Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

quote:

WWE yaratıcı ekibi, John Cena'nın Brock Lesnar karşısında çok agresif ve MMA stili ile dövüşmesini istiyorlarmış, John Cena bunun için Brock Lesnar'dan birkaç eğitim bile almış. Yaratıcı ekip, bu maçı son 10 yılın en sert maçı olarak önümüze sunmak istiyormuş, Vince McMahon ise yaratıcı ekibin fikrinden memnun değilmiş. Bu stilin John Cena'nın popülerliğine zarar vereceğini düşünüyormuş.

Kaynak:
    thewweforum.com
    wrestlingforum.com'un random news bölümü.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • D. kullanıcısına yanıt
    mcmahon akfasına .ok buzlu su dökmüş.adam dayak yiye yie kazanıyodu en azından dövüşsün öyle kazansın artık.kan man aşırı olaiblir ama iplere at gel tut hoplat.kesmiyo artık.johnj cena aks yığını ama atari oyunu gibi dövüştürüyorlar.bakın whayt familyi darma duman etti.millet biraz aksiyon arıyo.
    bazen düşünüyorumda türk güreşçi olsa senaryoya bağlı kalır mıydı?erkeğim lan ben deyip döverdi gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpus gemitu -- 1 Eylül 2014; 14:55:38 >

Orijinalden alıntı: Shimura Shinpachi

Miz'in 1.85 olmasına imkan yok.1.75 belki vardır.John Punk'tan uzun yazıyorsa o site komple yanlış.Cm Punk'ın best in the world return yaptığı videoya bakın.Punk John'dan uzun gözüküyor.

Yok be knk miz'in 1.85 den aşağı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle uzun bir adam ayrıca cm punk ve cena ya aynı ya da cena 1 cm uzun gibi duruyor ss lere bakarsan görebilirsin miz in 1.75 olmasına imkan yok,zaten internette cm punk 1,88 cena 1,85 miz 1,85 yazmışlar ama cena kendisinin 1,89 olduğunu söyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bende onu çözemeidm.adam yağ tulumu ama çok güçlüymüş giib lanse ediliyor

hocam adam yağ tulumu ama cena falan dinlemiyor bilmem kaç kiloluk adamları kaldırıyor bu güç nereden geliyor ben de anlamadım kaslı durmuyor bray wyatt bildiğin kilolu

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elured

Cesaro bi ara Randy'i Randy 2 kemerin de sahibiyken yenmişti sonra ne oldu bu Cesaro'ya ya

Herkes büyük bi patlama bekliyordu cesaro'dan özellikle de paul heyman guy olunca iyice bi patlama bekledik ama bi türlü yapamadı o sıçrayışı,umarım kariyeri daha da düsmeden yükselise gecer yetenekli bi adam

Baska bir underutilized guresci. WWE sagolsun.

cidden wwe'yi anlamak zor ziggler cesaro gibi adamlar hiç şans bulamıyor,dean gibi bi adama bile hazır değil demişler şaka gibi

Iste, her zaman anliyoruz ki. Insanlarin istedigi olmuyor, Sirketin istedigi oluyor. Simdi soyle degerlendirelim. John Cena icin hoslansanizda hoslanmasanizda top o. Yani su demek; biz sizin ne dusundugunuzu umursamiyoruz, salak cocuklariniz sevsin biz de merchandiselardan paralari kazanalim ama biz size ayni zamanda veririz yetenekli guresciler merak etmeyin. Son 10 yilda WWE'den acayip bir sekilde Superstar ya da wrestler gecti. Ve hic biri John Cena ve Randy orton kadar gidemedi maalesef. Bence guresci yaratmak, bir urun yaratmak gibi. Tutar ya da tutmaz. Bugun en begenmedikleri WWE gurescileri bile Independent circuit'da rahatca kullanilan guresciler. Drew Mcintyre ( chosen one, yok iste Future champion) ne oldu, 3 sene boyunca hic bir sey yapmadi. Eridi gitti. Damien Sandow, ilk geldiginde harika promolar kesiyordu ve gayet iyi maclar cikariyordu. Ne oldu, jobber oldu ve Miz'in yaninda geziyor. Vladimir Kozlov, WWE champ olacakti ama dustukce dustu ve Santino ile tag oldu. Simdi ne yapyior bilmiyorum. Kofi Kingston, World champion olur diye bekliyordum ama maalesef. WWE birazcik gunluk, bugun starsin yarin jobber. Eger arkanda kimse yoksa, muhtemelen fazla kalamazsin ya da Cena gibi hayatini vereceksin. Dolph'un artik isi bitti, bir daha hayatta main event status'e gelemez. Cesaro'da o yolda gidiyor. Kac tane yetenek gitti. NXt'de Sami Zayn ve Adrian Naville var iyi umarim onlar iyi yerlere gelirler.

