Şimdi Ara

Silent Hill F Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
11.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silent Hill F Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Font Eklenmiştir.

Türkçe Yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellendi ve yeni eklenen yerler çevrildi.

Emeği Geçenler

VolkTyson / Indra / Sweaty

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana

dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki SilentHillF_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

LİNKLER

Silent Hill F Türkçe Yama İndir

Silent Hill F Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

Silent Hill F Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, Silent Hill serisinin yeni ve son çıkan Silent Hill f oyunu için, Calypso ekibi olarak Silent Hill f Türkçe Yamasını hazırladık. Bu videomuzda sizlere Silent Hill f Türkçe Yama Kurulumunu göstereceğim. Herhangi bir hata veya sorun yaşamamak için videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm. Silent Hill f Türkçe Yama İndir https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/silent-hill-f-turkce-yama-indir Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Yorumlarda görüşlerinizi ve sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videosu için kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. #silenthillf #türkçeoyun #türkçeyama
    https://www.youtube.com/watch?v=KZK7wURffZc&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 29 Kasım 2025; 0:18:27 >

• sevgili dostum oyun cıkmadan bu ne hız tesekkurler sana=)

Rica ederiz dostum, şimdiden iyi oyunlar  

AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"
  • volktyson kullanıcısına yanıt

Direkt yarın çıkartıyorsunuz değil mi hocam? Early Access'de yani? Oyun yarın sabah 7'de çıkıyor çünkü de videosunu çekmem lazım. :D

MGS 3 Remake çevirinize bayılmıştım, yine aynı kalitede olacağından hiç şüphem yok. ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 23 Eylül 2025; 1:8:44 >

Evet, oyun çıkınca indirip yamayı uygulayacağız direkt, kontrol edip paylaşırız. Beğenmene sevindim bu arada, bu çeviri de aynı kalitede olacak. İyi oyunlar şimdiden Silent Hill F Türkçe Yama 

Bakıyorum şimdi

Ah ülen… gece bi kalktım internet yok. Dedim “tamam, kesin ya fare kabloyu kemirdi ya da CIA benim patch notlarımı çaldı.” Matrix’te ajanlar toplanmış: “Bu adam insanüstü yama yapacak, şalteri indir!”

Halbuki plan büyüktü… net olsaydı öyle bi yama çıkartacaktım ki, Google Translate köyüne dönüp bostan sulayacaktı. İnsan çevirisini sollamak falan değil; direkt “galaktik dil birliği başkanı” olacaktım. Elon Musk kapıma gelip: “Kardeşim bu yamayı Starship’e yükleyelim, Marslılara lazım” diyecekti. NASA, SpaceX, hatta uzaylılar sıraya girecekti.

Ama olmadı… evren beni kıskandı. İnterneti kestiler, Matrix beni banladı, fare de bonus olarak kabloyu kemirdi. Neyse… senin yamayla takılırız artık, ben de arada mağarada “offline patch notes” yazarım. 😂 

• Daha oyun inmedi yama geliyor.. çok kolay gelsin.. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 23 Eylül 2025; 8:27:7 >

Yorumu görünce tilt oldum yine, cumartesi günü de benim kabloları kemirmişlerdi şrfsz fareler. 3 günü buldu ekibin gelmesi, sizde kaç gün sürüyor gelmeleri merak ettim  

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

benim burada arkadaş var evin arka sokağında ya telefon ediyorum yada direk gidiyorum hallediyor saolsun :)

Öyle bir uyarı vermemesi lazım, virüstotalde taratıyorum ve hiç bir hata vermiyor. Defender'ın verdiği false positive bir hatadır. Virüstotale istersen kendinde atabilirsin ve hiç bir uyarı olmadığını göreceksin. Paylaşmadan önce bakmıştım ve şu an tekrar bakıyorum hiç bir değişiklik yok.

Orijinalden alıntı: Team NINJA

Ah ülen… gece bi kalktım internet yok. Dedim “tamam, kesin ya fare kabloyu kemirdi ya da CIA benim patch notlarımı çaldı.” Matrix’te ajanlar toplanmış: “Bu adam insanüstü yama yapacak, şalteri indir!”

Halbuki plan büyüktü… net olsaydı öyle bi yama çıkartacaktım ki, Google Translate köyüne dönüp bostan sulayacaktı. İnsan çevirisini sollamak falan değil; direkt “galaktik dil birliği başkanı” olacaktım. Elon Musk kapıma gelip: “Kardeşim bu yamayı Starship’e yükleyelim, Marslılara lazım” diyecekti. NASA, SpaceX, hatta uzaylılar sıraya girecekti.

Ama olmadı… evren beni kıskandı. İnterneti kestiler, Matrix beni banladı, fare de bonus olarak kabloyu kemirdi. Neyse… senin yamayla takılırız artık, ben de arada mağarada “offline patch notes” yazarım. 😂 

Büyük oyun döndürmüşler abi sana, Türkçe yamada yeni bir dönem başlatacakken olan olaylara bak, hep dış minnakların oyunu bunlar hep Silent Hill F Türkçe Yama  Neyse uğraşmadan bizim yamayla oynarsın artık ya bir şey olmaz, yorulmamış oldun.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.