Şimdi Ara

world of warcraft mount hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edecek beylere şimdiden teşekkür ediyorum.bu aeonaxx mı ne diye bir npc var deepholm da bunu nerde bulabilirim ve kaç saatte respawn

oluyor.garanti mount düşüyormuş.

• Wotlk zamanında Time Lost Proto Drake, Cataclysm Aeonaxx. Ama bana aeonaxx bulması daha kolay gibi geliyo. Genelde herkes geceleri buluyo haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2012 benim bu mounttan haberim yok
  • Bunu duydumda hiç rastlamadim. ayrica havada spawn oluyo biliyorum. Görmek nasip olmadi henüz

• Stonecore'un 2. bossundan düşen drake ile aynı görünüme sahip galiba
  • bunların icin addonlar varmıs beyler dogrulugu nedir ? bi adamla konustum addon la cıkartıyoruz biz gidip dedi ismi sordum dc oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NPCScan var.
  • SilverDragon ya da DragonSilver diye bi addon var o da ise yarar. Stonecore dan düşen mavi, bu mor renkte

• ben deepholm u 15 dk gezdim hiç rastlayamadım havada uçuyor ama yok bossların yerlerini gösteren addon kullanacam artık çıkınca gözükür.acaba canı

kaç bunun oda önemli.tek başına iner mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

ben deepholm u 15 dk gezdim hiç rastlayamadım havada uçuyor ama yok bossların yerlerini gösteren addon kullanacam artık çıkınca gözükür.acaba canı

kaç bunun oda önemli.tek başına iner mi

arkadaşlardan birisi wow head linki vermiş orada yazıyor canı.
  • Kahvaltı yaparken bilgisayarı açık bıraktım.

Bilgisayarın başına döndükten 2 dakika sonra "Silverdragon" mount'u bulmuştu :) Ne yazıkki program sadece spawn uyarısı veriyor, sürekli "clickto target" seçmeme rağmen mount'u göremedim ( Ya arkamdaydı, ya üstümde geçti vs.)

Bir kaç tur attıktan sonra Siverdragon "mount dead" mesajı verdi, birileri öldürdü galiba.

edit: Resimdeki Xariona, aynı anda spawn olmaları gerekiyor. Xariona öldükten sorna yarım saat daha takıldım ama bir şey bulamadım.

world of warcraft mount hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehgarEarthfury -- 10 Haziran 2012; 14:00:44 >

• konu açıp durma lütfen koskocaman konu var yukarıda yeni başlayanlar için soru merkezi diye.
  • Aeonaxx su bineği elde etmenin yolu nedir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.