Örneğin insanlar cena yı sevmiyor tamam anlarım ama neden roman'ı bu kadar seviyorlar anlayamadım bi türlü roman ın move set'i cena dan bile kısıtlı bu god mode saçmalığı bitmeli,cidden wwe torpille adam yükseltiyor galiba,bunlara bikaç örnek daha var john morrison herkes geleceğin wwe şampiyonu diye bakarken şirketten gitti,evan bourne de öyle wwe ye bu durumlarda güven olmuyor Allah korusun yarın bray wyattı da jobber olarak görürüz diye korkuyorum,wwe bazı adamları inanılmaz yüceltiyor ertesi hafta bi bakmışsın adam perişan olmuş durumda yani ne yaptıkları konusunda en ufak bi fikrim yok

Roman'i seviyorlar cunku degisik hareketler var ama Roman'i bir o kadar sevmeyende var. Ben de Roman'nin buyuk hayrani degilim. Ambrose> Roman derim ya da Rollins> Roman. Wyatt'in jobber olacagini zannetmiyorum. Cena sacmaligi yuzunden oluyor bunlar. Wyatt vs Sting rumourslari geziyor ortalikta.

wyatt çok yetenekli gelecekte kesin ana kemer senaryosunda olacaktır ama wwe ye güven olmuyor bu konularda dean roman dan daha yetenekli daha iyi buna katılıyorum ama bence roman seth den daha iyi en azından şimdilik öyle,seth tek başına face olursa patlama yapabilir

Powerhouse oldugu icin ama Roman'da cok acayip bir sey yok. Normal ring ve dusuk mic yetenegi. Seth'de cok iyi ve orta mic var. Seth Rollins'in move setinin icine WWE etti o da ayri konu

zaten shield üyelerine bakarsak seth rollins=çok iyi ring içi,orta seviye mikrofon,roman=kısıtlı ring içi düşük mikrofon dean ambrose=orta seviye ring içi,iyi seviyede mikrofon ve promo ama ne hikmetse en çok push alan roman oluyor bunun nedeni de the rock faktörü heralde,seth face olunca çok daha iyi yerlere gelecektir ama dean ambrose un en azından daniel bryan ın yokluğunda ana kemeri alması gerekiyordu yazık ettiler

Ben hep Cesaro olur diyordum ama John Cena yine ortaligi sildi supurdu. Umarim Rollins cash in yapar. Gecen sene Sandow'in cashini rezil olduktan sonra. Bunu da rezil edeceklerse, hic yapmasinlar.

seth cash in yapacaktır ve eminim çok yakın zamanda en azından daniel bryan dönene kadar roman vs dean vs seth feudu göreceğiz gibi,ayrıca sen yurtdışında yaşıyorsun galiba dostum ağzın ingilizceye yatkın örneğin eylül ortası yerine mid september diyorsun ağız alışkanlığı galiba

Ben de onu umuyorum. Evet, maalesef. Dengeyi bulmaya calisiyorum ama agiz aliskanligi bir suru insan gelip ban hakaret ediyor. Bir ara Turkce yazmam kotuye gitmisti, onu engelliyim diye bu foruma tekrardan girmeye basladim. Bir de insanlar bu forumda cok komik. Yani milletin yorumunu okurken, guldugum oldu bayagi bir. Insanlarin birbirleriyle kavgasi ya da ego yarisi, en ufak bir seyde kavgaya hazirlar. O yuzden bu forumu cok seviyorum.

