Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Synyster®

WWE şampiyonu kimse ileriki house showlarda onun maçı gösterilir yani kemerini kaybedene kadar cena olarak verirlir eğer kemer el değiştirirse cenanın yerine kemeri kazanan geçer. Ha tabi cena kazanmayacak demiyorum ama bu hep böyledir, umarım kaybeder

kaybetmesi konusunda herkes hemfikir hocam

Orijinalden alıntı: Feitan

Eğer amerikan güreşi gerçek olsaydı.En iyisi Randy olurdu.Randy'i dövebilecek yok.John cena'nın kazanacağı kesinleşti.

lesnar randy'i paramparça ederdi dostum wwe ye benzemez orton kafese bile girmez

Brock'u saymıyorum ama Batista Brock'u 5 ile çarpar 2'ye böler.

birçok yerde batista nın kas şişirici AB paketleri kullandığı söylentileri vardı,batista sağlam adam ancak kavga kas'tan güç'ten çok tekniğe bakar,lesnar batista yı her türlü kafes dövüşünde perişan eder bence çünkü çok tecrübeli lesnar,eğer lesnarı saymazsak orton'ın cena'yı dövebileceğini pek sanmıyorum cena 3 yıl asker eğitimi almış biri

Batista'yı araştırmadığın belli,Batista Wwe'de yokken karate veya judo'da siyah kuşaktı.Asıl teknik olan Batista,Brock kas gücüne dövüşüyor.

batista nın o sporlarla uğraştığını ne yalan söyliyim bilmiyordum,ancak kafes dövüşü farklı kurallar yoktur diz dirsek her şey var brock lesnar perişan eder,ufc maçlarını izlersen anlarsın lesnarı tabi yenildiği maçlar da var orası ayrı,örneğin youtube da kimbo slice adında çok sağlam dövüş videoları olan sokak kavga videoları olan bi adam var çok sağlam görünüyordu kafese bi çıktı yani ufc ye geldi matt mitrione perişan etti slice'ı,kimbo çıktığına çıkacağına pişman oldu kuralsız dövüş gerçekten acımasız

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Arkadaşlar wwe 2k15 oyununda cm punk olacak mı?bu konuda bilgisi olan var mı?inşallah olur oyunda yav,edge'i de eklerler inşallah

%90 olur bence.

Bray Wyatt , Cesaro , Hulk Hogan , John Cena , Sting , Roman Reigns ve Sting Retro kesinleşmiş şuana kadar.
    kavga işi çok acayip bi iş.aynı güç kuvvet gibi.adam beni bilek güreşinde ve güreşte ezip geçiyor ama göğüs basmaya gelince halteri oynatamıyor bile.hatta bi arkadaşımı zorla götürdüm halter kaldırmaya ama yapamadı,çok zorluyor dedi.ancak ğrenmek gerekir.

Orijinalden alıntı: montevo

kavga işi çok acayip bi iş.aynı güç kuvvet gibi.adam beni bilek güreşinde ve güreşte ezip geçiyor ama göğüs basmaya gelince halteri oynatamıyor bile.hatta bi arkadaşımı zorla götürdüm halter kaldırmaya ama yapamadı,çok zorluyor dedi.ancak ğrenmek gerekir.

biliyorum dostum mesela git bi dövüş kulübüne falan 1.60 lık adamlar teknik bildiği için tek hareketle 1.90 lık adamları yere seriyor ondan sonrası çok kolay zaten,ufc de çok fena kavgalar var yav kafes dövüşü çok farklı bişey dirsek diz gibi rakibi anında bayıltabilecek hamlelere bile izin var lesnar bu işi biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

Arkadaşlar wwe 2k15 oyununda cm punk olacak mı?bu konuda bilgisi olan var mı?inşallah olur oyunda yav,edge'i de eklerler inşallah

%90 olur bence.

