Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıyı okumuştum ama senin dedigini görmemiştim wow amerikanın metin 2 sidir yazına bayıldım
  • her iki oyunu da oynamış biri olarak en pahalı online oyun metin2 en ucuzu wow'dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tungatazebiwe

her iki oyunu da oynamış biri olarak en pahalı online oyun metin2 en ucuzu wow'dur

tüh be metin2 ye sıfır tl harcadım yine olsa yine harcarım WoW zaten görselleri çok kötü

• sarsılarak orgazm oldum okudugum an... 66 lvl bi paladin olarak gururlandım skillerin daha çogu acılmadı ama ben içlerinde boguluyorum macrolar olduruyor meslekler trainler gorewler bitiriyor dungeon lar yardırıyor guildler costuruyor hail wow....

• quote:

Orijinalden alıntı: volumebak123

quote:

her iki oyunu da oynamış biri olarak en pahalı online oyun metin2 en ucuzu wow'dur

tüh be metin2 ye sıfır tl harcadım yine olsa yine harcarım WoW zaten görselleri çok kötü

metin2'ye 0 tl harcamak demek 60 levelda kalmak ve oyuna para harcamış senden 10 level düşük birinin seni 2-3 skile yeri öptürmesi demek

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

metin2 tabiii ki..

quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

WoW Amerika'nın Metin2'sidir.

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Metin2 gibi bir başyapıtla wow gbi paçoz bi oyunun aynı cümle içinde gecmesi beni çok üzdü

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Bence Metin 2.

quote:

online oyunları bıraktım hangisi daha iyi bilmiyorum ama baktığımda metin2 nin görseller daha iyi gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: kingpin_88

sarsılarak orgazm oldum okudugum an... 66 lvl bi paladin olarak gururlandım skillerin daha çogu acılmadı ama ben içlerinde boguluyorum macrolar olduruyor meslekler trainler gorewler bitiriyor dungeon lar yardırıyor guildler costuruyor hail wow....

Bu yorumları göreceğime ölseydim keşke

(Neredeyse hepsi şaka amaçlı yazılmış [sm-evillol.gif])

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 7 Ocak 2011; 14:40:52 >

• görüyoruz neyin daha iyi olduğunu çocuk oyunumuş oynayanlar bize ilgilendiren kısım değil önemli olan zaman geçirmek 60-90 lvl olda göreyim seni bide itemler iyi oldumu doyamazsın tadına zaten çocuk oyunu basit oyunu diyenler oyunu oynamayan kısımdır kimseded inkar etmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

görüyoruz neyin daha iyi olduğunu çocuk oyunumuş oynayanlar bize ilgilendiren kısım değil önemli olan zaman geçirmek 60-90 lvl olda göreyim seni bide itemler iyi oldumu doyamazsın tadına zaten çocuk oyunu basit oyunu diyenler oyunu oynamayan kısımdır kimseded inkar etmesin

• Bazı kişilerin WoW 'a garez 'i var galiba
  • quote:

quote:

quote:

metin2'ye 0 tl harcamak demek 60 levelda kalmak ve oyuna para harcamış senden 10 level düşük birinin seni 2-3 skile yeri öptürmesi demek

70 lvl suram var 5 skil 4 karakter 3 krallıktan oluşan oyundan ne beklersin

• quote:

Orijinalden alıntı: denizes

akıl aldıramıyorum WoW gibi çok nadir bulunan bir oyunu metin2 gibi f2p ayrıca hilenin ve çocuk yoğunluluğun bol olduğu bir oyunlar kıyaslıyorsun

+99999

Wow ile metin II denılen yarı mmorpg ( ?! ) oyunu aynı cumleden kullanması bıle ölüm.Resmen güldüm...

NOT :

2. sorum olacak.

1. kardesım kac yasındasın merak ettım ?
    2. buna bağlı olarak .. sen hayatında wow oynadın mı acaba ?

Hayırlı aksamlar
  • quote:

quote:

quote:

Sana hiç para yatırmayıpda svde sözünü nasıl geçireceğini öğretebilirim

• Turkiyede Metin2
    Avrupada wow
  • iki oyunda beş para etmez bence ama illa birini gel seç deseler wow'u seçerim tabiki ancak şunu da söyleyeyim metin2 para verme zorunluluğu olmayan bir ücretsiz oyun olmasa çokta fena bir oyun değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: guncebektas

iki oyunda beş para etmez bence ama illa birini gel seç deseler wow'u seçerim tabiki ancak şunu da söyleyeyim metin2 para verme zorunluluğu olmayan bir ücretsiz oyun olmasa çokta fena bir oyun değil!

Metin 2 yi hilesiz zamanda bu cocukların akım etmediği zamanda oynayıp tadını alanlar metin2 ye kötü demez ama ön yargı oluşmuş haklı olarak =)
  • WoW ile bu bebe oyunun bir arada geçmesi bile yazık. Ama şu iyi yanı var, bebeler çoğu diğer online oyunlarda olmuyolar o bakımdan iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 22 Ocak 2011; 2:07:51 >
  • A:ziyaaaaaaaaa
    B:ne var be abiii ...

bilen bilir saygılar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 22 Ocak 2011; 2:16:40 >
  • Hayatımda hiç WoW oynamadım ama yinede Metin2 alamaz diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.