Şimdi Ara

WoW 5.0.4 FPS Bocaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna 2 gün önce başladım 64 civarı fps ile gayet akıcı şekilde oynuyordum ama şu yeni güncelleme geldi geleli abartısız en fazla 17 fps gördüm. Bazı arkadaşlar Addon'ları kapat/güncelle gibisinden şeyler söyledi ama daha yeniyim addon falan nedir hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: Zealotry

Normalde 60 civarıydı. Aslında hep 60 'tı. Boş alanlarda 180 e kadar çıkıyo normal 120 lerde neden böyle arttı bilmiyorum grafik ayarlarımda aynı. İlginç olanı değişiklik yok görüntülerde :S

vertical sync olabilirmi

Orijinalden alıntı: icphedia

quote:

Normalde 60 civarıydı. Aslında hep 60 'tı. Boş alanlarda 180 e kadar çıkıyo normal 120 lerde neden böyle arttı bilmiyorum grafik ayarlarımda aynı. İlginç olanı değişiklik yok görüntülerde :S

vertical sync olabilirmi

Alıntıları Göster
    launcher dayken options->game preferences gir orda dx11 ayarlı olmalı dx9 yap belki düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

launcher dayken options->game preferences gir orda dx11 ayarlı olmalı dx9 yap belki düzelir

Alıntıları Göster
    Addonları kapat. Recount addonu varsa kapat. Diğerlerini güncellesende olur.

Bende de aynı şekilde.
    60 fpse sabitle gibi bir ayar vardı bir yerlerde, o kapandı sanırım.

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Bende de aynı şekilde.
    60 fpse sabitle gibi bir ayar vardı bir yerlerde, o kapandı sanırım.

Alıntıları Göster
    Beyler bg lerde falan, oyun sürekli donuyor sanki. Yani tam tanımını yapamam ama 120 küsür fps olmasına rağmen hissediyorum onu. Kamerayı döndürürken falan böyle garip garip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0.1 low fps problemi
    2 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Beyler bg lerde falan, oyun sürekli donuyor sanki. Yani tam tanımını yapamam ama 120 küsür fps olmasına rağmen hissediyorum onu. Kamerayı döndürürken falan böyle garip garip.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var ciddi bir düşüş oldu ya yine bi fix gerekiyor yada ekran kartına güncelleme

Orijinalden alıntı: oxxo

aynı sorun bendede var ciddi bir düşüş oldu ya yine bi fix gerekiyor yada ekran kartına güncelleme

Alıntıları Göster
    addonları kapatın bakın ! büyük ihtimal addon lardandır. bende "tiptac" isimli addondan takılma ve fps düşmesi oluyordu.hangi addon oldugunu anlamak için tek tek hepsini açtım kapadım öyle buldum.

Orijinalden alıntı: kvo35

addonları kapatın bakın ! büyük ihtimal addon lardandır. bende "tiptac" isimli addondan takılma ve fps düşmesi oluyordu.hangi addon oldugunu anlamak için tek tek hepsini açtım kapadım öyle buldum.

Alıntıları Göster
    Stormwind te 17 fps almaya başladım en curcunalı bölgelerinde 13 e kadar düşüyor. Çok fazla insan oyunda olduğundan mı yoksa patch ten mi bilemedim ama bir düşüş var orası gerçek. Bazen addondan da kaynaklanabilir geçmişte yaşadığım için biliyorum fakat bu sefer tüm addonlar kapalıyken de olduğu için başka bir sebebi vardır. Ayarlarımı kontrol ettim bir değişiklik bulamadım eskisiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Stormwind te 17 fps almaya başladım en curcunalı bölgelerinde 13 e kadar düşüyor. Çok fazla insan oyunda olduğundan mı yoksa patch ten mi bilemedim ama bir düşüş var orası gerçek. Bazen addondan da kaynaklanabilir geçmişte yaşadığım için biliyorum fakat bu sefer tüm addonlar kapalıyken de olduğu için başka bir sebebi vardır. Ayarlarımı kontrol ettim bir değişiklik bulamadım eskisiyle.

