Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

la edge yok böyle yok şöyle utanmasan bo dallas > edge diyeceksin özellikle edgeye yaptıgın yorumların tam bir rezalet adama o kadar laf atıyosun ama sokakta görsen imza için herşeyi yaparsın hani daniel bryandan nefret ediyodun the miz yeteneksiz çöptü seth roman ve deandan daha yetenekliydi çok tuhaf

duygularıma tercüman olmuşsun dostum teşekkür ederim

rica ederim kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Brock Lesnar vs John Cena; Brock lesnar'ın kesin kazanacağını düşünüyorum,ppv dönüşü de kesin batista return yapıp feuda girecek,yoksa batista'nın rr'si boşa gitti.

Bray Wyatt vs Chris Jericho; Chris jericho'nun kazanacağını düşünüyorum,ilk haftalar maçlarda galip gelse de,son zamanlar çok dayak yedi,yine ppv'de kazanıp son ppv'de kaybeder.

Brie Bella vs Stephanie Macmahon; Niki bella Brie bella'ya ihanet eder.

Jack Swagger vs Rusev; Flag match: Burda nedense herkes Jack swagger demiş,kesinlikle Rusev'in kazanacağını ve seyircinin daha çok nefret edeceğini düşünüyorum.

Aj Lee vs Paige: Paige kazanır.

Roman Reigns vs Randy Orton: Roman reigns kazanır.

The Miz vs Dolph Ziggler: The Miz kazanır.

Dean Ambrose vs Seth Rollins: Dean ambrose çanta maçı isteyecek ve kaybedecek.

dean çanta maçını kazanabilir eğer kaybederse triple h nin oyunuyla kaybeder

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Izlediginiz bir show icin neden birbirinize hakaret ediyorsunuz ? Herkesin dusuncesi gorecelidir. Herkes ayni seyi kabul edecek diye bir sey yok. Kimine gore Russell Westbrook'dur ama kimisi Chris Paul der. Ne demek istedigim sey, kendi zevklerinizi kimseye onaylatirmaya calismayin cunku kimse bunu onaylamaz.

Summerslam icin tahminlerim:

Brock Lesnar vs John Cena; Brock Lesnar buyuk ihtimal kazanir ama bunu kestirmek zor ama buyuk ihtimal Brock lesnar kazanir

Bray Wyatt vs Chris Jericho; Bray Wyatt kazanaciktir tabiki

Brie Bella vs Stephanie Macmahon; Brie Bella kazanir

Jack Swagger vs Rusev; Flag match olacagi icin Jack Swagger kazanir

Aj Lee vs Paige: Bence Paige kazanacaktir bu sefer

Roman Reigns vs Randy Orton: Kesinlikle Roman Reigns

The Miz vs Dolph Ziggler: The Miz

Dean Ambrose vs Seth Rollins: Dean Ambrose stipulation'ni aciklamadi ama cumaya belli olur buyuk ihtimal Ambrose kazanir

hepsine katılıyorumda bi kerede şu zavallı dolph ziggler kazansın yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

Aj Lee ve Paige 2 günlüğüne verseler ya arkadaş.bu kadar mı cinsel olur bi program.bu sefer de cena dayak yeyip yenerse dümdüz söylenirim.arkadaş güreşmeden kazanıyo ben onu anlamıyorum.

aj lee ve paige çok fena çok hocam çook

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Izlediginiz bir show icin neden birbirinize hakaret ediyorsunuz ? Herkesin dusuncesi gorecelidir. Herkes ayni seyi kabul edecek diye bir sey yok. Kimine gore Russell Westbrook'dur ama kimisi Chris Paul der. Ne demek istedigim sey, kendi zevklerinizi kimseye onaylatirmaya calismayin cunku kimse bunu onaylamaz.

Summerslam icin tahminlerim:

Brock Lesnar vs John Cena; Brock Lesnar buyuk ihtimal kazanir ama bunu kestirmek zor ama buyuk ihtimal Brock lesnar kazanir

Bray Wyatt vs Chris Jericho; Bray Wyatt kazanaciktir tabiki

Brie Bella vs Stephanie Macmahon; Brie Bella kazanir

Jack Swagger vs Rusev; Flag match olacagi icin Jack Swagger kazanir

Aj Lee vs Paige: Bence Paige kazanacaktir bu sefer

Roman Reigns vs Randy Orton: Kesinlikle Roman Reigns

The Miz vs Dolph Ziggler: The Miz

Dean Ambrose vs Seth Rollins: Dean Ambrose stipulation'ni aciklamadi ama cumaya belli olur buyuk ihtimal Ambrose kazanir

hepsine katılıyorumda bi kerede şu zavallı dolph ziggler kazansın yaw

dolph ziggler bana kalırsa gimmick değiştirmeli bu top gibi hareketleri falan itici yapıyor onu

• quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Onceki senelerde izlerdim artık devam ediyormu ? ediyorsa kanalını solermisiniz

devam ediyor tabi,desirulez.net sitesinden hem ppv leri hem de haftalık şovları izleyebilirsin

Brock Lesnar vs John Cena; Brock lesnar'ın kesin kazanacağını düşünüyorum,ppv dönüşü de kesin batista return yapıp feuda girecek,yoksa batista'nın rr'si boşa gitti.

