Şimdi Ara

WoW Vs Conqueror’s Blade (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mczaga

"Free to play" oyun oynuyorsanız ve buna emek yanında birde para ödüyorsanız büyük bir riske giriyorsunuz demektir.

Ben uyarma görevini yerine getireyim de yine sizin kendi öz irade seçiminizdir.Ben bunu tecrübe etmiş birisiyim.

World of Tanks
    Armored Warfare

Bu iki oyunu oynadığım-desteklediğim-para ödediğim için pişmanlık duyuyorum.Lafta Free to play fakat günün sonunda dayatılan sistem "Parayı veren düdüğü çalar" 'dır.
    Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz sanırım.

Oyun bedava. Aylık ücreti de yok. Daha iyi görünmek istiyorsan para veriyorsunuz. Kendini geliştirmek için ödeme yapman gereken bir ürünleri yok mağazada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Çocuğuna 10 liralık dondurma alamayan, Oyuna para verip oynayamadığı için videolarını izlemekle yetinilen gençlerin olduğu bir dönemde, başka ülkede 10 lira bizim ülkemizde ise aylık 100 TL olan olan bir oyunun bu kadar savunulmasını anlayamıyorum. Elektrik faturasını ödeyememiş adam 3 gündür mum ışığında oturuyorlar. Tuzunuz kuru tabi.

Suç sizde değil. Bencilce yetiştirildiğinizden mütevellit böyle konuşuyorsunuz. Yok küfür ediyormuş...Engelle geç. Bahane üretmeyin.
    Hindistan'da 300 milyon insan elektriksiz yaşarken,
    sizin evinizde elektrik var üzerine internet bağlatmişsınız, utanmadan bilgisayar alıp oyun oynuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 6 Eylül 2020; 1:54:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın tavsiyesiyle açtım oynuyorum. Bayağı eğlendim. Açıkçası bedava oyun olunca düşük fps'li,bol droplu, görüntü kalitesi düşük bir oyun bekliyordum ancak şok oldum.Görüntüsü ile oynanışı ne güzelmiş.Ve ücretsiz.Gerçekten şaşırdım. Şimdi daha çok hak vermeye başladım.Bu son dönemde herkes fanatik. Parti tutar fanatik, oyun oynar fanatik. Eleştirmek yok. At önlerine ekmeği yesinler. Bende son paketle dönerim diyordum ama daha güzel oyunlar çıkmış piyasaya bu Conquers gibi.

teşekkürler bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için.inan haberim olmazdı.Bilgisayarı açınca bu forumlarda dolanırım boş boş.Çok iyi oldu teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhocaa

Arkadaşın tavsiyesiyle açtım oynuyorum. Bayağı eğlendim. Açıkçası bedava oyun olunca düşük fps'li,bol droplu, görüntü kalitesi düşük bir oyun bekliyordum ancak şok oldum.Görüntüsü ile oynanışı ne güzelmiş.Ve ücretsiz.Gerçekten şaşırdım. Şimdi daha çok hak vermeye başladım.Bu son dönemde herkes fanatik. Parti tutar fanatik, oyun oynar fanatik. Eleştirmek yok. At önlerine ekmeği yesinler. Bende son paketle dönerim diyordum ama daha güzel oyunlar çıkmış piyasaya bu Conquers gibi.

teşekkürler bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için.inan haberim olmazdı.Bilgisayarı açınca bu forumlarda dolanırım boş boş.Çok iyi oldu teşekkürler.
    Çok sevindim.

Eleştirilerimi dikkate değer bulduğunuz için teşekkür ederim. Bu kadar insan arasında en güzel yorumu oyunu yükledikten sonra yaparak buradakilere ders vermiş oldunuz.

Hepsi ön yargılı. Denemeden, dediğiniz gibi fanatiği olduğu şeyi ölümüne savunuyorlar. Sağolun

• :).

• quote:

Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz sanırım.

Oyun bedava. Aylık ücreti de yok. Daha iyi görünmek istiyorsan para veriyorsunuz. Kendini geliştirmek için ödeme yapman gereken bir ürünleri yok mağazada.

Alıntıları Göster
    Ben sana fazla fazla anlattım sanıyordum bakıyorum ki; söylediklerimin genelini anlamadan kelime cımbızlıyorsun

Oyun bedava olabilir bu bedava olması bu halde kalacak anlamı taşımaz ve sana kendi yaşadığım 7 senelik ve 2 ayrı oyun ve 2 ayrı firmadan örnek verip yazdım hortlattığın diğer konu da ve teknik olarak aynı olmayacak şekilde konu ismi seçip açtığın bu konuda da yazdım.

