Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • ekiden bölümlerine baktığım oyunlarını oynadığım ama geçen senelerde fox tv'nin yayınladığı ikinci dönem çocuklarının kendilerini onlara özendirdiğini görünce iğrendiğim bi daha bakmadığım promram olmuştur.
  • Liseliler basmış burayı yine. Bakın arkadaşlar insanlar yaşlanır. Sizin o izledikleriniz on yıl kadar öncesinde kaldı. Adamlar haklı olarak yeni yetenek alıp bir yerlere getirmeye çalışacaklar bundan doğal bir şey yok. Dinozorları dövüştürecek değiller.

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Liseliler basmış burayı yine. Bakın arkadaşlar insanlar yaşlanır. Sizin o izledikleriniz on yıl kadar öncesinde kaldı. Adamlar haklı olarak yeni yetenek alıp bir yerlere getirmeye çalışacaklar bundan doğal bir şey yok. Dinozorları dövüştürecek değiller.

öyle diyorsun da yeni gelenler bu saydığım isimler kadar dikkat çekici değiller... hayır o zamanın en iyilerine bakıyorsun undertaker batista goldberg falan vardı.. şimdiye bakıyorsun sheamus, the miz gibi abuk subuk tipler var en iyi olarak... tamam dinazorları oynatmasınlar ama bu isimler gibi kaliteli kişileri bulsunlar bari...

hayır bu yeniler o kadar gıcık ki eskiden nefret ettiğim Edge yi bile sever oldum sonradan.. Edge yi tutar oldum yaa... ama o da bırakmış duyduğuma göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 11 Eylül 2012; 16:01:15 >
  • Yenilerin iyi olmadığını bende kabul ediyorum. Kanallarda yayınlanması için şiddet dozunun düşürüldüğünü de biliyorsunuz. Gelecek vadedenler var bana göre ama eğer izlemeyi düşünüyorsanız kendinizi buna alıştırın derim.

Orijinalden alıntı: Dark Shade

quote:

Liseliler basmış burayı yine. Bakın arkadaşlar insanlar yaşlanır. Sizin o izledikleriniz on yıl kadar öncesinde kaldı. Adamlar haklı olarak yeni yetenek alıp bir yerlere getirmeye çalışacaklar bundan doğal bir şey yok. Dinozorları dövüştürecek değiller.

öyle diyorsun da yeni gelenler bu saydığım isimler kadar dikkat çekici değiller... hayır o zamanın en iyilerine bakıyorsun undertaker batista goldberg falan vardı.. şimdiye bakıyorsun sheamus, the miz gibi abuk subuk tipler var en iyi olarak... tamam dinazorları oynatmasınlar ama bu isimler gibi kaliteli kişileri bulsunlar bari...

hayır bu yeniler o kadar gıcık ki eskiden nefret ettiğim Edge yi bile sever oldum sonradan.. Edge yi tutar oldum yaa... ama o da bırakmış duyduğuma göre..

PG olunca öyle oldu.. zaten batista da o yüzden ve MMA için ayrıldı.. bak bende o saydığın isimlerin büyü kfanıyım ve senin gibi düşünüyorum.. ama yinede takip ediyorum zevk almasamda..

saana tavsiyem twitter facebook youtubedam batista yı takip et adamın interviwe ları oldu şu son zamnalrda MMA le ilgi 1 ay sonra MMA debut ını yapacak dunkin donuts center da ir röportajda MMA le ilgilendikten sonra WWE ye geçebileceğini fakat PG nin kalkamsını umut ettiğini söylemişti

• Lawler kalp krizi geçirmiş. Umarım sağ salim geri döner.

Lawler kalp krizi geçirmiş. Umarım sağ salim geri döner.

bugün youtubedeki yorumalrdan gördüm.şovu izlerken michael cole sanki ağlayacak gibi oldu bi orda sesini açtım baktım.sessiz şekilde izledim şovu işteydim.sessiz olunca hiçbi halt anlamadım haliyle.bu arada şu pg nin açılımı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

PG olunca öyle oldu.. zaten batista da o yüzden ve MMA için ayrıldı.. bak bende o saydığın isimlerin büyü kfanıyım ve senin gibi düşünüyorum.. ama yinede takip ediyorum zevk almasamda..

saana tavsiyem twitter facebook youtubedam batista yı takip et adamın interviwe ları oldu şu son zamnalrda MMA le ilgi 1 ay sonra MMA debut ını yapacak dunkin donuts center da ir röportajda MMA le ilgilendikten sonra WWE ye geçebileceğini fakat PG nin kalkamsını umut ettiğini söylemişti

açıklamaların için teşekkürler... birde PG nin ne olduğunu açıklarsan çok sevinicem... uzun zamandır takip etmiyorum wwe yi...

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Goldberg WWE ile kontrat imzalıyormuş hayranlarına duyurulur.

ciddimisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 11 Eylül 2012; 23:56:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Goldberg WWE ile kontrat imzalıyormuş hayranlarına duyurulur.

ciddimisin ?