Bray Wyatt vs Chris Jericho; Chris jericho'nun kazanacağını düşünüyorum,ilk haftalar maçlarda galip gelse de,son zamanlar çok dayak yedi,yine ppv'de kazanıp son ppv'de kaybeder.

Brie Bella vs Stephanie Macmahon; Niki bella Brie bella'ya ihanet eder.

Jack Swagger vs Rusev; Flag match: Burda nedense herkes Jack swagger demiş,kesinlikle Rusev'in kazanacağını ve seyircinin daha çok nefret edeceğini düşünüyorum.

Aj Lee vs Paige: Paige kazanır.

Roman Reigns vs Randy Orton: Roman reigns kazanır.

The Miz vs Dolph Ziggler: The Miz kazanır.

Dean Ambrose vs Seth Rollins: Dean ambrose çanta maçı isteyecek ve kaybedecek.

Flag maç'ta swagger ın kazanacağını düşünüyorum konu bayrak sonuçta amerikalılar daha milliyetçi davranacaktır ancak sesnin dediğin de mantıklı seyirci rusev den nefret edebilir böylelikle ki bence 2.şık daha mantıklı

• quote:

quote:

Aj Lee ve Paige 2 günlüğüne verseler ya arkadaş.bu kadar mı cinsel olur bi program.bu sefer de cena dayak yeyip yenerse dümdüz söylenirim.arkadaş güreşmeden kazanıyo ben onu anlamıyorum.

kesintisiz izleyeceğim maçlardan birisi

• quote:

quote:

quote:

ben o maçı kare kare takip edicem durdura durdura hele paige çok fena yav

• quote:

quote:

quote:

quote:

paigenin maçı var dediklerinde ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 6 Ağustos 2014; 16:06:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

paigenin maçı var dediklerinde ben

• Brock Lesnar vs John Cena maçının 1v1 dövüş şeklinde bitmeyeceğini düşünüyorum.Return göreceğiz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Brock Lesnar vs John Cena maçının 1v1 dövüş şeklinde bitmeyeceğini düşünüyorum.Return göreceğiz bence.

o return undertaker
  • Şu SS şovunda izlemek istediğim tek maç Dean Ambrose vs Seth Rollins. Geleceğin en büyük iki süperstarının kapışması olacak bana kalırsa. Bundan 2-3 yıl sonra iki ismin rolünün değişeceğini düşünüyorum. Dean psikopat bir heel, Seth ise şirketin önemli face güreşçilerinden biri olacaktır. Umarım bu maçı Ambrose kazanır.

Rusev bana kalırsa maçı kaybedecektir. Swagger sadece 1 aydır face olmasına rağmen muhteşem destek alıyor. WWE bu desteği karşılıksız bırakmaz. Swagger yeni bir Kurt Angle olurmu bilemem ama ona biraz bile yaklaşabilirse WWE önemli bir güreşçi çıkartır.

Roman vs Orton maçı bence formalite maçlardan. Reignsin kazanacağı zaten kesin. Tek merak ettiğim Kane'nin maça dahil olma ihtimali.

Aj kemerini gene koruyacaktır. Paige'yi çok sevsemde bence çok iyi bir DC olamadı. Aj sadece promo kesse bile yeter :D. Bu konuda kocası Punk gibi çok iyi.

Stephanie vs Bella maçıda ilgi çekiyor. Nikki'nin heel turn ihtimali var ama ben maça Bryanında karışmasıyla Brie'nin kazanacağını düşünüyorum. Böyle önemli bir şovda WWE en büyük face güreşçisini en azından gösterir.

Ziggler umarım kemeri kazanır. Ziggleri ilk gördüğüm zamandan beri özellikle takip ederim. WWE'nin yüzü Ziggler olacak deseler kesinlikle sesimi çıkartmam. Bana göre adamda her önemli yetenek mevcut. Üstüne çokta karizmatik. WWE umarım Miz'i yükseltip Ziggleri harcamaz. Bence Miz onun tırnağı olamaz. Miz MC seviyesi için çok iyidir ama bence Ziggler kesinlikle ME olacak bir güreşçidir.

Jericho maalesef bu maç kaybedecek. WWE Wyatt Familyi yükseltmek için bundan iyi yöntem bulamaz. Bray WWE'nin en fazla merak edilen isimlerinden biri şuan. Jericho onun içi iyi bir yükselme olacaktır.

Lesnar umarım kemeri kazanır. Cena çok saygı duyduğum bir güreşçi olsada artık sıkıyor beni. Lesnar farklı bir heyecan getirebilir WWEWHC senaryolarına. Hayalim Lesnar vs Cesaro. Umarım olur bu maç. Cesaro şuan biraz gözden düşsede WWE böyle muhteşem bir güreşçiyi harcamaz (HARCAMAMALI :D).

• Batista'yı unutmuş la.Batista'nın son yılları,büyük ihtimal son gelişi olur.Bu adama son kez kemer verirler.

