Bildirim
WWE Smack Down - Raw (179. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
bizim ikizler ne yapmışlar öyle baklavaları.monitöre dalacaktım az kalsın
ilk geldiklerinde şişmandılar biraz şimdi 2side tüy gibi zayıfladılar maşallah ço kgüzel oldular böyle
iyide oldu çok da güzel oldu
_____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
-
tr kanallarında varmı hayla _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kenjui
tr kanallarında varmı hayla
d-smart'ta var._____________________________ meow -
Arkaplanda nelerin olduğunu az biraz öğrenmek amaçlı Wrestler isimli filmi izleyebilirsiniz. _____________________________ -
-
rayback de http://en.wikipedia.org/wiki/Ryback_(wrestler)
bu arada dolf zigler yalan oldu öldü galiba yok piyasada._____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
WWE zaten PG Era'yla 2008'de ölmüştü, artık iyice bitti. WHC için mücadele eden tiplere bakar mısın, jack swagger, dolph, ADR filan hepsi çöp. Extreme Rules PPV'si oluyor PG Era'da ki normal bir RAW şovundan daha az Extreme. SD'yi zaten dünyada izleyen kaldı mı merak ediyorum onun hali zaten içler acısı. Randy Orton diye gerçek bir heel var, onuda face yaptılar kendi elleriyle bitirdiler. Adamı ne bir feud'a sokuyorlar, nede bir kemer mücadelesine adam boş boş her şovda birini yeniyor o kadar. Zaten WWE'de heel kalmadı ki feudların zevki olsun. Mcmahon çocuk çocuga ürün satcam diye bütün herkesi face yaptırlar. bkz. Y2J, Sheamus, randy orton. The Miz'e, Y2J'nin velihatı deniyordu ne güzel bir ara push verilmişdi şimdi o da yok. Fandongo filan gibi mal mal gimmickler var. Undertaker, hhh, brock lesnar filan 2 şovda bir kere gözüküp gidiyor bunların maçlarından zevk alan varmıdır, adamlar 50 yaşına geldi ölüp gitcek hala bunlarla reyting almaya çalışıyorlar. PPV'ler bile 2008 öncesi RAW'lardan daha zevksiz.
Kısaca artık ne güreşlerin zevki var, ne de güreşçilerin._____________________________
-
8. Sınıfta yani 2 sene önce ne izlerdik be arkadaşlarla okuldan kaçıp playstation oynuyoduk maçları izliyoduk rey misterio randy orton john cena ve daha fazlaları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eskiden müptelasıydım.
Az izlemedik.
quote:
Orijinalden alıntı: the right hand of evil
Eskiden müptelasıydım.
Az izlemedik.
Aynen ya bi ara bu sabah 4 te vardı o zaman bile izledim_____________________________ This city deserves a better class of criminal. And I’m gonna give it to them.- Joker -
quote:
Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz
quote:
Orijinalden alıntı: the right hand of evil
Eskiden müptelasıydım.
Az izlemedik.
Aynen ya bi ara bu sabah 4 te vardı o zaman bile izledim
Ertesi gün sabahın köründe okul olurdu ben yatmaz buna bakardım.
Edge'in birakmasi beni uzmustu bayagi.Tam bir heeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I choose to live,not to exist. -
quote:
Orijinalden alıntı: mannotcaring
Brock Lesnar geri falan mi dondu ?
iyide edge en son smackdownda idi ve heel değildi.rawda iken öyleydi.ama fark etmez artık.bıreakmasaydı iyidi öte yandan brock lesnar sürekli değil bence.haftalık maçlara bile gelmiyor_____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
quote:
quote:
iyide edge en son smackdownda idi ve heel değildi.rawda iken öyleydi.ama fark etmez artık.bıreakmasaydı iyidi öte yandan brock lesnar sürekli değil bence.haftalık maçlara bile gelmiyor
Hocam birakma kisimlarinda takibi birakmistim ama bildigim kadariyl kariyerinin basi disinda hep heeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I choose to live,not to exist. -
quote:
quote:
quote:
iyide edge en son smackdownda idi ve heel değildi.rawda iken öyleydi.ama fark etmez artık.bıreakmasaydı iyidi öte yandan brock lesnar sürekli değil bence.haftalık maçlara bile gelmiyor
Hocam birakma kisimlarinda takibi birakmistim ama bildigim kadariyl kariyerinin basi disinda hep heeldi.
okadare bilemicem ben adam gibi takibe 2010 da başladım herifler 10 seneyi aökındır var_____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
-
daniel brayn gene çıldırdı
_____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki