Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: D.

Dean sonunda push almaya başladı.Payback de Fatal 4-Way olacak.Bu işin sonu Shield War'a gider umarım.

Bu arada Sami Zayn

Bu seth rollins niçin J&J security i hala yanında tutuyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Arkadaşlar.Arkadasımda dsmart varmıs.Gecen en son izledğinde EDGE geldi dedi?Dogru mu?3'e 3 maç yapmışlar?Doğru mu edge geldi mi?Birde ben wwe'nin yeni bölümlerini nasıl izlerim?(dsmart yok inertnetten nasıl izlerim)
    EDGE gerçekten geldi mi?Maç yaptıysa nasıl izlerim?

edge geliyor arada ama maç yapmıyor,felç kalma riski olduğu için güreş hayatı bitti edge'in edge geldiğinde de konuşma falan yapıyor,ayrıca dsmart falan 1 ay geriden veriyo heralde desirulez'den takip et,ingilizce ama kesilmeden izlersin

Ne diye konuşuyor?

Baby Face olarak geliyor önceden can düşmanı olduğu Cena'ya destek oluyor, christian ile sarılıyor, dost muhabbetleri falan filan ardından ayrılıyor. Ultra heel bir karakterin böyle davranmasına 2011 yılından beri alışamadım. Adam çok sağlam bir şekilde heel olarak yer edinmiş kafamda. Jeff Hardy'e, John Cena'ya, Undertaker'a yaptıklarından sonra onu böylesine babyface olarak görmek cidden çok absürt kaçıyor benim için Her hileyle ve kötü biten maçın ardından duyulan "On this day" şarkısı çalınca nedense aklıma hep o gıcık gülüşlü aşırı fırsatçı ve hilekar edge geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 5 Mayıs 2015; 16:31:37 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Arkadaşlar.Arkadasımda dsmart varmıs.Gecen en son izledğinde EDGE geldi dedi?Dogru mu?3'e 3 maç yapmışlar?Doğru mu edge geldi mi?Birde ben wwe'nin yeni bölümlerini nasıl izlerim?(dsmart yok inertnetten nasıl izlerim)
    EDGE gerçekten geldi mi?Maç yaptıysa nasıl izlerim?

edge geliyor arada ama maç yapmıyor,felç kalma riski olduğu için güreş hayatı bitti edge'in edge geldiğinde de konuşma falan yapıyor,ayrıca dsmart falan 1 ay geriden veriyo heralde desirulez'den takip et,ingilizce ama kesilmeden izlersin

Ne diye konuşuyor?

Baby Face olarak geliyor önceden can düşmanı olduğu Cena'ya destek oluyor, christian ile sarılıyor, dost muhabbetleri falan filan ardından ayrılıyor. Ultra heel bir karakterin böyle davranmasına 2011 yılından beri alışamadım. Adam çok sağlam bir şekilde heel olarak yer edinmiş kafamda. Jeff Hardy'e, John Cena'ya, Undertaker'a yaptıklarından sonra onu böylesine babyface olarak görmek cidden çok absürt kaçıyor benim için Her hileyle ve kötü biten maçın ardından duyulan "On this day" şarkısı çalınca nedense aklıma hep o gıcık gülüşlü aşırı fırsatçı ve hilekar edge geliyor

Kesinlikle. Edge'in o gülüşü yok mu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

• Sami Zayn ve Dean Ambrose
    Bu arada Sandow'un yeni müziği çok başarılı olmuş la

• quote:

WWE, Lana için babyface turn senaryosu olarak Payback'teki Rusev'in Cena ile olan karşılaşmasında Rusev'in, Lana yüzünden ''I Quit'' demesi ve Lana'nın resmen babyface olması bekleniliyor.

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: WP Maokai

Merhaba arkadaşlar ben Smackdown'u 2007-2009 civarında severek izliyordum. Tam Jeff Hardy, CM Punk ve Edge'in parladığı senelerde. Bu aralar tekrar izlemeyi düşünüyorum, nereden izleyebilirim?

Ek olarak eski izleyicilere bir sorum olacak, eski tadı veriyor mu?

desirulez.net
    http://watchwrestling.ch/

Bu sitelerden izleyebilirsin.

-Şovu King Barrett açmış. Barrett, ringde Jerry Lawler'a röportaj vermiş. Lawler röportaj boyunca zorbalık yapmış Barrett ve onu Bullhamer vurmakla tehdit etmiş. Ancak Ziggler onu bölmüş ve gecenin ilk maçına geçmişiz.

