Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • beyler bu haftaki smacdown raw şovları güzel gelmedi bana dean ve seth feudu olmayınca boş gibi sanki o feud ayakta tutuyormuş şovları siz nasıl yorumluyorsunuz?
  • Undertaker'ın maçları daha genç olduğu zaman gayet keyifliydi bence her gimmicki olaydı zaten adam ikon WWE'de.Son 2-3 yıldaki maçlarını izleyip sıkıcı denirse anlarımda genele yaymak haksızlıktır.

Orijinalden alıntı: Feitan

Taker'i çok büyütmüşsün.WWE universe ilk 10 yapsa kimse ilk 10'a Taker'i sokmaz.Sadece serisi olan biriydi,başka bir numarası yoktu.Zaten görüşlerimiz senden başta ayrılıyor,sen şova bakıyorsun,ben çoğu kişi ring içine bakıyorum.

Ayrıca WM serilerinde kimsenin izlemek istemeyeceği tek maç Taker maçlarıdır.Artık bıktırmıştı.18-0 demiş biri gayet haklı.18-0'dan sonra bırakılmalıydı.Whc değerli bir kemer değil bunu hala anlayamadın.Son 10 yıldır WWE kemeri en iyi kemerdi diğer kemerler eşitti.Chris Jericho hakkında yorum yapmaya gerek yok gayet gülünç yazmışsın.Randy Orton 2012 MC seviyesine düşmüşse nedeni WHC'nin değersizliği o zaman niye MC düşsün ?

Adam yazılarında hep çelişiyor böyle biri olamaz.Birşey atıyor ortaya sonra arkasında duramıyor çünkü WWE hakkında bilgisi 0.Hem WHC değerlidir diyor,geliyor Randy 2012'de MC'dir diyor.La Randy 2012'de IC'miydi be cahil.Beni sinir etmeyin.Ben ile muhattap olma,herkes sen ile kavga ediyor bu bölümde zaten.

Ayrıca sen yazdıktan sonra hep hompoy denilen şahısın senden sonra yazması ayrı ironik.

Sokar bence, eger bugun anket yapsalar, top ten favourite superstar diye, girer bence ama ilk'i olmaz. En yetenekli guresci konusuna girmez dogru ama WWE'de Undertaker gibi kimse de ki kadar iyi gimmick yok. Undertaker'i canli gormek icin para oderdim acikcasi. Eger wrestlemania 31'a guresecekse neden olmasin ama isin buyusu kacti. Undertaker bald olunca, o is bitti. 2 kere Triple H ile gurestirmek hataydi. Ayrica Taker 21-1'da hic olye acayip biriyle karsilasmadi. Butun yendikeri adamlar cogunda main event'di ama top superstar degildi. Taker, John Cena ile guresmedi. The Rock ile guresmedi, Austin ile guresmedi. Brock Lesnar ile guresti ama sonucu sasirtti gercekten. Onun disinda oyle, streak'in degeri yine var ama 18-0 isinden sonra cilki cikti.

Randy Orton suspension aldi WWE'den 2012'de, o yuzden Mid carder seviyesine dustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: forevershield

beyler bu haftaki smacdown raw şovları güzel gelmedi bana dean ve seth feudu olmayınca boş gibi sanki o feud ayakta tutuyormuş şovları siz nasıl yorumluyorsunuz?

Dean Ambrose yerine Roman Reigns'i cikartiklari icin normal. Brock Lesnar yoktu, Seth ve Dean'e gore dandik bir main event'i. WWE'de tek heyecan verici feud'u alip cikardilar. Ne zaman Ambrose, Bryan, Lesnar ve adam gibi adam birilerini getirdiklerinde iste o zaman olacak yoksa sikici tabiki.

beyler bu haftaki smacdown raw şovları güzel gelmedi bana dean ve seth feudu olmayınca boş gibi sanki o feud ayakta tutuyormuş şovları siz nasıl yorumluyorsunuz?

