Şimdi Ara

würth dizel enjektör temizleyici hangi durumda kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 175.000 km de i20 2015 yeni i20 dizel aracıma würth enjektör ve motor temizleyici katkı kullanmak istiyorum bir şikayetim yok aracımda duman vs yok muayene girdim emisyon değerlerim ortalamada herhangi bir şikayetim yok devirlenme yokuş performansı yakıt normal şehir içi şehir dışı 5.1 gorunuyor hep yalnızca benim ev iş arası mesafem kısa yaklaşık 4-5 km sabah işe gel akşam eve git arası oldugu ıcın aracı devirsiz kullanıyorum buda ilerde başıma iş açmasın diye şimdiden bu enjektör temizleyici katkıyı kullanmam gerekirmi ? yoksa hiç bulaşmamalımıyım cunku bırcok yorum okudum kullanıp pişman olan aracı bozulanda çok aracın performansı ıyılestı yakıt daha dustu dıyende çok hangısıne ınanacagız ?

• sorun yoksa o tarz şeyler kullanmayın. Sürekli kısa mesafe sürüyorsanız ayda 1-2 kere otobana çıkıp 3 bin devirde 10-15 km gidin yeterlidir.
  • Aracın kitapçığını açın, orada bu tür durumlar için ne yapmanız gerektiği yazıyor. Dizel kullanıyorsanız, arada bir seri kullanın, yapıştırın gaza. Üstteki arkadaşın dediğini yapın, 70-90 arası hızda normalde gittiğiniz vitesin bir veya iki alt vitesinde sürüp devri yüksek tutun. Kendisi rejenere olur zaten araç.

• Ben 120binde sorunu olmayan araca koydum sessizleşmesi haricinde bir değişim olmadı, memnun kaldım. Arada bir atmak lazım problemlerin önüne geçmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 VW Caddy 1.6 TDI 100bin km'deki aracımda hiçbir şikayetim olmamasına rağmen temizlik amaçlı würth dizel enjektör temizleyici kullandım. hiçbir fark oluşmadı.

2011 Renault Clio 3 1.2 Benzinli manuel 120bin km'deki aracımda ''motor soğukken'' kalkışlarda ve 1-2. vites geçişlerinde silkeleme titreme olduğu için würth benzin enjektör temizleyici kullandım. hiçbir işe yaramadı. (yağ filtre bakımı, debriyaj baskı balata ve triger değişimi birkaç ay önce orijinal mais parçalar ile yapılmıştı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 3 Aralık 2020; 10:39:19 >
  • Takip, benim de 2016 model 76bin km'deki 308 e-HDi aracımda hiçbir sorunum yok ancak genel temizlik amaçlı acaba kullansam mı diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Takip, benim de 2016 model 76bin km'deki 308 e-HDi aracımda hiçbir sorunum yok ancak genel temizlik amaçlı acaba kullansam mı diyorum.

Kullanıyoruz biz sıkıntı olmadığı halde, araçlar sessizleşiyor olası sorunları da erteliyordur sessizleştiriyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi LPG enjektörü kullanmalı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 senedir 1.5 dci kullanıyorum. Naçizane tecrübem bu tür ürünlerin eğer bir etkisi varsa önleyici bir etkisi olduğudur. Tıkalı enjektörlerin açılması mazota dökülecek 500 mL sıvıdan daha karmaşık işlemler gerektiriyor.

Her ne kadar aksi yönde yorumlar olsa da 196 bindeki aracıma motor içi temizleyici ekleyip 1 hafta boyunca kullandım. Ardından yaptığım yağ değişiminden sonra marş alma süresi kısaldı. Kış aylarında çok zor marş alırken bu işlemlerden sonra bariz iyileşme gördüm.

Sözün özü raftan alacağınız katkıları kullanarak motoru kucağınıza almazsınız. Würth gibi bir marka motoru bu denli riske sokacak bir markayı piyasaya sürüp son kullanıcıya teslim etmez. En kötü ihtimalle 50-60 TL paranız boşa gitmiş olur.

Bu arada sanayi ustalarının depoyu bitirene kadar bağırta bağırta sür sözüne inanmayın. Würth'ün böyle bir direktifi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.