Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir telefon almayı planlıyorum.Aslında IPhone 4s almayı planlıyodum ama apple ın bi süre sonra desteği kesmesi ve her sene bir üst model çıkarması falan derken 2 yıllık hayalimden vazgeçmiş bulunmaktayım.Android telefon almayı planlıyorum.700-900 arası güzel bir telefon istiyorum.Müzik kalitesi önemli benim için.Görüntü de önemli.Tabi bu fiyat aralığında görüntüden çok yüksek bir beklentim yok.Önerileriniz nedir?Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Blkbs

Arkadaşlar uzun süredir telefon almayı planlıyorum.Aslında IPhone 4s almayı planlıyodum ama apple ın bi süre sonra desteği kesmesi ve her sene bir üst model çıkarması falan derken 2 yıllık hayalimden vazgeçmiş bulunmaktayım.Android telefon almayı planlıyorum.700-900 arası güzel bir telefon istiyorum.Müzik kalitesi önemli benim için.Görüntü de önemli.Tabi bu fiyat aralığında görüntüden çok yüksek bir beklentim yok.Önerileriniz nedir?Şimdiden teşekkürler

xperıa L bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba siz kullandınız mı Xperia L'i?Forumda bakınınca bende gördüm Xperia L baya tavsiye edilmiş.Yarın bi ara Gold'a gidip inceleyeceğim telefonu ama neden bilmiyorum görüntüsünde bi iticilik var.Sanırım üst ve alt tarafında kalan kasadan dolayı.Bi elime alıp inceleyeyim de ona göre karar veririm artık.Cevaplar için teşekkürler @tav2612 @stevejones

Başka önerebileceğiniz telefon var mı peki?
  • aslında o tasarım fılm ızlerken ve oyun oynarken telefonu yatay kullanırken olaganustu avantajlı oluo,benım kuzenm ıkı aydır kullanıo fazlasıyla memnun,bu cıvarda gmobıle var oda haylı ıyı donanım ama guven vermıyor bana hıc,gmobıle markası ve arıza yapan sıkayet edılen kısılerde okudum bolca.

• General Mobile'dan telefon almayı düşünmem zaten.Ben büyük telefon sevmem öyle bi problemim de var işte.Xperia L biraz büyük gibi göründü gözüme ama dediğim gibi elime alıp inceledikten sonra karar verebilirim

@tav2612

acil telefon tavsiyesi
    22 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar uzun süredir telefon almayı planlıyorum.Aslında IPhone 4s almayı planlıyodum ama apple ın bi süre sonra desteği kesmesi ve her sene bir üst model çıkarması falan derken 2 yıllık hayalimden vazgeçmiş bulunmaktayım.Android telefon almayı planlıyorum.700-900 arası güzel bir telefon istiyorum.Müzik kalitesi önemli benim için.Görüntü de önemli.Tabi bu fiyat aralığında görüntüden çok yüksek bir beklentim yok.Önerileriniz nedir?Şimdiden teşekkürler

xperıa L oneırım gerek malzeme kalıtesı donanımı kullanımı pişman etmez

• Bu Samsung Galaxy S3 Mini'yi falan önerir misiniz peki?Şahsen ben galaxy s serisini beğenmiyorum.bi türlü ısınamadım.S3 miniyi kuzenim kullanıyor aslında fena değil telefon ama hem çok ince hem de dediğim gibi galaxy s serisine ısınamadım

@tav2612
  • Merhaba forumdaşlar. Ben de yaklaşık 1 aydır telefon bakınıyorum kendime ama istediğim kriterlere uygun telefonu bir türlü bulamadım Aslında s4 mini hem boyut hem de özellikler olarak tam istediğim telefon. Ama o da bütçeye uygun değil(Maximum 800 TL verebilirim.) Çoğu telefonda olan özellikler dışında şebeke üzerinden görüntülü konuşma olsun istiyorum. Kendi radyosu olsun. Kamerası min. 8 mp olmalı. Ekranı da en büyük 4.3" olsun. Daha büyük telefonu tek elimle rahat kullanamıyorum. Belli başlı kriterlerim bunlar. Görüş ve tavsiyelerinizi meralla bekliyorum.

Orijinalden alıntı: haloreis

Merhaba forumdaşlar. Ben de yaklaşık 1 aydır telefon bakınıyorum kendime ama istediğim kriterlere uygun telefonu bir türlü bulamadım Aslında s4 mini hem boyut hem de özellikler olarak tam istediğim telefon. Ama o da bütçeye uygun değil(Maximum 800 TL verebilirim.) Çoğu telefonda olan özellikler dışında şebeke üzerinden görüntülü konuşma olsun istiyorum. Kendi radyosu olsun. Kamerası min. 8 mp olmalı. Ekranı da en büyük 4.3" olsun. Daha büyük telefonu tek elimle rahat kullanamıyorum. Belli başlı kriterlerim bunlar. Görüş ve tavsiyelerinizi meralla bekliyorum.

