Şimdi Ara

WoW Vs Conqueror’s Blade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıl wow oynamış biri olarak 30 saattir conqueror’s blade oynuyorum. Ve açıkçası adamlar fark atmışlar diyorum.

İkisini de MMORPG tarzında değerlendirdiğimde:

-Ücretsiz olması
    -Daha iyi görüntü sunması
    -Daha keyifli bir oynanış sunması
    -Questlere tıklayarak otomatik ilerlemesiyle
    -Ve en önemlisi Türkçe dil desteği sunmasıyla beni benden almıştır bu yeni oyun.

Shadowlandsle yeniden dönerim diyordum wow’a ancak bu saatten sonra pek yüzüne bakacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WoW ve Conqueror's Blade: Kapsamlı Bir Kıyaslama

Giriş

World of Warcraft (WoW) ve Conqueror's Blade, çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunları (MMORPG) olarak bilinen oyun türündeki iki popüler başlıktır. Ancak benzer olmalarına rağmen iki oyun arasında önemli farklılıklar bulunmaktadır. Bu kılavuz, WoW ve Conqueror's Blade'in temel özelliklerini karşılaştırarak sizlere bilinçli bir karar vermeniz için yardımcı olacaktır.

Oynanış

WoW, geleneksel bir MMORPG'dir ve oyuncuların bir karakter oluşturmasını ve sanal bir dünyayı keşfetmesini sağlar. Oyun, görevleri tamamlamaya, düşmanları alt etmeye ve becerileri geliştirmeye dayanır.

Conqueror's Blade, strateji öğeleriyle harmanlanmış bir MMORPG'dir. Oyuncular, ortaçağ savaşlarına katılan ordular yönetirler. Oyun, kaynakları yönetmeyi, orduları eğitmeyi ve savaşlarda taktiksel kararlar almayı içerir.

Grafikler

WoW, son derece ayrıntılı ve çarpıcı grafiklere sahiptir. Oyun, çeşitli ortamlar ve karakterler sunar ve görselleri son derece gerçekçidir.

Conqueror's Blade'in grafikleri daha az ayrıntılıdır ancak oyunun ortaçağ ortamı ve savaş sahneleri oldukça etkileyicidir. Oyun, büyük ölçekli savaşlara izin veren gelişmiş bir oyun motoruna sahiptir.

Sistem Gereksinimleri

WoW'un minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

• İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i5-3340 veya AMD FX-8100
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon R9 280

Conqueror's Blade'in minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

• İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i3-530 veya AMD Phenom II X4 945
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5770

Dosya Boyutu

• Conqueror's Blade Kaç GB? Conqueror's Blade'in dosya boyutu yaklaşık 30 GB'tır.
    • WoW'un dosya boyutu yaklaşık 70 GB'tır.

Sonuç

WoW ve Conqueror's Blade, farklı oyun stillerine hitap eden iki benzersiz MMORPG'dir. WoW, geleneksel bir MMORPG deneyimi sunarken, Conqueror's Blade strateji öğeleriyle harmanlanmış bir oynanış sunar. Sistem gereksinimleri ve dosya boyutları da dahil olmak üzere bu iki oyun arasındaki temel farkları göz önünde bulundurarak, tercihlerinize en uygun oyunu seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz. Fakat yaptığın karşılaşma çok garip, Conqueror's Blade ile Wow arasında bi ton fark var. İkisi de aynı gameplayi sunmuyor ki. CB daha çok mount and blade tadında bi oyun, o da my.games aracılığı ile oynanılıyor bleh. My.games kadar çöp bir şirket yok, Ashes of Creation da EU'ya my.games aracılığı ile gelecekti, sözleşmeyi fesh ettiklerini duyurdular tüm bekleyen ekip sevinçten çıldırmaya başladı, düşün öyle çöp bi şirket.
  • Bahsettiğin hiçbir şey cb’yi wow’dan daha kötü kılmıyor

• Sizin de bahsettikleriniz cb'yi wow'dan daha iyi kılmıyor.
  • Mithrilogy kullanıcısına yanıt
    İngilizce yazayım o zaman “free to play” . Bu kaliteye göre bu özellik wow’u beşe böler bana göre. Hemde p2w değil. Siz 20 gün taş çiçek toplayadurun ki 1 ay ücretsiz oynamak için. Bizde burda kaleleri fethedelim.