Wrestlezone'da gördüm gerçek mi bilmiyorum.
    Wrestlezone
    Exclusive: Goldberg Reaching New Agreement With WWE - Wrestlezone
    http://www.wrestlezone.com/news/260927-exclusive-goldberg-reaching-new-agreement-with-wwe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 12 Eylül 2012; 0:05:02 >

• Goldberg dönse bile en fazla tek bir feuda girer ya da göstermelik bir maça girip kaybolur.
    Aslında seviyorum WWE'yi bu yüzden. Daha önce bünyesine aldığı yıldızları sahipsiz bırakmıyor.

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Lawler kalp krizi geçirmiş. Umarım sağ salim geri döner.

bugün youtubedeki yorumalrdan gördüm.şovu izlerken michael cole sanki ağlayacak gibi oldu bi orda sesini açtım baktım.sessiz şekilde izledim şovu işteydim.sessiz olunca hiçbi halt anlamadım haliyle.bu arada şu pg nin açılımı nedir?

raw da olmuş sanırım bugün bakacağım indirmiştim pcye..

goldberg le ilgili herhangi bir resm iaçıklama yok

WWE Smack Down - Raw

Söyleyecek söz bulamadım.

Goldberg'den hayır gelmez. Steve Nash'den gelmediği gibi. Yaşını almış güreşçileri ara ara güreştirmek iyi ama bazen insanı sıkabiliyorlar. Brock Lesnar mesale, WWE onu kullanmıyor ama belki de saklıyor da olabillir. Çünkü yaptığı kontrata belli maddeller var. RR'den sonra full 3 ay çıkabillir. WM'den sonra kontratı bitiyor ve toz olur.

Bu arada Randy Orton'nın 12 Rounds Reloaded filmi için 12 hafta sürecek. Yani Randy Orton Aralık ayına kadar yok. Randy heel olarak geri dönebillir belki hiç belli olmaz. O zamana kadar Sheamus yeterince güven verirse. Night of Champions'dan fazla umutluyum değilim, açık konuşmak gerekirse hiç değilim. SS' den çok şey bekliyordum ama fiyasko çıktı. Cm Punk ne yapıp ne edip WWE title ı koruyacaktır. RR'ye kadar korur herhalde. Sonuçta John Cena ile bir yere kadar. Championship Scramble olabillir. TLC'de zaten Triple Threat ya da Fatal 4 way olacaktır. Açıkçası WWE'den şu aralar iyi showlar beklememek lazım.

edit: Sanırım WWE göğüs kanseriyle savaşanlara yardım eden bir kurumla anlaşma yapmış ya da yardım ediyor. John Cena o yüzden bu rengi giyiyor. Belki de tek gecelikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celtic Warrior -- 17 Eylül 2012; 15:32:24 >

• millet yes yes diye coşmuş

• N.O.C geçti üzerinden 2 Raw geçti ama yorum yapan olmamış. CM Punk heel olduktan sonra doğru düzgün maçlara çıkmamaya başladı. 3 hours Raw'ı bence artık bitirsinler çünkü bayıyor. Promolar eğlenceli ve güzel ama ring action azaldı bu sefer. Hell in a Cell nasıl olacak bilemiyoruz ama iyi olmayacağını söyleyebilirim. CM Punk WWE Champion olduğundan beri hiç bir zaman Triple Threat'den öteye geçemedi. Fatal 4 way ya da Championship scramble yapılabillir. 2 sene önce ki 6 Pack Challenge'da olabillir ama One on One'da eğer John Cena'ya kayıp ederse hell in a cell de gerçekten çok yazık olur. Bence Punk RR'de hatta WM'ye kadar WWE Champion olarak kalmalı.

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

N.O.C geçti üzerinden 2 Raw geçti ama yorum yapan olmamış. CM Punk heel olduktan sonra doğru düzgün maçlara çıkmamaya başladı. 3 hours Raw'ı bence artık bitirsinler çünkü bayıyor. Promolar eğlenceli ve güzel ama ring action azaldı bu sefer. Hell in a Cell nasıl olacak bilemiyoruz ama iyi olmayacağını söyleyebilirim. CM Punk WWE Champion olduğundan beri hiç bir zaman Triple Threat'den öteye geçemedi. Fatal 4 way ya da Championship scramble yapılabillir. 2 sene önce ki 6 Pack Challenge'da olabillir ama One on One'da eğer John Cena'ya kayıp ederse hell in a cell de gerçekten çok yazık olur. Bence Punk RR'de hatta WM'ye kadar WWE Champion olarak kalmalı.

John Cena'nın kolu sakat zaten,kemeri alabileceğini sanmıyorum.Son Raw'da Ryback'in Punk'a meydan okuması,ilerisi için Punk&Lesnar vs Cena&Ryback maçı olabilirmiş gibi gösterdi.
    Smackdown'da ise Sheamus ile Big Show WHC feuduna girecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 26 Eylül 2012; 23:53:54 >

• Olabillir ama haftaya Ryback vs Cm Punk görürsek bayağı güzel olur ama Ryback'in kaybedeceği bir maç olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet0752

Smackdown FOX TV de yayindami?

wwe şuan dsmartta ancak netten desirulez ve rutracker gibi sitelerden izleyebilirsin.youtube ayzsan bile çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.