Şimdi Ara

WoW Vs Conqueror’s Blade (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Oyunun steam rakamlarına baktım. Son 24 saat içinde en fazla online oyuncu olduğu zaman sayı 8,799. Bu rakamın bir f2p oyunu çevirebilecek bir rakam olduğunu sanmıyorum. Çoğu oyunun private sunucuları bu rakamları yakalayabiliyor. Firmanın ne kadar iyi veya kötü olduğundan bağımsız, bir oyunun ayakta kalması için yapım aşamasındaki masrafları, çalışan masrafları, sunucu masraflar vb. harcamaların üstüne steam kendi platformundan satışların %30 unu alıyor. Bunlar hesaba katıldığında firmayı kurtarmıyorsa ister istemez son çare pay2win olma durumda kalıyor. Onda da başarılı olamazsa oyun kapatılıyor. F2p oyunlar çok geniş kitlelere ulaşmadığı taktirde ya kapanıyor yada p2w oluyor.
    Kitleyi biraz toparlasınlar

Şöyle o kitle biraz emek versin oyuna sarsınlar hele

Sonrasında ufak tefek oyuna eklemeler(paytowin) başlar yavaştan itiraz edenler resmi sosyal medyalarından banlanır.

Devamında daha büyükleri(paytowin) geleceği için çeşitli medya topluluklarına reklamlar verilir forumlarda bölümler ayrıltılır.O sırada topluluk yöneticileri işe alınır ve bu yöneticiler oyun hakkında ciddi ciddi manipülasyona başlar tartışma ortamlarında hep onların sözü geçer böylelikle bu büyüklerin(paytowin) oyunda normal karşılanması gerektiği empoze edilir itiraz edenler yine banlanır ve oyun hesabı kapatmayı bile tehdit ederler.

Bu şekilde sistem oturur ne kadar normal gelen varsa o oyuncular ile devam eder.

Örnek: World of Tanks

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Oyunun steam rakamlarına baktım. Son 24 saat içinde en fazla online oyuncu olduğu zaman sayı 8,799. Bu rakamın bir f2p oyunu çevirebilecek bir rakam olduğunu sanmıyorum. Çoğu oyunun private sunucuları bu rakamları yakalayabiliyor. Firmanın ne kadar iyi veya kötü olduğundan bağımsız, bir oyunun ayakta kalması için yapım aşamasındaki masrafları, çalışan masrafları, sunucu masraflar vb. harcamaların üstüne steam kendi platformundan satışların %30 unu alıyor. Bunlar hesaba katıldığında firmayı kurtarmıyorsa ister istemez son çare pay2win olma durumda kalıyor. Onda da başarılı olamazsa oyun kapatılıyor. F2p oyunlar çok geniş kitlelere ulaşmadığı taktirde ya kapanıyor yada p2w oluyor.
    O steam üzerinden bağlanan sayısı sanırım. Çünkü kendi client’i de var diye biliyorum oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CB tam olarak bir MMORPG değil ki

• Şu konuyu wow a yapılmış bir hakaret sayarım.

Yazacak bir şey yok. Sen git o oyunu oyna.

• Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim valla yıllar sonra wow öldü ! şu oyun wow dan daha iyi, bu oyun wow dan daha iyi draması yaratmış.

Bahsettiği conquerors aksdlkasldkalsdk :D oyununu inceledim. hatta baya baya videolarını falan izledim.

En başta oyun gerçek F2P değil. buradan notunu kırdım.

Oyun mmorpg değil dolayısı ile düzgün bir lore sahibi değil. hatta hiç değil yok yani oyunda bir konu yok.kendi sitelerinde bile hiç bir kaynak yok. daha çok Mount&Blade havasında. Buradan da notunu kırdın wow ile kıyas olmaz.
    conqueror's blade
    Conqueror's Blade | Play for Free
    https://conqblade.com/tr/about

Ya illa wow kötüleyeceksek böyle saçma sapan oyunlarla gelmeyin yahu. burada eskilerden de tanıdıgım mmorpg nin kitabını yazacak adamlar var. conqueoerera afıfşfıfıf gibi oyunlar ile wow kıyaslanıyor.

