Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.471
Cevap
22
Favori
458.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olay zaten seyirciyi çekebilmek.
    Hogan
    Austin
    Rock
    Bret
    Cena
    Shawn

Seyirciyi bir şekilde çekebilmen lazım. Karizma da bu konuda epey önemli.

Heel isen de ölümüne nefret ettireceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Olay zaten seyirciyi çekebilmek.
    Hogan
    Austin
    Rock
    Bret
    Cena
    Shawn

Seyirciyi bir şekilde çekebilmen lazım. Karizma da bu konuda epey önemli.

Heel isen de ölümüne nefret ettireceksin.

Hocam katılıyorum seyirciyi çekebilmen lazım ama seyirciyi çekmek var seyirciyi çekmek var the rock mesela inanılmaz bi karizmaya inanılmaz bir mikrofon yeteneğine sahipti,baksan aslında ring içi çok kötüydü ama mikrofon ve karizmadan yırtıyordu,rock seyirciyi çekerdi,wrestlemania da tek seferde gözükmesi bile yeterli seyircinin oraya gelmesi için,edge in,jericho nun heel hallerini hatırlayalım,bu adamlar kendilerinden inanılamz nefret ettirdiler cm punk da aynı şekilde,işte seyirci çekmek böyle olur,yani iki elini kaldırıp yes yes diye seyircilerle tempo tutmakla seyirciyi çekmek biraz kendini kandırmak olur,anlamıyorum ki o taunt nasıl tuttu,tamam ritim olarak falan güzel ama seyirciler bryan ile dalga geçmek için yes yes diye bağırırdı ne oldu da bu kadar sevilir hale geldi ben anlayamıyorum,bazen acaba bryan bu seyircilere para verip mi destekletiyor acaba diye düşündüğüm olmuyor değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

beyler bu dean ambrose wwe den giden yetenekler kervanında olmaz inşallah adam baya baya harcanıyor wwe elden kaçırırsa çok pişman olur

Yıllar sonra Steve Austin tiplemesi bi güreşçi geldi. Inşallah senaristler harcamazlar senin de dediğin gibi knk.

Randy orton da austin tarzında bi psikopat'dı dean ambrose çok özel bi yetenek harcanmamalı ki bence wwe harcamayacaktır,sadece biraz bekletiyorlar,orta seviye feudlara sokarak iyice seyircinin kabullenmesini,benimsemesini bekliyor gibi wwe,roman ve bryan ı önümüzdeki 2 yıl boyunca iyice öne çıkarıp ikisinden birini şirketin yüzü yaparlar ardından da wyatt dean ziggler ve seth iyice şans bulmaya başlar,wwe sırf seyirciler benimsesin diye reigns ve bryanı gözümüze gözümüze sokuyolar,lesnar için de bunu yaptılar aslında ama ben pek yabancılık çekmedim,lesnar zaten mikrofon ve promo eksiği olan biri ve bu eksikliğini heyman kapatınca iyi bi güreşçi oluyordu özellikle ana kemere renk getirdiği aşikar,zira çoğumuz artık cena nın kemeri taşımasından bıkmıştık,lesnara ben alıştım yorumlarda okuduğum kadarıyla birçok seyircide alışmış ama reigns ve bryana bi türlü ısınamadım,bryan eski federasyonlarda başarılı biriydi ama kabul edelim ki sırf yes movement tuttu ve seyirci seviyor diye ön planda şu anda,zira mcmahon gibi bi güreş dahisinin bryana tamamen ürün satışı için katlandığını düşünüyorum

Knk Reigns bryana göre bin kat daha iyi bana göre.En azından vücut var. Karizma var. Bryan'in her yerinden yağ fiskiriyor.

