Şimdi Ara

Wow şu anda cidden bitmiştir arkadaşlar(Order Hall Olayı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ek paket öncesi olduğu gibi ,gene Wow öldü başlıkları başlamış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar 2 aylık subscription yaptırdım, keyifle oynuyorum.
    Eski zamanları özlemiyor değilim ama oyundan keyif almaya bakıyorum.
    Ayrıca Legion'u da merakla bekliyorum ve alacağım kesinlikle.
    Bence sizin de yapmanız gereken şey bu, oyundan keyif almaya bakmak.
  • WoD - Garrison üzerine konu devam ediyor fakat ben WoD'a garrison'dan ziyada başka yönden eleştireceğim.
    neden kimse sormuyor, koskoca 10 level paketi sadece 3 raid ile bitti?
    en önemli soru ve kötü yön burada bence.
    garrisonu bende beğenmeyenlerdenim fakat 3 raid de tamamen WoW için az bence.

WoD paket çıkmadan önce bana da çok heycan vermişti
    fakat ilk raid HM normal bitirdikten sonra uzun ara verdim de şuan açtım tekrar accountu PvP için.
    WotLK zamanından beridir PvE severim fakat bence wow'da pve bitti diye düşünüyorum.
    sürekli farm, achievement vs işleri bence sıkıcı olan.
  • Blizzard'ın yeni bir MMORPG oyun yapma zamanı çoktan gelmişti, eğer başlamadılarsa şimdi başlasınlar 2020'ye yetiştirsinler...

kafalarında bir fikir yoksa, bende var :)
    tüm dünyada aylık 10 $
    ve 20 milyon oyuncu....
    3 yılda bir DLC gelecek toplam 4 DLC olacak.
    DLC dediysem büyük bir ekleti değil, adeta yeni bir oyun gibi, eskisinin üzerine eklenecek, istediğin zaman eski halini istediğin zaman DLC eklenmiş halini oynayacaksın
    toplamda 5 tane oyun olacak, istediğin versiyonuna gireceksin, hiç sıkılmayacaksın.
    hem Hardcore, hem nolife, hem casual oyunculara hitap edecek...
    çıkış ve DLC zamanları şöyle;
    2020 ilk versiyon çıkış.
    2023 - 1. DLC
    2026 - 2. DLC
    2029 - 3. DLC
    2032 - 4. DLC

3 yıllık ara az olabilir, Blizzard isterse 5 yıla da çıkarabilir bu araları. genişleme paketi olduğuna bakmayın yeni bir oyun gibi adeta

oyunun en önemli özelliklerinden bir tanesi şu: itemlerde aşınma - eskime ve tamamen yok olma...
    bazı oyunlarda bu özellik var fakat cüz'i bir miktar karşılığı yeniliyorsunuz.
    yenileme olmayacak, tamir ettirebilirsin ama her tamirde %100 yenilenmeyecek, bu da demek oluyor ki, bir müddet sonra item ne kadar değerli olursa olsun yok olacak.
    peki bu özellik oyuna ne kazandıracak???
    - oyunun bir noktada tıkanmasını, süper silahların çoğalmasını ve karakterlerin aynılaşmasını engelleyecek.
    en büyük faydalarından bir tanesi de sürekli craft meteryale ve sürekli bir üretim - geliştirme, arz - talep yaratacak.
    oyunun ekonomisi sürekli hale gelecek....

tasavvur ettiğim oyun ile ilgili daha fazla ayrıntı yazmak isterdim ama kusura bakmayın fikri mülkiyet diye bişey var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 11 Temmuz 2016; 14:47:02 >

• yanlız bu ara diablo kısmında iş başvuruları kabul ediyor blizz şuan ya diablo 4 yada bir diablo mmorpg üzerinde fikir yürütüyorum gelecek bir oyun fuarı varsa eğer ki elbette vardır açıklarsa hiç şaşırmayın derim ben
  • WoW eskiden Blizzard'ın gözdesiydi, mmo'larda oyucuların gözdesiydi. Devir değişti şimdi moba, fps bu tarzlar tutuyor.