Bu şeye benziyor biraz. bir ara bir oyun çıktı "lords of mayhem" millet hemen gaz. OOOOOOO diablo killer. Path of exile killer falan diye. Twitch te yayın açarken bazen bakıyorum 300 kişi falan izliyor oyunu. hatta bu coonqueererlkelrkelrk oyununnu da an itibari 273 kişi falan izliyor.

Neyse çok dalga geçtim.

Millet zamanın da Ever quest 1-2 gibi oyunlar ile wow u kıyaslardı. Zaman ilerledi wow killer diye LOTR online,age of conan, warhammer online, Rİft, star wars the old republic gibi Baba yapımlar çıktı ortaya . hepsi eridi gitti. hatta araya giren 3-5 yapım daha var. Adam gelmiş "10 yıl wow oynamış biri olarak 30 saattir conqueror’s blade oynuyorum. Ve açıkçası adamlar fark atmışlar diyorum." diyor. Vay arkadaş ne günlere kalmış wow.

Herşeyi geçtim gene forumda falan theme park mmo, sandbox mmo tartışmaları falan yapıp ultima dan girip wow dan çıkarken wow ile conwueerere fıfşfıfııfısdfı oyununu kıyaslar halde buluyoruz kendimizi.

Zaman sen nelere kadirsin ! Zaman sen ne hainsin ki 11 yıldır wow oynadıgını iddia eden ve sadece 30 saat ile conwuerer fışıfışıfşı oyununu bizlere öven adamlar ile muhattap ediyorsun bizi.

Ahhh zaman ahhh. gün gelecek tekrar mmorpg nin yükseleceği günler gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 7 Eylül 2020; 18:25:14 >

• Ben oyunu beğendim. Wow’a göre artılarını yazdım. Sizin 1 yıllık shadowland başlığına bu kadar post atılmamış, bu kadar tıklanma sayısı bile yoktur. Demekki insanların dikkatini çekmiş. Bir kişi bile ücret ve zaman dolayısıyla wow’u bırakıp bu ücretsiz oyunu yükleyip başladıysa bu benim için yeterlidir.

Zevkler ve renkler.... artısı eksisi oyunu oynadıkça hissedersiniz. Öyle video açtım baktımla olmaz. İki lwl kas iki item kas iki sohbet et iki muharebe at ondan sonra konuşalım. Burada oyunu yerenlerin %100’ü oyunu açıp iki kılıç sallamamış kişiler. O yüzden onların fikirlerini dikkate alamıyorum malesef. Ben ikisinide oynadım yorumumu yaptım. İster beğen ister beğenme.

Burada da fikirlerimizi beyan edemeyeceksek ülkeyi komple kapatıp gidelim ogrimara yerleşelim ha ne dersiniz? Nasıl olsa sabah 8 akşam 8 gold kasıyorsunuz yabancılık çekmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 7 Eylül 2020; 20:45:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Ben oyunu beğendim. Wow’a göre artılarını yazdım. Sizin 1 yıllık shadowland başlığına bu kadar post atılmamış, bu kadar tıklanma sayısı bile yoktur. Demekki insanların dikkatini çekmiş. Bir kişi bile ücret ve zaman dolayısıyla wow’u bırakıp bu ücretsiz oyunu yükleyip başladıysa bu benim için yeterlidir.

Zevkler ve renkler.... artısı eksisi oyunu oynadıkça hissedersiniz. Öyle video açtım baktımla olmaz. İki lwl kas iki item kas iki sohbet et iki muharebe at ondan sonra konuşalım. Burada oyunu yerenlerin %100’ü oyunu açıp iki kılıç sallamamış kişiler. O yüzden onların fikirlerini dikkate alamıyorum malesef. Ben ikisinide oynadım yorumumu yaptım. İster beğen ister beğenme.

