Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Tahminimce rr'de sheamus return yapar son 3'e kalır ama alamaz,batista rr'yi alabilir veya brock big show'u yener maç bitimi brock show'a saldırırken batista kurtarmaya gelir.Brock'u bir güzel ringden kovar brock uzaklaşır ama big show kalkarken batista big show'a spear yapar,heel çıkar.Jericho dönerse eksik olan rr'sini kazanır.Randy vs sheamus vs'si de izleyebiliriz.John cena&Randy orton flörtü sıktı resmen 2009'dan beri aynı mesela yeter.2011'de sanırım randy sheamus'dan whc kazanmıştı onun hesabını almaya gelir.Hala eski heyecanıyla izleyebiliyorum,özellikle rr çok iyi oluyor.

@X-FI
  • daha önce cenaya vermişlerdi.adam 30. girdi ve aldı.edge de sonucu geldi ve aldı.shemus da belliydi bişeyler oalcağı rr yi aldı.batista rr de almasa da elemination chamber da alabilir.ancak wm ye çıkacağına yüksek şans veriyorum.

ayrıca full time geri döndü Batista bu arada...

@
    X-FI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 19 Ocak 2014; 22:43:07 >
  • 5 yıl sonra batista gelecek ve whc için yarışacak ?,bu konuya inanan var mı hakikaten ? Ayrıca gelip de alakasız bir şekilde alberto del rio'yu dövmesi çok abes oldu,artık %100 rr'de batista için heel olacak diyorum.Büyük ihtimal rr'de 2 kemeride kaybedecek randy,cena wwe'yi aldıktan sonra triple h ile işbirliği yapan batista kemeri alabilir,veya direk döver cena'yı bir daha ki ppv'de kapışırlar.Ayrıca hem kemer hem de rr'yi alacağını zannetmiyorum.Kemeri kesin alacak,rr başkası alacak %90 kim bilmiyorum.RR'de sheamus gelip son 3'e kalacak kesin bundan eminim.Jeri gelirse jeri kazanır çünkü geçmişin de bir rr şampiyonluğu eksik,undisputed'in den tut 10 whc'ye kadar bir sürü başarısı var.Ayrıca batista kazanmasın,hem kemeri alacak,hem rr kazanacak,farklı birinin kazanmasını yeğlerim,zaten batista heel olacak.RR'yi daniel bryan kazanırsa wwe'yi izlemeyi bırakırım.

alberto del rio 2 haftadır batistaya feci gönderme yapıyor raw da.. izlemşyorsanda hiç olmazsa twitter dan batista ve wwe yi takip et. teambautista yıda takip et haberdar kal
    hayır saçma olmadı kesinlikle, resmen adam gelmeden 2 haftadır arkasından konuşuyordu, yok kim bu batista ben onu elerim falan gibisindne ve batistanın en iyi arkadaşı rey ile ona gödnerme yapıyordu..

ve en başta bahsetmem gerekiyordu ama; geri dönüşü SÜPER olmuş! o neydi resmen batista eskiye göre baya değişmiş (fiziksel oalrak değil, yoksa o dövmeleri çoktan yaptırtmıştı mma maçı öncesi) ama mental olarak.. o surat ifadesi vs.. davranışlar öldürdü beni.. #goosebumps

ilk defa adamdan korktum evimde izlerken

• Fiziksel olarak kötüleşmiş,eskiden six pack'ler daha belliydi zaten five pack olmuş biri eksilmiş Onun dışında Whc için confront etti zaten ama bence randy'e biraz girişmesi lazımdı.Batista ile rey dostluğu çoktan bitti,eskileri izlemiyorsun herhalde ?,batista rey yüzünden heel olmuştu zaten,acayip dayak yemişdi rey.Ondan sonra dost olacaklarını zannetmiyorum.Batista'nın whc için gelmesi saçma,net saçma,5 yıl sonra batista gibi bir süperstar geliyor,ben undisputed bekliyorum,wwe bile olmadı,whc'nin kesinlikle eski prestiji yok,hangi mal varsa kazandı.Jack swagger'in dan tut,christian'a kadar whc var.Yakında hornswoggle falan da kazanır.Batista'nın gelişine sevindim ama seyirciden beklenen tepki alınamadı,nedense bana pek sevinmediler gibi geldi,daha çok coşku bekliyordum.Son 5 yılın en iyi returnu tartışmasız chris jericho'ydu.Bir 10 yıl daha bu returnu kimse geçemez.

• ben de onu diyvektim.biraz salmış batista.toparlar sanrım.nede olsa donla dolanacak
  • 1) nereye 5 pack olmuş yahu insan anatomisi bazen yürüküne ya da kasılırken vs kaslar şekil dğeiştiri biraz normal ama bana eskisi gibi gözüktü bilemeyceğim yalnız adamın kondisyon ve fizik yerinde ama
    2) randy nin gözünü korkutu sadece, çünkü ayrıldığında randy ile ilgili birşeyi yoktu, gördüysen randy tokalaşmak bile istedi ama osadece vurgulu şekilde merhaba demekle kaldı.. devamı gelecek yani
    3) bir kere bunalr hep senaryo biliyon herhalde rey ile uzun bir dostlukları var "gerçek" hayatta.. evet rey yüzündne heel olumştu onu dövmüştü bla bla doğru ama senaryo işte.. yoksa dediğim gibi olay yani sadece şeyi merak ediyorum acaaba nasıl birşey yazacaklarda rey ile batista yı dizide "raw" da birleştiricekler tag team mesela olabilri bence gelecek haftalarda del iro ya karşı
    4) seyirici ile olan yorumun youtube u ele geçirmiş resmen onlarda öyle düşünyor .. ama bana pek öyle gelmedi bilmniyorum açtım sesi g500 de seyirci "batista batista batista!!" diye bağırıyor tüylerim diken diken oldu.. bilemiyorum belki ben fazla heyecanlandım sonuçta çok seviyorum.

