Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Zamanında demiştim Batista'nın gelişi yeterince destek almadı.Boşuna rr kazanırdılar diye sen Batista bu olur mu demiştin.

Ayrıca Roman Dean'den çok daha yetenekli ama Dean aşırı karizma,ringe gelişi,kıyafetleri vs.. bir bütün.

@X-FI

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Batista'yı unutmuş la.Batista'nın son yılları,büyük ihtimal son gelişi olur.Bu adama son kez kemer verirler.

Brock lesnar vs Batista feudu kesin.

Adam Batista değil Botchista resmen.Bir türlü ısınamadım şu adama.

Ziggler'i harcadılar be,tam WWE'nin yüzü olabilecek kapasitede biriydi.

bluetista

Zamanında demiştim Batista'nın gelişi yeterince destek almadı.Boşuna rr kazanırdılar diye sen Batista bu olur mu demiştin.

Ayrıca Roman Dean'den çok daha yetenekli ama Dean aşırı karizma,ringe gelişi,kıyafetleri vs.. bir bütün.

@X-FI

Roman dean'den yetenekli dersin saygı duyarım senin görüşündür ancak çok daha yetenekli demen aşırı abartı olmuş,tüm bir süperstar'da olması gereken özellikleri baz alırsak,dean hem top face hem de top heel olacak kapasiteye sahip olduğundan roman'dan 1 adım önde ancak the rock sayesinde bana kalırsa roman a daha fazla öncelik tanıyacaklar gibi

• quote:

Zamanında demiştim Batista'nın gelişi yeterince destek almadı.Boşuna rr kazanırdılar diye sen Batista bu olur mu demiştin.

@X-FI

roman reigns ring içinde deandan daha iyi ama deanın microfonu yeter

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

@X-FI

Roman dean'den yetenekli dersin saygı duyarım senin görüşündür ancak çok daha yetenekli demen aşırı abartı olmuş,tüm bir süperstar'da olması gereken özellikleri baz alırsak,dean hem top face hem de top heel olacak kapasiteye sahip olduğundan roman'dan 1 adım önde ancak the rock sayesinde bana kalırsa roman a daha fazla öncelik tanıyacaklar gibi

Roman'ın ring içi Dean'den 10 kat daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin yetenek anlayışını çözemedim.Ring içi-move set kastediyorum.Bunlar da Roman Dean'den bayağı önde.Dean'in ring içi çok kötü,iyi de değil.Dolph ziggler'in ring içi Dean'den iyidir ama gerek mikrofon,gerek rol yeteneği,çoğu şey de Dean üstün.

Senin yetenek anlayışını çözemedim.Ring içi-move set kastediyorum.Bunlar da Roman Dean'den bayağı önde.Dean'in ring içi çok kötü,iyi de değil.Dolph ziggler'in ring içi Dean'den iyidir ama gerek mikrofon,gerek rol yeteneği,çoğu şey de Dean üstün.

bende deani daha çok seviyorum romanla ama gerçekten roman ring içi performans olarak dean ambrosela kıyaslanmaz bile o kadar fark var arada dolph ziegler gerçekten ring içi olarak başarılı bu yorumunada katılıyorum ama şöyle düşünürsek bana göre dean ambroseun potansiyeli çok yüksek çünkü adam faceken çok büyük destek alıyor bence heelide çok başarılı olabilir yani kısacası bu adamda iş var ama seth rollinsde daha umudu göremedim yine de o da kendini geliştirdi her anlamda haksızlık yapmayalım .

• quote:

Senin yetenek anlayışını çözemedim.Ring içi-move set kastediyorum.Bunlar da Roman Dean'den bayağı önde.Dean'in ring içi çok kötü,iyi de değil.Dolph ziggler'in ring içi Dean'den iyidir ama gerek mikrofon,gerek rol yeteneği,çoğu şey de Dean üstün.