Burada da fikirlerimizi beyan edemeyeceksek ülkeyi komple kapatıp gidelim ogrimara yerleşelim ha ne dersiniz? Nasıl olsa sabah 8 akşam 8 gold kasıyorsunuz yabancılık çekmezsiniz.
    Post atsa ne olur atmasa ne olur

WoW'a alternatif bir oyun olmadığını her sayfada 10 kez yazdık sen hala anlamadın neyin kafasını yaşıyon? Para mı alıyon böyle konular açıp?

Her değişik bir oyun çıktığı zaman WoW Bölümünde bu şekilde konu mu göreceğiz biz?Madem göreceğiz WoW Alternatifi oyunları görelim bu şekilde saçma sapan RTS oyunlarını görmeyelim bari yazdığımıza değsin.

• Ya adam Wow'a göre artılarını eksilerini yazmış. Ne bu devamlı yerme çabası.

Siz burda tartışırken yükledim oynadım ve gerçekten bayıldım. Şu an 30 lwl'im. Glevle orduları biçiyorum. Taktik yapıyorsun. Takım arkadaşlarınla organize olup değişik stratejiler izliyorsun. Ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. Örneğin adam okçularla tepeyi kapmış. Atlılarımla beraber tepeyi arkadan dolaşıp adamın okçularını biçtim. Ordan gittim C basesiniz kaptım felan. Acayip eğlenceli. Ve adam diyorki bu eğlence bedava. Hernekadar Wow kadar komplike olmasada vakit geçirmeye birebir.

Bu kadar konuşacağınıza açın oynayın o zaman adamın ne demek istediğini anlayacaksınız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhocaa

Ya adam Wow'a göre artılarını eksilerini yazmış. Ne bu devamlı yerme çabası.

Siz burda tartışırken yükledim oynadım ve gerçekten bayıldım. Şu an 30 lwl'im. Glevle orduları biçiyorum. Taktik yapıyorsun. Takım arkadaşlarınla organize olup değişik stratejiler izliyorsun. Ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. Örneğin adam okçularla tepeyi kapmış. Atlılarımla beraber tepeyi arkadan dolaşıp adamın okçularını biçtim. Ordan gittim C basesiniz kaptım felan. Acayip eğlenceli. Ve adam diyorki bu eğlence bedava. Hernekadar Wow kadar komplike olmasada vakit geçirmeye birebir.

Bu kadar konuşacağınıza açın oynayın o zaman adamın ne demek istediğini anlayacaksınız bence.
    Yok ben şikayetimi ettim gerisi Donanımhaber bölümü yetkilisinde onlar ne takdir ederse o

Bu saatten sonra da ne olursa olsun cevap ta yazmam keza SPAM konu çünkü.

Diğer 3 yıllık hortlatılan konu da art niyetli bir şekilde hortlatıldı! amaç belli WoW bölümünde Reklam.Kimse kimseyi aptal yerine koymasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 7 Eylül 2020; 23:13:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhocaa

Ya adam Wow'a göre artılarını eksilerini yazmış. Ne bu devamlı yerme çabası.

yav artılarını eksilerini yazsa ne olur? oyun mmorpg değilki ! çok daha fazla olarak rts ögeleri barındırıyor. hatta mount&Blade gibi oyun.

Daha ne oynadıgınızı bilmiyorsunuz sonra gelip wow vs Conqueror’s Blade kıyasına giriyorsunuz. en başta savunduğunuz ögeler yanlış. kıyasladıgınız oyunlar yanlış.

Oyunun wow kadar komplike olmasına gerek yok oyunun wow ile uzaktan yakından hatta wow u bırak herhangi bir mmorpg oyunu ile uzaktan yakından alakası yok. siz her multiplayer online özelliği taşıyan oyunu wow ile mi kıyaslıyorsunuz?

Bu kadar konuşacağınıza gidin bence oynadıgınız veya kıyasa girdiğiniz oyunun ne oldugunu öğrenin sonra gelip başlık açın veya çeşitli ortamlar da savunun.

