Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Büyük feud'lar yer alacak.Farklı modlar var.Cm punk vs John cena feud'u yazılanlara göre yer almış.

Orijinalden alıntı: Feitan

Büyük feud'lar yer alacak.Farklı modlar var.Cm punk vs John cena feud'u yazılanlara göre yer almış.

inşallah bu mod'u sadece birkaç feud la önümüze sunmazlar,şöyle rahat bi 10 feud olması gerekir,universe mod çok önemli 3 senedir aynı sinematikler falan sıktı artık biraz geliştirsinler şu universe mod'unu

http://plug.dj/poprock-44/

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Herkes kaybolmuş gene konudan.:D

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Herkes kaybolmuş gene konudan.:D

çekildik köşeye summerslami bekliyoruz kanka

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Herkes kaybolmuş gene konudan.:D

çekildik köşeye summerslami bekliyoruz kanka

Eyi eyi.
  • yerinizde olmayı çok isterdim beyler ama artık sarmıyor wwe beni önceden takip ederdim hele de o 2009-2010 yıllarında uykusuz gecelerimin sebebiydi wwe, ne büyük heyecanla beklerdim o şovları ppv'leri ama yeni jenerasyon beni hiç sarmıyor o undertaker-rey mysterio-chris jericho-batista-edge-jeff hardy-cm punk-big show-kane bu dönemde deli gibi izlerdim wwe'yi senaryoları deli gibi sarardı resmen, her bir şov dizi finali gibiydi wwe o günlerini yine yaşar mı bilinmez ama zor görünüyor.

Orijinalden alıntı: mnk9624

yerinizde olmayı çok isterdim beyler ama artık sarmıyor wwe beni önceden takip ederdim hele de o 2009-2010 yıllarında uykusuz gecelerimin sebebiydi wwe, ne büyük heyecanla beklerdim o şovları ppv'leri ama yeni jenerasyon beni hiç sarmıyor o undertaker-rey mysterio-chris jericho-batista-edge-jeff hardy-cm punk-big show-kane bu dönemde deli gibi izlerdim wwe'yi senaryoları deli gibi sarardı resmen, her bir şov dizi finali gibiydi wwe o günlerini yine yaşar mı bilinmez ama zor görünüyor.

Bu sorun aslında psikolojik,bircok insanda eskinin yerini dolduramama ve yenileri bir türlü kabullenememe sorunu var,bize hep eskiler daha iyi gelir,edge jericho taker gibi adamlar da zaten 1 kere gelir dostum daha gelmez böyleleri o yüzden yenilere alısmak zorundayız,ben de o yıllaarı özlüyorum ya,cok fenaydı hele brand kavramı vardı hem smackdown hem de raw da ayrı yıldızları izlerdik smackdown da edge jeff hardy cm punk batista taker gibi adamlar vardı raw da triple h orton cena hbk gibi yıldızlar vardı o günleri cok özlüyorum ben de simdikí wwe nin kahramanları da daniel bryan roman reigns gibi isimler,bence eskilerin yerini bir türlü dolduramadı wwe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben katılmıyorum.Eskilerin yerine her zaman birileri gelmiştir.Sadece senaryolar kötü,yapılacak senaryo kalmadı.Yavaş yavaş yeni Edge Roman olacak ve Edge'yi de çok rahat geçer.Yeni Jeff Seth olur.Yeni Randy Dean olur gibi...

Bence Wwe'de yeri değişmeyecek efsane kalıcak 3-5 kişi var.Batista,Chris Jericho,Cm Punk,John Cena,Daniel Bryan bunların yerine kimse gelemez.

Ben katılmıyorum.Eskilerin yerine her zaman birileri gelmiştir.Sadece senaryolar kötü,yapılacak senaryo kalmadı.Yavaş yavaş yeni Edge Roman olacak ve Edge'yi de çok rahat geçer.Yeni Jeff Seth olur.Yeni Randy Dean olur gibi...

Bence Wwe'de yeri değişmeyecek efsane kalıcak 3-5 kişi var.Batista,Chris Jericho,Cm Punk,John Cena,Daniel Bryan bunların yerine kimse gelemez.

Senaryolar kötülesiyor bu doğru buna kesinlikle katılıyorum,ancak seth konusuna katılmıyorum seth cok iyi bir güresci olacak ama jeff daha iyi potansiyele sahiptı bu da bi gercek,roman edge i rahat gecer yorumuna bastım kahkahayı,yine de tartısmaya gerek yok bazı arkadaslar rahatsız oluyor cünkü,dean orton konusu zaten birbirlerine bu kadar benzeyen cok az adam vardır adamların hareketleri falan aynı

• quote:

Ben katılmıyorum.Eskilerin yerine her zaman birileri gelmiştir.Sadece senaryolar kötü,yapılacak senaryo kalmadı.Yavaş yavaş yeni Edge Roman olacak ve Edge'yi de çok rahat geçer.Yeni Jeff Seth olur.Yeni Randy Dean olur gibi...

daniel bryan şimdi daniel bryan cm punk dediğin adamlar undertakerdan hulk hogandan edgeden shawn michaelsdan.... daha efsane öyle mi

WWE Smack Down - Raw

• Edge bana göre efsane biri değil.Bana göre Cm Punk Edge'den daha başarılı biri,kaç tane kemer aldığı ilgilendirmez.Feud'lar ilgilendirir.

Hulk mu şaka mısınız.Hulk kadar doldurma karakter var mı la.Adam da ne moveset var ne ringe giriş var.Güldürmeyin adamı,hulk kim.Hulk,Ric bunlar doldurma karakterler.

batistayı neden efsane olarak değerlendirdin meraklandım açıkçası

Batista kendi seviyesin de en iyisidir.Ne Bobby Lashley Ne Brock Ne Rusev bir Batista olamaz.Feud'ları efsane.

rusev bana göre 1000 tane rusev benim gözümde 10 tane big show 1 tane goldberg etmez 173-0 seri kimseye nasip olmadı olmazda adamın normal maçı olmazdı 3e1 5e1 dalardı kendi seviyesinde kral goldbergdir sonra brock batista gelir ve liste öyle gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Yahu yemín ediyorum roman kariyeri boyunca bakın edge kadar demiyorum,edge in yaarısı kadar basarılı olsun kendimi sınırsız cizdiririm,cizdirmezsem de adam değilim

edgeyi bende severim ama günümüzdeki isimler içinde efsane olmaya en yakın isim roman reigns bence büyük ihtimalle edgeyi geçer
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.