Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • hayatımda kanenin maçları kadar sıkıcı bir maç görmedim direk geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 17 Aralık 2014; 19:22:41 >

Reigns maalesef ki Royal Rumble'ı kazanmaya geldi WM31'de Lesnar ile karşılaşacak ilginç ve üzücü olan ise WWE'nin Reigns uğruna Rollins'i harcama fikirleri.Reigns'in WM31'de ünvanı alıp SummerSlam'e kadar koruyacağı planlanıyormuş bu yüzden de Rollins başarısız cash-in yapabilirmiş eğer bunu yapmazsa zaten çantanın kullanma süresi bitecek.Eğer böyle birşey olursa Reigns'e karşı nefretim daha da artacak.
  • Seth Rollins kadar overrated bir güreşçi daha görmedim. Garip ne idugu belirsiz bir moveset vucut desen yok. Az biraz mikrofon yeteneği var hepsi bu. Aşağı çekilmesi iyi olacaktır. Belki bu gimmickten kurtulur çünkü iyice kabak tadı vermeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reigns rr'yi alacak ya ona yanıyorum ben..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Beyler bazı yerlerde okuduğuma göre Sting Royal Rumble PPV'sine hazırlanıyormuş. Güreşip güreşmeyeceğini bilmiyorum ancak bu sefer beyzbol sopası ile ortaya çıkıp 30 kişilik royal rumble maçında büyük bir olaya imza atacağı söyleniyor. Muhtemelen 30. kişi geldikten sonra ortaya çıkıp birini ring dışına atacak ve Roman'ın kazanmasını sağlayacaktır. Bir anda beyzbol sopasıyla ortaya çıkıp maçın seyrini değiştirip ağır ağır ringi terkedeceği söyleniyor. Gerçek midir bilmiyorum tabi

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    sethe dikkat ettyisen adam ana şovlar açıktıktan sonra gelişmeye başladı.tabi hereks aynı oalcakd eğil.bi john cena olması uzun sürer.rybaxck gibi streoid kullanırsa daha da gelişebilir.

Orijinalden alıntı: D.

İnsanlar Reignse karşı boş yere nefret besliyor

Neden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Neden?

Bende aynı soruyu nefret besleyenlere soruyorum Neden ?

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

quote:

quote:

Neden?

Gereksiz yere mega push alması.Ve de ortakları Rollins ve Ambrose'un ondan daha yetenekli olmasına rağmen onlar yerine WWE'nin ısrarla onu yükseltmesi.Göreceksiniz WM31'de Brock Lesnar ile Main Event'e çıktığında WM tarihinin en kötü main eventini izleyeceksiniz demedi demeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

quote:

quote:

Neden?

Gereksiz yere mega push alması.Ve de ortakları Rollins ve Ambrose'un ondan daha yetenekli olmasına rağmen onlar yerine WWE'nin ısrarla onu yükseltmesi.Göreceksiniz WM31'de Brock Lesnar ile Main Event'e çıktığında WM tarihinin en kötü main eventini izleyeceksiniz demedi demeyin.

Öncelikle çok sıkı bir wwe takipçisi değilim ara ara bıraktığımda olmuştur kendi düşüncelerimi söyleyim.Öncelikle WWE parasına bakar bir güreşçinin ring içi veya mikrofon performansı daha sonra gelir.Parasına bakar derken ne demek istiyorum seyircilerin o güreşçiyi sevmesi ürünlerinin satılması ona para getirmesini ister.Cenayı sevin veya sevmeyin ring içi yeterli olsun veya olmasın Cena para kazandıran bir adam ondan dolayı hala zirvede.Roman Reigns de bu yolda ilerliyor seyirciler tarafından sevilen bir adam ayrıca The Rockın kuzeni olması da ayrı bir avantajı.Lesnar ile maçına gelecek olursak Lesnar zaten güreşmiyor ki adam dövüşüyor bildiğin güncel rosterda onla kapışabilecek tek adam Roman Reigns.Batista olsa bir ihtimal onu söyleyebilirdim.Cenayı nasıl yendiğini hepimiz hatırlıyoruz.Roman Reignsi Lesnar karşısına güçlü çıkarmak için "God" modunu açtılar ancak bu gerekli zaten Lesnar ile karşılaşacaksa herkesi devirmesi gerek aynı şey Rusev için de geçerli Rusev en son ne zaman yenildi ben hatırlamıyorum büyük ihtimalle Cena onun serisine son verecek benim düşüncelerim bunlar

The Little Magician #19

• yenerse zaten saçmalık olur.şuan en yenebilecek isim jhon cenadan başkası görünmüyor bence.belki rock gelir alır sonra cenaya verir felan.roman ın alması şuan için erken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 18 Aralık 2014; 17:06:49 >
    Vücut olmayabilir ama kendi cüssesine göre normal şu anda Seth. Steroid alıp dengesini bozmasını istemem. WWE sonuçta bu güreşçileri kullanıp atıyor. Ryback'in sonu da pek farklı olmayacak. Garip hareketlerdense biraz daha realistik bir moveset ve farklı bir gimmick iyi gider. Adamın her tarafı lateks oyuncak gibi duruyor, keza hareketleri de öyle.

Orijinalden alıntı: montevo

yenerse zaten saçmalık olur.şuan en yenebilecek isim jhon cenadan başkası görünmüyor bence.belki rock gelir alır sonra cenaya verir felan.roman ın alması şuan için erken.

Nisan ayında alacak zaten daha var

The Little Magician #19

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    bence ryback bu tarzı ile iyi.biraz daha konu bulsalar süper olur.hareketleri bana abartılı gelemdi.hoş oyun gibi oldu wwe.ancak kullanıp atma konusunda haklısın.tek tük adamalr uzun süredir var.galiba son adamlar big show ve jhon cena.amaç para olduğu için daha çook güreşçi görürüz.bu arada new japan wretlinge arada bi bakın.güreş namına bişeyler vaad ediyor.
  • Dostlar aranızda hiç NXT takip eden varmı ? Kevin Owens debutu ve Sami Zaynin NXTC olmasından sonra WWE'nin en iyi 2. şovu olmuştur bana göre. Hatta Kevin Owens vs Sami Zayn maçını WM'ya koyma fikirleri varmış. Bu olursa tüm şovu çalan maç olur.
  • Şu ringlerde keşke bir tane de Türk güreşçi olsaydı. Adam Rose tarzında hiç fena olmazdı. Kemer kazanmasın maksat şov olsun arada gelip gitsin. Sonuçta Türk diye Elvan Abeylegesse bile izledi bu nesil ve çoğu çocuk belki de onun sayesinde atletizme gönül verdi. Su saçma diziler yerine adam gibi altyazılı bir şekilde sunulsa TR'de bir Türk güreşçi ile reytinglerde üst sıralara oynar.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.