TBC zamanında Çin’de bir hapishanede mahkumlara günde 12 saat wow oynatıp gold kastırıyorlardı. Sizinki de çok farklı değil bence.

Edit: Türkçe dil seçeneği ve Türkiye’ye özel fiyatlandırmayı yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 4 Eylül 2020; 0:21:7 >
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    Aylık ücretini karşılayabiliyorum, keyfime bakıyorum açıkcası. F2P bir oyunda olan kanser kitlelere ayıracak vaktim yok.
  • Mithrilogy kullanıcısına yanıt
    Azınlıksınız artık. Wow başlığı bile ölü. Shadowlands açıklandığı gün bile 2 mesaj atılmış. Daha ne diyelim

Paket çıkış günlerinde buralar yıkılırdı. D&R ın önünde çadır kurardık. Teyyy. Şimdi yerinde yeller esiyor. Neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 4 Eylül 2020; 0:32:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    belki de yaşlanmışsınızdır, bahsettiğiniz dönemlere göre artık akranlarınız çoluk çocuk sahibi oyunlarla ilgilenmiyordur bile, ya da sizin kadar ince ayrıtılara takılmıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrilogy

belki de yaşlanmışsınızdır, bahsettiğiniz dönemlere göre artık akranlarınız çoluk çocuk sahibi oyunlarla ilgilenmiyordur bile, ya da sizin kadar ince ayrıtılara takılmıyorlardır.
    Evet çocuğum var Allah bağışlasın :) o kadar zaman ayıramam artık gold kasmak için. Aynı şeyleri yapmayı sevmiyorum. Pvp seviyorum. O yüzden bu oyun ilaç gibi geldi. İstediğim zaman istediğimi yapabiliyorum. Daha ne olsun. Hepsini bana bu oyun sunuyor.

• cod warzone f2p. wowla kıyaslarsak vuruş hissi daha iyi cod'un. ayrıca codda silah customize etme var. wowda yok. warzoneda helikoptere bedava binebiliyorsun. wowda uçan binek almak bir dünya iş. bunlar aklıma gelenler şimdilik.
  • Bu soruyu birde şu açıdan soralım.

Blizzard mı?

My.Com mu?

Ben Blizzard diyorum yaklaşık 4 senelik Armored Warfare deneyimimden sonra bu oyun My.com'un sözde free to play oyunudur gerçekte pay to win'in fersah fersah ötesine geçebilmiş yeni bir terim gereklidir burada artık ne denir bilemiyorum bir örnek vereyim size daha anlaşılır olur mesala Object 490 tank'ı diyelim buyrun internet özgür bir ortam araştırın eğer söylediğime itibar etmiyorsanız.

Betadan bugüne kadar izledikleri politikayı gördüm.Günün sonunda o firma size çok pis kazık atacak ve aynı şu anda hissettiklerimi hissedeceksiniz sadece zaman geçmesi gerekli o yüzden size şu anda her şey lay-loy-lom geliyordur şu anda anlayamazsınız söylediklerimi.

Diğer hususta WoW'u bu oyun ile kıyaslamanız hani Amazon'un yeni oyunu deseydiniz tamamdı da bu oyun ne alâka?

.

Edit: Şimdi bir şeyi daha netleştirelim mesala Hearthstone 'da bana göre pay to windir Heroes of the storm 'da (bu biraz daha az) ama bu oyunlar başından beri bu şekilde başladı ve devam etti bir kaç değişiklik yapıldı yapılmaya da devam ediyor oyunu oynayanlara karşı iyileştirme adına.

Fakat Armored Warfare çook farklı başladı aynı World of Tanks gibi üstüne güya World of tanks gibi olmayacaktı bir baktık 4 senenin sonuna doğru neredeyse aynı mantığa evrildi yavaş yavaş ama hızlıca değil birde EU sunucusunu kapatıp RU sunucu ile ortak çalıştırıp EU oyuncularını RU oyuncularına boğdular halbüsem RU oyuncusu Ruble ile alışveriş edip kapatılmamış forum desteği alırken biz Türkiyede yaşayıp avro ile para ödeyip oynamaya ve Rus oyuncu gibi kanser tipler ile oynamaya mahkum edildik Pay to Win'i geçen bir oyun yapısı içerisinde.