Yetenek sadece ring içi midir arkadaşım?mikrofon promo ring içi karizma finisher rol yeteneği ve hem face hem de heel olabilmesi bunlardır yetenek,bunların hepsini baz alarak konuşuyorum ben,sadece ring içinden bahsetseydik zaten ben dean daha yetenekli demezdim hatta diyemezdim roman'a ayıp olur

Hatırlıyor musun sen şunu demiştin:Ben bir süperstara ancak hem face hem de heel yani iki karakteri de iyi oynayabilirse çok iyi güreşçidir derim demiştin,zaten bu konuda dean ve roman'ı kıyaslamaya bile gerek yok bu alanda dean roman'dan çok çok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

bende deani daha çok seviyorum romanla ama gerçekten roman ring içi performans olarak dean ambrosela kıyaslanmaz bile o kadar fark var arada dolph ziegler gerçekten ring içi olarak başarılı bu yorumunada katılıyorum ama şöyle düşünürsek bana göre dean ambroseun potansiyeli çok yüksek çünkü adam faceken çok büyük destek alıyor bence heelide çok başarılı olabilir yani kısacası bu adamda iş var ama seth rollinsde daha umudu göremedim yine de o da kendini geliştirdi her anlamda haksızlık yapmayalım .

Dean her zaman daha fazla seyirci desteği alacaktır muhtemelen,zira psikopat tipli face'ler inanılmaz tutuyor

• O konu da haklısın,Dean o yüzden yetenekli ama yetenekleri sınıflandırırken şunu unutmamak lazım bu bir güreş,şov da olsa ön plan da her zaman ring içi aksiyondur.Bazıları vardır tamamen güreşe odaklıdır,güreş yıldızı diyebiliriz bazıları tamamen şovmendir bazıları da ikisini birden yapar efsane deriz.Mesela Kevin steen tamamen güreş odaklı biri,mikrofonu yok denecek kadar az ama sen yaptığı hareketleri biliyorsun.The rock tamamen şovmendir,ring içi aksiyon yeteneği yoktur,nasıl olduysa efsane olarak adlandırıldı neyse o konuyu tartışmayalım.Chris jericho ise efsanedir.Hem şovmendir,hem ring içi aksiyonu çok iyidir.Kendine özel konuşma programı bile var.

O konu da haklısın,Dean o yüzden yetenekli ama yetenekleri sınıflandırırken şunu unutmamak lazım bu bir güreş,şov da olsa ön plan da her zaman ring içi aksiyondur.Bazıları vardır tamamen güreşe odaklıdır,güreş yıldızı diyebiliriz bazıları tamamen şovmendir bazıları da ikisini birden yapar efsane deriz.Mesela Kevin steen tamamen güreş odaklı biri,mikrofonu yok denecek kadar az ama sen yaptığı hareketleri biliyorsun.The rock tamamen şovmendir,ring içi aksiyon yeteneği yoktur,nasıl olduysa efsane olarak adlandırıldı neyse o konuyu tartışmayalım.Chris jericho ise efsanedir.Hem şovmendir,hem ring içi aksiyonu çok iyidir.Kendine özel konuşma programı bile var.

evet brock lesnar güreş yıldızıdır the rock şovmen'di burada haklısın,ancak şunu unutmamak gerekir ki wwe bi eğlence şovu,oradaki dövüşlerin maçların gerçek olmadığını 3 yaşındaki seyirciler bile biliyor,bu nedenle her zaman şovmen güreşçiler daha fazla ön planda kalacaktır ve öyle de oldu,tabi biraz ring içi olmalı ancak ring içi'nin çok çok iyi olması bi artı olmasına rağmen çok bi artı kazandırmıyor,şovmen olmak wwe patronları için daha iyi zaten birçok kişi wwe yi senaryoları ve süperstarların mikrofon promo gibi özelliklerini izlemek için gidiyor ve izliyor ben de tamamen senaryolar için izliyorum dövüşlere çok önem verseydim wwe değil ufc izlerdim ancak yine de dediğim gibi ring içi çok da önemsiz değil sadece şovmenliğe göre daha önemsiz bi özellik

• Bugün Edge mi Roman mı tartışması olmamış hayret.

• O biraz şans işi,mesela senin sevdiğin the miz'in tek yeteneği şovmenlik,bakıyorsun ring içi olmadığı için mid carder oluyor.Veya bakıyorsun,brock lesnar şovmen yeteneği yok ama ring içi aksiyonu iyi ve undertaker serini bozan adam oluyor.O işler biraz torpil ve seyirci desteğine göre ilerliyor.Yoksa her şovmen main eventer olacak diye birşey yok.

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bugün Edge mi Roman mı tartışması olmamış hayret.

