Şimdi Ara

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
7
Favori
23.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Öncelikle UE5 çok yeni bir motor ve oyun geliştirmek çok uzun zaman alan iş. Bu oyunun crossplay olması için tek gereken xcloud üzerine çıkması. Bu şekilde switch e falanda portlanabilir. Şuan ki haliyle zaten switch e bile portlayabilirler zaten.
    Crossplay e en iyi örnek genshin İmpact. Mobil, PC, konsol yakında da switch e gelecek. Grafik olarak Wow dan daha iyi.
    Blizzard elinde ki malzemeyi yamalamaya devam edecektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası bir beklentim yoktu ama her türlü güzel bir şey olacağını biliyorum.Tüm bu duyurulardan sonra intibam bu yönde.


    Hatta şimdi biraz biraz ince çalımsız gözüken dragon form'a da alıştım her nedense fakat muhakkak o formda geliştirme seçenekleri karakteri yaratırken vereceklerdir bu yönde de umutluyum.


    Diğer tüm oyunla ilgili her şey çok iyi Legion V2 'den korkuyordum bu olmadı en çok buna sevindim diyebilirim tabi biraz Evoker neler yapabilecek bu konuda yine de biraz şüphelerim yok değil tüm bu olumlu umutlarımın yanında yani ben Monk v2 Demon Hunter V2 istemiyorum bu oyunda artık kaldırmıyor çünkü abi oyun şaftı kayıyor oyun toparlanamıyor işte herkes kabul etsin bunu.


    Bunun yanında akıcı ve daha fazla oyuncu odaklı bir WoW olacağını da biliyorum tabi Crossplay ve Game Pass'i de düşününce güzel günler göreceğiz başka türlüsünü düşünemiyorum WoW'u da bitirir bu sektör kralını da.


    Ha birde 9.2 sonrası 10.0'a kadar baya bir rakam var arkadaşlar bunu da bir düşünün derim!Bu konu da da umutluyum hadi bakalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Nisan 2022; 21:20:55 >




  • Trailer yunansitan Turizm videosu gibi doğal güzellikleri izledik bol bol yaw her expansion zaten mekanlar güzel hani hangi birinde millet çok çemkirdi de yada beğenmedi de gözümüze sürekli mekan sokup duruyorlar.


    birçok düzeltme ve yenileme ama yeni bir şey duyurulmadı komik bir race dışında..


    şu dragon u yapacaklarına vykullar alliance tuskarlar horde olabilirdi mesela daha çok sevinirdim.


    sade ve çok düz bir paket olacak gibi tabi daha duyuracakları şeyler var mı bilmiyorum çünkü hiçbir şey yok yani


    oyunda hiçbir şey yok diyenler için bu sefer cidden hiçbir şey yok. eğer sonradan duyurulmaz ise.


    dragon sürme olayı var ama artık önceden garrison da zıplıyoruz diye sıkılanlara zıplamayın uçun diyorlar herhalde bol bol efektli dragon uçusu yaparsınız artık..


    neyse daha çok var belki bir şeyler eklemeyi düşünürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 21 Nisan 2022; 21:49:56 >




  • Şu paketle alakalı hiçbir şeyi çekici bulmayan bi ben miyim?

    Etrafta yorumlara bakıyorum hiçbir şey bulamayan en azından talent sistemine seviniyor. Şimdi linçlemeye gelen çok olacak biliyorum ama klasik talentlerle şuanki arasında ben bir fark göremiyorum. Leveling eskiden yavaşken anlamı vardı ilerlemeyi hissettiriyordu ama şuan öyle ay sürecek leveling kalmadı. Max lvlda da ztn bi avuç build oluyor cümle alem aynısını birebir kopyalıyor. Yok build zenginliği vs boş edebiyat benim gözümde. %99 en popüler buildi kullanırken geriye kalan %1lik kısım üç tane talenti farklı verdi diye çeşitlilik olmuyor.

    Uçma işine coşacak bir sey göremiyorum. Yeni class inanılmaz tipsiz. UI'ı güncellemesi komple gereksizlik sanki stock haliyle kullanan varmış gibi.

