Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Allahın salak bebesi gelmiş en iyisi rey mysterio diyo zaten sadece bunu biliyor
  • Aynen.Fox'tan çıkması iyi oldu ikide bir reymistryo diyip arkadaşlarıyla dövüşüyolardı bebeler.wwe izleyenlerin çoğu böyleydi eskiden ama şimdi pek öyle olduğunu sanmıyorum yeni güreşciler daha iyi gibi geliyo ama eskilerden favorim john morrison'du .

Ayrıca gecenin en güzel hareketleri Kofi'nin 3 kişinin üstüne uçması ve Roman'ın 5 kişiyi dağıtmasıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Feitan

Bence seth tip olarak jeff hardy'e hiç benzemiyor ama cm punk'ın kopyası.Wwe kemerini cena'nın almasını hiç tahmin etmemiştim yine wwe is hero cena moduna geçtiler.Db erken eskidi.Db bu saatten sonra kemer falan alamaz.Cena'ya kadar almayı hakeden çok kişi vardı,cena'dan sonra farklı kişiler alır.Db'nin işi erken bitti.

dediklerimde haklı çıktım wwe db den cacık olmayacağını anlayınca desteği kesti artık sittin sene db ana kemer alamaz,bi şans verdiler değerlendiremedi sakatlandı vs

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

MITB Maçı kemer maçından çok çok başarılıydı.Seth'in kazanacağı belliydi fakat her güreşçi harika performans gösterdi.
    Kemer maçına gelirsek,ben Roman Reigns veya Kane'in kazanacağını düşündüm.Ama en çok hakeden Sheamus ve Reigns'ti kesinlikle.
    John kazansın kazanmasın demiyorum da,biraz efor sarfet be abi.30 dk yatıpta 2 kişiye AA yapmakla kemer hakedilmiyor.

Ayrıca gecenin en güzel hareketleri Kofi'nin 3 kişinin üstüne uçması ve Roman'ın 5 kişiyi dağıtmasıydı

john cenaya şaşırmadım adam hep aynı maç sonuna kadar dayak ye ama maçı kazan,seth in kazanacağı zaten herkes tarafından bilinen bir şeydi şimdi dean ambrose a ve romana ne olacak merak bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

birde wwedeki hareketlerin gerçek oldugunu zannediyor ben böyle bi bebe görmedim ya wwe izleyicilerinin yüz karaları bu 10 yaşının altındakiler

hocam bunun gibiler yüzünden bizim ülkede wwe çocuk sporu olarak algılandı

Orijinalden alıntı: D.

Vallaha bıktım artık Cena'dan adam kendi memleketinde bile yuhlanıyor hala Cena'ya veriyorlar kemeri O kadar alabilecek adam varken farklı senaryolar yazılabilecek iken gene en basite kaçtı WWE...Farklı birşeyler olsun heyecan gelsin artık

rahat ol hocam brock lesnar gelir bu sefer cenanın hakkından gelir alır kemerleri

Orijinalden alıntı: hompoy21

yine cena yine cena bence kane randye chokeslam yapıp almalıydı kemerleri

her zamanki gibi benim beklediğim yine cenanın almasıydı,öyle de oldu wwe cena vs lesnar feudu için zemin hazırlıyor yalnız paul heyman lesnar ile birlikte olacak mı artık?olmazsa lesnar o mikrofon yeteneğiyle main eventer olarak kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Vallaha bıktım artık Cena'dan adam kendi memleketinde bile yuhlanıyor hala Cena'ya veriyorlar kemeri O kadar alabilecek adam varken farklı senaryolar yazılabilecek iken gene en basite kaçtı WWE...Farklı birşeyler olsun heyecan gelsin artık

rahat ol hocam brock lesnar gelir bu sefer cenanın hakkından gelir alır kemerleri

Düşük ihtimal hocam part-time çalışıyor lesnar

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• Randy'nin kafasına merdiven isabet etmişti ya başı açılmış arka alanda 12 dikiş atılmış.PG'de kan da gördük sonunda.