Aynen yiğidi öldür ama hakkını ver demişler,reigns de acayip karizma var,the rock'ın kuzeni kendisi,onların sülalede karizma genetik galiba boy var fizik var kas var bunlar doğru,ring içi olarak moveset kısıtlı,maçları sıkıcı,mikrofonu orta düzeyde,reigns iyi bi güreşçi bunlara kesinlikle katılıyorum ama iş wwe gibi bi şirketin yüzü olmaya gelince,reignse karşı çıkarım işte,olmaz arkadaş valla olmaz,wwe kendi ayağına sıkar bu adamı şirketin yüzü yaparsa,şirketin yüzü olmak üst düzey mikrofon,üst düzey karizma gerektirir,maçların falan da biraz heyecanlı tempolu olmalı,şimdi şirketin yüzü en çok göz önünde bulunan adam olur,reigns 1 maç oynadığı şovlarda bile ben sıkılırken sürekli göz önünde bulunursa wwe batar,çok seyirci kaybeder,bryan konusunda ise,vücut var ama boyu kısa olduğundan pek iyi durmuyor 1.70 falandır bryan,ring de çocuk gibi duruyor,mikrofona bakarsak orta düzey mikrofon ve promo var bryan da,karizma desen yok boy desen yok fizik desen iyi bi boy olmadığı için o da fos,ringe geliş müziği kötü,finisher iyi değil,peki ne var bu adamda?anlam veremediğim bi şekilde seyirci seviyor,zaten seyirci çok seviyor diye bu kadar ön planda,seyirci desteğini çekse,wwe ısrar etmez bryan da,bu adam yetenekli ben onun arkasında duracağım demez,kullanılmış mendil gibi kenara atar,sorun da bu ya aslında ne var da seyirci bu kadar seviyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Bryan indy kökenli bir güreşçi. Ring içi gerçekten çok iyi. WON tarıfından 9 yıl üst üste en teknik güreşçi seçildi. WWE bir tarz yaratmak istedi o da bu şekilde oldu. He belki şirketin yüzü olmaz ama güzel çekişmeler ve maçlar ile hatırlanır. Seth, Dean, Ziggler, Wyatt, Roman. Bu adamlar şirketin geleceği. NXT'de de çok yetenekli adamlar var diyorlar. WWE'nin sıradaki yüzünü ise bilmiyorum. Eskiden Punk'tan umudum vardı. Yazık oldu. Yeni superstarlar lazım. Karizması ile seyircileri büyüleyecek kişiler. Dean uygun gibi. Şahsen ben şu an Dean ve Ziggler'a push isterim.
  • Bu geceki maç tahminlerim.

Stardust vs Goldust
    Stardust

Usos vs Kid & Cesaro
    Kid & Cesaro

Barrett vs Ambrose
    Ambrose

Authority vs Dolph & Rowan & Ryback
    İkinci takım. Orton dönüşünü yapıp Seth'e saldırır. WM için maç hazırlığı olur.

Rusev vs Cena
    Cena diskalifiye veya co ile alır.

Roman vs Bryan
    Berabere veya sonuçsuz. WM'da Triple Threat.

• quote:

Bryan indy kökenli bir güreşçi. Ring içi gerçekten çok iyi. WON tarıfından 9 yıl üst üste en teknik güreşçi seçildi. WWE bir tarz yaratmak istedi o da bu şekilde oldu. He belki şirketin yüzü olmaz ama güzel çekişmeler ve maçlar ile hatırlanır. Seth, Dean, Ziggler, Wyatt, Roman. Bu adamlar şirketin geleceği. NXT'de de çok yetenekli adamlar var diyorlar. WWE'nin sıradaki yüzünü ise bilmiyorum. Eskiden Punk'tan umudum vardı. Yazık oldu. Yeni superstarlar lazım. Karizması ile seyircileri büyüleyecek kişiler. Dean uygun gibi. Şahsen ben şu an Dean ve Ziggler'a push isterim.

NXT de çok yetenekli adamlar var,ben fazla izlememe rağmen hemen yetenekli adamlar gözüme çarpıyor,zayn neville breeze bu üç adam şirketin geleceği ki bunların yanında seth wyatt ziggler dean de var,şirketi iyi bir gelecek bekliyor,ama son 1 senedeki görüntü şu şekilde:''roster roman,bryan ve diğerleri şeklinde ayrılıyor'' diğer adamlar üvey evlat muamelesi görüyor,bryan ın ring içine ve roman ın karizmasına hiç bişey demem,reigns ve bryan hater değilim,doğruları ve yanlışları söylüyorum,bu iki isim şirketin yeni yüzü olmamalı,bana kalsa şirketin yüzü konusunda wyatt dean seth ve ziggler dörtlüsü arasında karar veremezdim valla 4 ü de birbirinden yetenekli,şunu diğerinden daha fazla seviyorum bile diyemiyorum

• quote:

Bu geceki maç tahminlerim.

