Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

hangi kanalda saat kaçta yayınlanıyor ya bunlar çoook eskiden izlerdim wwf vardı o zaman bide goldberg vardı öldü mü kaldı mı

TR'de yayını Eurosport yapıyor sadece. Oda haftalık özet olarak, aslında bir bakıma iyi TR'de yayınlamaması amele çocuklar izlemiyor. Biz genelde orjinal yayını takip ediyoruz. Ben haftalık showları artık belli kısımlarını izliyorum çünkü bayııyor. SD ise Highlight'ını izliyorum wwe.com dan bazen hiç izlemediğm oluyor çünkü acayip sıkıcı. PPV'leri genelde hiç kaçırmıyorum gayet zevkli birde TR'ye özel olarak 15 Tl yapınca daha iyi oldu. Goldberg güreşmiyor, Bir are güreşecek falan deniiyordu ama fas a fiso çıktı. Flair ve Hogan hala güreşiyor ama :D WWE'de değil tabiki. Shawn Michaels emekli oldu, Edge emekli oldu. WWE PG'ye geçti artık çocuklar izleyebiliyor ama PG biraz esnetildi. Çünkü fanlar ilgilenmemeye başladı. Goldberg WWF'de güreşmedi hiç, yani WWF adı altında. Büyük ihtimal WCW izliyordunuz siz. :) Zaten Goldberg WCW'nun adamı oldu hep, Sonra 2 yıllığına WWE'ye geldi. 1 key W.H.C olup sonra ayrıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

hangi kanalda saat kaçta yayınlanıyor ya bunlar çoook eskiden izlerdim wwf vardı o zaman bide goldberg vardı öldü mü kaldı mı

TR'de yayını Eurosport yapıyor sadece. Oda haftalık özet olarak, aslında bir bakıma iyi TR'de yayınlamaması amele çocuklar izlemiyor. Biz genelde orjinal yayını takip ediyoruz. Ben haftalık showları artık belli kısımlarını izliyorum çünkü bayııyor. SD ise Highlight'ını izliyorum wwe.com dan bazen hiç izlemediğm oluyor çünkü acayip sıkıcı. PPV'leri genelde hiç kaçırmıyorum gayet zevkli birde TR'ye özel olarak 15 Tl yapınca daha iyi oldu. Goldberg güreşmiyor, Bir are güreşecek falan deniiyordu ama fas a fiso çıktı. Flair ve Hogan hala güreşiyor ama :D WWE'de değil tabiki. Shawn Michaels emekli oldu, Edge emekli oldu. WWE PG'ye geçti artık çocuklar izleyebiliyor ama PG biraz esnetildi. Çünkü fanlar ilgilenmemeye başladı. Goldberg WWF'de güreşmedi hiç, yani WWF adı altında. Büyük ihtimal WCW izliyordunuz siz. :) Zaten Goldberg WCW'nun adamı oldu hep, Sonra 2 yıllığına WWE'ye geldi. 1 key W.H.C olup sonra ayrıldı.

teşekkürler ama şu 15tl olayını anlamadım? hbk gitmiş mi ya

• Over the Limitte WHC maçı: Fatal 4 Way Sheamus vs Orton vs Jericho vs Del Rio
    Sizce kim alır ?

Ayrıca Lord Tensai bu hafta CM Punk'u yendi,bu adamı kim durduracak merak ediyorum.
  • quote:

nette desirulez diye arama yap online izleme olarak bulabilrisin.lesnaerın oalyı gerçek mi değil mi pek anlayamadım.cenanın kolunu bitirid hhhin ki gerçekten kırıldı mı yoksa senaryo mu anlayamadım.bazen dozu kaçırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 9 Mayıs 2012; 11:41:40 >

• Kol kırma olaylarının tamamı senaryo ama Lesnar ile WWE arasında bir sorun olduğu söyleniyor.
    Eğer geri dönerse Summerslam'de Lesnar vs Triple H maçı düşünülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PlayerX

Kol kırma olaylarının tamamı senaryo ama Lesnar ile WWE arasında bir sorun olduğu söyleniyor.
    Eğer geri dönerse Summerslam'de Lesnar vs Triple H maçı düşünülüyor.

konu gereğide olsa summerslam e yetişeiblir mi hhh?

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • Bir ara çok izlerdim.Sonra nedense bıraktım anlatın biraz neler oldu

Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları
  • lesnarın kontratında belli bir iş günü varmış.bu yüzden o iş gününü geçmek istemediği için şovlardan biraz uzak duracak gibi lesnar.

John Cena ile RAW&SD General Manager John Laurinaitis(Eğer John Laurinaitis kayberderse kovulacak)
    CM Punk vs Daniel Bryan WWE Championship Match
    Randy Orton vs "Y2J" Chris Jericho vs Alberto Del Rio vs "Great White" Sheamus Fatal 4 Way World Title Match

Gecenin diğer maçları ise:

"Big Red Monster" Kane vs Zack Ryder
    Layla vs Beth Phoenix Divas Title Match
    Kofi&R-Truth vs Dolph Ziggler& "The All American American" Jack Swagger WWE Tag Championship Match

Kısacası arkadaşlar güzel bir şov olacak gibi ben doğrusu en çok iki John`u karşı karşıya getirecek olan Cena vs John Laurinaitis maçını merak ediyorum gerçi maça John Laurinaitis`in adamları David Otunga ve geçtiğimiz aylarda debut yapan ve RAW şovunda Cena`yı yenmeyi başaran Lord Tensai karışacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: new pirlo

