Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • türkiyede televizyonda verirlerdi eskiden şimdi vermiyorlar değilmi

Orijinalden alıntı: waleur5

türkiyede televizyonda verirlerdi eskiden şimdi vermiyorlar değilmi

D-smartta var ama geriden geliyor hem de paralı olması lazım. Teknoloji çağındayız sürekli spoiler yiyoruz o yüzden saçma olur oradan izlemek Günü gününe internetten takip ediyoruz buradakiler olarak

Orijinalden alıntı: JackyJack

Dostlar aranızda hiç NXT takip eden varmı ? Kevin Owens debutu ve Sami Zaynin NXTC olmasından sonra WWE'nin en iyi 2. şovu olmuştur bana göre. Hatta Kevin Owens vs Sami Zayn maçını WM'ya koyma fikirleri varmış. Bu olursa tüm şovu çalan maç olur.

Aynen öyle NXT biraz daha serbest bir ortam olduğu için çok daha keyifli maçlar oluyor. Ben Adrian Neville'ı da seviyordum ama Zayn de kaç zamandır hakediyordu. Umarım kevin vs zayn maçı WM'da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Dostlar aranızda hiç NXT takip eden varmı ? Kevin Owens debutu ve Sami Zaynin NXTC olmasından sonra WWE'nin en iyi 2. şovu olmuştur bana göre. Hatta Kevin Owens vs Sami Zayn maçını WM'ya koyma fikirleri varmış. Bu olursa tüm şovu çalan maç olur.

Aynen öyle NXT biraz daha serbest bir ortam olduğu için çok daha keyifli maçlar oluyor. Ben Adrian Neville'ı da seviyordum ama Zayn de kaç zamandır hakediyordu. Umarım kevin vs zayn maçı WM'da olur

Adrian Neville müthiş bir isim bana görede. Fakat NXTC kaybetmesi bence kendi açısından daha iyi oldu. Ana kadroya çıkışı hızlanmış oldu böylece.

• Güreştürkiyeden (Rollinse saygım arttı)

quote:

Clevaland’da yayınlanan ‘’This Is Awesome Wrestling Show’’ programının konuğu ‘’Mr. Money In The Bank’’ Seth Rollins olmuş ve kendisi NXT, MITB, kariyeri ve CM Punk’ın WWE’den ayrılması ve UFC’ye katılması gibi konularda konuşmuş. CM Punk hakkında dedikleri aşağıda:

CM Punk’ın WWE’den Ayrılması Hakkında:

‘’Bu onun için iyi oldu. Punk’ın WWE’de ayrıldıktan sonra kendisine biraz saygı kazandırması gerekiyordu ve o da büyük bir sıçrayışla önce podcast programında büyük bir açıklama yaptı, ardından UFC’ye imza attı. Ona yeni kariyerinde başarılar diliyorum. Orada buradaki gibi büyük başarılar kazanmasını umuyorum. Bence yeni şeyler denemek onun için ilginç olacak. O 18 yaşından beri sadece bir profesyonel güreşçiydi. Ve bu yaşından sonra kendisini rahat hissettiği alandan çıkması ve yeni bir şeyler denemesi gerçekten takdir edilesi bir davranış ve onun neler yapacağını merakla bekliyorum.’’

CM Punk’ın WWE’den Ayrılma Yolu Hakkında:

‘’Bence her iki tarafta bu konuyu daha iyi ele alabilirdi. Ve yolun sonunda herkes bu konuda aynı şeyleri söylüyor. Ama ben onun tercih ettiği yolu desteklemiyorum fakat onun psikolojik açıdan nerede ve ne durumda olduğunu anladığımı düşünüyorum. Yaptığımız bu işin bir bedeli var. Çok fazla seyahat ediyorsunuz. Çoğu maçınızı kaybediyorsunuz. Öfkelendiğiniz ve psikolojik sınırlarınızın zorlandığı anlar oluyor. Bu gibi durumlar sizi farklı bir insana çevirebilir. Eğer kim olduğunuz ya da kim olmak istediğiniz ile ilgili durumlardan mutlu değilseniz geri adım atmanız gerekebilir. Ve dönüp kendinizi hapsettiğiniz sınırların dışına çıkmanız gerekebilir. Bence Punk’ta bunu yaptı, geri adım atması gerektiğini düşündü ve neler olduğunu görmek istedi. Eğer bundan hoşlanmazsa da aynı şekilde devam edebilir. Bence insanlar bunu reddetmeyi kabul etti. Dediğim gibi, toplumda bu konu hakkında farklı görüşler var ve iki zıt taraf var. Bence ortalıktaki bu görüşler ve tüm toz duman dağıldıktan sonra her şey yoluna girecek.’’

CM Punk Dönerse WWE'deki İsimlerin Görüşlerinin Nasıl Olacağı Hakkında:

‘’Ben onun dönmemesi için bir neden göremiyorum. Öncelikle o kendininde kabul ettiği üzere tam bir jerk. Eğer podcast’ini dinlediyseniz siz de fark etmişsinizdir, geçtiğimiz aylarda ve olduğu yerde iyi bir modda olduğunu söylemedi. Bugünlerde ne kadar asık suratlı olduğundan ve tam bir jerk olduğundan bahsetti, hem de her zaman olduğundan daha fazla. Bence biz ona bir gün geri dönerse tekrar hoşgeldin diyebileceğiz. Ben kin tutan bir insan değilim. Bence herkes ikinci bir şansı hak eder, kendilerini yeniden gösterme şansı. Ona hoşgeldin diyeceğimden eminim. Onun bazı problemlerle yüzleştiğine eminim, arka alanda bunun aksini söyleyen yok zaten, herkes aynı fikirde. Çoğu insan bu gibi şeyleri çabuk atlatır. Bence bu işi için en iyisi, Punk’ın geri dönmesi fikrine açığım.’’

