Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Uyanin millet.

uyandim.smackdownda tensainin gelip gidip shemusa saldırmasına anlam veremedim.big show da bu adama wmd vurmadı mı?vurdu.ama nedne ona tepkisi yok?konularda böyle açık vermemeliler.randy ortonda kas yapmış iyi :) benide gaza getiriyolar ama tık ykok bende
  • 3 Saatlik Raw'ı izlerken resmen içim kıyılıyor. Acayip baymaya başladı.

Ryback - Tensai maçında Ryback 2 denemede de Tensai'yi havaya kaldıramayıp finisher yapamadı ve fena rezil oldu.
    Sandow - Sheamus maçında Sandow'un dizlikler ayak bileklerine kadar indi.
    Santino - Slater maçında ring dışında bulunan Drew'un sol eli alçılıydı herhalde kırık ya da çatlak var. Alçının üstüne bandaj atılarak maçta aksiyona karıştı. Adamı sağlamken kullanmıyorlar, eli kırıkken kullanıyorlar o da enteresan.
    Cesaro - Brodus maçında Cesaro finisherı yaparken az kalsın o da batırıyordu.
    Big Show - Sheamus atışmasında Show'un önündeki kürsü kırıldı durduk yerde.

Aklıma ilk gelenler bunlar. Uzun zamandır izlediğim en kötü Raw'dı. Birsürü saçmalık, aksilik. 2 günde zor bitirdim izlemeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

3 Saatlik Raw'ı izlerken resmen içim kıyılıyor. Acayip baymaya başladı.

Ryback - Tensai maçında Ryback 2 denemede de Tensai'yi havaya kaldıramayıp finisher yapamadı ve fena rezil oldu.
    Sandow - Sheamus maçında Sandow'un dizlikler ayak bileklerine kadar indi.
    Santino - Slater maçında ring dışında bulunan Drew'un sol eli alçılıydı herhalde kırık ya da çatlak var. Alçının üstüne bandaj atılarak maçta aksiyona karıştı. Adamı sağlamken kullanmıyorlar, eli kırıkken kullanıyorlar o da enteresan.
    Cesaro - Brodus maçında Cesaro finisherı yaparken az kalsın o da batırıyordu.
    Big Show - Sheamus atışmasında Show'un önündeki kürsü kırıldı durduk yerde.

Aklıma ilk gelenler bunlar. Uzun zamandır izlediğim en kötü Raw'dı. Birsürü saçmalık, aksilik. 2 günde zor bitirdim izlemeyi.

tensaiyi neden kaldıramadı çözemeidm.hareket öyle acayip de değik napalım sağlık olsun.bende farkettim :)
    sandowa dikkat etmemiştim ama komik bi görüntü olmuştur :)
    santino zaten başlı başına gereksiz.güreş namına bişey yok ama şaklabanlık iyi derecedeslater da öyle
    cesaro baya zorlandı ama adamın hakkını yemeyelim gerçi o ahreket adama bi zarar vermez ya biz yemeye devam edelim.
    demekki kürsüler o akdar ustaca hazırlanıyor ki hemen kırlıyor ekşın gelmeden

• feed me more

Orijinalden alıntı: the wow

feed me more

Adam hayatının push'ını alıyor.Şimdi de kemer maçına çıkacak Cm Punk ile.Büyük ihtimal tek maçlık bir feud olacak.Çok fazla erken oldu Ryback'in böyle bir push alması.Gelecek var fakat biraz pişmesi gerek.Feed me more lafı dışında verilen gimmick gayet güzel fakat yakında mikrofon performansınıda görmek lazım.Bakalım Hell in a Cell'de ne olacak?Ben iyi bir maç çıkaracaklarını düşünüyorum.

feed me more

smileytley ç.ok sakat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Usta o Tensai denen hayvanın kaç kilo olduğundan haberin var mı senin

160 kilo ve kıllı imiş.we ye gelince kılsızlaşmış
    en.wikipedia.org
    Matt Bloom - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Bloom
    big show ise 220 kilo
    tr.wikipedia.org
    Big Show - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Paul_Wight
    john cenanın rahatlıkla kaldırması gerekli.cmpunk yemyebilir ona bi lafım yok.ayrıca rybackin
    en.wikipedia.org
    Ryback - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ryback_%28wrestler%29
    hareketi daha bi kolay.adam ayağıyla destekliyor kendini.başka bi halt olmuştur.oha buda 132 kiloymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

quote:

javascript:void(AddText(''))
    feed me more

Adam hayatının push'ını alıyor.Şimdi de kemer maçına çıkacak Cm Punk ile.Büyük ihtimal tek maçlık bir feud olacak.Çok fazla erken oldu Ryback'in böyle bir push alması.Gelecek var fakat biraz pişmesi gerek.Feed me more lafı dışında verilen gimmick gayet güzel fakat yakında mikrofon performansınıda görmek lazım.Bakalım Hell in a Cell'de ne olacak?Ben iyi bir maç çıkaracaklarını düşünüyorum.

ben tek maçlık feud olacağını sanmıyorum.şimdi olmasada feudun devamı gelecektir.yeni goldberg olacak gibi ryback.pek konuşmadan ortalığı yıkarak kndini ifade ediyor

• Tek maclik feud olacak cunku gelecek program belli gibi.
    Survivor series'de 10 man tag team match olacak.
    Tlc'de Punk vs Mick Foley olmasi bekleniyor.
    RR'de Punk vs Rock

Orijinalden alıntı: PlayerX

Tek maclik feud olacak cunku gelecek program belli gibi.
    RR'de Punk vs Rock

WM?

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

quote:

RR'de Punk vs Rock

WM?

WM'de Rock vs Cena
    Undertaker vs CM Punk (bu feudu respect olayına bağlayacaklarmış)

quote:

quote:

RR'de Punk vs Rock

WM?

WM'de Rock vs Cena
    Undertaker vs CM Punk (bu feudu respect olayına bağlayacaklarmış)

bildiğim kadarıyla WM posteri açıklandı ve punk ile taker yok.cena,lesnar,rock var.bence wm zamanına kadar saygı geyiği biter.
  • bugünkü smackdown pek bi yavandı.ha diyince bitti.ancak team hell no çok manyaklar.shemus wade maçına sonradna gelip millete daldılar ardından cody ile öbür herifi :) kovaladılar.dolf içinse başka bişey düşünüyorlar yada adama hikaye bulamadılar.kaç keredir boşa harcıcak birileri engel oluyo
  • Cm Punk sağlam eziliyor Ryback tarafından.Bakalım Hell İn a Cell'den sonra Ryback'in durumu ne olacak acaba? Hell in a Cell'de biter zaten Punkla feudu.Wade Barret'le feuda sokabilirler.Wade'de boş durumda şuan.
  • Batista MMA Debut'ını yaptı ve galibiyetle başladı. İlk rauntta teknik nakavtla galip geldi. Ama dövüş stilini pek gelecek vadeder halde bulmadım çünkü gardı çok açık dövüşüyor. Sağlam dövüşçüler karşısında ezilebilir. Ayakta zayıf olsa da yerde çok beğendim. Submissionlarını göremedik henüz ama güreş kökenli olmasından dolayı eminim iyidir. Bakalım Lesnar gibi o da MMA'da adından sıkça söz ettirebilecek mi.
    Fear drives everything, Stephen. Everything. Your life is governed by fear. Every decision you make is a product of that fear. You married your wife because you were scared of dying alone. You have children because you are scared of leaving nothing behind that really matters. You go to the doctors because you're scared of dying. Do I need to go on?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.