Brock lesnar vs Batista feudu kesin.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • quote:

Batista'yı unutmuş la.Batista'nın son yılları,büyük ihtimal son gelişi olur.Bu adama son kez kemer verirler.

Adam Batista değil Botchista resmen.Bir türlü ısınamadım şu adama.

Ziggler'i harcadılar be,tam WWE'nin yüzü olabilecek kapasitede biriydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JackyJack

Şu SS şovunda izlemek istediğim tek maç Dean Ambrose vs Seth Rollins. Geleceğin en büyük iki süperstarının kapışması olacak bana kalırsa. Bundan 2-3 yıl sonra iki ismin rolünün değişeceğini düşünüyorum. Dean psikopat bir heel, Seth ise şirketin önemli face güreşçilerinden biri olacaktır. Umarım bu maçı Ambrose kazanır.

Rusev bana kalırsa maçı kaybedecektir. Swagger sadece 1 aydır face olmasına rağmen muhteşem destek alıyor. WWE bu desteği karşılıksız bırakmaz. Swagger yeni bir Kurt Angle olurmu bilemem ama ona biraz bile yaklaşabilirse WWE önemli bir güreşçi çıkartır.

Roman vs Orton maçı bence formalite maçlardan. Reignsin kazanacağı zaten kesin. Tek merak ettiğim Kane'nin maça dahil olma ihtimali.

Aj kemerini gene koruyacaktır. Paige'yi çok sevsemde bence çok iyi bir DC olamadı. Aj sadece promo kesse bile yeter :D. Bu konuda kocası Punk gibi çok iyi.

Stephanie vs Bella maçıda ilgi çekiyor. Nikki'nin heel turn ihtimali var ama ben maça Bryanında karışmasıyla Brie'nin kazanacağını düşünüyorum. Böyle önemli bir şovda WWE en büyük face güreşçisini en azından gösterir.

Ziggler umarım kemeri kazanır. Ziggleri ilk gördüğüm zamandan beri özellikle takip ederim. WWE'nin yüzü Ziggler olacak deseler kesinlikle sesimi çıkartmam. Bana göre adamda her önemli yetenek mevcut. Üstüne çokta karizmatik. WWE umarım Miz'i yükseltip Ziggleri harcamaz. Bence Miz onun tırnağı olamaz. Miz MC seviyesi için çok iyidir ama bence Ziggler kesinlikle ME olacak bir güreşçidir.

Jericho maalesef bu maç kaybedecek. WWE Wyatt Familyi yükseltmek için bundan iyi yöntem bulamaz. Bray WWE'nin en fazla merak edilen isimlerinden biri şuan. Jericho onun içi iyi bir yükselme olacaktır.

Lesnar umarım kemeri kazanır. Cena çok saygı duyduğum bir güreşçi olsada artık sıkıyor beni. Lesnar farklı bir heyecan getirebilir WWEWHC senaryolarına. Hayalim Lesnar vs Cesaro. Umarım olur bu maç. Cesaro şuan biraz gözden düşsede WWE böyle muhteşem bir güreşçiyi harcamaz (HARCAMAMALI :D).

valla paige de aj lee de çok yetenekli tabi aj daha yetenekli ancak paige daha güzel o da ayrı konu tabi bray wyatt ın ve brock lesnarın kazanacağı kesin bundan %100 eminim ki lesnar paul heyman sız iyi bir kemer taşıyıcısı olabilir mi onu da merak ediyorum,rusev kaybeder flag maç ne de olsa,swaggera wwe bi şans verdi whc kemerini vererek ancak iyi değerlendiremedi bi daha ME seviyesine çıkarmaları zor,çıkarsa da umarım bi kurt angle ortaya çıkar,dean ambrose kazanacaktır ancak şuna katılmıyorum tamam seth ileride kesin face dean de top heel olacaktır ancak görünen o ki seth ileride dean ve roman kadar popüler olmayacak wwe de hatta triple threat feud izleriz bana kalırsa,seth face olursa yükselişe geçer ben heel olmasının kariyeri açısından iyi olacağını düşünüyordum ancak evolution a girmesi ona çok şey kaybettirdi,dean reyizi söylememe gerek yok o kral zaten bence roman dan daha yetenekli ve şirketin yüzü olmayı hakeden biri,Son olarak da ziggler şu kıvırtma gibi hareketleri yapmaya devam ettikçe ME seviyesine gelemez,edge ile feudları devam edebilirdi yani ziggler ve vickie guerrero birlikteliği iyi bir hamleydi,ancak wwe fazla uzun tutmadı bu durumu,ziggler gimmick değiştirmeli bana çok itici geliyor kıvırmaları falan bi de saçlarını biraz kısaltsa iyi olur

• quote:

Batista'yı unutmuş la.Batista'nın son yılları,büyük ihtimal son gelişi olur.Bu adama son kez kemer verirler.

iki powerhouse güreşçi,ufc tadında feud izleyeceğiz gibi

Brock Lesnar'la rivalry olursa süper olur zaten benimde beklediğim bu.. şirketi sallar yine
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.