|
The Little Magician #19 "It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!" |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kaslı durmuyor bray wyatt bildiğin kilolu
roman ın move set'i cena dan bile kısıtlı bu god mode saçmalığı bitmeli,cidden wwe torpille adam yükseltiyor galiba,bunlara bikaç örnek daha var john morrison herkes geleceğin wwe şampiyonu diye bakarken şirketten gitti,evan bourne de öyle wwe ye bu durumlarda güven olmuyor Allah korusun yarın bray wyattı da jobber olarak görürüz diye korkuyorum,wwe bazı adamları inanılmaz yüceltiyor ertesi hafta bi bakmışsın adam perişan olmuş durumda yani ne yaptıkları konusunda en ufak bi fikrim yok
dediğim gibi anca divalar için canlı izlerim ben yoksa tv de izlemek daha iyi bir sürü kamera açısı var
canlı izlemenin bazı avantajları var tabi dark match divaları ve süperstarları yakından görme gibi onları da göz ardı edemem ama bence her türlü tv den izlemek daha iyi
adam 65 kg bile zor kaldiriyo benchte ben antremansiz olmama rağmen ondan yüksek agirlik kaldirdim mesela sinifta beni bilekguresinde yenen adam yoktu bilegim de pek kalin degildi