WUCHANG: Fallen Feathers Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi) ![]() Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir. Doku çevirileri eklenmiştir. Türkçe Yama v2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride iyileştirmeler yapılmış ve doku çevirileri iyileştirilmiştir. Emeği Geçenler VolkTyson / Indra Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Wuchang_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir. LİNKLER Türkçe Yama V2 Link: https://www.mediafire.com/file/v5669fs1zpmqs2w/WUCHANG+Fallen+Feathers+Türkçe+Yama+V2.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Kurulum Videosu ![]() Merhaba! Bu videoda, Wuchang: Fallen Feathers için hazırladığımız Türkçe yamanın nasıl kurulacağını adım adım anlattım. Türkçe yama kurulumunu hatasız ve sorunsuz bir şekilde kurmak için, bu videoyu dikkatlice izlemenizi öneririm.
Türkçe Yama İndirme Bağlantıları :
Discord :https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS
DonanımHaber : https://forum.donanimhaber.com/wuchang-fallen-feathers-turkce-yama--161781160
Yorumlarda görüşlerinizi ve sorularınızı paylaşmayı unutmayın!
Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın ki daha fazla Türkçe yama ve Türkçe Yama kurulum videoları ile karşınızda olabilelim!
#wuchangfallenfeathers #türkçeoyun #türkçeyama https://www.youtube.com/watch?si=aP8IZry9DADIbAeC&v=9POJesW8XnE&feature=youtu.beOyun İçi Görseller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 27 Temmuz 2025; 15:36:7 > |
WUCHANG: Fallen Feathers Türkçe Yama

-
-
tam sana yazacaktım ki tr yamayı yayınlamıssın tesekkurler bu ne hız=)
-
Rica ederiz, beklediğimiz bir oyundu ama pek beklediğimiz gibi çıkmadı açıkçası
-
olsun be admin sıkıntı yok peki killing floor 3 icin tr yama gelirmi acaba=)
-
quote:
Orijinalden alıntı: dicey ahmetolsun be admin sıkıntı yok peki killing floor 3 icin tr yama gelirmi acaba=)
Bilmiyorum, biraz dinlenmemiz lazım ve wuchang oyununa biraz daha şans vermek istiyorum bugün ama bakalım, ilerleyen günlerde gelebilir.
-
Gamepass için content klasörünün içine kurunca çalıştı not düşün isterseniz aynı sorunu yaşayan olursa görsün. Elinize sağlık ilk günden çıkarttığınız için teşekkürlerrr
-
Teşekkürler eline sağlık beklediğim bir çeviriydi, kurdum oynuyorum gayet güzel çeviri olmuş.
-
Emeğine sağlık çok güzel bir yama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatırlattığın için teşekkürler, unutmuşum yine
Bizde bekliyorduk oyunu, çok fazla istek gelince de el atalım dedik. Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Beğenmene sevindim. Rica ederiz dostum, iyi oyunlarr
-
Rica ederiz, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. İyi oyunlar dostum
-
quote:
Orijinalden alıntı: volktysonBeğenmene sevindim. Rica ederiz dostum, iyi oyunlarr
teşekkürler hocam emekleriniz için.
-
Hız çok iyi :) Ellerine sağlık hocam.
-
Teşekkürler, rica ederiz. İyi oyunlar dostum
-
Ellerinize sağlık hocam.
-
Rica ederiz dostum, iyi oyunlarr
-
Sevdik oyunu sağlam olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Temmuz 2025; 13:27:47 > -
Türkçe Yama v2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride iyileştirmeler yapılmış ve doku çevirileri iyileştirilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...
-
Sanırım biraz oyuncuları ikiye böldü bu oyun, sevenler çok sevmiş ama sevmeyen hiç sevmemiş.
-
Oyundan çok ana karakteri sevmişsin gibi :D
Benzer içerikler
- metal gear solid 5 türkçe yama
- a plague tale requiem türkçe yama
- tails of iron türkçe yama
- state of decay 2 türkçe yama
- anno 1800 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X