quote:

quote:

Düşük ihtimal hocam part-time çalışıyor lesnar

o zaman bana kalırsa cena orton feudu olsun bari

• Brock lesnar vs cena feudu olacağını sanmıyorum.Triple h ve ailesi vs cena olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 30 Haziran 2014; 19:29:02 >

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

quote:

quote:

quote:

şu brock lesnar cena feudunu izledim de brock hem maçlarda hem de normal konuşma esnasında saldırırken bildiğin ufc deki gibi dalmış cena ya kan gövdeyi götürmüş o maçta bildiğin dirsek atıyor çünkü

Aynen hocam bu yüzden sevmiyorum bende :D. UFC izlemeyide çok severim mesela ordada güreş görmek istemem :D. Herşey kendi yerinde güzel :D. 2003 yılındaki Lesnarı çok beğenirim mesela. Gerçekten çok iyi güreşiyordu. Angle ile bir WM maçı vardı ki hala izlerim canım sıkıldıkça. Lesnar o maçta tarihin en büyük botchlarından birini yapmıştı :D.

valla ne diyim haklısın hocam :D tabi zevkler tartışılmaz ben de brock lesnarın bu ufc maçlarındaki gibi tavrını beğeniyorum wwe ye renk katıyor :D bi de hocam ben ufc yi takip etmiyorum bu ufc de senaryo falan yok dimi?tamamen gerçek yani?hikaye falan da yok?az önce brock lesnar vs alistair overeem maçı izledim brock lesnarı knockout etmiş alistair brock bu hale gelecek adam mıydı

Gerçek olduğunu düşünüyorum hocam çünkü çok ciddi şekilde sakatlamalar falan oluyor çünkü.

hocam ben de öyle düşünüyorum hani tamam kavgalara bişey demiyorum da bu insanları sıkmıyor mu acaba?sonuçta rakiplerin atışması yok adam gibi senaryo yok sürekli dövüş

Zaten UFC'nin amaci bu. Gercek dovus'u MMA Style ile sunmak. WWE daha cok eglence tarzi. UFC'de gayet iyi maclar olmustur ama gecekten dovus tarzi oldugu icin ve UFC her hafta olmaz. Ay da bir kere ya da maximum 2 kere olur. Cunku adamlar dayak yiyor ve kendine gelemiyor. Bence izlemesi zevkli

hocam bence de izlemesi zevkli de merak ettim sonuçta bi senaryo olmadan sadece dövüş ile ne kadar gidebilir ki diye,mesela bazı maçlara bakıyorum adam 3 yumruk yiyor daha hiç bir şeyi yokken hakem nakavt diyor bu nasıl oluyor acabaörneğin alistair overeem vs brock lesnar maçı da öyle

Bence bayagi gidelebillir. Insanlar iyi para aliyorlar ve title icin rakbet ediyor. Bir suru insan iyi para oduyor orasi icin ve isin icinde gerceklik olunca daha fazla ilgi cekiyor. UFC ayrica dovus isi, insanlar gercekten rekabet ediyor. WWE'de ki gibi akrobocy goremiyoruz ama can yakma olunca isin icinde, insanlar seviyor. Mesale oteki event 1 hata sonraymis.

hocam en iyi ufc oyuncusu kim acaba?ben kimbo slice ın youtube gibi yerlerde bir sürü sokak dövüşü falan videolarını gördüm baya sağlam sanıyordum ama o kadar sağlam değil galiba matt mitrione almıştı aşağı

Bilmem, UFC'yi oyle izlemiyorum acayip derece de. Benim arkadaslarim aslinda UFC'i izliyor, ben arada izliyorum. Kimin adini versem, yanlis bilgi olur.

anladım,hocam bu arada brock lesnarın bi maçını izledim ilk roundda indirmişler lesnarı

yok artık hocam hangi maç o

brock lesnar vs alistair overeem lesnar maçın başında korkuyordu zaten alistair overeem kick box da badr hariyi de nakavt etmişti

Badr Haride Alistair Overeemi nakavt etti hocam.Son maçı izlemediniz galiba.

