Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Ne güreşmemesi ne içtin ? Bu adam sürekli mma'da dövüşüyor.

Ayrıca wwe izlemediğin belli,son aylarda her şovun birin de düzenli olarak goldberg tezahüratları yapılır.Seyirci golberg'i istiyor.Wwe'de en sevilen 5 amerikan güreşçisinden biridir.

@
    CLAIRV0YANT

Mma ve wweyi aynı kefeye koymak hata olur. Ben guresmemesini kastederken duzenli olarak wwe de kalmasından söz etmiştim. Keşke yargilamadan önce ikinci kez dusunseydin. Bir başka konu da triple h guresmeyi bıraktıktan sonra wweyi takip etmeyi bıraktım. Artık rr ec ve wmyi izliyorum sadece. Goldbergin youtubeda izlediğim bir fan tarafından çekilmiş bir videosu vardı. Orada 2011deydi sanırım döneceğini söylüyordu. Ama bitmiş vaziyetteydi resmen. Aradan 4 sene geçmiş olmasına rağmen ses seda çıkmadı kendisinden. Bu saatten sonra gelse bile ddp gibi sid gibi road dogg gibi döner diyorum o yüzden. Goldberg wcwda güzeldi wwe kendisine yaramadı bana kalırsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar düşmez golberg sen rahat ol.Brock'dan daha fazla sevinilir net.Fizik konusun da haklısın,yaşlandı tabi,1 yıl rolünü yapar gider.

RR'ye az kaldı,yıl da 1 kez olan bana göre en iyi ppv'dir.

Ec bir bu iki kendilerine has temaları olduğu için seyir zevkleri diğerlerine göre çok daha yüksek.

• Canlının zevki ayrıdır.Zaten yıl da 1 kez geliyor.Her gün uyuyoruz.Uyku bazılarına göre çok tatlı geliyor ama bazılarına göre zaman kaybı.Mesela ben en fazla 8 saat uyurum.Çok yorgun olduğum zaman çok tatlı gelir o ayrı ama canlı rr için her türlü uykudan vazgeçerim.Bir de indirme işleri bana daha çok uğraş geliyor,online izlemek daha rahat değil mi,hemen açıyoruz tıklıyorsun sonra izleme keyfi.Bir daha indirmeyi bekleyeceksin.Ne gerek var.Online her türlü iyidir.
  • Bunu izleyeceğinize attitude era'yı izleyin kat kat daha iyi. Kotr 98 mi desem armageddon 00 mı desem dx i Austin mcmahon feudu bunlar kadar zevk vermiyor artık şu ankiler. Old School takılmak hoştur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 27 Ocak 2014; 0:04:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 27 Ocak 2014; 2:58:56 >
  • Batista ne yuhlandı be Bunu düzenleyenler de,senaryo ekibi de,batista'da utansın bir zahmet.Böyle göstere göstere rr mi olur.Tartışmasız net izlediğim en kötü rr'di,tarihe geçti.Böyle saçma birşey bir rr daha gelmez,kaçıranlara üzülüyorum Cm punk olayı ayrı hikaye O kadar kaldı kaldı , şu ring dışı gelen birine elenmek kadar saçma birşey daha gelmez.Kofi kingston'a da yazık ediliyor.Adam her yıl düzenli olarak rr'de high fly'larını yapıyor.Gerçi çoğu şeyi bildim.Sheamus-jericho gelirse jericho,gelmez ise cm punk ve batista son 3'e kalır dedim kayıtlar da var Seth rollins'e verilseydi daha iyiydi bana göre,İlerde batista'dan daha efsane olabilir ama batista'da efsane değilmiş bugün bunu gördüm.Benim için efsanedir ama genel seyirci için demek ki benim batista için önceden düşündüklerimin aynısı,ayıdan başka birşey değil demekki.Big show ile aynı grupta yer alıyor Wwe'nin gidişat gidişat değil.Eski tadı kimse alamıyor.Eski tadı almak için tek bir kelime var.

#chrisjerichogeridönsün.

• Rumble'i kacirdim. App Store'dan alacaktim ama 45 $ olmadigi icin vermedi. Neyse, onemli degil. Zaten Batista'ya gostere gostere kazandirdiklari icin sorun degil. Zaten kimin kazanacagini biliyorduk. Kofi Kingston harcaniyor bu bir gercek. Kofi'nin neler yapabilecegini herkes biliyor ama mid card dan oteye gidemiyor hatta bazen jobber. Kofi hic bir zaman main event status'une gelemeyecek. Batista bu aksam ki Raw'da da boolandi. Batista oyle acayip bir reaction alan guresci degil maalesef. Brock Lesnar dondugunda daha cok reaction almisti. Artik WWE sasirtmak yerine, gostere gostere isini yapiyor. Hatta solyiyim ne olacagini. Brock Lesnar Elimination Chamber'da ortaligi dagitip, WWE World Heavyweight champ olacak. Batista onu Wrestlemania'da yenecek. Sonra Brock Lesnar vs Batista bir kac ay gidecek ama Brock Lesnar yenilecek herhalde. Yani title Batista'da kalacak ya da Brock'da da kalabillir. 2'nin de contract detaylarini bilmiyorum. Bir diger yandan WWE network geliyor o fena ya benzemiyor. 10 $'a aydi istedigini izle iyi fiyat. Sanirim Netflix olmaya calisiyorlar.