Tekrarlayayım o zaman Free to Play oyunlarında bu genel taktiktir ilk başta reklamı için Free to play gözükür sonrasında bu yavaş yavaş değişmeye başlar bir bakarsın 2 sene sonra bambaşka bir oyun tipi ile karşılaşırsın bırakmak istersin fakat o harcadığın 2 sene ve elbette farklı görünmek için harcadığın paraya kıyamazsın

Sonrasında da iş işin içinden çıkılmaz hale gelir oyunu bırakır silersin ve bu tip konularda anlama kıtlığı çekenlere uzun uzun yazarsın bilmem anlatabildim mi bu sefer...

Hele ki bu Free to Play oyunun sahibi firmanın geçmişi de bu şekilde yaptığı bir oyun var ise.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Türkçe olması ve Steam sayesinde TL ödetmesi güzel(her içeriğin steam'de olduğunu zannetmiyorum) fakat bu oyunun dandikliğini ve oyun sahibi firmasının dandikliğini örtmez.

Edit: Konu ismi teknik olarak mümkün değil çünkü her iki oyun aynı kategöri de ve aynı sınıf oyunlar değildir bunu tekrardan belirtmek istedim
    WoW ancak Amazonun yeni oyunu ya da Final Fantasy 14 gibi oyunlar ile "VS" atabilir bu Pay to Win oyun ile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Eylül 2020; 9:51:20 >

• quote:

Ben sana fazla fazla anlattım sanıyordum bakıyorum ki; söylediklerimin genelini anlamadan kelime cımbızlıyorsun

Oyun bedava olabilir bu bedava olması bu halde kalacak anlamı taşımaz ve sana kendi yaşadığım 7 senelik ve 2 ayrı oyun ve 2 ayrı firmadan örnek verip yazdım hortlattığın diğer konu da ve teknik olarak aynı olmayacak şekilde konu ismi seçip açtığın bu konuda da yazdım.

Tekrarlayayım o zaman Free to Play oyunlarında bu genel taktiktir ilk başta reklamı için Free to play gözükür sonrasında bu yavaş yavaş değişmeye başlar bir bakarsın 2 sene sonra bambaşka bir oyun tipi ile karşılaşırsın bırakmak istersin fakat o harcadığın 2 sene ve elbette farklı görünmek için harcadığın paraya kıyamazsın

Sonrasında da iş işin içinden çıkılmaz hale gelir oyunu bırakır silersin ve bu tip konularda anlama kıtlığı çekenlere uzun uzun yazarsın bilmem anlatabildim mi bu sefer...

Hele ki bu Free to Play oyunun sahibi firmanın geçmişi de bu şekilde yaptığı bir oyun var ise.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Türkçe olması ve Steam sayesinde TL ödetmesi güzel(her içeriğin steam'de olduğunu zannetmiyorum) fakat bu oyunun dandikliğini ve oyun sahibi firmasının dandikliğini örtmez.

Edit: Konu ismi teknik olarak mümkün değil çünkü her iki oyun aynı kategöri de ve aynı sınıf oyunlar değildir bunu tekrardan belirtmek istedim
    WoW ancak Amazonun yeni oyunu ya da Final Fantasy 14 gibi oyunlar ile "VS" atabilir bu Pay to Win oyun ile değil.

Alıntıları Göster
    Hala önyargıyla yaklaşıyorsunuz. Olmamış şeyler için olmuş gibi yorum yapmak da yeni moda oldu. Şu an p2w değil. Olursa o zaman konuşalım.

Şu an her şey bedava ve para vererek diğerlerinden daha üstün konuma gelemiyorsunuz.

Sizde o yüzden mi wow’u bırakamıyorsunuz? Sabahlara kadar gold kasmışsınız 1 ay daha bedava oynamak için değil mi? Toplam alınan keyif 10 gün. Geri kalan 20 gün sabah 8 akşam 8 gold kas. Ne için ? Oyun oynamak için. Sevmiyorum ben pve. Pvp oynamak içinde günlerimi saatlerimi harcayamam bir oyun için. Bak açtım tertemiz toplam 15 dakika savaşımı yaptım çıktım. Tertemiz

• quote:

Hala önyargıyla yaklaşıyorsunuz. Olmamış şeyler için olmuş gibi yorum yapmak da yeni moda oldu. Şu an p2w değil. Olursa o zaman konuşalım.