-Ziggler vs Barrett maçı başladıktan bir süre sonra Sheamus gelmiş ve maça karışmış. Barrett ile beraber Ziggler'ı döven ikiliyi, Neville gelerek engellemiş ve orada bir takım maçı ayarlanmış.

-Ziggler & Neville defeated Sheamus & King Barrett. Maçın çok iyi olduğu söyleniyor.

-Luke Harper defeated Fandango. Maçtan sonra Eric Rowan, Harper onlara bakarken Fandango'ya saldırmış.

-Lana büyük bir destekle ringe gelmiş ancak onu Rusev bölmüş. Bağırarak Cena hakkında bir promo kesmiş ve onun hesabını Raw'da keseceğini söylemiş.

-The New Day defeated Ryback & Tyson Kidd & Cesaro. Maçtan sonra Bray Wyatt olay yerine gelmiş ve herkes şaşkın bir şekilde kalmış.

-Naomi defeated Emma. Naomi ve Tamina, maçtan sonra Emma'yı bir güzel dövmüşler.

-The Lucha Dragons defeated Los Matadores.

-WWE WHC için kontrat imzalama törenine 4 isim de gelmiş. Kane, herkese sözleşmeyi imzalamış ama Rollins imzalamayacağını söylemiş ve Kane'e kendi için imza atmasını söylemiş. Ama Kane bunu reddetmiş. En sonunda Ambrose, kavga başlatan taraf olmuş ve kavganın sonunda ayakta kalan isim Seth Rollins olmuş. Şov da böyle son bulmuş.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• quote:

Bildiğiniz üzere son Raw'da Dean Ambrose, WWE World Heavyweight Kemeri'ne 4.aday oldu. Bazı iddialara göre Dean Ambrose'un bu maça girmesinin bir son dakika kararı olduğu söyleniyor. Çünkü Ambrose son Raw'dan sonra TV reklamlarında hala Payback'teki maç Triple Threat Maçı olarak gösterilmiş.

Ambrose'un bu maça konulmasının nedeni olarak potansiyel bir WM 32 maçı için bir ön hazırlık olduğu söyleniyor. Shield üyeleri bu yüzden bu maça konulmuş.

İkinci bir iddia olarak da Ambrose'un Reigns ve Orton'a karşı bir heel turn geçirmesi bekleniyor. Bunun sebebi olarak şirketin inandırıcı bir heel eksikliği çekmesi olarak gösteriliyor. Ambrose heel olduktan sonra şirket yeni babyfaceler üretebilecek duruma gelecekmiş.

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/forum.php

The Little Magician #19

• quote:

Sami Zayn'ın son Raw şovunda geçirdiği sakatlığın ciddi olduğu söyleniyor. Bildiğiniz üzere kendisi Cena karşısına çıktı son Raw'da. Henüz onun ana rosterda olup olmadığı belli değilmiş. Kendisi SD'de maça çıkacaktı ancak sakatlığı yüzünden Zayn, SD'deki maçından çekildi ve SD yeniden yazıldı.

Zayn'ın aksiyondan birkaç ay uzak kalması bekleniliyor. Durumunun ciddi olduğu söyleniyor ancak WWE doktorları henüz Zayn için resmi açıklama yapmadı. Eğer ki birkaç ay uzak kalırsa, Kevin Owens karşısında Takeover'da çıkacağı maç iptal olabilirmiş. Onun yerine Tyler Breeze, Finn Balor ve Hideo Itami, gece sonunda Owens ile kemer maçına çıkmaya hak kazanmak adına maça çıkacakmış.

The Little Magician #19

• Beyler 2007-2011 arası deli gibi izlerdim tam bir fanboyuydum ama sıkmıştı bir yerden sonra özellikle favori adamım Jeff Hardy gidince tat vermedi ama edge var dedik o'da gidince tam bırakmıştım şimdi bol bol boş zamanım var bu yüzden tekrar başlıcam izlemeye.

Peki şimdi Nerden izleyebilirim Beyler ? hem güncel takip edip hemde eskileri izleyebileceğim bir site falan var mı ?

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Beyler 2007-2011 arası deli gibi izlerdim tam bir fanboyuydum ama sıkmıştı bir yerden sonra özellikle favori adamım Jeff Hardy gidince tat vermedi ama edge var dedik o'da gidince tam bırakmıştım şimdi bol bol boş zamanım var bu yüzden tekrar başlıcam izlemeye.

Peki şimdi Nerden izleyebilirim Beyler ? hem güncel takip edip hemde eskileri izleyebileceğim bir site falan var mı ?

