Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Bu yeni feudları hiç beğenmedim.Jericho - Cm-Punk feudu devam etmeliydi.Biraz uzun sürdü ama ben çok keyif alıyordum bu ikilinin feudunda.Maçlarda çok güzel oluyordu.Bryan -Punk feudu güzel fakat Jericho -Punk feudunu kadar güzel değil.Kane'ninde Sheamusla feudu olsaydı daha güzel olurdu ya da Randy Orton'un heel turn yapıp Sheamusla feuda girmesi lazımdı.Del Rio'yuda oldum olası sevemedim.Bu adamın olduğu kemer feudları hiç hoşuma gitmiyor.
    Cena-Show feududa saçma bir feud olacak bana göre.Show'un heel turn yapıcağını bekiyordum fakat bu şekilde olacağını sanmıyordum.Lesnar feudu feudu devam etmeli.
    Drew yine kayboldu gitti.Brodus denen mala verilen pushun buna verilmesi lazımdı.Yeni çıkış yapanlardan sadece Ryback'i sevdim.Acayip bir fizik var adamda.Dövüş stilide hoşuma gitti.Hafiften push verilip şu Santino denen maldan US kemerini alsın.

+1 katılıyorum.Ayrıca;
    Jericho geldiğinden beri tüm PPV maçlarını kaybetti artık Orton'u yenmesi lazım.
    Brodus ve Santino'ya verilen push saçmalıktan ibaret.WWE biraz cesur olup Brodus vs Tensai maçı yapsa nerede, anca Brodus'un dandik maçlarını izliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: the wow

uykusuz kaldığıma pişman oldum.beklentilerimi karşılamadı bu ppv

sabaha yakın 6 gibi bitmişti sanırım twitlerden gördüm.. o saate kadar izledinmi canlı ?

her ppvi canlı izlerim

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Bu yeni feudları hiç beğenmedim.Jericho - Cm-Punk feudu devam etmeliydi.Biraz uzun sürdü ama ben çok keyif alıyordum bu ikilinin feudunda.Maçlarda çok güzel oluyordu.Bryan -Punk feudu güzel fakat Jericho -Punk feudunu kadar güzel değil.Kane'ninde Sheamusla feudu olsaydı daha güzel olurdu ya da Randy Orton'un heel turn yapıp Sheamusla feuda girmesi lazımdı.Del Rio'yuda oldum olası sevemedim.Bu adamın olduğu kemer feudları hiç hoşuma gitmiyor.
    Cena-Show feududa saçma bir feud olacak bana göre.Show'un heel turn yapıcağını bekiyordum fakat bu şekilde olacağını sanmıyordum.Lesnar feudu feudu devam etmeli.
    Drew yine kayboldu gitti.Brodus denen mala verilen pushun buna verilmesi lazımdı.Yeni çıkış yapanlardan sadece Ryback'i sevdim.Acayip bir fizik var adamda.Dövüş stilide hoşuma gitti.Hafiften push verilip şu Santino denen maldan US kemerini alsın.

+1 katılıyorum.Ayrıca;
    Jericho geldiğinden beri tüm PPV maçlarını kaybetti artık Orton'u yenmesi lazım.
    Brodus ve Santino'ya verilen push saçmalıktan ibaret.WWE biraz cesur olup Brodus vs Tensai maçı yapsa nerede, anca Brodus'un dandik maçlarını izliyoruz.

Brodus'a bu gimmick'in verilmemesi lazımdı.Tensai gibi piskopat bir rol vermeleri lazımdı.Ben umutluydum Brodus'tan fakat böyle kızlarla kıvırta kıvırta gelince kıl oldum baya.

• Uzun süre girmiyordum ama giriyim dedim. WWE' de zevkle izlediğimiz bir kaç süperstar var ve onlardan biri 30 gün boyunca yok. Jericho'dan bahsediyorum. Brezilya'da olan bitenleri duymuşsunuzdur sanırım. Randy Orton lie No Way Out'da güzel bir maç yapabilirlerdi ama oda yattı. Jericho'nun kontratı Ekimde bitiyor ama şöyle bir dünya gözülyle son kez izleyeceğiz oda azaltılıyor. Chris Jericho M.I.T.B'de olacaktır ve mutlaka o briefcase i almalı. SummerSlam'de Chris Jericho'yu ana kemerle görmek çok güzel olur. Lesnar olacaktır tabiki. Rock büyük ihtimal olmaz çünkü film çekimleri var. CM Punk'ın SummerSlam'e WWE Champion olarak gideceğine inanıyorum. No Way out dandik bir PPV olacaktır büyük ihtimal. M.I.T.B ve SummerSlam'den umutluyum.
  • Randy Orton talent welness programını geçemediği için 60 gün ceza almış.Jericho'da gitti.Randy'de yok.Kötü oldu ama yavaştan başka kişilerede push verilmeye başlanır belki bu olay yüzünden.

Bu aralar Smackdown Raw'dan daha çok hoşuma gidiyor.Yeni karakterler gayet iyi.Ryback olsun,Damian Sandow olsun.Hele ki Damian Sandow'a bayıldım.Hareketleri,konuşma tarzı,,pembe donuringe gelirken Hallelujah çalması,herşeyiyle çok iyi.Keza Ryback'de öyle fakat Bu Ryback'i elin çelimsizleriyle dövüştürülmesi hiç hoşuma gitmiyor.Kaç şovdur bu tarz adamlarla dövüşüyor.