Dean Ambrose yerine Roman Reigns'i cikartiklari icin normal. Brock Lesnar yoktu, Seth ve Dean'e gore dandik bir main event'i. WWE'de tek heyecan verici feud'u alip cikardilar. Ne zaman Ambrose, Bryan, Lesnar ve adam gibi adam birilerini getirdiklerinde iste o zaman olacak yoksa sikici tabiki.

Daha uzatmıyorum velet ile velet olmak gereksiz.Çoğu kişi gibi ring içine bakan biri olarak ring içi tartışmalarına açığım.Mesela ben WWE'de gelmiş geçmiş en iyi 10 süper star Rock'ı sokmam.

Rock'ı sokmazsın cünkü cahilin tekisin,rockı sokmazsın roman'ı listeye eklersin sen :D wwe izleyenlerin %90 ı senaryolar karsılıklı atısmalar ve feudlar icin izliyor,maclar da önemli ancak senaryo daha önemli,eğer ring icine bakmak istiyosan git ufc izle,wwe deki dövüslerın gercek olmadığını oradaki 3 yasındaki cocuklar bile biliyorken ring ici nasıl olurda cok önemli olur?ben sana top 10 u yapayım,sırasıyla değil bunlar; the rock,john cena,stone cold,undertaker,jericho,edge,hbk,triple h,randy orton,bret the hitman hart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Daha uzatmıyorum velet ile velet olmak gereksiz.Çoğu kişi gibi ring içine bakan biri olarak ring içi tartışmalarına açığım.Mesela ben WWE'de gelmiş geçmiş en iyi 10 süper star Rock'ı sokmam.

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker -- 28 Ağustos 2014; 11:25:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Undertaker'ın maçları daha genç olduğu zaman gayet keyifliydi bence her gimmicki olaydı zaten adam ikon WWE'de.Son 2-3 yıldaki maçlarını izleyip sıkıcı denirse anlarımda genele yaymak haksızlıktır.

Dean ambrose un olmadığı bi sov bence hep heyecanı eksik olacak,ambrose wwe icin büyük sans tam sirketin yüzü olacak potansiyele sahip,seth gibi berbat bir heel e karsı bile ambrose un feudunu özlúyorsak bu adam gercekten bazı seyleri basarmıs demektir

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Shield vs evolution feudu cok iyiydi hemen bitirdiler,wwe de
    son yıllarda ana kemer feudları sıkıcı olmaya baasladı ana
    kemer icin ambrose gibi feudlara heycan katacak adamlar
    olmalı ama wwe hep uzak tutuyo bray wyatt ambrose gibi
    adamları,son zamanlarda ana kemer feudları hep geri planda
    oldu õrneğin shield evo feudu mükemmeldi ama bryan ve kane
    feudu undisputed feudu olmasına rağmen shield evo feuduna göre geri planda kalıyordu hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Taker'i çok büyütmüşsün.WWE universe ilk 10 yapsa kimse ilk 10'a Taker'i sokmaz.Sadece serisi olan biriydi,başka bir numarası yoktu.Zaten görüşlerimiz senden başta ayrılıyor,sen şova bakıyorsun,ben çoğu kişi ring içine bakıyorum.

Ayrıca WM serilerinde kimsenin izlemek istemeyeceği tek maç Taker maçlarıdır.Artık bıktırmıştı.18-0 demiş biri gayet haklı.18-0'dan sonra bırakılmalıydı.Whc değerli bir kemer değil bunu hala anlayamadın.Son 10 yıldır WWE kemeri en iyi kemerdi diğer kemerler eşitti.Chris Jericho hakkında yorum yapmaya gerek yok gayet gülünç yazmışsın.Randy Orton 2012 MC seviyesine düşmüşse nedeni WHC'nin değersizliği o zaman niye MC düşsün ?

Adam yazılarında hep çelişiyor böyle biri olamaz.Birşey atıyor ortaya sonra arkasında duramıyor çünkü WWE hakkında bilgisi 0.Hem WHC değerlidir diyor,geliyor Randy 2012'de MC'dir diyor.La Randy 2012'de IC'miydi be cahil.Beni sinir etmeyin.Ben ile muhattap olma,herkes sen ile kavga ediyor bu bölümde zaten.