Bu forumu ben de cok seviyorum her tipten adam var,milliyetcisinden tut abazasına kadar türlü türlü adam var :D yaptığın kõtü bisey değil dostum ağız alıskanlığı ne de olsa ama asırı millíyetcí arkadaslar ister ístemez kafaya takıyor bunu :D bu arada dostum wwe yi canlı izlemek güzel mí? :D bence tv deki rahatlık kamera acıları cok daha iyi bi tek divalar icin canlı izlemeyi tercih ederim ben :D

Houseshow ise idare eder. Raw ya da Smackdown ise ( broadcasted show) onlar genelde daha iyi oluyor. Cunku daha uzun suruyor, WWE Superstar ve main event'de var. Dark matchler falan guzel oluyor ama tamamiyle script'e bagli bir sey. Eger o zamanlarda kotu feud varsa, iste o zaman zevkli olmuyor.

3 saat sürüyor benim bildiğim dediğim gibi anca divalar için canlı izlerim ben yoksa tv de izlemek daha iyi bir sürü kamera açısı var canlı izlemenin bazı avantajları var tabi dark match divaları ve süperstarları yakından görme gibi onları da göz ardı edemem ama bence her türlü tv den izlemek daha iyi tabi bu benim fikrim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güçle kasin yağ oraninin ne alakasi var strongrengest man lerin çoğu yağ tulumu adamda güç var örn adam 130 kilo olsa hadi çok yagli diyelim 30 kilo adamda 100 kilo kas oluyor yani mesele bundan ibaret bende mesela yagliyim çok zorlayinca benchte 85 kilo kaldiriyorum yani öyle pek spor falanda yapmiyorum arkadasim 1 yildir spora gidiyor gerçi ondan iriyim o 173 70 kg ben 179. 87 kg falanim adam 65 kg bile zor kaldiriyo benchte ben antremansiz olmama rağmen ondan yüksek agirlik kaldirdim mesela sinifta beni bilekguresinde yenen adam yoktu bilegim de pek kalin degildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Pierro -- 1 Eylül 2014; 16:42:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Güçle kasin yağ oraninin ne alakasi var strongrengest man lerin çoğu yağ tulumu adamda güç var örn adam 130 kilo olsa hadi çok yagli diyelim 30 kilo adamda 100 kilo kas oluyor yani mesele bundan ibaret bende mesela yagliyim çok zorlayinca benchte 85 kilo kaldiriyorum yani öyle pek spor falanda yapmiyorum arkadasim 1 yildir spora gidiyor gerçi ondan iriyim o 173 70 kg ben 179. 87 kg falanim adam 65 kg bile zor kaldiriyo benchte ben antremansiz olmama rağmen ondan yüksek agirlik kaldirdim mesela sinifta beni bilekguresinde yenen adam yoktu bilegim de pek kalin edildi

bilmiyodum kanka demek bray wyatt ta doğuştan ayı gücü var

• quote:

quote:

Miz'in 1.85 olmasına imkan yok.1.75 belki vardır.John Punk'tan uzun yazıyorsa o site komple yanlış.Cm Punk'ın best in the world return yaptığı videoya bakın.Punk John'dan uzun gözüküyor.

