Şimdi Ara

WP8 Telefon Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, wp8 bir telefon almak istiyorum tercihim nokia yönünde olucak. 520 Alıcaktım flash ve ön kamera yüzünden vazgeçtim.
    Lumia 625 çıktı onunla ve 720 arasında kaldım. Kullananlar olarak yorumlarınızı almak istiyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolkan61

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, wp8 bir telefon almak istiyorum tercihim nokia yönünde olucak. 520 Alıcaktım flash ve ön kamera yüzünden vazgeçtim.
    Lumia 625 çıktı onunla ve 720 arasında kaldım. Kullananlar olarak yorumlarınızı almak istiyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

720'yi birkaç saat kurcalama şansım oldu. 625'i henüz kullanmadım.

Bu iki cihazın donanımları aynı. 625 daha büyük ekranlı, fakat çözünürlük tatmin edici değil.

720 ise gerek tipi olsun, şarj suresi olsun Wp8'in en kafa karıştıran telefonlarından. Kesinlikle 720'yi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700-750 Lira'ya temiz 2. el 920 al.
  • 1000 TL'ye sıfır 920, 1400 TL'ye de 925 alabilirsin. 1020'ye fiyatı yüzünden bulaşır mısın bilmem. :)

Seçenek çok anlayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolkan61

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, wp8 bir telefon almak istiyorum tercihim nokia yönünde olucak. 520 Alıcaktım flash ve ön kamera yüzünden vazgeçtim.

720 kullananlar sarjinin 2 gun gittigini sogluyor
    gorilla glass 2 var
    ince şık bir tasarima sahip
    Ekran boyutuna gore cozunurlugu gayet guzel (bence)
    625 ise
    tek buyuk ekran
    oda ince
    ekran cozunurlugu 4.7 inc ekran gore az dusuk
    ikisinide ele alip inceledim ben 720 mavi derim veya beyazda guzel :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

700-750 Lira'ya temiz 2. el 920 al.

+1 aynısını ben yaptım çok memnumum

• Almışken iyisini al, seni 1-2 sene götürsün, düşük model alıp kısa sürede donanım yükseltmek zarar iş.

Temiz ikinci el 920 lere bakmanı öneririm bende diğer arkadaşlar gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N93 almak istiyorum ...
    19 yıl önce açıldı
    TELEFON TAVSİYESİ !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsi geçen modeller arasından ben 720'yi öneririm biraz kullandım 720 gerçekten hoş cihaz şarj, kamera ve ekran konusunda çok başarılı bence lumia 720.

• Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkürlerimi sunuyorum.
    1020'ye bulaşamam :))
    920 ye hiç bakmayı düşünmedim şimdi açtım google'ı bakıyorum :D bence de 700-750 civarı 2.el 920 bulabılırsem almayı düşünüyorum :) Tekrar teşekkürler Konuyu görenler 720 ve 920 hakkında cevap atmaya deva edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.