Ayrıca sen yazdıktan sonra hep hompoy denilen şahısın senden sonra yazması ayrı ironik.

Sokar bence, eger bugun anket yapsalar, top ten favourite superstar diye, girer bence ama ilk'i olmaz. En yetenekli guresci konusuna girmez dogru ama WWE'de Undertaker gibi kimse de ki kadar iyi gimmick yok. Undertaker'i canli gormek icin para oderdim acikcasi. Eger wrestlemania 31'a guresecekse neden olmasin ama isin buyusu kacti. Undertaker bald olunca, o is bitti. 2 kere Triple H ile gurestirmek hataydi. Ayrica Taker 21-1'da hic olye acayip biriyle karsilasmadi. Butun yendikeri adamlar cogunda main event'di ama top superstar degildi. Taker, John Cena ile guresmedi. The Rock ile guresmedi, Austin ile guresmedi. Brock Lesnar ile guresti ama sonucu sasirtti gercekten. Onun disinda oyle, streak'in degeri yine var ama 18-0 isinden sonra cilki cikti.

Randy Orton suspension aldi WWE'den 2012'de, o yuzden Mid carder seviyesine dustu.

Taker hbk triple h batista cm punk edge gibi adamlarla mac yaptı ama cena rock ve austin ile yapmadı bu doğru,benim her zaman hayalimde cena vs taker submission mac vardı wwe iki adama da neredeyse pes ettirmiyor bu yüzden bu mac büyük rağbet görürdü,wwe hep wm maclarında top isimleri whc ve wwe kemerleri icin maca cıkarırdı bunun nedeni de wm da en azından 3 tane babalar gibi mac cıkarmak yani takera cok iyi bi rakip diğerleri de wwe ve whc icin mücadele ediyordu,ben de takerı canlı görmek icin para verirdm hem de tereddütsüz

• Hompoy21 kardesím hadi yorum yaz,benden sonra yaz da bu feitan veledi senin benim yan hesabım olduğun konusunaiyice inansın :D

• Lan bu konunu da nasıl içine ediyorsunuz anlamadım.Amerikan güreşi konusun da da kavga edildiğini ilk defa duyuyorum.Böyle saplar yüzünden konunun numarası kalmadı.Özellikle Lord Joker flood'ları ile olsun,saçmalıklarıyla konunun içine ettin bravo sana.Konunun güncel kalmasını istemiyoruz la yeter ki saçmalama.

Benim yorumum ise bu konu da Bray Wyatt'a haksızlık yapıldığı.Bray Roman'dan bile yetenekli ki bu Lord Joker'ın saçmalıklarını örtmeye yetmiyor.Adamın 10 sözünden 9'ü saçmalık la yuh.Bray konusun da tamamen haklı ama diğerleri için aynısı söylenmez.

Konu çoluk çocuk kaynıyor.Şunları banlasalar burası daha elit bir yer olur.Ayrıca Taker hakkın da yorumum Taker'ın 18-0'dan sonra bırakması.Çoğu kişi açıklamış hala inat etmiş.Yav sen bu konuya yorum yazma,seviyeyi bozuyorsun git şu forumdan.Adam gibi mesaj da okumuyoruz.Güreş Türkiye'den farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CC02C9BC -- 28 Ağustos 2014; 13:18:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shimura Shinpachi

Lan bu konunu da nasıl içine ediyorsunuz anlamadım.Amerikan güreşi konusun da da kavga edildiğini ilk defa duyuyorum.Böyle saplar yüzünden konunun numarası kalmadı.Özellikle Lord Joker flood'ları ile olsun,saçmalıklarıyla konunun içine ettin bravo sana.Konunun güncel kalmasını istemiyoruz la yeter ki saçmalama.

Benim yorumum ise bu konu da Bray Wyatt'a haksızlık yapıldığı.Bray Roman'dan bile yetenekli ki bu Lord Joker'ın saçmalıklarını örtmeye yetmiyor.Adamın 10 sözünden 9'ü saçmalık la yuh.Bray konusun da tamamen haklı ama diğerleri için aynısı söylenmez.