raw sonrası röportajda ise zaten dediği gibi royal rumble ve kemek için geldi.. del rio hesapta yoktu ama del rio ağzını tutamdığı için şu an oyalanacak başka işide olmadığından del rio ile biraz gider..

bu arada 2006 dan beridir kesintisiz olarak wwe takip ediyorum. Batista ise en sevdiğim insan, ne kadar resmi, röportajı, video varsa izleyip okuyup dinlemişdimdir. kitabını da okudum, 3 setlik dvd sinide izledim ayrıca.
    Undertaker' ında fanıyım.. zaten bir taker bir animal..

not: youtube da hatta seyirici hakkında şöyle birşey var.. "seyirci batistanın wwe yi bıraktığı yıl doğmuş galiba, tanımıyorlar adamı" .. Ki dwayneden Rock tan daha çok keyif veriyor yahu resmen.. resmen öyle..

• montevo kullanıcısına yanıt
    Dostum, adam baya kilo vermişti MMA için (googleda arat fotosunu), 120 kg ya düşmüştü adam.. şu an belki 125 tedir.. 130 olunca bilmiyorum sizin istediğiniz kıvama gelir herhalde heh Ama bana tamam gözüktü ki ben vücutlardan anlayan bir insanım.
  • Eğer rr için geldim dediyse %200 rr'yi batista kazanamayacak.Ayrıca nasıl eskisi gibi dersin 2006'dan beri izliyorsan eski batista ile şimdiki arasında fiziksel bir uçurum var.İnşallah eski haline döner.Ama eskisine göre karizmatik olmuş.Mimikleri falan değişmiş.Farklı bir havaya bürünmüş.Bana da rock'dan fazla heyecan veriyor,ayrıca ben rock'ı aşırı overrated buluyorum hatta en overrated yıldız.Bir kaç film de oynadı diye wwe'den büyük yaptılar adamı,keşke chris jericho gelip wwe'yi randy'den alsaydı,epic bir return yapacaktı,2007'de ki kavganın rövanşını alacaktı.Ah şu wwe la tartışmasız en underrated yıldız jericho'dur.Hiç değer verilmedi jericho'ya,ayıp ediyorlar.İleri derece 3 yıldıza hayran oldum.Çocukken ileri derece de chris jericho ve jeff hardy hayranıydım.Birisini net kovdular.Diğeri bir gidip geliyor,değer vermiyorlar.Diğeri de cm punk o da meçhul.Bir ara wwe ile kavgalı falan dediler.Bu wwe'de ki rock ve john cena hayranlığı ne olacak bilmiyorum.Şimdi de daniel bryan çıkıyor.Böyle olmaz.Batista'nın wwe'yi alması lazım.

• ya tabiikide 2006 daki batista nere şimdiki nere fiziksel olarak tepeler var fakat o anlamda demedim ben öyle, şimdiki halide çok çok iyi.. özellikle dikkat ettiysen 2009-2014 batista ile 2002-2007 batista arasında özellikle göğüsler son hali daha geniş, vücut komple daha az bodyfat e sahip.. ama kollar eskisi kadar büyük değil, ama bu haliyle bile yeterince büyük zaten
    Bu arada en eski fotosunu biliyor musun? Obez halini.. obez ama kas ve yağ yığını olarak, düşün sen 170 kg civarı idi.. baya baya eski.

1-2 gün önce doğum günüydü 45 ine girdi ve her zaman ki pastasını Krispy Kreeme den yaptırdı

bunun yarısnı yemiştir donut hastasıyım bende, keşke buralarda kalite yapan yer olsa

• Gece gece yapma bunu Türkiye'de bunu iyi yapan yer yok,bazısı çok yağlı yapıyor,bazısı tatsız,bunu yerinde yiyeceksin tadı enfesdir.Veya kendin ev de yapacaksın ama bol çikolata soslu olacak.Wwe gelmeden önceki halini bilmiyorum.2002-2007 biliyorum.Yaşına göre iyi ama yaşlandıkça o kasda ki şişkinliği kayboluyor bu da kilodan kaynaklı,hani diyeceksin yaşlılar da hiç mi yok,var tabi ki 60'ına gelen scott steiner var.Kol kasları 3 kat,yaşına göre vücut 10 numara yapan yapıyor.Bir de ric flair'e bak,hani diyeceksin bu yaşlandı da böyle oldu alakası yok,2005'e falan bakın yine sarkık folloş kötü bir vücut,zaten gençken de öyle ahım şahım kası olan biri değildi.Normalinden yaşlı gözüktüğü için peder derlerdi.Bu vücuda meraklı yıldızlardan john cena,rock,scott,brock dahil en sevdiğim batista'dır.Ayrı bir ekol.

• dediklerine katılıyorum..

valla olacak öyle dunkin donuts ya da krispy kreeme falan ama yok malesef
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.