle oynayacağına bağlı.Mesela ben bu takımla uzun top ve kanat oynayamam çünkü hem hız düşük hem orta yapma düşük.Benim tercihim kısa paslaşmadır.Buna göre oyuncu alırım yetiştiririm.Ve en önemlisi aynı zamanda benimde eksiğim dayanıklılık çok önemli.Oyuncularınızın mevkisi ne olursa olsun en az 5-6 dayanıklılık olsun.Yine takviye konusuna gelirsek hem ucuz hem iyi yerli transfer zor.Yabancılar önemli o yüzden 3 yabancın olacak ama çok sağlam olacak.

Mesela kadronda Mark Knutsson'u tutmazdım.Hem değeri düşük hem maaşı yüksek artı yaşı çok genç,tecrübesiz.Onun yerine 30'lu yaşlarda tecrübeli bir oyuncu al.Bir sezon iki sezon oynat sat.Sonra yine aynısı.Eğer özelliği çok iyi fiyatı iyi genç oyuncu bulursan al o zaman.İşte kadronda örnek var zaten Konrad Ratulowski.Biraz uzun oldu yazı umarım yardımcı olabilmişimdir.

Mushmula teşekkür ederim her iki oyuncu orta sahada çok önemli benim için ikisinin maliyeti 1 milyon eurodan fazla.Yabancı bulmak kolay ama yerli piyasası çok rekabetli.O mevkide o özelliklerde oyuncu için sanırım en az 2 hafta uğraşmıştım ve hep böyle yaparım.Transferde hiç acele etmeyin o yüzden.

• Bordobereli33 maç yapmak isteyen varmı benimle.
  • Bide bu takımım eksik olan neler hangi bölgeye adam alıyım yardım ederseniz sevinirim.

Takımım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucretia

keremses nasıl bir takviye düşündüğün nasıl bir taktikle oynayacağına bağlı.Mesela ben bu takımla uzun top ve kanat oynayamam çünkü hem hız düşük hem orta yapma düşük.Benim tercihim kısa paslaşmadır.Buna göre oyuncu alırım yetiştiririm.Ve en önemlisi aynı zamanda benimde eksiğim dayanıklılık çok önemli.Oyuncularınızın mevkisi ne olursa olsun en az 5-6 dayanıklılık olsun.Yine takviye konusuna gelirsek hem ucuz hem iyi yerli transfer zor.Yabancılar önemli o yüzden 3 yabancın olacak ama çok sağlam olacak.

Mesela kadronda Mark Knutsson'u tutmazdım.Hem değeri düşük hem maaşı yüksek artı yaşı çok genç,tecrübesiz.Onun yerine 30'lu yaşlarda tecrübeli bir oyuncu al.Bir sezon iki sezon oynat sat.Sonra yine aynısı.Eğer özelliği çok iyi fiyatı iyi genç oyuncu bulursan al o zaman.İşte kadronda örnek var zaten Konrad Ratulowski.Biraz uzun oldu yazı umarım yardımcı olabilmişimdir.

Mushmula teşekkür ederim her iki oyuncu orta sahada çok önemli benim için ikisinin maliyeti 1 milyon eurodan fazla.Yabancı bulmak kolay ama yerli piyasası çok rekabetli.O mevkide o özelliklerde oyuncu için sanırım en az 2 hafta uğraşmıştım ve hep böyle yaparım.Transferde hiç acele etmeyin o yüzden.

Teşekkürler zaten Mark Knutsson satışta
    Konrad Ratulowski'yide satıcam 2 tane sağlam forvetim var
    Taktiğimi yükledim ama 13 numara yerine 21'i oynatıyorum...
    2 tane orta sahaya yabancı takviye yapacağım...
    5 hız ve dayanıklılık olan paslaşması 7 olan iki adam alacağım

www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu

• pucca. ile bu sabahki maçım

• İki tecrübeli defans oyuncumu satışa çıkardım buradan almak isteyen olur belki duyurayım.

Ali Bildar (17691171)

Kerim Sergen (32966510)
  • topic tozlanmış
  • herkesin maç teklifini bekliyorum
  • http://img442.imageshack.us/img442/482/adszyp3.jpg

lucretia ile geçenlerdeki maçım . yine yendi adam ya :D

bu arada luc , adamlarına baktım , yaş sorun olmasa çok iyiler .
  • Yaş o kadar önemli değil hatta tecrübe anlamında iyi bile ama satma nedenim yeterli olmayışları.Bu sezon şampiyonluk gitti yine.Sanırım en kötü ihtimalle 3. olacağım o yüzden şimdiden önümüzdeki sezon hazırlıklarına,transferlere başlıyorum.Takım biraz güçsüzleşecek belki dengesi bozulacak o yüzden önümüzdeki hazırlık maçlarında beni yenebilirsin
  • haklısın luc , ama aldığım bir adamı sadece 2 sezon görebilmek beni üzer , tecrübesi yüksek olan 26-27 yaşlarında adamlar daha iyi olabilir bence .

bu arada geçen hazırlık maçında karşında çok da ezilmedim yani
  • Silphatos ile maçım , 5 yedim ama bence gayet iyi oynadım

• ligde yenilgisiz sadece 1 beraberlikle hala birinciyim
    kotam dolduğu için kendimi uzaklaştırmıştım forumdan
    döndüm

• pucca coşmussun ya

Arkadaşlar bu arada harika bir taktik bulduğumu düşünüyorum yarın da işe yararsa sizlerle paylaşırım.

Çünkü yarın oynayacağım eleman beni kendi sahamda 3-0 yendi.
  • mush taktik işe yaradı galiba
    bize de söylesene şunu
    edit:yarına maç gönderdim kabul et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Intro -- 8 Haziran 2008; 18:11:14 >
  • Pucca kusura bakma artık takım 18 kişi , daha az maça çıkıyorum , kabul edemedim.

Bu arada Taktiğimi açıklıyorum .

Burayı dikkatli dinleyin

Esmerspor ile 9. tur lig maçım.

Esmerspor ile yaptığım taktik sonrası 14. tur maçım.

İşaretlediğim yere iyi bakın. İlk maçta 25 pozisyona giren takım 4 pozisyona giriyor.

Bu da taktik.

Özellikle defansifi seçiyoruz.

Kendi stadımda sürpriz bir şekilde 3 tane yediğim takıma deplasmanda 6 tane atıp geliyoruz.

pucca senin için koydum baya uğraştım , topikte senden başka kimse kalmadı.

• teşekkürler uygulayacağım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.