Dostum Galaxy s4 mini için pek güzel yorumlar yapmamışlardı internette.Donuyormuş ve s4 ile alakası yokmuş diyorlar.Ben s3 miniyi şahsen kullandım güzel bi telefon gerçekten ama ben sevmiyorum galaxy serisini.Radyo önemli değil benim için ama kamerası,görüntü kalitesi ve ses kalitesi önemli.Çok müzik dinlerim ve video izlemeyi de planlıyorum(Dizi,anime falan izliyorum).Görüntülü konuşma ihtiyacı duymuyorum şahsen ama bir uygulama var bu konuşma işi için.Tabi istediğiniz gibi bir uygulama mıdır bilmiyorum

• S3 mininin kamerası 5mp olduğu için pek sıcak bakmıyorum. Hem işlemci hızı yanılmıyorsam 1 Ghz. Bu da biraz düşük. LGnin L7 || modelini beğenmiştim. Ama onun da ver indirme hızı 7,2 mbps. Bu da biraz düşük. Aslında en uygunu GM Discovery gibi duruyor. Ama onun da markasından dolayı tereddütteyim. Casper VIA serilerini çok begendim. Onların da çeşıtli performans teslerinden düşük performans aldığını gördüm. İşte bunun gibi kıstaslar beni kilitledi

• Görüntülü konuşmayı sağlayan uygulamalar hep internet paketinden yiyen uygulamalar. Kalitesi de düşük oluyormuş okudugum yorumlara göre. Şebeke üzerinden görüntülü konuşma bu konuda daha avantajlı. Sadece dakikalardan götürüyor. Çok fazla kullanmasam bile dursun bi köşede.

• quote:

Acaba siz kullandınız mı Xperia L'i?Forumda bakınınca bende gördüm Xperia L baya tavsiye edilmiş.Yarın bi ara Gold'a gidip inceleyeceğim telefonu ama neden bilmiyorum görüntüsünde bi iticilik var.Sanırım üst ve alt tarafında kalan kasadan dolayı.Bi elime alıp inceleyeyim de ona göre karar veririm artık.Cevaplar için teşekkürler @tav2612 @stevejones

Başka önerebileceğiniz telefon var mı peki?

acıkcası 800 cıvarı xperıa L den daha ıyı ve kalıtelı telefon oldugunu dusunmuyorum.

S3 mininin kamerası 5mp olduğu için pek sıcak bakmıyorum. Hem işlemci hızı yanılmıyorsam 1 Ghz. Bu da biraz düşük. LGnin L7 || modelini beğenmiştim. Ama onun da ver indirme hızı 7,2 mbps. Bu da biraz düşük. Aslında en uygunu GM Discovery gibi duruyor. Ama onun da markasından dolayı tereddütteyim. Casper VIA serilerini çok begendim. Onların da çeşıtli performans teslerinden düşük performans aldığını gördüm. İşte bunun gibi kıstaslar beni kilitledi

Xperıa l s3 mınıden oldukca ıyıdır bır kere kraıt ıslemcı var halbukı samsung bu kraıt ıslemcıyı s4 mınıye koydu arada 300 lıra var.xperia L o paraya haylı guzel telefon.

• Birazdan dışarı çıkacağım ve çıkmışken Gold'a gidip inceleyeceğim Xperia L'i.Gelince yorumlarımı yazarım telefon hakkındaki.Bir de sizce Vatan Computer'dan mı alayım yoksa Gold'dan mı?Aralarında 50 tl gibi bir fark var fiyat olarak ama internette Gold hakkında pek güzel yorumlar yok

Birazdan dışarı çıkacağım ve çıkmışken Gold'a gidip inceleyeceğim Xperia L'i.Gelince yorumlarımı yazarım telefon hakkındaki.Bir de sizce Vatan Computer'dan mı alayım yoksa Gold'dan mı?Aralarında 50 tl gibi bir fark var fiyat olarak ama internette Gold hakkında pek güzel yorumlar yok

Gold paralel ıthalat satar vatanda ıse sont turkıye garantılı,50 lıradan kacma vatandan al daha saglam olsun.

Orijinalden alıntı: jerome34

quote:

S3 mininin kamerası 5mp olduğu için pek sıcak bakmıyorum. Hem işlemci hızı yanılmıyorsam 1 Ghz. Bu da biraz düşük. LGnin L7 || modelini beğenmiştim. Ama onun da ver indirme hızı 7,2 mbps. Bu da biraz düşük. Aslında en uygunu GM Discovery gibi duruyor. Ama onun da markasından dolayı tereddütteyim. Casper VIA serilerini çok begendim. Onların da çeşıtli performans teslerinden düşük performans aldığını gördüm. İşte bunun gibi kıstaslar beni kilitledi

Xperıa l s3 mınıden oldukca ıyıdır bır kere kraıt ıslemcı var halbukı samsung bu kraıt ıslemcıyı s4 mınıye koydu arada 300 lıra var.xperia L o paraya haylı guzel telefon.

Xperia L de veya tam olarak söylemek gerekirse htc ve xperia hiçbir modelinde şebekeden görüntülü görüşmeye müsaade etmiyor. Eğer bunu destekleseydi gözüm kapalı alırdım xperia l'yi. Ama dedigim gibi bu özellik telefonumda bulunsun istiyorum. O yüzden xperia ve htc

• O zaman dandık samsunglara bır bak arastır

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.