    Wow özelinde olmasa da haddinden fazlaca sığ bulduğum ve doğrudan beni soğutan artık kabak tadı veren iki şey vardır bunların biri zombi diğeri de ejderhadır. Bizim Yeşilçamdaki Gulyabaniyi birebir kullansınlar daha çekici gelir bana. Souls serisinde falan da bu ejderha saçmalığıylnı görmekten baydım. O kadar bütçesi olan adamlar yeni bir şeyler buluversin artık.

    Bir de oyuncuları dinliyorlar preorder etcem artık yorumları görmeye başladım. Ulan daha paket yok ortada. Olsa da her şeyin içine etmeleri sadece bir patche bakar. Kuzuyu kurda emanet etmek blizze güvenmekten daha fazla güven verir.

    Hikaye işine artık girmiyorum bile. Ben o defteri kapayalı çok uzun zaman oldu. Bir beklentim yok. İyice içine edilmiş bi hikaye koysalar tek puan bile kırmam. Anduin'in babası Thrall çıksa oturup sorgulamam bile.

    Her haltı geçtim şu yukarda yazdıklarımı da sil at. Bu sayılanlardan hangisi şunca zamandır milletin dert edindiği konulara parmak basıyor. Hepsi hava cıva.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 22 Nisan 2022; 5:9:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Orada ki konu da size ait hocam, düzenle yapıp benzerini yaptım ben. Düzenle yapıp benzerini alabilirsiniz sizde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Şu yorumun altına imzamı atarım. Eh işe, oyun o kadar hiç olmuş ki. Biraz bile bizim istediğimize yaklaşsa seviniyoruz.
    Oyunun ek paket çıkarma mantığı biterse eğer çok daha iyi olacak bana göre.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt

    Bende sizin gibi düşünüyorum +1000


    Community council filan yapıldı filan ayrıca sadece amerika da geçerliymiş bu council


    Hep dedikleri biz sizi dinledik v.s diyip duruyorlar ama neyi dinlediler çok merak ettim açıkçası? bu adamlar neyi istemişler yada ne demişler de bu ortaya çıkmış merak ettim? hiçbir şey yapmayın mı dediler acaba? eski talenti süsleyip getirin, profession yenileyin, birde dragon uçarken efekt çıkarsın dalış yapsın v.s olayı?


    Ben hala bir şeyler duyurulacağını düşünüyorum yok bu iş harakiri olacak gibi.


    Ben ümit ediyorum gamepass yada tl kuru ile düzelmiş bir aylık ücret. o zaman rahatça dener beğenmez isem en azından classic e geçerim ama bu hali ile bu fiyata classic oynayamıyorum şahsen.

  • Buna en iyi örnek path of exile, zibilyon tane skill ağacı var ama yine de meta var. Yalnız poe durumu rare itemlarda ki çeşitlilikle kurtarıyor. Hiç kimseye gelmeyen item şansa size düşebiliyor, item da efektif yetenek bulunmuyor ama stat olarak o kadar güçlü gelebiliyor ki oyunda ki çoğu legendary itemlardan çok daha iyi olabiliyor duruma göre. Wow içinde bu lazım, rng bazlı çeşitlilik. Her raide 6 set bonusu, güçlü rare (epik) item düşürme şansı (statları sağlam olacak, set yerine alternatif olacak) ve her gelen raid bir öncekini nerflemeyecek. Sadece mitik ve heroic raidler kendi içinde nerf atacak. Her dungeon a 4 set bonusu.
    Talent ağacı puanlama (yaptıkları gibi) karakter statları etkili olabilecek. Crit rate - int. Gibi sıralama yapabilecek. Mop döneminden kalma reforge gelecek (stat arama derdini azaltıp, daha rahat build stat yapılacak)
    Alın size çeşitlilik. Evet çok fazla grind gerekiyor bu oynanışta ama oyuncuyu da böyle tutabilirler ancak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Dragonflight ile ilgili bugüne kadar ki tüm bilgilerinin toplandığı bir tane Google Docs hazırlanmış Reddit sayfası:

    I made a google sheet including all Dragonflight informations : wow (reddit.com)




    Faydalı bir konu her şeyi toparlamışlar ilk sayfaya ekledim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 23 Nisan 2022; 18:29:11 >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    evet ama bu sefer world first race yapan guilder başlıyor ağlamaya.. onları memnun etmek için yapmazlar.


    bazı şeyler nadir ve özel olmalı bu hem itemizasyon da geçerli hem mesleklerde, rastgele world droplar da değer katacak şeyler lazım


    adam mount koyuyor aynı mount 6 farklı renk. biraz özel olacak. düşürmek için uğraş vereceksin. tadı olacak.


    emek faktörünü çok bozdular. yaptığım şeyler çok çabuk olunca tat almıyorum açıkçası hissetmiyorum yani.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Nadir şeyler karaktere özel olacak ve gold/para ile satılamayacak ve karakteri güçlendirmeyecek. Expansion ortasında oyuna yeni başlayan adam ne yapsın ?