Şu an her şey bedava ve para vererek diğerlerinden daha üstün konuma gelemiyorsunuz.

Sizde o yüzden mi wow’u bırakamıyorsunuz? Sabahlara kadar gold kasmışsınız 1 ay daha bedava oynamak için değil mi? Toplam alınan keyif 10 gün. Geri kalan 20 gün sabah 8 akşam 8 gold kas. Ne için ? Oyun oynamak için. Sevmiyorum ben pve. Pvp oynamak içinde günlerimi saatlerimi harcayamam bir oyun için. Bak açtım tertemiz toplam 15 dakika savaşımı yaptım çıktım. Tertemiz

Alıntıları Göster
    Önyargı olmadığını bunun bir "Free to Play 'den Pay to Win'e geçiş" sistematiği olduğunu ve bunu hala kullanan firmalardan bir tanesinin Conquerer's Blade 'in sahibi My.Games olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen anlamamakta direniyorsun.

Referans'da verdiğim tecrübelerimi anlattığım ve örneğini de Object 490 Tank'ı olduğunu yazdığım halde.

Ayrıca hala WoW ile Conquerer's Blade'in
    aynı sınıf
    aynı kategori
    aynı klansman
    aynı cins oyun tipinde olduğunun algısını yaratmaya çalışıyorsun!

WoW 'un durumu ile Conquerer's Blade'in şu an ki geçici Free to Play'in ne alâkası var?İyi o zaman bu WoW bölümünde her gün biz farklı oyunları WoW ile kıyaslayarak WoW bölümünde açalım niye? E-Çünkü WoW bu halde o yüzden sürekli spam yapmalıyız mıdır yani senin mantığın?

Yani söylediklerinde tutarlı bir taraf yok tartışılacak bir sebep yok çünkü sonuç çıkmıyor buradan?

İşin açıkçası ben oyunculara saygılıyım objektifim varsa tartışılacak bir taraf sonunda bir fikir çıktısı olan yapalım bu hepimizin yararına.

WoW vs Conquerer's Blade algısı yanlış bir algıdır tekrar yazayım da ne olur ne olmaz.

• Wow vs fall guys :)

• Arkadaş sal artık bizi yaw tamam yaptın reklam mı yapıyon nen yapıyorsan tamam dünyanın en iyi oyunu bu cb. wow katili wowu 1 hafataya yok edecek muhteşem bir oyun hemde bak 15 dk da şak diye oynayıp çıkabiliyormuşsun daha ne gibi süper yönleri vardır allah bilir tamam haklısın hadi sal artık...

• Kardeş duvara laf anlatmaya çalışıyorsun...

• quote:

Önyargı olmadığını bunun bir "Free to Play 'den Pay to Win'e geçiş" sistematiği olduğunu ve bunu hala kullanan firmalardan bir tanesinin Conquerer's Blade 'in sahibi My.Games olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen anlamamakta direniyorsun.

Referans'da verdiğim tecrübelerimi anlattığım ve örneğini de Object 490 Tank'ı olduğunu yazdığım halde.

Ayrıca hala WoW ile Conquerer's Blade'in
    aynı sınıf
    aynı kategori
    aynı klansman
    aynı cins oyun tipinde olduğunun algısını yaratmaya çalışıyorsun!

WoW 'un durumu ile Conquerer's Blade'in şu an ki geçici Free to Play'in ne alâkası var?İyi o zaman bu WoW bölümünde her gün biz farklı oyunları WoW ile kıyaslayarak WoW bölümünde açalım niye? E-Çünkü WoW bu halde o yüzden sürekli spam yapmalıyız mıdır yani senin mantığın?

Yani söylediklerinde tutarlı bir taraf yok tartışılacak bir sebep yok çünkü sonuç çıkmıyor buradan?

İşin açıkçası ben oyunculara saygılıyım objektifim varsa tartışılacak bir taraf sonunda bir fikir çıktısı olan yapalım bu hepimizin yararına.

WoW vs Conquerer's Blade algısı yanlış bir algıdır tekrar yazayım da ne olur ne olmaz.