Alıntıları Göster
    İlginç bir biçimde orgrimmarda falan 40 fps alırken şu an 65 fps falan alıyorum,çok ilginç gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

İlginç bir biçimde orgrimmarda falan 40 fps alırken şu an 65 fps falan alıyorum,çok ilginç gerçekten

Alıntıları Göster
    Fps değerlerinde değişiklik olmadı bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Pastacı Fırınzade Efendi

Fps değerlerinde değişiklik olmadı bende

Alıntıları Göster
    Bildiğiniz işkence çektiriyor ama, şu aralar lagda iyice artmaya başladı bende. Bi ara hatırlıyorum da eski bilgisayarım da ultrada 7 fps falan görüyordum Şu anda o kadar olmasa da 60 fps yazmasına rağmen saçma sapan takılmalar yaşıyorum, 70 ms olmasına rağmen lag giriyor, takılıyor insanlar. Bu çarşamba düzelmesini umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolnedra

Bildiğiniz işkence çektiriyor ama, şu aralar lagda iyice artmaya başladı bende. Bi ara hatırlıyorum da eski bilgisayarım da ultrada 7 fps falan görüyordum Şu anda o kadar olmasa da 60 fps yazmasına rağmen saçma sapan takılmalar yaşıyorum, 70 ms olmasına rağmen lag giriyor, takılıyor insanlar. Bu çarşamba düzelmesini umuyorum

Alıntıları Göster
    Valla benimde fps arttı . 60'tan yukarısını görmezdim 85 leri 90 ları gördüm neden oldu bilmiyorum ama lag fazla bende de .

• quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Valla benimde fps arttı . 60'tan yukarısını görmezdim 85 leri 90 ları gördüm neden oldu bilmiyorum ama lag fazla bende de .

Vertical Sync ayarını değiştirirseniz FPS yeniden 60'a sabitlenir.

Orijinalden alıntı: acquisition

quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Vertical Sync ayarını değiştirirseniz FPS yeniden 60'a sabitlenir.

Alıntıları Göster
    Benim fps patchden önce org içi 30du şu an 15 civarı sürekli takılmalar oluyor.

Orijinalden alıntı: Bilge Dede

Benim fps patchden önce org içi 30du şu an 15 civarı sürekli takılmalar oluyor.

Alıntıları Göster
    Tamam ayarları kısınca oluyor falan ama neden eskisi gibi Ultra, DirectX 11'de 60 değil 15 fps alıyor onu anlayamadım. Addon'da yüklü değil

Orijinalden alıntı: bilmemikk

Tamam ayarları kısınca oluyor falan ama neden eskisi gibi Ultra, DirectX 11'de 60 değil 15 fps alıyor onu anlayamadım. Addon'da yüklü değil

Alıntıları Göster
    Paketten sonra nadiren BG'lerde FPS düşmesi yaşıyorum. Ultrada ve dx11'deyimdir, ATI 7950'nin kasma yapacağını düşünmediğimden patch hatasıdır,düzelir diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Paketten sonra nadiren BG'lerde FPS düşmesi yaşıyorum. Ultrada ve dx11'deyimdir, ATI 7950'nin kasma yapacağını düşünmediğimden patch hatasıdır,düzelir diyorum.

Alıntıları Göster
    Benim emektar gtx460 ile yerlerde sürünmüyor fps. Çoğu ayar ultra da. eskisine göre 5fps civarı az belki ama yinede normal karşılıyorum. Sonuçta bir çok şey değişti oyunda. Optimizasyon da gelir muhtemelen.

Bir de eskisine göre çok fazla RAM kullanıyor oyun. Gerçi problem yaratacak durumda değil ama artmış ram kullanımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

Benim emektar gtx460 ile yerlerde sürünmüyor fps. Çoğu ayar ultra da. eskisine göre 5fps civarı az belki ama yinede normal karşılıyorum. Sonuçta bir çok şey değişti oyunda. Optimizasyon da gelir muhtemelen.

Bir de eskisine göre çok fazla RAM kullanıyor oyun. Gerçi problem yaratacak durumda değil ama artmış ram kullanımı.

Alıntıları Göster
    Biraz önce FPS sorunu yaşamaya başladım, yeni bir şey kurmadım yani. :S
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.