Konu çoluk çocuk kaynıyor.Şunları banlasalar burası daha elit bir yer olur.Ayrıca Taker hakkın da yorumum Taker'ın 18-0'dan sonra bırakması.Çoğu kişi açıklamış hala inat etmiş.Yav sen bu konuya yorum yazma,seviyeyi bozuyorsun git şu forumdan.Adam gibi mesaj da okumuyoruz.Güreş Türkiye'den farkı yok.

Beni en cok üzen de senin ve feitan gibi veletlerin yüzüme karsı bunların 10 da birini bile söylemeyecek iken klavye karsısında saydırmanız :) yahu adam takerı edge i cok büyütmüssün diyor,taker gibi efsaneyi the rock ı ilk 10 a sokmam diyor kimi listeye eklersin desem bana roman cevabını verir,ulan bu forumda hic kimse mi güresten anlamıyor?adam roman edge i gecti diyor veletlik olmuyor benim efsaneleri dünkü cocuklarla karsılastırma demem veletlik oluyor öyle mi?benim yorumlarımda 1 tane sacmalık varsa daha girmem bu foruma,konu coluk cocuk kaynıyomus benim 18 yasının altında olduğunu ispatla kendimi sınırsız cizdirmezsem adam değilim,yuh arkadas ya feitanı nasıl savunuyosunuz anlamadım adama cena iyi gúresci diyorum cena fox tv bebelerinin kahramanıdır diyor ertesi gün cenayı beğenmeyene cena en iyi gürescidir diyor,daniel bryanı 5 para etmez biri olarak yorumlandıran feitan ertesí gün burada yes yes naraları atıyor,adamın kendi aklı yok baskası ne derse onu savunuyor bana miz jeff bryan kötü dedi ertesi gün paylastığı listede bu ücü vardı hani bunlar yeteneksizdi diye sordum,demek ki bu adamlar yetenekliymis dedi,cünkü o listeyi baska bi forumdan almıstı baskası ne derse onun icin en iyisi de o'dur,bu konuda velet varsa o da feitandır dansözün önde gídeni kendisi,ayrıca sen kendini ne sanıyorsun lan?ne demek konu güncel kalmasın istemiyoruz seni?sen kimsin bi kere?bu forum babanın tapulu malı da mı coğul olarak seni istemiyoruz diyosun?kimmis beni istemeyenler onu da söyle de bilelim,son olarak bu konuda 5 kisi beni istemediğini söylesin delikanlı gibi söz veriyorum bi daha bu konuya girmem

• Donanımhaber forumda herkesle arkadasça geçindim kimse ile kavga etmedim ancak bu konuya girdiğimde cinlerim tepeme cıkıyor,montevo jackyjack byköpekbalığı,craxler devon hompoy21 celtic warrior ve D. (adını unuttuğum varsa özür dilerim) níckli arkadaslar dısında adam gibi wwe den anlayan yok ve anlamadığı halde hakaretler ile yaptığı haksızlıkları haklı olarak göstermeye calısan 3-5 troll var cidden üzülüyorum elitliği bozan arkadaslar varsa o 3-5 troll dür ve bu sucu benim üzerime yıkmaya calıstıkları da gün gibi aşikar'dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker -- 28 Ağustos 2014; 14:20:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben troll değilim.Benim amacım ne bu konuyu yükseltmek ne batırmak.Benim amacım senin olduğun yerde sana muhalefet olmak.Onun için açtım bu hesabı da,sen yok iken bile ben önceden hatta 3-4 yıl önce açmıştım.Seni bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 28 Ağustos 2014; 14:49:33 >

Orijinalden alıntı: montevo

ryback çare iken adamı ne hale düşürdüler.güreş seyirinden çok kapitalizm almış şirketi. njpw yi izleyind eirm.hareketler kombolar müthiş.

Ben de ryback'den umutluydum ama wwe adamı bi anda düsürdü,cidden wwe'de adamları düsürdü mú tam düsürüyor,yani resmen süperstarlar zirvede iken bi anda kendilerini jobber olarak bulabiliyorlar wwe ye bu gibi durumlarda asla güvenilmiyor

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.