Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Artık chris jericho gelsin.Bir wwe şampiyonu yapmadınız şu adamı yazıklar olsun.
  • bu haftaki rawın konusu bence seth rollinsin sakarlığı ve bariyeri kırması şaka bi yana shield yetenekli bir grup ama herkesin bildiği gibi içlerinde en iyisi roman reigns vücut yapısı ve karizma olarak üstün bir isim royal rumbleda kazanmasını çok istedim wweyi anlamak mümkün değil arkadaş genç yeteneklere şans versene adam push hakediyo rrden sonrada bi face turn adamı çıkar maint eventer seviyesine ama wweyi anlayamıyorum yani beni senarist yapsınlar daha iyi şov yazarım o garanti şovun içine ettiler uykusuz kaldığımıza değmedi beğendiğim maç bryan wyatt maçıydı eski wwe nerde 2009 2010 jeff rey undertaker rey şimdide var ama eskisi gibi değil jeff yok matt yok undertaker wrestlemania sadece edge yok nerdesin eski wwe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forevershield -- 28 Ocak 2014; 20:17:35 >

Ayrıca Batista nın performansı pekte bekleidğim gibi değildi RR da.. Birde kendini birşey zanneden o roman reigns bir sürü spear yapıyor falan filan o kadar yani... aslınd spear ı en iyi yapanalr batista ve goldberg dir. Batista da orada spear nasıl yapılır gibisindne göstermek için spear yapıyordu ama roman denio su atladı ortaya çok kötü bir spear çıktı..
    Batista dan daha fazlasın ıbeklerdim.. haddini göstersin o ryback e ve roman a.. ryback röportjata diyroduki alınmış batistanın gelmesini çünkü ryback en fazla power move ları yapan insan o "big guy".. tam tersi halbuki bunların hepsi Batista yı tarif ediyor..
    Roman ise bildiğin rookie yahu.. tamam gelecek vaad ediyor ama sene 2014 şu an ve Batista nın fizik ve gücüne bak birde buna bak..

Beğenmedim bende bu RR ı. .dediğim gibi Batista kazancaksaydı ki kazandı (biliyordum kazancağını) DAHA iyi güreşmeliydi.. insanı hey6ecnladırmalıydı ateşlemeliydi. .Batista bunu hep yapıyordu zaten! Beklediğim gibi değildi yani bu maç..

Umarım bundan sonraki maçlarda Batista o eski enerjisini ateşini toplar.. Özellikle galiba brock elmniationı kazancak WHC olacak ve Batista yla WM30 da güreşcekler.. o maçta Batista dan çoook şey bekliyorum ÇOk şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Ocak 2014; 20:41:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

what happened in RR is best for business

Ayrıca Batista nın performansı pekte bekleidğim gibi değildi RR da.. Birde kendini birşey zanneden o roman reigns bir sürü spear yapıyor falan filan o kadar yani... aslınd spear ı en iyi yapanalr batista ve goldberg dir. Batista da orada spear nasıl yapılır gibisindne göstermek için spear yapıyordu ama roman denio su atladı ortaya çok kötü bir spear çıktı..
    Batista dan daha fazlasın ıbeklerdim.. haddini göstersin o ryback e ve roman a.. ryback röportjata diyroduki alınmış batistanın gelmesini çünkü ryback en fazla power move ları yapan insan o "big guy".. tam tersi halbuki bunların hepsi Batista yı tarif ediyor..
    Roman ise bildiğin rookie yahu.. tamam gelecek vaad ediyor ama sene 2014 şu an ve Batista nın fizik ve gücüne bak birde buna bak..

Beğenmedim bende bu RR ı. .dediğim gibi Batista kazancaksaydı ki kazandı (biliyordum kazancağını) DAHA iyi güreşmeliydi.. insanı hey6ecnladırmalıydı ateşlemeliydi. .Batista bunu hep yapıyordu zaten! Beklediğim gibi değildi yani bu maç..

Umarım bundan sonraki maçlarda Batista o eski enerjisini ateşini toplar.. Özellikle galiba brock elmniationı kazancak WHC olacak ve Batista yla WM30 da güreşcekler.. o maçta Batista dan çoook şey bekliyorum ÇOk şey.