Yok be knk miz'in 1.85 den aşağı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle uzun bir adam ayrıca cm punk ve cena ya aynı ya da cena 1 cm uzun gibi duruyor ss lere bakarsan görebilirsin miz in 1.75 olmasına imkan yok,zaten internette cm punk 1,88 cena 1,85 miz 1,85 yazmışlar ama cena kendisinin 1,89 olduğunu söyledi

Bu arada cenanin aciklamasi ben 6feetim yani 184e fln takribi geliyo ayakkabi giydigim zmn 6ft 1 oluyorum diye buda 187 fln oluyor galiba miz cm punk 2cm fln kisa cenadan miz anca 180 flndir

• quote:

quote:

Güçle kasin yağ oraninin ne alakasi var strongrengest man lerin çoğu yağ tulumu adamda güç var örn adam 130 kilo olsa hadi çok yagli diyelim 30 kilo adamda 100 kilo kas oluyor yani mesele bundan ibaret bende mesela yagliyim çok zorlayinca benchte 85 kilo kaldiriyorum yani öyle pek spor falanda yapmiyorum arkadasim 1 yildir spora gidiyor gerçi ondan iriyim o 173 70 kg ben 179. 87 kg falanim adam 65 kg bile zor kaldiriyo benchte ben antremansiz olmama rağmen ondan yüksek agirlik kaldirdim mesela sinifta beni bilekguresinde yenen adam yoktu bilegim de pek kalin edildi

Abi ona bakarsan seyit onbasi kupkuru iskelet gibi adammis ama adam ne kadar gucluymus

• güç farklı bişey.10 yaşıdna bi kız var.kız 370 kg leg press yapıyo.ben iteleyemem bile okadar ağırlığı.sinir sistmeinin çalışmöası ile alakalı.nası adrenalin basınca kuvvet artıyo,onun gibi.

quote:

quote:

Abi ona bakarsan seyit onbasi kupkuru iskelet gibi adammis ama adam ne kadar gucluymus

hocam o ilahi güç yani seyit onbaşına normal bi zamanda o mermi yi kaldır deseler kaldırabileceğini düşünmüyorum ama Allahın yardımı ve düşmanın bizi yıkmasının an meselesi olduğu bir anda kaldırdı ama yine de kimse hakkını yiyemez HELAL OLSUN SEYİT ONBAŞI'YA

• Seni yemişler Miz'in 1.85 olma şansı yok.

Seni yemişler Miz'in 1.85 olma şansı yok.

dostum ss lere göre yorum yapıyorum miz ve cena arasında aman aman bi fark yok

the miz'e çok yazık oldu ya,the rock'dan sonra gördüğüm en iyi promo sahip iki kişiden biri,diğeri de bray wyatt

Hocam hiç yakıştıramadım sana bunu :D. Dean'i saymamışsın :D.
  • Gecen haftaya gore daha iyiydi ama hala kotu bir Raw'di. Umarim haftaya daha iyi olur. Jericho vs Bray wyatt ve Orton vs Reigns duyruldu. Yanin sunun anlami, Jericho Night of champions'da Bray ile son kez guresebillir.
  • Chris Jericho haftaya yenerse son maça çıkarlar haftaya yenilirse zate NOC'da da yenileceği için maça çıkmazlar.Yine kötü feud'lar başladı.Bakıyoruz ME part time güreşmeyen biri ve yine John.MC bakıyoruz Jack Swagger vs Bolieve rezalet.Sheamus vs Cesaro bunların ikisi de aynı tip güreşçi o yüzden bu da rezalet.Dolph Ziggler vs Miz idare eder.Randy Orton vs Roman sonucu belli.Yok işte.Yine WWE'nin düşüş yılları başladı tabi bu sefer işler kolay olmayacak.WWE'yi bu yıl kurtaracak kimse yok.Batma eşiğin de olduğu WWE Network'ü 9.99 yapmalarından belli.Sen Cm Punk'ı kovarsan,John Morrison'ı kovarsan.Dean Amrose'ye push vermezsen.Her yıl John Cena Time yaparsan zaten batarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

quote:

the miz'e çok yazık oldu ya,the rock'dan sonra gördüğüm en iyi promo sahip iki kişiden biri,diğeri de bray wyatt

Hocam hiç yakıştıramadım sana bunu :D. Dean'i saymamışsın :D.

Asıl ben sana yakıştıramadım hocam dean'i saymama gerek yok ki zaten :D anlamalıydın o gönüllerin şampiyonu reyiz o
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.