Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Feitan

Bu akşam cm punk return yapabilir.

insallah döner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 1 Temmuz 2014; 3:46:42 >
  • Daha önce WWE şampiyonu olmuş birisinden söz etmiş bakalım kim dönecek.

Uzun zamandır şöyle bir return göremedik gitti.

• Ben stardust gimmick'ini çok başarılı buldum.Yakında stardust me seviyeye gelebilir.Kaç defa dedim wwe jericho'yu çok güzel harcıyor.Jericho en efsane yıldızlardan biridir.Yaptığı iyi değil.Bu arada nedense jericho'nun gelişine çok sevindim.Herhalde miz gibi rezalet geldiği için daha çok sevinme yarattı.Böyle birşey olsa gerçekten izlemeyi bırakırdım.Adam en son superstar'da dandik isimlere yeniliyordu,miz'in işi bitmiş daha bu saatten sonra birşey olmaz.Paige'de yeni lita gibi yazıyordum aj return yaptı,ayrıca divaları takip etmediğim için bilmiyorum,paige heel miydi,yoksa şuan heel turn yaptı gibi geldi.
  • Cody'e bu şekilde push verip eski haline geri döndüreceklerdir diyorum ben, çünkü uzun süredir kostumlü birisi me olup kemer alamadı. Cody eskiden bu hareketleri yapmıyor diye biliyorum, aynı bu move-set ile normal görüntüsüyle birlikte çok iyi işler başarabilir diye düşünüyorum. İkincisi Swagger'ın yüzündeki o çocuksu budala ifade gitmiş ve bambaşka bir görüntüye kavuşmuş. Son olarak Miz konusu bu adamın en iyi zamanları Randy Orton'a karşı yaptığı Cash-in ve sonrasıydı. Arada hala açıp izlerim sırf Randy'nin yüzündeki o hayal kırıklığını görebilmek için. Miz iyi güreşçi, konuşması gayet yerinde ancak bir şeyler eksik gibi kendisinde vücudu biraz hantal gibi dahası isminin de değiştirilip gerçek ismi ya da şov isminin kullanılması taraftarıyım. Yeni bir move-set ile o da ME olabilecek seviyede.
  • Cm punk geri dönüşü olmadı ama bana beklenmedik bir zaman da geri dönüş yapacak gibi geliyor.Bu yılın en iyi raw şovuydu tartışmasız.Seth cash-in denemesinde bulundu,başarısız oldu.Şu kemer cena'dan ve db'den uzak dursun da kim alıyorsa alsın.Bence seth son yılların en iyi heel isimlerinden biri,uzun süre böyle kalması lazım,yeterince pişince face olur.Seth ilerde şuan ki cm punk'ın konumun da olacak.

Orijinalden alıntı: Feitan

Ben stardust gimmick'ini çok başarılı buldum.Yakında stardust me seviyeye gelebilir.Kaç defa dedim wwe jericho'yu çok güzel harcıyor.Jericho en efsane yıldızlardan biridir.Yaptığı iyi değil.Bu arada nedense jericho'nun gelişine çok sevindim.Herhalde miz gibi rezalet geldiği için daha çok sevinme yarattı.Böyle birşey olsa gerçekten izlemeyi bırakırdım.Adam en son superstar'da dandik isimlere yeniliyordu,miz'in işi bitmiş daha bu saatten sonra birşey olmaz.Paige'de yeni lita gibi yazıyordum aj return yaptı,ayrıca divaları takip etmediğim için bilmiyorum,paige heel miydi,yoksa şuan heel turn yaptı gibi geldi.

Stardust olayi super ve Cody gayet iyi bir guresci. Ilerde Main eventer olabillir neden olmasin ?
  • Şov çok iyiydi. Ben Miz'in bidaha ME olacağını düşünmüyorum. Mikrofon olarak çok iyi ama kısıtlı bir güreş yeteneği var. Maçları sıkıcı oluyor. Cenayada kısıtlı diyoruz ama o move-set ile ne maçlar çıkarıyor. Y2J maalesef wyattları yükseltmek içi return yaptı. İşin güzel yanı bu sefer başarılı olacak isimlerle feuda girecek. Fandango gibi biri ile değil. Bu arada 2 güzel feud başlangıcı yapıldı bu şov. Ziggler ve Summer sevgili gibi olarak Fandango ve Laylayla feuda girecekler sanırım. Diğeri ise benim yıllardır beklediğim face swagger ve rusev arasında. Bu gimmick ile swagger devasa destek alır. Sonunda biraz olsun yükselecek. BNB ise çok şanssız bir şekilde sakatlandı. İC gene boşta. Umarım RVD veya Ziggler alır kemeri. Aj iyiki geri döndü. Paige çok hoş olsada sıktı biraz. Biraz heel takılsa iyi olacak sanırım. Birde son olarak WWE umarım deani yükseltir. MİTB maçı olsa ve kazansa ne güzel olurdu.

• JackyJack J kullanıcısına yanıt
    şu kızların totosuna don verseler iyi olacak.raamzan ramazan olmuyo
  • Şovu çok beğendim.Öncelikle Swagger devasa bir destek aldı iyi oldu sevdiğim bir güreşçi...Jericho döndü ama wyattları yükseltmek için döndü maalesef...Me çok iyiydi Dean vs Seth battleground da kesin gibi artık...Kane'den bir ihanet bekliyorum bakalım ne zaman olacak ayrıca şovu Roman yine ayakta bitirdi

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Şuan da wwe 6 yıldızı destekliyorum,ziggler,jericho,roman reigns,dean,stardust,olmasa da punk.İşin garip tarafı bunların hepsi face ama geçmişinde heel'liklere nam salmış.En büyük heeller bunlardı.Heel ziggler,shield'in ilk zamanları roman,dean malum,stardust 1 yıl önceye kadar heeldi.Cm punk demeye gerek yok.Jericho bunların içinde en sevilmeyen heeldir ama face olunca'da en sevilen face oluyor.Jericho'yu çok dinamik ve genç görüyorum.Git gide gençleşiyor.2009-2011 arası hantal,yavaş,yaşlı halinden eser yok.Jericho'ya bu gimmick bu kıyafet,bu saç uzunluğu tartışmasız yakışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 1 Temmuz 2014; 13:56:18 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.