• Bu akşam cm punk return yapabilir.

Orijinalden alıntı: Exxample

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şu brock lesnar cena feudunu izledim de brock hem maçlarda hem de normal konuşma esnasında saldırırken bildiğin ufc deki gibi dalmış cena ya kan gövdeyi götürmüş o maçta bildiğin dirsek atıyor çünkü

Aynen hocam bu yüzden sevmiyorum bende :D. UFC izlemeyide çok severim mesela ordada güreş görmek istemem :D. Herşey kendi yerinde güzel :D. 2003 yılındaki Lesnarı çok beğenirim mesela. Gerçekten çok iyi güreşiyordu. Angle ile bir WM maçı vardı ki hala izlerim canım sıkıldıkça. Lesnar o maçta tarihin en büyük botchlarından birini yapmıştı :D.

valla ne diyim haklısın hocam :D tabi zevkler tartışılmaz ben de brock lesnarın bu ufc maçlarındaki gibi tavrını beğeniyorum wwe ye renk katıyor :D bi de hocam ben ufc yi takip etmiyorum bu ufc de senaryo falan yok dimi?tamamen gerçek yani?hikaye falan da yok?az önce brock lesnar vs alistair overeem maçı izledim brock lesnarı knockout etmiş alistair brock bu hale gelecek adam mıydı

Gerçek olduğunu düşünüyorum hocam çünkü çok ciddi şekilde sakatlamalar falan oluyor çünkü.

hocam ben de öyle düşünüyorum hani tamam kavgalara bişey demiyorum da bu insanları sıkmıyor mu acaba?sonuçta rakiplerin atışması yok adam gibi senaryo yok sürekli dövüş

Zaten UFC'nin amaci bu. Gercek dovus'u MMA Style ile sunmak. WWE daha cok eglence tarzi. UFC'de gayet iyi maclar olmustur ama gecekten dovus tarzi oldugu icin ve UFC her hafta olmaz. Ay da bir kere ya da maximum 2 kere olur. Cunku adamlar dayak yiyor ve kendine gelemiyor. Bence izlemesi zevkli

hocam bence de izlemesi zevkli de merak ettim sonuçta bi senaryo olmadan sadece dövüş ile ne kadar gidebilir ki diye,mesela bazı maçlara bakıyorum adam 3 yumruk yiyor daha hiç bir şeyi yokken hakem nakavt diyor bu nasıl oluyor acabaörneğin alistair overeem vs brock lesnar maçı da öyle

Bence bayagi gidelebillir. Insanlar iyi para aliyorlar ve title icin rakbet ediyor. Bir suru insan iyi para oduyor orasi icin ve isin icinde gerceklik olunca daha fazla ilgi cekiyor. UFC ayrica dovus isi, insanlar gercekten rekabet ediyor. WWE'de ki gibi akrobocy goremiyoruz ama can yakma olunca isin icinde, insanlar seviyor. Mesale oteki event 1 hata sonraymis.

hocam en iyi ufc oyuncusu kim acaba?ben kimbo slice ın youtube gibi yerlerde bir sürü sokak dövüşü falan videolarını gördüm baya sağlam sanıyordum ama o kadar sağlam değil galiba matt mitrione almıştı aşağı

Bilmem, UFC'yi oyle izlemiyorum acayip derece de. Benim arkadaslarim aslinda UFC'i izliyor, ben arada izliyorum. Kimin adini versem, yanlis bilgi olur.

anladım,hocam bu arada brock lesnarın bi maçını izledim ilk roundda indirmişler lesnarı

yok artık hocam hangi maç o

brock lesnar vs alistair overeem lesnar maçın başında korkuyordu zaten alistair overeem kick box da badr hariyi de nakavt etmişti

Badr Haride Alistair Overeemi nakavt etti hocam.Son maçı izlemediniz galiba.

Onu da izledm hocam ama overeemin yaptığı nakavt cok fenaydı kimse beklemiyordu ama benim adamım remy bonjasky

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.