Jeff, Edge neyse de CM Punk emekli olmuş be abi.

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • quote:

quote:

Beyler 2007-2011 arası deli gibi izlerdim tam bir fanboyuydum ama sıkmıştı bir yerden sonra özellikle favori adamım Jeff Hardy gidince tat vermedi ama edge var dedik o'da gidince tam bırakmıştım şimdi bol bol boş zamanım var bu yüzden tekrar başlıcam izlemeye.

Hadi be
    1.Jeff Hardy 2.Edge 3.Favori adamım Cm Punk 4.Randy Orton 5.Brock Lesnar 6.Sheamus idi.
    Divalardan ise
    Candice Michelle Kelly Kelly Trish Stratus ve Lita idi.
    Bunlar yoksa özellikle saydığım 6'lıdan en azından 1 tanesi bile yoksa izlememe gerek yok bari nostaji olsun diye WrestleMania elimination chamber hell in a cell falan izleyeyim.

• quote:

quote:

quote:

Hadi be
    1.Jeff Hardy 2.Edge 3.Favori adamım Cm Punk 4.Randy Orton 5.Brock Lesnar 6.Sheamus idi.
    Divalardan ise
    Candice Michelle Kelly Kelly Trish Stratus ve Lita idi.
    Bunlar yoksa özellikle saydığım 6'lıdan en azından 1 tanesi bile yoksa izlememe gerek yok bari nostaji olsun diye WrestleMania elimination chamber hell in a cell falan izleyeyim.

İzlesem de eski tadı vermez diye izlemiyorum. Arada eski maçlara bakıyorum. Bilgehan'ın sunduğu zamanlar nasıldı ama?

• beyler sizce Roman Reigns ile Dean Ambrose'un arası açılır mı?
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Payback'te +9 Klasik John Cena I Quit maçı olacak :(

The Little Magician #19

• Yalnız eski tadı vermiyor ya...
    Ne edge ne mickey james ne mat Hardy var ne trish stratus var ne jeff hardy var ne lita var ne cm punk var ne brock lesnar nede mick foley var.
    Bunların arasında yaşanan olaylar ve kavgalar wwe'nin altın çağını oluşturuyordu.
    Özellikle Kane edge ve matt Hardy arasındaki lita tartışması 1p numaraydı veya mick foley ile edge WrestleMania extrem rules maçı efsaneydi.

Şimdi yeniden başlıyayim dedim eskisi gibi sarmıyor.
    Sevdiğim insanlar yok boş geliyor artık nostaji olsun diye eski maçları tekrardan izliyorum daha çok zevk veriyor.

* Dean Ambrose şovu açmış. Payback main event'inden bahsetmiş. Onu Shield'dan arkadaşı Roman Reigns bölmüş. Daha sonra Kane ringe gelmiş ve maçları ayarlamış. Ambrose ilk güreşen isim olacakmış.

* Dean Ambrose def. Sheamus.

* Kane ve Seth Rollins arka alanda tartışmışlar. Kane, Rollins vs Ryback maçını ayarlamış.

* Rusev ve Lana ringe gelmiş. Lana çok büyük cheer almış. Rusev de bundan mutlu değilmiş. Lana, geçtiğimiz haftalarda Fandango ile dans ettiği için özür dilemiş.

* Seth Rollins ringe gelmiş ve maçı hakkında şikayette bulunmuş. Ryback gözükmüş ancak Bray Wyatt arkasından saldırmış. Seth Rollins bundan mutlu olmuş ve maçın forfeit şeklinde bitmesini talep etmiş. Ama Ryback maça devam etmek istemiş.

* Seth Rollins def. Ryback.

* Tyson Kidd def. Kofi Kingston. - İki takımda maçtan önce promo kesmişler.

* Bo Dallas ringe gelmiş ve Daniel Bryan'ın sağlığı hakkında konuşmuş.

* Neville def. Bo Dallas. - King Barrett masada bulunmuş.

* Roman Reigns def. Kane. - Bu maçın türü NO DQ imiş. Bu maçta bazı aletler kullanılmış. Reigns, maçı Spear ile getirmiş.

The Little Magician #19

• quote:

Orijinalden alıntı: snoopdogg16

beyler sizce Roman Reigns ile Dean Ambrose'un arası açılır mı?

açılmayı bırak mutlaka bu ikisi feuda girecektir,hatta seth rollins de bu feuda katılacaktır,zira wwe eski takımları feuda sokmayı çok sever,ambrose heel turn yapabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.