Ha illa wow kötüleyecek yada kıyasa girecekseniz Amzonun mmorpg si "new world" çıkacak bir ara onu araştırın çıkınca oynayın gelin kıyasa girin.

ArtCraft Entertainment in "crowfall" u çıkacak çıktıgı zaman gelin tartışalım ama mmorpg kültürü ile uzaktan yakından alakası olmayan bir oyunu "10 yıl wow oynamış biri olarak 30 saattir conqueror’s blade oynuyorum. Ve açıkçası adamlar fark atmışlar diyorum." diye lanse edip gelip başlık açarsan millet tepki gösterecek tabi ne yapacaktı ? aaaaaa Conqueror’s Blade çıkmış hadi oynayalım demelerini mi dememizi mi bekliyorsun ?

Kısacası yanlış oyun, yanlış kıyas, yanlış başlık.

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Ben oyunu beğendim. Wow’a göre artılarını yazdım. Sizin 1 yıllık shadowland başlığına bu kadar post atılmamış, bu kadar tıklanma sayısı bile yoktur. Demekki insanların dikkatini çekmiş. Bir kişi bile ücret ve zaman dolayısıyla wow’u bırakıp bu ücretsiz oyunu yükleyip başladıysa bu benim için yeterlidir.

Aynı şeyi diğer arkadaşa da yazdım. Artılarını eksilerini yazman farketmez çünkü oyun wow un türü değil. uzaktan yakından alakası yok. bir üst postu okursan detayına girdim zaten .

Ve evet commodore 64 ile başlayan oyun hayatımda öyle 3-5 video izleyerek bir oyuna not verebiliyorum. en başta yapımcı şirketine bakıyorum bu adamlar daha önce neler yapmışlar. kaç oyun piyasaya sürmüşler. hatta developer teamlere yabancı olmadıgım için adamların yaptıgı işlere ,çalıştığı yerlere bakarak sana bir oyunun patlayıp patlamayacagını söyleyebilirim ve nitekim oyun zaten patlamış. yoksa şuana kadar boş beleş binlerce f2p meraklısı insanı barındıran twitch te binlerce izleyiciğe sahip olurdu ancak ortalama 300 ila 700 izleyiciye sahip bir oyun malesef. ayrıca bilumum oyun sitelerindeki puanı da oldukça düşük.

fikirleriniz konusuna gelince. tabiki özgürsünüz ancak bunun yeri wow forumu değil. çünkü tekrar edeyim türü değil malesef. Benimde beklediğim ancak wow ile bir alakası olmayan oyunlar var . çıktıkları zaman geleyim başlık açayım "15 senelik wow oyuncusuyum 30 saat oynadım adamlar fark atmış "diye uygun olurmu? bence olmaz.

Birde unutmadan sabah 8 akşam 8 gold kasan çok fazla bir kitle yok . yani yanılıyorsunuz! bir çoğumuz işinde gücünde insanlar yani bir şekilde para kazanan insanlar. wow game time bölümüne de bakarsanız genelde bunu zaten iş olarak yapan insanlar var. forumda magazası olan bir çoğunu tanıdıgımız referansları olan insanlar var. dolayısı ile kimsenin 12 saat gold kastıgı yok. bir çoğumuz da rus hesabı kullanıyor. ben hala EU hesabındayım ve parasını veriyorum . yani insanların ne aldıgı ve ne verdigide sizi beni enterese etmez zaten.

size de saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 7 Eylül 2020; 23:52:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

yav artılarını eksilerini yazsa ne olur? oyun mmorpg değilki ! çok daha fazla olarak rts ögeleri barındırıyor. hatta mount&Blade gibi oyun.

Daha ne oynadıgınızı bilmiyorsunuz sonra gelip wow vs Conqueror’s Blade kıyasına giriyorsunuz. en başta savunduğunuz ögeler yanlış. kıyasladıgınız oyunlar yanlış.