Bray Wyatt , Cesaro , Hulk Hogan , John Cena , Sting , Roman Reigns ve Sting Retro kesinleşmiş şuana kadar.

inşallah edge undertaker cm punk jericho del rio gibi adamlar olur,ayrıca universe mode dan bu sene umudum var 2k firması sayesinde... Bu sene acaba attitude era ve 30 years of wrestlemania gibi bi mod mu bulunacak yoksa eski oyunlardaki gibi road to wrestlemania mı olacak acaba?inşallah rtwm modu uzun soluklu ve 5-6 süperstaar ile olur,bu oyunun en önemli modu universe mod,oyunu uzun süreli yapabilecek bi mod inşallah farklı reaksiyonlar ve feudların 3 e 3 gibi olması gibi özellikler de eklenir ki oynarken tadı çıksın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

%90 olur bence.

inşallah edge undertaker cm punk jericho del rio gibi adamlar olur,ayrıca universe mode dan bu sene umudum var 2k firması sayesinde... Bu sene acaba attitude era ve 30 years of wrestlemania gibi bi mod mu bulunacak yoksa eski oyunlardaki gibi road to wrestlemania mı olacak acaba?inşallah rtwm modu uzun soluklu ve 5-6 süperstaar ile olur,bu oyunun en önemli modu universe mod,oyunu uzun süreli yapabilecek bi mod inşallah farklı reaksiyonlar ve feudların 3 e 3 gibi olması gibi özellikler de eklenir ki oynarken tadı çıksın

Universe modu gelişmeli harbiden bende umutluyum.

• Senin dediğin şu,yuri boyka jet li'yi döver diyorsun misal.Mma dövüş sporların yani boks,kickboks'da teknik yoktur.Güç daha önemlidir,hiç bakmadan kapışırlar kim güçlüyse o üstün çıkar.Wing çu'da tam tersi,sırf teknik üzerine kurulur.Güç nerdeyse yoktur,temel eğitim huzurdan geliyor.Chi'ler vs..,yani güç ile alakası yok,enerjiyi hissettiğin an vuracaksın.Yani yuri boyka jet li'ye döver diyemezsin.Yıllardır bu konu tartışılır,galibi yoktur.Bazıları en iyi kickboks'cı en iyi Wing çu'cu döver bazıları tersini söyler.Bana göre teknik olan her zaman 1 adım öndedir yani Batista döver diyorum.

Senin dediğin şu,yuri boyka jet li'yi döver diyorsun misal.Mma dövüş sporların yani boks,kickboks'da teknik yoktur.Güç daha önemlidir,hiç bakmadan kapışırlar kim güçlüyse o üstün çıkar.Wing çu'da tam tersi,sırf teknik üzerine kurulur.Güç nerdeyse yoktur,temel eğitim huzurdan geliyor.Chi'ler vs..,yani güç ile alakası yok,enerjiyi hissettiğin an vuracaksın.Yani yuri boyka jet li'ye döver diyemezsin.Yıllardır bu konu tartışılır,galibi yoktur.Bazıları en iyi kickboks'cı en iyi Wing çu'cu döver bazıları tersini söyler.Bana göre teknik olan her zaman 1 adım öndedir yani Batista döver diyorum.

ben açıkçası batista yı kavga ederken hiç görmedim ama brock lesnar ı birçok kez kafeste nasıl terör estirdiğini gördüm ona göre yorumluyorum,zaten mma karışık dövüş sanatıdır,yani güreşçisi boksörü wing çu vs vs her türden dövüşçü vardır,ve her şey serbest ısırmak vs hariç kafes te güç gösterisi harikadır,bana göre de teknik olan güçlü den daha öndedir,tabi batista mı lesnar mı kafese çıkmadan bilemeyiz,peki randy herkesi döverdi derken randy'nin sinir hastası olması bu fikrini etkiledi mi?yani sırf orton psikopat diye mi döver herkesi dedin tam anlayamadım onu cena bence ortonı indirir her türlü

• Büyü kbir batista fanı oalrak konuşuyorum

Batista en az brock kadar kas, kemik gücü olarak güçlü, dayanıklı, sağlam ve hızlıdır ama lesnar mma de çok tecrübeli...

Batista nın tüm interview larını, dvd lerini izleyen kitaplarını okuyan bir insan olarak konuşuyorum, adam hakkında bilgim oldukça üst düzeyde, Batista ya sordular brockla güreşmek ister misin diye o da kesinlikle isterim dedi sonra nerde diye sorduklarında wwe de daha iyi olur dedi gülerek sonra ekledi ki parası fazla olur sonuçta dedi ama altındaki diğer anlamda gerçek kafes dövüşünden kaçınıyor brock ile..

zaten batistanın mma sevdası uzun sürmedi bildiğniz üzere esas rakibi maçtan günler önce hapishaneye kaldırıldı 120 kg batista ya da dönerci kılığında 130 kg bir adam düştü şişman.. ee ilk maçı Batista nın ve kazandı ama baya çaba sarfetti o adamda bile.. ondan sonrada mma kariyerinden den ses seda yok hatta wwe de bile anlatılmadı..

ama adam purple belt falan aldı.. yani baya kafa yoruyor mixed martial arts a...