Bu saatten sonra o oyun bana dese ki al kardeşim 5 yıl her şey bizden ben oynamam çünkü ortam rezil ve zamanımızı çaldılar paramızı çaldılar yalan atarak Bu firmaya lanet gelsin diyorum şu anki aklım olsa asla oynamazdım ASLA!

Ben bu firmanın ne oyunu olursa olsun gördüğüm an gömeceğim ezeceğim her türlü yaşadıklarımı da yazacağım her türlü ortamda çünkü olması gereken bu bilgi paylaştıkça çoğalır ve benim bu yazdıklarım işin çok az kısmı daha neler var neler ben çok çok kısa özet geçiyorum size bu firmanın ne lanet firma olduğunu anlatmak adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Eylül 2020; 4:53:37 >

• Sorun wowda degil senin alim gucunde bence :) Kiyasladigin oyun baya komik olmus.Bu aralar bu cop oyun heryerde reklam sende gaza gelmissin hemen :)
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Blizzard çok mu süper bir şirket? Aç gözlünün önde gideni. Ayrıca oyunu Rusya’ya rubleyle satarken bitişiğindeki ülkeye yani bize euro ile satmak hangi şirketin politikası acaba? Neredeyse tüm oyun platformları ülke birimlerine dönmüşken bunu bize uygulamayan hangi şirket?

Konumuz şirket değil. Şu an bu oyun sunduklarıyla beni mutlu etmiştir. Ha wow başlığında cb hakkında iyi şeyler söyleneceğini beklemiyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 4 Eylül 2020; 8:51:1 >
  • CB yarım saat kadar oynadım. İyidir kötüdür o konuda yorum yapmak bana düşmez henüz. Fakat wowla bunun arasında bi alaka kuramadım.
  • Bak dostum forum konusu degil bildigin blog postu atmissin normalde cevap vermezdim ama karsilastirmanin absurtlugunu gorunce duramadim.

Ayrica kimse de sormamis wowu 10 sene oynamissin da conqueror's blade i 10 sene oynayacak misin diye?

Ayrica wow 10 sene once felan kult olmus bir oyun diger mmorpglerle kiyaslarsan her zaman kaybedersin.

Ayrica "Ücretsiz olması" diye verdigin ornekte wow'u ovuyorsun. Piyasadaki sayili P2P MMORPGlerden biri olmasina ragmen hala 1 numara.

Ayrica "Daha iyi görüntü sunması" diye verdigin ornekte hala insanlarin MMORPG'leri grafik icin oynadigini saniyorsun. OSRS'de 2020 yilinda 80bin anlik kullanici var.

Ayrica "Daha keyifli bir oynanış sunması" yazmakla kirmizi en guzel renktir yazman arasinda hic bir fark yok.

Ayrica "Questlere tıklayarak otomatik ilerlemesiyle" diye yazdigin mobil oyun ozelligi ve PC oyunculari cogunlukla nefret ediyor.

Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Bak dostum forum konusu degil bildigin blog postu atmissin normalde cevap vermezdim ama karsilastirmanin absurtlugunu gorunce duramadim.

Ayrica kimse de sormamis wowu 10 sene oynamissin da conqueror's blade i 10 sene oynayacak misin diye?

Ayrica wow 10 sene once felan kult olmus bir oyun diger mmorpglerle kiyaslarsan her zaman kaybedersin.

Ayrica "Ücretsiz olması" diye verdigin ornekte wow'u ovuyorsun. Piyasadaki sayili P2P MMORPGlerden biri olmasina ragmen hala 1 numara.

Ayrica "Daha iyi görüntü sunması" diye verdigin ornekte hala insanlarin MMORPG'leri grafik icin oynadigini saniyorsun. OSRS'de 2020 yilinda 80bin anlik kullanici var.

Ayrica "Daha keyifli bir oynanış sunması" yazmakla kirmizi en guzel renktir yazman arasinda hic bir fark yok.

Ayrica "Questlere tıklayarak otomatik ilerlemesiyle" diye yazdigin mobil oyun ozelligi ve PC oyunculari cogunlukla nefret ediyor.

Iyi forumlar.
    Hay ağzına sağlık ya o kadar uzun uzun anlatmam gerektiki üşendim ve senelerce oynadığı oyuncağının yerine yeni bir oyuncak alındığında eskiyi istemeyen çocuklara dönen bir tipe ne yazabilirimki zaten diye düşünürken beni büyük bir yükten kurtardın hatta bende fifa ile tusubasayı karşılaştırıp tusubasa fifadan daha iyi diye birşeyler yazacak çalım atmak çok basit şutlarında süper hareketler var vs şeylerle süsleyecektim konuyu sağolasın...