Kismen katiliyorum. Yanliz Roman Reigns kadar atlatik biri powerhouse yok simdi. Batista'da iyi bir powerhouse ama Roman Reigns gibi degil. Ayrica, Roman Reigns Spear'i onlar kadar iyi yapiyor ama adamlar botch yapiyor Roman Reigns spear yaparken. Bir de Roman Reigns'in running side kick olayi da gayet iyi rope'un oradan. Gelecek vaad ediyor ama Royal Rumble kazanacak kadar iyi.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celtic Warrior -- 29 Ocak 2014; 1:50:58 >

• Roman reigns'e push verildi o da değerlendirdi.Mikrofon performansı da iyi,ring için performansı da iyi.Ama face olursa herşey biteri.Reigns'e face yakışmaz.Heel kalsın.Wm 30'da bence reigns vs undertaker görüceğiz ve büyük ihtimal wm'ye kadar shield dağılacak.

super triple suplex varken

• WWE
    Batista’s Jiu-Jitsu purple belt ceremony: photos
    http://www.wwe.com/shows/raw/2014-02-03/batista-purple-belt-ceremony-photos

Batista mor kuşak almış jiu jitsu da. video yı kesin izleyin ceremony çok acayip batisya yı resmen kırbaçlıyorlar resimlerde güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Ocak 2014; 23:45:46 >

• son maç iyiydi baya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni istemiyoruz çık git bu konudan.Tam senlik değil mi çıplak erkekler birbirine sarılıyor vs...Çık şurdan ılık!!!!!!!!!

@Michael Joseph Jackson

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Seni istemiyoruz çık git bu konudan.Tam senlik değil mi çıplak erkekler birbirine sarılıyor vs...Çık şurdan ılık!!!!!!!!!

@Michael Joseph Jackson

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Seni istemiyoruz çık git bu konudan.Tam senlik değil mi çıplak erkekler birbirine sarılıyor vs...Çık şurdan ılık!!!!!!!!!

@Michael Joseph Jackson

• Vayy be WWE konusu hala daha güncel olarak ilk sayfada demek. İlk olarak Flash TV'de Hulk hogan, sting, big sexy, goldberg vs. derken aşırı çok seviyodum. Ardından okulda arkadaşlarım Fox'da başlayacağını söylediklerinde ilk seneler hiç bi bölüm kaçırmadan izliyodum. Adamım jeff hardy.. sonra john cena, edge, chris jericho valla yıllardan sonra tekrar o günler aklıma geldi duygulandım. Yaşasın amerikan güreşi yaşasın smack down yaşasın raw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 27 Şubat 2014; 20:30:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hala izleyen var mı bunu ya

+ sonsuz

Orijinalden alıntı: RovaNT

quote:

+ sonsuz

Yahu niye alaycı tavırla yalaşıyorsunuz anlamıyorum. Evet bütün Amerika ile birlikte izliyoruz ve eğleniyoruz, ne olacak? Eğlenmesek izlemeyiz ki ben smackdown izlemiyorum mesela artık RAW ı beğeniyordum ama bu hafta smackdownda izleyeceğim çünkü Batista da yer alacak. Yani zevk alıyorsam izlerim.

Siz de gidin türk dizilerini izleyin direkt beyin yıkama mod ON, güneşi beklerkeni izleyin siz heh

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: RovaNT

quote:

+ sonsuz

Yahu niye alaycı tavırla yalaşıyorsunuz anlamıyorum. Evet bütün Amerika ile birlikte izliyoruz ve eğleniyoruz, ne olacak? Eğlenmesek izlemeyiz ki ben smackdown izlemiyorum mesela artık RAW ı beğeniyordum ama bu hafta smackdownda izleyeceğim çünkü Batista da yer alacak. Yani zevk alıyorsam izlerim.

Siz de gidin türk dizilerini izleyin direkt beyin yıkama mod ON, güneşi beklerkeni izleyin siz heh

Türk dizileri izlemiyorum izlersem breaking bad gibi dizileri izliyorum + adamlar birbirlerine gerçek bile vurmuyor

• RovaNT kullanıcısına yanıt
    Tabiikide vurmuyor yoksa boks tan ya da mma den ne farkı kalırdı? Hem gerçek vursa 20 dk boyunca bilinçli gezebilir mi sanıyorsun? 3 dk da zombi olurlardı yumruklardan.. bu bir dizi, senaryosu var.

Gerçek vurmuyorlar dediğimide bakma sen böyle vuruyorlar aşağı yukarı.

filmden görüntü bu. tıkla açıklsın .gif

Kaldı ki diğer hareketler, gerçek hepsi ama eğitimli kişiler birbirlerini sakatlamamaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Şubat 2014; 14:15:06 >

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    Gerçek olmadıktan sonra neye yarar o koca cüsseler ? küçücük reymist. 3 katı adamı sırf seyircisi var diye yerle bir ediyor nerede o kaslı kollar vücut o büyük cüsse ?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.