Dostum bu konunun ayakta durabilmesi için bu tür seviyeli tartışmaların olması lazım aksi takdirde eskisi gibi ayda bir 1 tane cevap gelir

O biraz şans işi,mesela senin sevdiğin the miz'in tek yeteneği şovmenlik,bakıyorsun ring içi olmadığı için mid carder oluyor.Veya bakıyorsun,brock lesnar şovmen yeteneği yok ama ring içi aksiyonu iyi ve undertaker serini bozan adam oluyor.O işler biraz torpil ve seyirci desteğine göre ilerliyor.Yoksa her şovmen main eventer olacak diye birşey yok.

orada haklısın ancak unutmayalım ki brock lesnar zirvede kalsın diye paul heymanı verdiler yanına aksi takdirde lesnar main eventer olarak kalmazdı,biraz torpil'e inanmaya başladım yavaş yavaş ve seyirci desteği kesinlikle önemli daniel bryan yes movement olmasa mid carder olurdu şu anda buna eminim

quote:

Dostum bu konunun ayakta durabilmesi için bu tür seviyeli tartışmaların olması lazım aksi takdirde eskisi gibi ayda bir 1 tane cevap gelir

Hergün aynı konunun tartisilmasindan sen sıkılmadın mı? Tartışma olmasın demiyorum ama o daha iyi bu daha iyi konularını görmek konunun zevkini baltaliyor bana göre.

quote:

quote:

Hergün aynı konunun tartisilmasindan sen sıkılmadın mı? Tartışma olmasın demiyorum ama o daha iyi bu daha iyi konularını görmek konunun zevkini baltaliyor bana göre.

El insaf maksimum 3 gün tartışmışızdır o da jericho ve edge karşılaştırılması,iki efsaneyi karşılaştırıyorduk ne var ki bunda?hayatta her sektörde bu tartışmalar var,iphone mu android mi?barcelona mı real madrid mi?xbox mı playstation mı? gibi bir sürü tartışma kıyaslama var biz de aynı bu şekilde özellikleri fanboyluk olmadan karşılaştırıyoruz,ayrıca bu tartışma olduğu zaman konu popüler konulara girmişti hatırlatırım...

Ayrıca gün boyu spoiler ve maç tahmini yapmak bana göre konu zevkini baltalıyor,dediğim gibi fanboyluk hakaret küfür gibi seviyesizlikler olmadığı sürece tartışmak bu konu için artı puandır

• quote:

quote:

quote:

quote:

El insaf maksimum 3 gün tartışmışızdır o da jericho ve edge karşılaştırılması,iki efsaneyi karşılaştırıyorduk ne var ki bunda?hayatta her sektörde bu tartışmalar var,iphone mu android mi?barcelona mı real madrid mi?xbox mı playstation mı? gibi bir sürü tartışma kıyaslama var biz de aynı bu şekilde özellikleri fanboyluk olmadan karşılaştırıyoruz,ayrıca bu tartışma olduğu zaman konu popüler konulara girmişti hatırlatırım...

Ayrıca gün boyu spoiler ve maç tahmini yapmak bana göre konu zevkini baltalıyor,dediğim gibi fanboyluk hakaret küfür gibi seviyesizlikler olmadığı sürece tartışmak bu konu için artı puandır

Ne zaman görsem tartışma dönüyor konuda artık. Herkesin toz konduramadığı bir favorisi var orası kesin. Yoksa tartışma dönmez hiçbir şekilde. Yukarıda bahsettiğin konularda fanlık olmadan tartışman neredeyse imkansız. Dediğim gibi bir kişi size göre iyidir. Bu kabul ama başkasına göre değil. Ne kadar tartışırsan tartış ya da diretirsen diret bir sonuca ulaşamazsın. Umrumda mı peki burada bunların tartışılması diye soracak olursan, değil. Mamafih Edge ve Roman Reigns'i bir süre için görmemeye ya da izlememeye karar verdim.

• Dostlar Dean Ambrose'nin ring içide çok iyi yalnız. WWE ona fazla bir move-set tanımıyor ama buna rağmen gayet iyi maçlar çıkartıyor. Shield grubundan ring içi olarak en iyi isim tartışmasız Seth Rollinstir. Mikrofonunu geliştirirse şirketin yüzü bile olabilir bu yetenekle.

Bu arada savunduğumuz şeyleri tartışmak çok iyi olsada bazen fazla abartıyoruz tartışmayı :D. Bu bir şov sonuçta. Eğlenmemize bakalım sadece :).
  • Seth rollins'in yetenekli biri olduğunu düşünmüyorum.Birinin yetenekli olduğunu heel gimmick'i tutuyorsa anlaşılır.Seth rollins'in de heel gimmick'i hiç tutmadı,seth rollins'in ring içi iyi olsa da mikrofon yeteneği çok kötü.Çantayı haketmiyordu.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.