Yüzbaşı
19 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 15 (Bu ay: 0)
359936 Gün Cezalı
356501 gün 15 s. 48 dk. kaldı
Gönderileri

ipad'e uyumlu olmadığından mı acaba?

error veren tweak'ler
arkadaşlar CCtoggles'ı silip CCsettings yükledim. sonra CCsettings'i silip CCquick pro yükledim ve bi baktım alttan kaydırıp control center'ı açınca saçma sapan esniyor. yeni yüklediğim tweak'leri silip baktım hala problem var safe moda aldım problem hala var. bundan nasıl kurtulurum?

@FullHD @Fenix66 @kalora @MuratbanK
arkadaşlar merhaba. biliyorsunuz ki geçen yaz memstatsa yeni özellikler eklendi. bunlardan biri de blok sıralaması. bu olaydan sonra da heppi börtdey diye troll mü troll bir arkadaşımız türedi. amacı blok sıralamasında birinci olmaktı. bunu niçin istediği hala bilinmiyor. ve troll konularıyla kısa bir sürede blok sayısı artmaya başladı.

neyseki 14 aralık tarihinde kaybolmuştu... taa ki 28 mayıs tarihine kadar. tek bir mesaj attı ve tam bir ay sonra güncel paylaşımlara devam etmeye başladı.

kendisinin bloklanmak istediğini bu mesajdan anlayabilirsiniz

heppi börtdey kimdir kim değildir?

kendisi 2001'li değil bu arada

profiline girip troll konularına bakabilirsiniz. ve de silinmiş şöyle konuları vardır. bunları hafızamdan yazıyorum ve gerçektir.

ateistler salak mı?
niye inanmıyolar?

müslümanlar salak mı?
niye inanıyolar?

neyse, demem o ki bu arkadaşı bloklamayın. gördüğünüz zaman geçip gidin ki emeline ulaşamasın.
konu dışında öyle mi bilmem ama apple bölümünde farkettim
kaç defa denedim cydia'dan silinmiyor. safe moda alıp denedim olmadı. iFile'dan tweaki buluyorum silinmiyor. pc'de iFunBox, iTools ve Tongbu programlarında denedim olmuyor. iFile'daki gibi değil az sayıda dosya var karıştırdım bulamadım. search files diyorum hiçbir şey çıkmıyor. iFile'dan konumunu bulup yazdım gene olmadı. yardım edebilecek var mı?

cihaz retinalı mini sürüm 7.1.2
telefonun bataryası suratımda patlar diye?
Tweaklerimi silemedim arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Var mı böyle bir tweak?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.834
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.766 (Bu ay: 185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 108 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.