Show'a heel turn çok yakıştı.Zaten böyle bir adamın face olması bile bir hata resmen fakat ben yinede NWO'ta Cena-Show maçının çok kötü olacağını düşünüyorum.Güzel bir PPV olacağını düşünmüyorum.Sadece Cm-Punk - Bryan - Kane maçı güzel olur.Diğer maçlardan umutlu değilim.Sheamus - Alberto Del Rio maçında da Sheamus'un kemeri kaybedeceğini düşünüyorum.Sheamus bu aralar Laurinaitis ve David Otunga'yla hep laf dalaşı peşinde.Otunga'yada her şov Brouge Kick vuruyor.Bu yüzden David Otunga maça karışıp ADR'ye kemeri kazandırabilir.

• Orton-Jericho feudu böylece ertelenmiş oldu.Bu isimlerin yokluğunda Sin Cara ve Ryback'in önemli maclara çıkmasını bekliyorum.Brodus'un ilk defa dayak yiyişini gördük,Tensai da ortalarda görünmüyor.
    No Way Out ortalama bir PPV olacaktır,ama OTL'den iyi olacağını düşünüyorum.MİTB kazanmasi beklenen Barett henüz return yapmış değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: the wow

Ortonın cezası sonrası SD nasıl bir yol izleyecek acaba

Uzun bir süre kemer alamaz. Senaristler push vermemeyi düşünüyor bir süre. Triple H ile Randy Orton bir görüşme yapacak hatta. Bakalım bekleyip göreceğiz. Randy Orton M.I.T.B'de kaçırıyor, belkide SummerSlam'de de yer almaz. Lesnar vs Randy Orton feudu hayal oldu böylece. Chris Jericho M.I.T.B'i alması taraftarıyım açıkçası ve cash in yapmalı. No Way out sönük bir PPV olacak. Jericho olmayacak çünkü CM Punk ve Sheamus kayıp etmez titleları. Şuan tamamiyle Money in the bank i düşünüyorum. Lesnar SummerSlam'de güreşecektir herhalde.

• Orton'ın ceza almasından sonra şu kesinleşti ki,Cena'nın ardından şirketin 2.yüzü Cm Punk oldu.
    Bu arada gördüğüm bir habere göre WM 29'da HHH vs Batista düşünülüyormuş,Batista mutlaka dönmeli.

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Ta 2000 den beri takip edemiyordum bu wwe raw u bu cm punk vardı noldu kırmadılarmı hala boynunu

Şu anda WWE Şampiyonu kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Ta 2000 den beri takip edemiyordum bu wwe raw u bu cm punk vardı noldu kırmadılarmı hala boynunu

yeni süper kahraman oldu kendileri
  • @PlayerX Zaten belli etti kendini. Orton'dan daha fazla seviliyor, Daha fazla ürün satırıyor, daha iyi güreşiyor. ( Orton'da çok iyi güreşçi tabiki) ama gelin görün ki Orton'da mikrofon falan 0. Bence Orton heel olarak kalmalıydı ama iyi oldu böyle. Orton heel olursa acayip güzel işler yapar. Triple H vs Batista maçı güzel olacaktır açıkçası. Daha öncede kapıştırlar ama olsun. Undertaker lie kapışmasında.

No Way Out'a 1 gün kadar kaldı, açıkçası 1 tane güzel maç yok. Mı.I.T.B'i izleyeceğiz artık adam igib.

Hiç bir beklentimin olmadığı C.Rhodes - Christian maçı enfesti.
    TT maçı da kaliteliydi. Tek anlamadığım şu AJ olayının altından ne çıkacak. Anlamsız bir senaryo gibi geliyor bana ama ters köşe de yapabilirler.
    D.Young ve Titus'un Prime Time'ı direk çakma Crime Time. replikler bile aynı "money money vs" Çok gereksiz. Bir de kalkmış push veriyorlar bu ikisine şaka gibi.

Aylardır bas bas bağırıyoruz. Mason Ryan, Drew gibi güreşçilere push verilmesi lazım. Abuk sabuk tiplere verilen pushlar bu adamlara verilse çok daha iyi olacak. ÜStüne üstlük The Miz'i iyice düşürdüler. Top Hell adamı artık main event'i geçtim ppv'ye çıkartmıyorlar. Yazık ettiler bir yıldıza daha.

Orijinalden alıntı: Barbar

NWO'ta ki maçlar beklediğimden kaliteliydi.

TT maçı da kaliteliydi. Tek anlamadığım şu AJ olayının altından ne çıkacak. Anlamsız bir senaryo gibi geliyor bana ama ters köşe de yapabilirler.
    D.Young ve Titus'un Prime Time'ı direk çakma Crime Time. replikler bile aynı "money money vs" Çok gereksiz. Bir de kalkmış push veriyorlar bu ikisine şaka gibi.

Aylardır bas bas bağırıyoruz. Mason Ryan, Drew gibi güreşçilere push verilmesi lazım. Abuk sabuk tiplere verilen pushlar bu adamlara verilse çok daha iyi olacak. ÜStüne üstlük The Miz'i iyice düşürdüler. Top Hell adamı artık main event'i geçtim ppv'ye çıkartmıyorlar. Yazık ettiler bir yıldıza daha.

myson rayn bende bekliyorum ama ne zaman.ryback geldi ikisi kapışabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

NWO'ta ki maçlar beklediğimden kaliteliydi.

Miz film çekiminde olduğu için şovlarda bir süredir gözükmüyor.

• yıl 2012 olmuş hala..................

neyse

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.