Stardust vs Goldust
    Stardust

Usos vs Kid & Cesaro
    Kid & Cesaro

Barrett vs Ambrose
    Ambrose

Authority vs Dolph & Rowan & Ryback
    İkinci takım. Orton dönüşünü yapıp Seth'e saldırır. WM için maç hazırlığı olur.

Rusev vs Cena
    Cena diskalifiye veya co ile alır.

Roman vs Bryan
    Berabere veya sonuçsuz. WM'da Triple Threat.

Rusev in serisi wm ye kadar gider bence,wm de de cena kazanır ama ben cena vs rusev feudunun hayal kırıklığı olacağı düşüncesindeyim,rusevi sevemedim bi türlü

• Guzel bir ppv oldu. Ancak tek ana kemerle wwe nereye kadar gider orası meçhul. En olmadı wwenin altı inteintercontinental ve us'in üstü yeni bir kemer gelmesi lazım.

• Orton
  • Yahu şu Deanı harcıyorlar adama hiç galibiyet vermiyorlar yuh artık
    Randy Orton'da sonunda geri döndü dönüşü kimseyi şaşırtmadı zaten o değilde Bray Wyatt iyi fake attı Undertaker gibi gelerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 23 Şubat 2015; 17:26:58 >
  • bi maçıj sonucunu bilerek hatta son hareketi bilerek izlemek pek tat vermedi ama brayn iiy maç çıkardı.
  • PPV iyiydi bence hatta bekledigimden daha iyiydi, seyirci katletti ama yine ppv u; Orton donmus, Sting gelmis,aniden Undertakerin muzigini duymamiz, Daniel Bryan in finisherini ilk defa Roman Reigns kick-out etmis, Cena 10 yil sonra ilk kez submission ile yenilmis fakat seyircide reaksiyon r si bile yoktu. Stingin beyzbol sopasi ve Triple h in cekicini karsi karsiya gormek bile yeterdi benim icin. Ayrica Dean Ambrose da muthis bir karakter degisimi de varhttp://www.wwe.com/videos/playlists/wwe-fastlane-2015-exclusive-videos
  • TuRKKuRT T kullanıcısına yanıt
    cena pes etmedi,kendinden geçti orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

cena pes etmedi,kendinden geçti orada

Yinede submission la yenilmis sayiliyor Cena 10 yildir boyle yenilmemisti ve acikca beklemiyordum bu macta bunu

• TuRKKuRT T kullanıcısına yanıt
    eliyle pes ettim yapmadığı için pek düşük görülmüyor
  • WWE'nin Bray Wyatt paylaşımına baktım da 10 yorumdan 9'u Undertaker'ın yenileceğiyle ilgiliydi. Herkes neredeyse aynı şeyi söylüyor. Bray karanlığın yeni sembolü olsun diye Undertaker'ın ona maç kaybedeceğini düşünüyorlar. Acaba gerçekten böyle bir planları var mı veya yorumlardan yola çıkarak hikayeyi değiştirmeyi düşünür mü WWE yetkilileri. Bir de Sting'in yüzleşme videosunu hiç bir yerde tam şekilde bulamadım bulan olursa yollasın lütfen
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    desirulezden parçaları indir bak :)
  • Resimleri atayım en azından Sting neredeyse Undertaker kadar ruhsuz ve soğuk bakıyor. Adamda ayrı bir karizma var.

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Taker'ın gelip de bu maçı kazanmasının pek anlamı olmaz ama Wyatt kazanırsa konumunu ve karakterini sağlamlaştırır. Taker zaten bir efsane. Yıllardır pek çok başarı kazandı ve WWE'nin hatta güreş tarihinin en iyi güreşçilerinden biri oldu. Yakın zamanda da emekliliğini ilan eder artık.

Fakat maalesef her efsane bir gün gençlere yol açmak için kaybetmeli. Taker da efsane Snuka'yı yenmişti sonuçta.

Öte yandan bir Taker vs Sting maçı istiyorum. Umarım en geç Summerslam de olur.

Şova gelirsek seyirci cidden kötüydü. Divas maçı ve son maç hariç istediğim gibi gitti maçlar. Ambrose da kazansaydı fena olmazdı. Bryan, Ziggler, Ryback ve Rowan takım olarak gidecek sanırım WM'ya.
  • Bu rusevde niye bu kadar ısrarcılar normalde severim heel karakterleri bi bunu sevemedim.

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.