    PvP de önceden expansion ortasında da başında da sonunda da gelsen herkes ile eşit hale geliyordun en geç 1 hafta içinde.


    PvP için bu geri dönmeli. PvE kısmında da aynı mantık olmalı. Burada şunu demiyorum , adam mythic raid yapmadan kısa yoldan mythic geara sahip olsun. Yine o geara sahip olmak için mythic yapmalı ama expansion başından beri mythic gearı toplayan adamla kısa sürede eşit hale getirecek bir sistem getirilmeli ki adam oyunu bırakıp gitmesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt

    işte hep oyunu bırakıp gitmesin


    zaten giden gidiyor elden ring gibi bir oyun v.s çıkıp kaçan adamlar genelde zaten ciddi oynamıyorlar oyundan oyuna geçiyor sonra aa wow vardı diyip dönüyor her şeyi bir anda yakalamak istiyor böyle olmaz işte emek vermezsen gelmesin kardeşim.


    ben düzenli oynuyorum adam sürekli gidip geliyorsa bir farkımız olmalı. zaten bir çok faktör yok oldu? daha ne isteniyor? meslekler çerez gibi yeni gelen adam hop o expansion master ı oluyor mesela?

    world questler bile gear veriyor scale oluyor? daha nasıl bir şey istiyorlar ki? bence bunlar fazla yüz verdiler her kesime ayak uydurmak imkansız bunun için de oyunu katletmeye kadar gitti iş..

    çerez niyetine expansion oldu.


    mythic gear konusu ise bence herkes yapmasın zaten. yani yapamıyorsa yetişemiyorsa heroic olur rank ini bilir oturur ben bu kadar emek verdim bana bu layık diyip susacak.

    expansion başında ki adama yetiştirirsen o adama ihanet etmiş oluyorsun. emeğini yok sayıyorsun. varsın oynamasın böyle hazırcı insanlar. benim fikrim bu.

    casual kişiler zaten yarısı expansion ortasını görmeden oyunu bırakıyor. biliyorsun bir dönem 14 hc boss kesince garrison da mythic kalite gear düşüyordu 2 haftada bir. o kadar bedava olmuştu bu iş..

    sonra değişti sistem.





  • Arkadaşlar ilk mesajda ki logoya gölgelendirme yapabilecek var mı?


    Şurada ki logo gibi World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 9.2 | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)


    İnternette bakındım fakat bulamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Nisan 2022; 14:22:56 >
  • Dracthyr 'ler kombatta visage form'u kullanılması için çalıştıklarını söylemişler(humanoid form=visage form).


    Ayrıca 3.Tank Spec'in ileride eklenebileceği de söylenmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Nisan 2022; 21:33:39 >
  • Mage

    Priest

    Rouge


    Tüm Irklarda oynanabilir olacakmış Dracthyr hariç.


    Yani şu aşağıdakiler ekleniyor dragonflight 10.0 Pre Patch'de:


    -Draenei Rogue,

    -Light Forge Draenei Rogue,

    -Orc Priest,

    -Tauren Mage,

    -Tauren Rogue,

    -Highmountain Tauren Priest,

    -Highmountain Tauren Mage,

    -Highmountain Tauren Rogue.


    Fakat tabi yeni Allied Race söylentileri var Tuskar vs.gibi bunlar da da açık olacak gelirler ise.


    Edit: 10.0 pre patch de oynanır olacakmış bunlar.Tabi söylenti olan Allied Race mi olur Class skin mi olur onu da göreceğiz o vakitlerde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 7 Mayıs 2022; 12:53:56 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    merhaba, bir kaç yaptığım deneme var hocam. hoşunuza giden varsa kullanırsınız. :D


    https://imgyukle.com/i/RsdBNf


    https://imgyukle.com/i/RsdDAS


    https://imgyukle.com/i/Rsdvms




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 1 Mayıs 2022; 19:46:21 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.