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Orijinalden alıntı: D.

İnsanlar Reignse karşı boş yere nefret besliyor

Neden?

Bende aynı soruyu nefret besleyenlere soruyorum Neden ?

Yeterli cevaplar fazlasıyla gelmiş zaten, o yüzden klişe olanları es geçicem. Üçüncü senesi ama bir karakteri bile yok. Sanırım hala Shield giriş müziği ve aynı kıyafetlerle giriyor, kıyafetler desen Bossman çakması. Üçüncü sene demişken, Rock'ın 1998'deki maçlarına bak bir de bu adamın şimdiki maçlarına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• WWE, Attitude Era için mükemmel olabilecek şuan ki 10 süperstarı listelemiş. Liste şu şekilde;

10. Paige
    9. Ryback
    8. Seth Rollins
    7. Stardust
    6. Adam Rose
    5. Adrian Neville
    4. Dean Ambrose
    3. Bray Wyatt
    2. The Bella Twins
    1. Dolph Ziggler

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Kadınları geç Ryback jobber olurdu. Rollins o kadar kişinin arasında tutunamazdı. Stardust ile Adam Rose is yapardı. Wyatt da aynı sekilde. Ambrose zaten hardcore kemeri için mucadele ederdi garanti. Ziggler da jobber ya da mid card olurdu. Nevillei tanımıyorum. Bunların dışında Damien Mizdow da o zamanlarda epey ün kazandırdı herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 20 Aralık 2014; 8:39:29 >

Orijinalden alıntı: Feitan

Feitan Return.OMG!

Welcome back brother!

-Ryback vs Rusev (beklenilen feud)
    -John Cena vs Brock ( ben izlemekten keyif almıyorum ama John Cena adı için son bir şansı hakediyor)
    -Rollins vs Randy ( daha belli değil büyük ihtimal olur olursa da iyi olur)

Orijinalden alıntı: Feitan

Hoşbulduk hafız.WWE'nin gidişatı şu an da iyi.Biraz değerlendirme yapalım.

-Ryback vs Rusev (beklenilen feud)
    -John Cena vs Brock ( ben izlemekten keyif almıyorum ama John Cena adı için son bir şansı hakediyor)
    -Rollins vs Randy ( daha belli değil büyük ihtimal olur olursa da iyi olur)

John cenadan bunaldim.haci ben artık gina geldi.

• Brock vs Randy olmalı.Tabi bazı saçmalıklar var yine.Yılın overrated yıldızı da kesinlike Wyatt.Bu adamın girdiği feud'lar hep mi sıkıcı olur.Karşısındaki adamı da rezil ediyor.En fazla 3 ppv sürüyor.Ring içi berbat,daha şu adama şans yok.Bitti kullandı.Nxt'de bekleyen kişiler var.Ayrıca 1 yıl önce burda Rusev Wyatt'tan yetenekli dediğim de bir kaç kişi eleştirmişti nerde onlar.Şuan Rusev'in konumu Wyatt'a göre çok iyi.
  • Beyler 5 Ocak Raw şovunda çok büyük bir olay olacakmış. Wrestlemania için planlanan büyük bir olayın startı verilecekmiş ancak sır gibi saklanıyormuş. WWE'nin facebook sayfasında bu sıralar sürekli Sting-Undertaker-Goldberg paylaşımlarına denk geliyorum acaba bu üçünden biri mi şovlarda gözükecek

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler 5 Ocak Raw şovunda çok büyük bir olay olacakmış. Wrestlemania için planlanan büyük bir olayın startı verilecekmiş ancak sır gibi saklanıyormuş. WWE'nin facebook sayfasında bu sıralar sürekli Sting-Undertaker-Goldberg paylaşımlarına denk geliyorum acaba bu üçünden biri mi şovlarda gözükecek

Stingle alakalı birşeyler olabilir bence...

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Sting va undertaker olur büyük ihtimalle.

Orijinalden alıntı: Tuomir

Sting va undertaker olur büyük ihtimalle.

WWE bu konuda büyük bir yanlış içerisinde. Gelen haberlere göre Wrestlemania için Triple H vs Sting ve Undertaker vs Bray Wyatt maçını düşünüyorlarmış. Umarım böyle korkunç bir hata yapmazlar fanlar onlarca senedir Undertaker vs Sting maçını bekliyor. Undertaker'ın bir daha güreşme şansı olmayabilir. Belki de 5 ocakta Undertaker vs Sting feudu başlayacak sırf ters köşe yapmak için bu 2 maç olayını ortaya attılar bilemiyorum ama o yazdığım 2 maç olursa Undertaker ve Sting hayranları için büyük hayal kırıklığı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cena'nın heel olması lazım. Ama WWE risk almak istemiyor.

Orijinalden alıntı: MRTFR

Cena'nın heel olması lazım. Ama WWE risk almak istemiyor.

Cenanin tshirtleri bilmem bir sürü aksesuari çok satılıyor. Genel de çocukların kahramani olarak gösterildiği için heel karakter olmuyor ben böyle düşünüyorum.ama heel cena çok ama çok cool olabilir.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.