Oyunun wow kadar komplike olmasına gerek yok oyunun wow ile uzaktan yakından hatta wow u bırak herhangi bir mmorpg oyunu ile uzaktan yakından alakası yok. siz her multiplayer online özelliği taşıyan oyunu wow ile mi kıyaslıyorsunuz?

Bu kadar konuşacağınıza gidin bence oynadıgınız veya kıyasa girdiğiniz oyunun ne oldugunu öğrenin sonra gelip başlık açın veya çeşitli ortamlar da savunun.

Ha illa wow kötüleyecek yada kıyasa girecekseniz Amzonun mmorpg si "new world" çıkacak bir ara onu araştırın çıkınca oynayın gelin kıyasa girin.

ArtCraft Entertainment in "crowfall" u çıkacak çıktıgı zaman gelin tartışalım ama mmorpg kültürü ile uzaktan yakından alakası olmayan bir oyunu "10 yıl wow oynamış biri olarak 30 saattir conqueror’s blade oynuyorum. Ve açıkçası adamlar fark atmışlar diyorum." diye lanse edip gelip başlık açarsan millet tepki gösterecek tabi ne yapacaktı ? aaaaaa Conqueror’s Blade çıkmış hadi oynayalım demelerini mi dememizi mi bekliyorsun ?

Kısacası yanlış oyun, yanlış kıyas, yanlış başlık.

saygılar.

Alıntıları Göster
    Ya yok oyun mmorpg olarak geçiyor ama değil. zaten tek content closed base pvp. başka bir şey yok. dolayısı ile mmorpg demek ne kadar dogru olur zaten bilemeyeceğim.

Mesela guild wars da başta pvp ağırlıklıydı ama sonradan baya bir pve content eklediler. ayrıca muazzam bir open world vardı tabi. bir ara twitch te black desert vs wow a giren bir eleman vardı adamı topa tutmuşlardı asdasdasdsad :D hani o oyun bile daha çok kıyaslamayı hak ediyor mesela.

• İnsanlar MMORPG'e aç. Keşke wow'a rakip olabilecek bir alternatif çıksada denesek. Wow'un alternatifsiz olması en fazla wowu etkiliyor. Rekabetin olmadığı bir ortamda gelişim olmaz. Merak edip CB'nin videolarını izledim. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi tür olarak wow'la alakası yok. Uzun yıllar wow oynamış birini içine çekecek bir oyun gibi durmuyor. New world'de son dokunuşları iyi yaparlarsa belki wow'a alternatif olabilir. 5-6 ay sonra Rise online(knightonline 2) çıkacak. Umarım o çıktığında da wow'la karşılaştırma konuları açılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Yok ben şikayetimi ettim gerisi Donanımhaber bölümü yetkilisinde onlar ne takdir ederse o

Bu saatten sonra da ne olursa olsun cevap ta yazmam keza SPAM konu çünkü.

Diğer 3 yıllık hortlatılan konu da art niyetli bir şekilde hortlatıldı! amaç belli WoW bölümünde Reklam.Kimse kimseyi aptal yerine koymasın.

Alıntıları Göster
    WoW Vs Conqueror’s Blade

Görüldüğü üzere konuyu ben hortlatmamışım. Bunu sizde görüyorsunuz ama bok at izi kalsın işte...

Normal oyuncuyum. Reklam veya spam değil. Zorunuza giden ne onu anlayamadım açıkçası. Bak ne güzel insanlar indirmiş oynamış beğenmiş. Hemde BEDAVA. Sabahtan akşama kadar gold kasmana da gerek yok hem ...kapito?

Edit: Bilerek hortlatıldığı beyan edilen konu ile ilgili fotoğrafta tarihlere ve saatlere bakınız

Yazık, ne kadar kolay insanlara yalan söylemek ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 8 Eylül 2020; 3:25:57 >

• Dostum konuyu sen hortlatmamış olsan bile açtığın başlığın, yaptığın kıyasın yanlış olmadığını göstermiyor ! Atıyorum buna benzer bir başlığı wrath of the lichking Dönemin de falan açmış olsaydın şu an 3-4 sayfa değil onlarca sayfalık haklı bir linç yemiştin.