Wrestlemania'ya bir ppv kaldi. Bu Wrestlemania'da daha degisik olacak. John Cena ilk defa bir main event'de olmayacak sanirim ya da bir title ile olmayacak. Yani Wrestlemania'da soratini son gordugumuz adam Cena olmayacak. Cena'nin rakibi kim olur bilinmez. Daniel Bryan vs Undertaker diye bir haber okudum ama zannetmiyorum. Daniel Bryan'i heel yapmazlar herhalde artik bu kadar seyden sonra. Sheamus vs Daniel Bryan'da geciyor ama adamlar her wrestlemania guresti hemen hemen ve hic biri iyi degildi. Bir de Daniel Bryan o zaman bu seviye de degildi. Bekleyip gorecegiz ama bu yil ne olacagi belli degil

• Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    john cena daha öncede bi ppvde olmamaıştı.hatta hiç görünmedi.

Orijinalden alıntı: montevo

john cena daha öncede bi ppvde olmamaıştı.hatta hiç görünmedi.

John Cena 4 ay guresmedi zaten ya da 3 ay/ Yani demek istedigim main event olmamasi. Kim ne derse desin, Reigns tam bir yildiz. Birazcik Microphone gelistirmesi lazim ama neredeyse 8 yildir sunu izliyorum, uzun zamandir ben Reigns gibi bir adam gormedim. Basta Shield bu kadar one cikamiyordu ama individual guresmeye baslayinca ve yeni move set gelince adam super oldu. Zaten WWE'de ona push veriyor. Ama ilerde shield dagilirsa, cok daha iyi yerlerde olacak

Brock çok overrated bir amerikan güreşçisi,hem de en overrated olanıdır.Sanırım en büyük başarısı undisputeddi başka kayıda değer bir başarısı yok.3 wwe şampiyonluğu bile yok sanırsam.Ne rr'si var ne wm serisi çok boş bir amerikan güreşçisi ve sanki ilk geri dönüş yaptığın da wwe'nin en iyi 10 amerikan güreşçisinden biriymiş gibi karşılandı.Batista'ya brock'un gelişinin 1/3'ü kadar sevinilmedi.Brock batista'nın tırnağı olamaz.Brock yerine goldberg gelse fena olmaz.Her yıl gold gelecek denir ama gelmez.Goldberg vs batista izlesek fena olmaz.

Katilmiyorum. Bu duruma bakarsak, The Rock daha overrated kalir. The Rock Raw'ya cikmadan PPV'den PPV'e kemer tasidi ve korudu. Zaten o zaman WWE title'in da degeri bitti. Brock en azindan cikiyor WWE'de ya da bir fiziki bir sey yapiyor. Brock Lesnar Royal rumble kazandi daha once. Wrestlemania serisi hangi gurescide var ? Eger devamli Wrestlemania'dan olmakdan bahsediyorsan. Kane bu knouda gayet iyi. Taker'i soylemiyorum cunku tek streak onda var. Brock Lesnar'i Rock'a tercih ederim zaten The Rock guresmeyecek bu sene.

• Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    süperman yumruğu ve spear zaten beni benden alıyor.kalamdı artık spear yapan.kaithlyn vardı.gitti güzelim hatun ancak adamda baklava felan çok yok.o yüzden mi kapalı giyiniyor çözemedim.yoksa tarz olarak mı?kollar tam iyi
  • The rock zaten overrated bir amerikan güreşçisi buna yok diyen yok.The rock şovmen,şovdan başka birşey yapmıyor ama en iyi mikrofon performansıda tartışmasız the rock'dır.Brock'da hem başarı yok hem mikrofon yok,fiziksel olarak en iyisi ama bence karizma da yok.Bir batista ya da dwayne kadar kesinlikle karizma değil.Benim yanıldığım konu batista oldu.Batista'yı efsane bir amerikan güreşçisi sanardım ama değilmiş.Halk sevinmeyi geçti,gitmesini istiyor batista'nın,demek ki heyecanlandırmıyor batista ismi,Gidip de wwe'ye yeni gelmiş bir rookie'ye yani reings'e daha çok destek verip 10 yıllık batista yuhlanmışsa demekki batista'da bir sorun var.Demek ki billy gun'dan road dogg'dan farkı yok.Kevin nash bile daha efsane demek ki batista'dan.
  • Orada söz konusu Batitsta'nın istenmemesi değil. Kimse Reigns'in son ikiye kalacağını düşünmemiştir herhalde. Bir yerden sonra Shield'ın ringte kalması abesleşmişti resmen hatta kabak tadı veriyordu ancak ringteki güreşçiler azalmaya başlayınca ve Batista gibi bir güreşçinin karşısında yeni kanlardan biri kalınca seyirci de adama tam gaz verdi, şahsen ben istedim Reigns'in kazanmasını. Tabi ki bu Batitsta'yı kötü yapmaz. Ne yaparsa yapsın ne kadar yuhalanırsa yuhalansın yeri değişmez güreşçiler vardır. Batista bunlardan birisi benim gözümde. Belki Reigns falan hatırlanmayacak bundan 20-30 sene sonra ama Batista'yı hatırlatacaktır WWE.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.