Alıntıları Göster
    Saygı duyuyorum görüşlerinize ancak ikisi de benim için online rol yapma oyunudur. Temaları farklıdır sadece.

Ayrıca Rpg oynayan adam grafiğe bakar mı diyor biri. Tabiki bakar. Ben iyi grafikle oynamak isterim ancak bunun bir şirket politikası olduğunu, grafik ayarlarını düşük tutarak daha çok oyuncuya ulaşma çabası ve de daha çok para kazanma yöntemi olduğunu ya siz bilmiyorsunuz ya da bilmek istemiyorsunuz.

Anca kendini kandırırsınız. Rpg oynayan adam grafik de istesin , dil seçeneği de istesin, ücretsiz olmasını da talep etsin. Koyun gibi her şeyi kabullenmesin. Toplansın Türk guildleri tepkilerini blizzarda koysunlar, tl ile fiyatlandırma yaptırsınlar, türkçe dil seçeneği ekletsinler o zaman siz haklısınız derim. Ama malesef koyun gibi güdülmeyi öğrendiğimiz için olmayacak bir şeydir.

İşte olmasını istediğim tüm özellikler bu oyunda şu an var. İlerde ne olur bilemem. Onu o zaman tartışırız. Şu an sitede bir kişi haricinde herkes oyunu denemeden bok atıyor. Sizin zihniyetiniz yüzünden böyle yıllardır memleket zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 6 Eylül 2020; 13:26:53 >

• Türkiye'nin özeti olabilir bu konu.
  • Ben bir oyuncu olarak ücretsiz olmasını istemiyorum.

Belli başlı sabit kurlu yerel bankacılık sistemli ödeme sistemi gelmesini istiyorum.

Türkçe olsa da olur olmasa da olur kendi açımdan.Türkçe gelse bile İngilizce olarak devam ederim bu Türkçemi sevmiyorum algısı çıkmasın bu kendi tercihimdir.

Grafiğini yeterli buluyorum uzun saatler oynayınca göz yormuyor en azından.

Bak isteklerimiz ya da istemediklerimizi özgür bir biçimde bilinçli bir şekilde tartışabiliyor eleştirebiliyor ve en iyi sonuca gitmeye çalışıyoruz.

Yani Koyunlar vardır her oyunda fakat hepsinin koyun olduğunu iddia etmek aptallıktır.

Bu konu "WoW 'un sorunları" ismini taşımıyor.

Edit: WoW vs Conquerer's Blade yanlış bir karşılaştırmadır ikisi aynı tür oyun değildir ne olur ne olmaz ben yazayım.
  • Blizzard keske regional price getirse bizler icin de. Ruslar da var bu mevzu, biz de niye yok ki :(

Bu aralar oyunculari dinlemeye ant icmis gibi hareker ediyor blizzard, regional price istemenin tam sirasi gibi shadowlands de geliyorken. Valla 35 tl falan olsa aylik mis iste. Shadowland de 70tl ye vs gelse uhhhh mis.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

Türkiye'nin özeti olabilir bu konu.
    hahah çok iyi yaklaşım. Biri ücretsiz olsun diyor. Diğeri yok paralı olsun :) biri bakın diğer oyun "ücretsiz bir deneyin" diyor, diğeri "hayır o oyunu oynamadım ama şirketi kötü o yüzden oyunda kötüdür" diyor. Adam diyor "bu oyunun grafikleri iyi bakın bir isterseniz", diğeri "rpg oynayan adam grafihh bahmazzz" diyor. :

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Wow'un player kalitesinin artık nasıl yerlerde olduğunu bize göstermiş oldun. Birde paralı olsun herkes gelmesin der bunlar. Kendilerini çok entellektüel sanırlar ingilizce oyun oynadıkları için.

• quote:

hahah çok iyi yaklaşım. Biri ücretsiz olsun diyor. Diğeri yok paralı olsun :) biri bakın diğer oyun "ücretsiz bir deneyin" diyor, diğeri "hayır o oyunu oynamadım ama şirketi kötü o yüzden oyunda kötüdür" diyor. Adam diyor "bu oyunun grafikleri iyi bakın bir isterseniz", diğeri "rpg oynayan adam grafihh bahmazzz" diyor. :

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Wow'un player kalitesinin artık nasıl yerlerde olduğunu bize göstermiş oldun. Birde paralı olsun herkes gelmesin der bunlar. Kendilerini çok entellektüel sanırlar ingilizce oyun oynadıkları için.