Bence daha fazla yazıpta artık konuyu uzatmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

Dostum konuyu sen hortlatmamış olsan bile açtığın başlığın, yaptığın kıyasın yanlış olmadığını göstermiyor ! Atıyorum buna benzer bir başlığı wrath of the lichking Dönemin de falan açmış olsaydın şu an 3-4 sayfa değil onlarca sayfalık haklı bir linç yemiştin.

Bence daha fazla yazıpta artık konuyu uzatmayın.
    Adama reklam için kaç para aldın dediniz, spam bu dediniz, bilmem şu konuyu bilerek hortlatmışsın dediniz sonra evet yapmamış olabilirsin diyorsunuz. Bence önce bir özürdileyin sonra da farklı düşüncelere saygı duymayı öğreniniz.

Ben arkadaşın tavsiyesine uydum 50 lwl oldum. Wow ile karşılaştırılması veya başka bir konu beni ilgilendirmiyor. Şu an çok eğleniyorum gerisi önemli değil benim için açıkçası. Teşekkür ederim.

• Yooo ben hiç öyle bir şey demedim ama "Ben arkadaşın tavsiyesine uydum 50 lwl oldum" Bu nedir ya ? bizene senin 50 lvl olmandan . sonra millet reklam yapıyor diyince özür dileyin falan diyorsun.

Hahaha komediye gel. Birde wow forumunda "Wow ile karşılaştırılması veya başka bir konu beni ilgilendirmiyor" demiş. ozaman yazmayın wow forumda ne işin var burada?

Gidin Conqueror’s Blade forumu varsa orada yazın . yoksa oyunun başlıgı açın " 50 lvl oldum çok egleniyorum" diye orada yazın.

15 senedir var olan hala milyonlarca oyuncuya sahip, 15 sene boyunca tahtından indirilememiş. Dünya klasmanında organizyonları olan , Bu organizyonların çeşitli platformlarda milyonlarca izlenen bir oyuna saçma sapan bir kıyasa girilmesi için "farklı düşüncelere saygı duymayı öğreniniz" diyorsun .

Dostum Çizmenin karıncaya saygı duyduğu nerede görülmüş ??

wow = çizme

Conqueror’s Blade = karınca

Böyle bir oyuna ait başlığı dünyanın hangi ülkesinde ve platformunda açarsan aç bu tepkileri alırsın .

Edit: başlık wow bölümünden taşınmış. İyi de olmuş. modlara teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 9 Eylül 2020; 23:20:42 >

• Oyunu oynayan bayağı türk varmış Şiddetle tavsiye ederim resmen müdavimi oldum.
  • Tıpkı Hi-Rez'in yaptığı herhangi bir oyunu oynamayacağım gibi My.Com'un da yaptığı herhangi bir oyunu oynamam. Firmanın diğer oyunlarını oynadınız mı hocam? Eğer firmanın başka yapımlarını deneyim ettiyseniz My Com'un herhangi bir yapımına muhtemelen zaman harcamazsınız.

Bana göre WoW Killer?! olmaya yaklaşmış en büyük mmorpg Aion Online'dı. Ne yazık ki o o yun da GameForge'un eline geçti ve tarihin tozlu raflarında yerini aldı.

Ayrıca konuda küçük çaplı bir drama çıkmış. Milletçe bir konu hakkında konuşup tartışmayı hala öğrenemedik. İki farklı video oyunu için bu kadar dramaya ne gerek var arkadaşlar? Değmez. Yani Conqueror’s Blade'in Türkiye'deki pr ekibinin bir parçası değilseniz gerek yok. Sanırım bu işi yapan bir insan şuan bu forumda ve bu konuda değil?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomPower -- 30 Eylül 2020; 21:20:51 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.