Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • ADR'ye kemeri kaybetmemesinden kıllanmıştım zaten böyle bir şey olacağından. WWE'yi izleme sebeplerimdendi. Alter Bridge - Metalingus'u günde 2 defa dinlerim hiç sektirmem. Çok yazık gerçekten.
  • Edge gider. Ben de giderim. Zaten artık hiç şov izlemez olmuştum. Bununla birlikte de sadece sonuçlara bakarım.
  • yau edge i sevmiyordum zaten beni hiçte eğlendirmyordu maçlarını skip ediyorum hep. ayrıca edge karakterini mahvettielr zaten batista gibi. batista face olacakken heel yaptılar. edge heel olacakken face yaptılar.... saçmalıklar artıyor zaten...

Orijinalden alıntı: X-FI

yau edge i sevmiyordum zaten beni hiçte eğlendirmyordu maçlarını skip ediyorum hep. ayrıca edge karakterini mahvettielr zaten batista gibi. batista face olacakken heel yaptılar. edge heel olacakken face yaptılar.... saçmalıklar artıyor zaten...

O zaman biz de seni skip ediyoruz. Bu arada Edge ile konuştum, o seni çok seviyormuş, sana çok kırılmış, X-FI beni nasıl sevmez dedi, WWE'yi bırakma sebebi senmişsin..

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

WWE ne yapmaya çalışıyor? Edge'i emekli yapmalarındaki amaç ne acaba? İyice s.çtılar

Edge' i emekli yapmadılar edge ayrıldı 8 yıl önce bi sakatlık geçirmiş boynundan oda kollarında hissizlik yapmaya başlamış doktora gitmiş geçenlerde mr çekmişler eğer güreşe devam edersen tekerlekli sandalyeye düşersin demişler oda ayrılma kararı almış

• Bu haftaki smackdown' da (yarın yayınlanacak olan) edge wwe universe ile vedalaştı senaryo değil gerçekmiş anlatılanlar, kemer için 20 man royal rumble yapıldı christian kazandı royal rumble' ı ve extreme rules' da adr ile karşılaşacak kemer için, şov sonunda tüm smackdown güreşçileri sahneye geldi hepsi edge' i alkışladı triple h, rey mysterio, big show da ringe geldiler zaten edge royal rumble sonunda geldiği için christian hala ringdeydi bayaa bi ağlayan oldu, edge şovun arka planına değindi şirketin karizmasını sarsacak olsa da sahne arkasında ki dostluklardan bahsetti yazarlara bile teşekkür etti hatta Annesi de oradaydı tam bir veda oldu açıkçası 2012 hall of fame' inde karşımıza çıkacak edge büyük ihtimalle, yazık oldu çok iyi bir güreşçi daha yaşı genç olmasına rağmen güreşi bıraktı sırada triple h ve undertaker var ikisi de önümüzde ki bir iki yıl içinde aktif güreş kariyerlerinin sonuna gelecekler açıkçası rick flair gibi her tarafı buruşan bir undertaker' ı ringlerde düşünemiyorum keza triple h de öyle

izleyecek kimse kalmadı bende yakında sadece ppv eventleri izlemeye başlarım

• Extreme Rules'da olacak maçın Miz vs Cena vs Truth maçı olması beni çok şaşırttı.Morrison dururken R-Truth'un WWE kemeri maçında ne işi var?Maçta etkisiz eleman olacaktır.Bu arada Sheamus'un nerde olduğunu bilen varmı pek görünmüyor da
  • Smackdown'ın bir bölümü izlerken gözümden iki damla yaş akacağını hiç düşünmezdim. Edge herkesi ağlattı. Çok üzüntü verici bir trajedi bence. Bu arada kral gene krallığını yaptı. Triple H büyük güreşçi olduğunu bir kez daha gösterdi. Jeff Hardy'de gelse süper olurdu, tadından yenmezdi, sonuçta gelmiş geçmiş en büyük düşmanıydı Edge'in (senaryo gereği). Seni özleyeceğiz Rated R Superstar.

Orijinalden alıntı: PlayerX

Extreme Rules'da olacak maçın Miz vs Cena vs Truth maçı olması beni çok şaşırttı.Morrison dururken R-Truth'un WWE kemeri maçında ne işi var?Maçta etkisiz eleman olacaktır.Bu arada Sheamus'un nerde olduğunu bilen varmı pek görünmüyor da

Aynen ya R-Truth nedir.Morrison verken

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Smackdown'ın bir bölümü izlerken gözümden iki damla yaş akacağını hiç düşünmezdim. Edge herkesi ağlattı. Çok üzüntü verici bir trajedi bence. Bu arada kral gene krallığını yaptı. Triple H büyük güreşçi olduğunu bir kez daha gösterdi. Jeff Hardy'de gelse süper olurdu, tadından yenmezdi, sonuçta gelmiş geçmiş en büyük düşmanıydı Edge'in (senaryo gereği). Seni özleyeceğiz Rated R Superstar.