Edit: Amazonun çıkarttığı oyunla karşılaştırsaydın hiç değilse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 4 Eylül 2020; 10:2:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Blizzard çok mu süper bir şirket? Aç gözlünün önde gideni. Ayrıca oyunu Rusya’ya rubleyle satarken bitişiğindeki ülkeye yani bize euro ile satmak hangi şirketin politikası acaba? Neredeyse tüm oyun platformları ülke birimlerine dönmüşken bunu bize uygulamayan hangi şirket?

Konumuz şirket değil. Şu an bu oyun sunduklarıyla beni mutlu etmiştir. Ha wow başlığında cb hakkında iyi şeyler söyleneceğini beklemiyorum zaten.
    Gülmeyeceğim çünkü komik değil.

Konumuz tam tersi şirket ve onun oyunlara ayrıca oyunculara bakış açısı sen bu Conquer Blade'in şirketi My.games'i Blizzard'ın "d" si ile bile karşılaştıramazsın her anlamda söylüyorum bunu 4 senelik Armored Warfare oyunu sonrası söylüyorum Blizzard her anlamda bu kadar saçmaladığı halde kat ve kat üstün bir firma.

Şu anda sunduğu seni mutlu edebilir Conquer Blade peki 2 sene sonra ne olacak bunu düşündün mü?Umarım sizin sonunuz da benim Armored Warfare gibi kötü bitmez ki;o oyunda her şeyim var iken en tepede bıraktım sildim oyunu

Niye? Çünkü Firma gün geçtikçe oyuncuları bildiğin inek gibi sağma niyetine geçmiş halbüsem ilk başladığında böyle miydi?Değildi çok farklı olacağız WOT gibi olmayacağız dedi sonrasında ne oldu?İkisi Pay to Win'in de ötesine geçip farklı boyutlara geçip kendilerini ifşa ettiler.

Siz şimdi Conquer Blade olarak bunu öğrendiniz şimdiden sonra bunlar dinlemezseniz tamamen size kalmış oyuncu olarak ha "kardeş ben maaşlı elemanım ve forumda reklam amaçlı konular açıyorum" diyorsan yapacak bişi yok sana da "hayırlı işler" diyorum bende sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Eylül 2020; 11:7:46 >

• P2W hiç bir oyun P2P bir oyunla kıyaslanamaz.
  • Benim asıl dikkat çekmek istediğim mesele blizzardın ülkemizdeki fiyat politikasıdır. Lanet olsunki git gide fakirleşen bir ülkeyiz. Cb böyle bir içeriği bize ücretsiz sunduğu için müteşekkir olmalıyız.

Şu yaftalamalarınızdan vazgeçmenizi dilerim. Çünkü söylediğiniz gibi wow kitlesi sizin gibi toxic değildi. En azından benim bıraktığımda öyle değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Benim asıl dikkat çekmek istediğim mesele blizzardın ülkemizdeki fiyat politikasıdır. Lanet olsunki git gide fakirleşen bir ülkeyiz. Cb böyle bir içeriği bize ücretsiz sunduğu için müteşekkir olmalıyız.

Şu yaftalamalarınızdan vazgeçmenizi dilerim. Çünkü söylediğiniz gibi wow kitlesi sizin gibi toxic değildi. En azından benim bıraktığımda öyle değildi
    Sen aptalca bir yolla 2 oyunu birbiri ile karşılaştırıp 10 sene oynadığın oyunu kötüleyip 30 saat gibi arada dağlar kadar fark olan bir sürede 1 oyunu övüyorsun daha sonrada buna karşı olanlara toxic deme ücretinde bulunuyorsun asıl senin zihniyetinle hareket eden insanlar toxicler...

Daha sonrada çıkıp ben şöyle demek istemedim böyle demek istedim diye kıvırıyorsun daha neyden bahsettiğin belli değilki sana insanlar düzgünce cevap yazsınlar...

Konu başlığını düzgün seçmiş olsaydın adi onu geçtim karşılaştırdığın oyunlar birbirleri ile benzer olsaydı (pes fifa gibi) ücretle ilgili sana türkiyede oynayan herkes olmasada bir kısım insan mantıklı şekilde yaklaştırdı zaten...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.