Bugün 20 Mayıs yani bugün Over The Limit PPV`i var. Gecenin önemli maçları ise:

John Cena ile RAW&SD General Manager John Laurinaitis(Eğer John Laurinaitis kayberderse kovulacak)
    CM Punk vs Daniel Bryan WWE Championship Match
    Randy Orton vs "Y2J" Chris Jericho vs Alberto Del Rio vs "Great White" Sheamus Fatal 4 Way World Title Match

Gecenin diğer maçları ise:

"Big Red Monster" Kane vs Zack Ryder
    Layla vs Beth Phoenix Divas Title Match
    Kofi&R-Truth vs Dolph Ziggler& "The All American American" Jack Swagger WWE Tag Championship Match

Kısacası arkadaşlar güzel bir şov olacak gibi ben doğrusu en çok iki John`u karşı karşıya getirecek olan Cena vs John Laurinaitis maçını merak ediyorum gerçi maça John Laurinaitis`in adamları David Otunga ve geçtiğimiz aylarda debut yapan ve RAW şovunda Cena`yı yenmeyi başaran Lord Tensai karışacaktır.

johnların maçına karışan güreşçiler kovulacak maddesi var.bakalım tensai bu maça hangi yolla karışacak

• Over the Limit bu gece saat 3'de.
    En çok merak ettiğim maçlar F4Way WHC ve Cena vs Laurinatis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • John Cena vs Big Show feudu bakalım nasıl olacak. Brodus yine kazandı ve beni Pro Wrestling`den soğutan güreşçi(aslında güreşçi bile değil) bu şovda ki en iyi olay Christian`nın IC kemerini alması oldu. Sheamus ve ne kadar da en sevdiğim adam olsa bile Punk artık kemerleri başkalarına devretmeli(Sheamus 1 PPV daha elinde bulundurabilir o yeni aldı ancak Punk yanılmıyorsam Surviors Series almıştı)

Orijinalden alıntı: new pirlo

John Cena vs Big Show feudu bakalım nasıl olacak. Brodus yine kazandı ve beni Pro Wrestling`den soğutan güreşçi(aslında güreşçi bile değil) bu şovda ki en iyi olay Christian`nın IC kemerini alması oldu. Sheamus ve ne kadar da en sevdiğim adam olsa bile Punk artık kemerleri başkalarına devretmeli(Sheamus 1 PPV daha elinde bulundurabilir o yeni aldı ancak Punk yanılmıyorsam Surviors Series almıştı)

Punk kemeri korumalı bence. Punk'ın feudları sıkmıyor ama Sheamus için aynı şeyi söyleyemeceğim. Sheamus bence title ı Jericho'ya kayıp etmeli önümüzdeki PPV çünkü adamın şöyle kapışacağı güzel bir feud kalmadı. CM Punk kayıp ederse kim alabilir ki ? Zaten Brandler karman çorban oldu. WWE Title CM Punk'tan sonra bir heel güreşçiye gidecektir ama şimdi değil. Belki Dolph Ziggler, Belki Wade Barrett Tensai'da olabillir ama şimdi olacağını zannetmiyorum. Şuan WWE düşüş dönemine geçti. WWE artık John Cena'yı title oynatmıyor ve çokta iyi yapıyor. Çünkü artık çekişmediği adam ve almadığı title kalmadı. Halkta zaten sıkılıyordu. Cena'nın title almamasıiyi oluyor. Lesnar vs John Cena feud devam edecektir. Randy Orton vs Lesnar olabillir. Triple H vs Lesnar olabillir yine ama Punk WWE Title'ı elinde tutmnalı.

• Dünkü Raw ile yeni feudlar şekillendi.Önümüzdeki PPV'lerde Orton-Jericho çekişmesi izleyeceğiz.Punk ise Bryan ve Kane ile çekişecek gibi duruyor.(3lü kemer maçı bekliyorum) Sheamus'a da Del Rio kalıyor.
    Cena maçına Batista karışsa süper olacaktı,Big Show'un karışması çok rahat tahmin edilebilir bir durumdu.Cena vs Show feudunu daha kaç kere göreceğiz,hatalı bir seçim olmuş.
    Christian'ın da face olması iyi oldu.
  • Bu yeni feudları hiç beğenmedim.Jericho - Cm-Punk feudu devam etmeliydi.Biraz uzun sürdü ama ben çok keyif alıyordum bu ikilinin feudunda.Maçlarda çok güzel oluyordu.Bryan -Punk feudu güzel fakat Jericho -Punk feudunu kadar güzel değil.Kane'ninde Sheamusla feudu olsaydı daha güzel olurdu ya da Randy Orton'un heel turn yapıp Sheamusla feuda girmesi lazımdı.Del Rio'yuda oldum olası sevemedim.Bu adamın olduğu kemer feudları hiç hoşuma gitmiyor.
    Cena-Show feududa saçma bir feud olacak bana göre.Show'un heel turn yapıcağını bekiyordum fakat bu şekilde olacağını sanmıyordum.Lesnar feudu feudu devam etmeli.
    Drew yine kayboldu gitti.Brodus denen mala verilen pushun buna verilmesi lazımdı.Yeni çıkış yapanlardan sadece Ryback'i sevdim.Acayip bir fizik var adamda.Dövüş stilide hoşuma gitti.Hafiften push verilip şu Santino denen maldan US kemerini alsın.

Orijinalden alıntı: the wow

uykusuz kaldığıma pişman oldum.beklentilerimi karşılamadı bu ppv

sabaha yakın 6 gibi bitmişti sanırım twitlerden gördüm.. o saate kadar izledinmi canlı ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.