Alıntıları Göster
    Evet abi kötü

Evet o firma dolandırıcı bir firma benim 4 senemi çaldı bir oyuncu olarak niye dolandırıcı diyebilirsin resmen yalan söyledi oyuncu kitlesine ve vaatlerini gerçekleştirmedi bugün olmaz böyle bir şey dediği şeyi yarın yaptı

itiraz edenleri ilk önce forumlarından banladı sonra da EU forumunu komple kaldırdı bu banlama işi hala Discordlarında sürüyor bilip bilmeden atıp tutmayın yaw.

Yani azcık şurada bilgi veren insanlara azcık bir hürmetiniz saygınız bir teşekkürünüz olsun yaw!

Buyrun gidin oynayın istediğiniz oyunu kim tutuyor sizi?Ne oldu oyun firmasının gerçeklerini konuşunda zorunuza mı gidiyor?Bu My.games Eğlence firması olamaz çünkü aynı zamanda Irkçı bir firma dolandırıcılığı yanında.Daha başka şeyler de derdim de forum kuralları malum!

Yeni bir oyun çıkardı ya da yeni bir oyun satın aldı ise bu firmanın ne olduğunu değiştiriyor mu size soruyorum?Elbette önyargılı olacağım çünkü bu benim hakkım aynı zamanda önyargı iyidir.

Benim hiç umrumda değil entellektüellik ya da yerde olmak ben doğru bildiğimi söylerim arkadaş.Ne diyelim "Mahmut" mu diyelim.

Sizin bu konu açmanızda ki mantık nedir açık açık yazsanıza buraya ve bu Conquerer's Blade gitsin Mount and Blade'e "VS" atsın WoW'a da ancak FF14 gibi oyunlar "VS" atabilir mantıken tabi mantık var mı onu da bilemiyorum.

• quote:

Çocuğuna 10 liralık dondurma alamayan, Oyuna para verip oynayamadığı için videolarını izlemekle yetinilen gençlerin olduğu bir dönemde, başka ülkede 10 lira bizim ülkemizde ise aylık 100 TL olan olan bir oyunun bu kadar savunulmasını anlayamıyorum. Elektrik faturasını ödeyememiş adam 3 gündür mum ışığında oturuyorlar. Tuzunuz kuru tabi.

Suç sizde değil. Bencilce yetiştirildiğinizden mütevellit böyle konuşuyorsunuz. Yok küfür ediyormuş...Engelle geç. Bahane üretmeyin.
    Ya dostum wow oynayan kitle ezelden beri para veriyor. Mmorpg eskiden çok fazla oynanıyordu. Battle royal denen illet başımız da yoktu. şu an ise mmorpg oyunlarını sadece meraklısı oynuyor gibi bir şey. bırakta para versinler ve savunsunlar !

Birde dondurma alamayan .mum ışığında oturanlar vs.. bu kadar duygu sömürüsüne gerek yok . milletide bencilce yetiştirilmişsiniz diye saçma bir şekilde suçlama. sanane yani . sanane! git güzel güzel bilmemne blade i oyna niye gelip başlık açıyorsun ki?

Bir arkadaş daha yazmış . 15 senelik oyunda drama çıkarmanın anlamı yok.

• quote:

Alıntıları Göster
    paralı olsun herkes gelmesin diye baştan beri deniyor zaten Kimler için dendiğini de sende gayet iyi biliyorsun gerçi de işte laf olsun torba dolsun.

• Oyunun steam rakamlarına baktım. Son 24 saat içinde en fazla online oyuncu olduğu zaman sayı 8,799. Bu rakamın bir f2p oyunu çevirebilecek bir rakam olduğunu sanmıyorum. Çoğu oyunun private sunucuları bu rakamları yakalayabiliyor. Firmanın ne kadar iyi veya kötü olduğundan bağımsız, bir oyunun ayakta kalması için yapım aşamasındaki masrafları, çalışan masrafları, sunucu masraflar vb. harcamaların üstüne steam kendi platformundan satışların %30 unu alıyor. Bunlar hesaba katıldığında firmayı kurtarmıyorsa ister istemez son çare pay2win olma durumda kalıyor. Onda da başarılı olamazsa oyun kapatılıyor. F2p oyunlar çok geniş kitlelere ulaşmadığı taktirde ya kapanıyor yada p2w oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.