Ne yalan söyleyeyim ben ağladım

• Normalde Morrison olacaktı zaten o maçta ama WM 27'de Trish ile olanlar yüzünden koymadılar maça bir daha ayıp etti

Orijinalden alıntı: brnk

Normalde Morrison olacaktı zaten o maçta ama WM 27'de Trish ile olanlar yüzünden koymadılar maça bir daha ayıp etti

Trish ile ne oldu ya

Orijinalden alıntı: Génésis

quote:

Normalde Morrison olacaktı zaten o maçta ama WM 27'de Trish ile olanlar yüzünden koymadılar maça bir daha ayıp etti

Trish ile ne oldu ya

Böyle bir dedikodu dolaşıyor;

Morrison- Melina - Trish üçlüsü arasında birşeyler olmuş.

The latest subscribers only Pro Wrestling Torch Newsletter broke the gossip that poor John Morrison's promising career is continuing to be blighted by the behaviour of his long term girlfriend Melina. Letting Melina's petty jealousy get in the way of his on screen performance, Morrison treated Trish Stratus like she had a contagious deadly disease in their WrestleMania post match victory celebration with Snooki after vanquishing their opponents Dolph Ziggler and Laycool. You see, Melina somehow blamed Trish for stealing her WrestleMania spot, despite recently turning heel and being the victim of a dreaded Twitter burial when she publicly complained about being temporarily dumped by Morrison in the New Year, which means that she would have never been chosen for Trish's spot in that match anyway. So Morrison having to keep his girlfriend sweet had to make life difficult for the blame free Trish when laying out the match backstage and even when they were in front of the cameras together. So don't be too surprised if Morrison's WWE push is soon put on the back burner again due to such ridiculously overt shenanigans aimed at someone in Trish who the company has a lot invested in as a Tough Enough trainer.

• quote:

quote:

quote:

Trish ile ne oldu ya

The latest subscribers only Pro Wrestling Torch Newsletter broke the gossip that poor John Morrison's promising career is continuing to be blighted by the behaviour of his long term girlfriend Melina. Letting Melina's petty jealousy get in the way of his on screen performance, Morrison treated Trish Stratus like she had a contagious deadly disease in their WrestleMania post match victory celebration with Snooki after vanquishing their opponents Dolph Ziggler and Laycool. You see, Melina somehow blamed Trish for stealing her WrestleMania spot, despite recently turning heel and being the victim of a dreaded Twitter burial when she publicly complained about being temporarily dumped by Morrison in the New Year, which means that she would have never been chosen for Trish's spot in that match anyway. So Morrison having to keep his girlfriend sweet had to make life difficult for the blame free Trish when laying out the match backstage and even when they were in front of the cameras together. So don't be too surprised if Morrison's WWE push is soon put on the back burner again due to such ridiculously overt shenanigans aimed at someone in Trish who the company has a lot invested in as a Tough Enough trainer.

Demek Morrison sümsüğün teki öğrendiğimiz iyi oldu.
    Edge özel hayatını hiçe saymıştı push alırken Morrison kıza ufak bir yakınlaşma göstermeye tenezzül etmemiş.(Edge'in ki Vickie idi hemde Morrison'unki taş gibi Trish )

• WWE Tough Enough S05E01 ve 02 ı izleyin daha çıkıcak.

quote:

quote:

quote:

Trish ile ne oldu ya

Demek Morrison sümsüğün teki öğrendiğimiz iyi oldu.
    Edge özel hayatını hiçe saymıştı push alırken Morrison kıza ufak bir yakınlaşma göstermeye tenezzül etmemiş.(Edge'in ki Vickie idi hemde Morrison'unki taş gibi Trish )

Aynen. Ama Melina'nın yaptığı da saçma. Sonuçta senaryo tüm olanlar. Umarım bu olay Morrison'ın WWE kariyerini etkilemez. Çünkü kemeri fazlasıyla hakeden bir güreşçi. Teknik, karizma vs herşey var adamda.

• bugün dx in dvdsini izledim.abi adamlar resmen şov yapıyolar.artık böyle şov yapan yok.dosya 2 kişide var canım çıktı ilk dvdyi indirene akdar :) bitireyim isteyen olursa uploada edebilirm

Orijinalden alıntı: montevo

bugün dx in dvdsini izledim.abi adamlar resmen şov yapıyolar.artık böyle şov yapan yok.dosya 2 kişide var canım çıktı ilk dvdyi indirene akdar :) bitireyim isteyen olursa uploada edebilirm

mamunda dan indirdim bende 800 kb ile
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.