WoW Blizzard için ikinci planda kaldı, adet yerini bulsun diye yeni paket çıkartıyor. İddia yada özenmek yok.

Millet bilgisayarın başına saplanıp kalsın yeterli, hayran olup olmamamız umrunda değil.

• mmoları cidden salak salak mobalar bitiriyor cidden. hani bende dota falan oynarım ancak mmonun yeri ayrıdır hocam ya ancak olaya büyük bir enternasyonel şirket olarak bakınca ben olsam ben de şuan mmoya yatırım yapmazdım :D
  • Test'e girenler bitti mi bitmedi mi?
  • wow bitmiş vol 1231232131
  • wow garrison olayı başta eğlenceli gelmişti, commander olayları falan havaya da sokuyordu ama sonra çok tekrar etmeye ve oyunun ana odağı haline gelmeye başladı.
    order hall o kadar bunaltmıyor diyolar bi denemek lazım bu kadar önyargılı olmayın bence.
    ve çoğu kişinin de dediği gibi WoW kolay kolay ölmez. adamlar her türlü hayvan gibi para kazanıyor yine ve oyun kendini oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrowitch -- 13 Temmuz 2016; 4:08:27 >
  • oyun cıkısı sayı yine 10 milyonu bulur 6-7 ay oyalanırız sonra yeni ek paket beklenir sayı 5 milyona düşer, lich kingden sonra hep böle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 13 Temmuz 2016; 11:59:39 >
  • nanoman N kullanıcısına yanıt
    Hocam dusunceniz cok mantikli dota lol csgo oynuyorum 3 oyun icinde hayvani bir para dongusu mevcut skin karakter derken. Blizz zamaninda diablo ile bu trende girmek istedi ama oyun o kadar sacma sapan derecede zordu ve icerik azdiki mecburen world ah olayini kapattilar. En sonunda onlarda trende uyup fps ve moba isine girdiler bu nedenle wow bu hale geldi diye dusunuyorum.

• Aynen öyle keşke yeni mmo yapsa bliz artık :( Hikayesiyle dünyasıyla herşeyiyle çok seviyorum World Of Warcraft evrenini ancak artık yapıcak birşey bulamayıp saçmalamadan bitirmeleri lazım 1.8 milyon hp nedir tanklarda ya :/
  • Bir daha bak bakayım bitmiş mi oyun.Özelikle garnizona!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eledas -- 22 Temmuz 2016; 21:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

wow bitmedimi halen ya :) halen aylık para ödeniyor mu?

5 sene oynadım. 10 senedir oynamıyorum yaklasık 12.000 tl cenimde kaldı :)

6*12=72
    72*35=2.520

Kız arkadaşımla 2 ayda çarçur ediyor ben bu parayı. Çok bir paraymış gibi. Asosyal olup evde oturmak gibisi yoktu. Şimdi eski tadı olsa yine öyle oynarım.
  • Eto'o da bitmiş
  • WOW'un kısa ve orta vadede biteceğini düşünmüyorum ama Legion'da Shadow Priest'i bitirmişler, 10 yıllık karakterimi bırakıp, Fire Mage açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amore

WOW'un kısa ve orta vadede biteceğini düşünmüyorum ama Legion'da Shadow Priest'i bitirmişler, 10 yıllık karakterimi bırakıp, Fire Mage açtım.

PVP mi PVE denmi bahsediyorsun. PVP de zaten iyi bir noktada değildi shadow priestler. 7.0.3 için bence bunu konuşmak erken ama geçmişe göre Shadow priestlerin daha iyi olacağı kesin. Bence acele etme clasını bırakmak için...
  • carsi1410 kullanıcısına yanıt
    PVE'de 60k-80k arası DPS yaparken 30k-40k DPS'e düştüm. PVP'de dediğin gibi zaten iyi değildi, geçen Orgrimar'da alliance biri balık avına çıkmış, üstüm full set valor PVP olmasına rağmen HP'sini %80'e indiremedim. Bu nedenle; shadow priest'i bitirmişler diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.