...

Fakat batista tadaki bu cesaret az görülür.. adam gerçek dövüşe girdi resmen.. bunun için yıllarca eğitim gördü ve eğitimler bile wwe deki esas maçlardan daha brutal geçiyor.. çok az wwe profesyonel güreşçisi bu yoldan gitti.. bobby lashley, brock lesnar...

hatta çok eskiden diyordum Batista gerçekte dövüşmeye giremez diye bu tür şeylere ama adam bildiğiniz sanki beni duymuş.. bu mma haberini alınca şok olmuştum

uuzn lafın kısası, batistanında dediği gibi, göründüğünden daha güçlü ve daha hızlı... hiç hafife almayın, adamdaki kas, iskelet ve fizik kimsede yok.. inanılmaz kuvvetli zaten ordan geliyor "The Animal" lakabı.. bazı resimlerinde tanka benzetiyorum bildiğin tank gibi ilerliyor ringe.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Büyü kbir batista fanı oalrak konuşuyorum

Batista en az brock kadar kas, kemik gücü olarak güçlü, dayanıklı, sağlam ve hızlıdır ama lesnar mma de çok tecrübeli...

Batista nın tüm interview larını, dvd lerini izleyen kitaplarını okuyan bir insan olarak konuşuyorum, adam hakkında bilgim oldukça üst düzeyde, Batista ya sordular brockla güreşmek ister misin diye o da kesinlikle isterim dedi sonra nerde diye sorduklarında wwe de daha iyi olur dedi gülerek sonra ekledi ki parası fazla olur sonuçta dedi ama altındaki diğer anlamda gerçek kafes dövüşünden kaçınıyor brock ile..

zaten batistanın mma sevdası uzun sürmedi bildiğniz üzere esas rakibi maçtan günler önce hapishaneye kaldırıldı 120 kg batista ya da dönerci kılığında 130 kg bir adam düştü şişman.. ee ilk maçı Batista nın ve kazandı ama baya çaba sarfetti o adamda bile.. ondan sonrada mma kariyerinden den ses seda yok hatta wwe de bile anlatılmadı..

ama adam purple belt falan aldı.. yani baya kafa yoruyor mixed martial arts a...

...

Fakat batista tadaki bu cesaret az görülür.. adam gerçek dövüşe girdi resmen.. bunun için yıllarca eğitim gördü ve eğitimler bile wwe deki esas maçlardan daha brutal geçiyor.. çok az wwe profesyonel güreşçisi bu yoldan gitti.. bobby lashley, brock lesnar...

hatta çok eskiden diyordum Batista gerçekte dövüşmeye giremez diye bu tür şeylere ama adam bildiğiniz sanki beni duymuş.. bu mma haberini alınca şok olmuştum

uuzn lafın kısası, batistanında dediği gibi, göründüğünden daha güçlü ve daha hızlı... hiç hafife almayın, adamdaki kas, iskelet ve fizik kimsede yok.. inanılmaz kuvvetli zaten ordan geliyor "The Animal" lakabı.. bazı resimlerinde tanka benzetiyorum bildiğin tank gibi ilerliyor ringe.

vay be batista da ne numaralar varmış hiç bilmiyordum kitaplarını okuyacak kadar fanları olduğunu da bilmiyordum ancak hocam lesnar ile kafese giren adamın aklından zoru vardır büyük cesaret ister lesnar ile kafese girmek hayvan gibi adam yav

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    aynen lesnar tam bir parçalama makinesi, suratı fiziği zaten adamı korkutur.. ve inanılmaz tecrübeli mma konusunda..

Orijinalden alıntı: X-FI

aynen lesnar tam bir parçalama makinesi, suratı fiziği zaten adamı korkutur.. ve inanılmaz tecrübeli mma konusunda..

aynen dostum zaten ufc maçlarını izleyen bir insan lesnar ile kafese girmez
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.