Şimdi Ara

World of Tanks ve War Thunder grafik farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iki oyun arasında bariz grafik farkları var videoda da görüldüğü gibi amacım şu oyun daha iyi demek veya reklam yapmak değil artık wot un da grafiklerini iyileştirme zamanı gemedi mi ? imzadaki gibi pc im olduğu halde oyunda çoğu zamna pc hıçkırıyor takılmalar yapıyor siz ne diüşünüyorsunuz

tank modelleri için bu videoya bakın http://www.youtube.com/watch?v=lwl2biVKB4g

oyun içi grafikler için bu video https://www.youtube.com/watch?v=jOxOQ1WQBI4

ikinci videoda gördüğünüz gibi aynı bilgisayar olmasına rağmen aynı ayarl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realblade -- 23 Ocak 2015; 18:01:01 >

• Grafigi miktir et oynanabilirlik olarak cok fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PresidentObama

Grafigi miktir et oynanabilirlik olarak cok fark var
    War Thunder cok daha iyi tabiki fakat War Thunder simulasyon ve arcade arasında kalmış bir oyun, ne tam bir simulasyon ne de arcade.
  • WinteR W kullanıcısına yanıt
    bence wot dediğin şekilde hatta wot daha çok arcade. war thunderın similasyon öellikleri çok iyi
  • oynanabilirlik derken ? hangisi daha iyi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realblade

bence wot dediğin şekilde hatta wot daha çok arcade. war thunderın similasyon öellikleri çok iyi

Evet Wot arcade, ama Wat thunder Eot'un arcade'i kadar simulasyon değil.
  • LÖL DAHA İİİ .d
  • merter5574 M kullanıcısına yanıt
    löl de iyi tabi ama o da sıktı beni :D
  • quote:

löl de iyi tabi ama o da sıktı beni :D
    Benim şahsi düşüncem War thunder grafik açısından çok ileride. Ayrıca gerçekçilik olarakta bir numara. Bir t-34 Tiger I tankını tek atışta yok edebildiği gibi Tiger I de t-34 tankını tek atışta yok edebiliyor. Kaldı ki Alman zırhını ön planda war thunder'da. Nedeni ise mesafeye bağlı topun deliş kapasitesi. Almanlar uzak mesafeden çatır çatır rus avlarken ruslar hasar vermeyi bırak sadece palet alıyorlar yada tankın dışında ki ek parçaları uçuruyorlar. Almanlar son derece sağlam o yönden.
  • AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    bende oyunun bu yönünü çok seviyorum yakın mesafede her tank biririni vurabiliyor ama uzak mesafede top ve zırh kaliteli daha öne çıkıyor
  • Okadar ileri gidemedim tank olarakta . Hakkaten o miktiğimin t34 ü Tiger a tek atıyormu
  • Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    Evet t34 ile tiger ın gövde kısmının sağ önde gözetleme deliği var 100 metre içinden oraya atarsan tek atabiliyorsun en kötü 3 vuruşunda alırsın war thunder da gerçekten nereye attığın çok önemli zaten oynadıkça öğreniyorsun zayıf noktaları
  • quote:

Evet t34 ile tiger ın gövde kısmının sağ önde gözetleme deliği var 100 metre içinden oraya atarsan tek atabiliyorsun en kötü 3 vuruşunda alırsın war thunder da gerçekten nereye attığın çok önemli zaten oynadıkça öğreniyorsun zayıf noktaları

Burda önemli olan Tiger in tek yemesi. Heralde ilk t34 ler yapamaz bunu . T34 85 falandır. Tiger her oyunda kötü olmak zorundamı.
  • Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    valla tigerın 100 mm zırhı var t34 ün 1942 versiyonunda 766 mm lik top ile apcr mermi 110 küsür deliş yapabiliyor ama apcr mermi deildikten sonra çok dağılmıyor şanslı bir atış yapman gerek t34-57 ile tek atabiliyorsun topu 57 mm olmasına rağmen 123 mm deliyor rahat tek atabiliyorsun ama dediğim gibi yakın mesafeden
  • Evet videoyu izledim de harbiden warthunder grafik olarak çok çok önde.

Benim pc ile far cry 3 u highta 30 un altına duşmeden oynuyorum , gel gelelim wot ta mediumda anca oynuyorum bu ne rezalet

Warthunder a mı başlasam neeetsem
  • quote:

valla tigerın 100 mm zırhı var t34 ün 1942 versiyonunda 766 mm lik top ile apcr mermi 110 küsür deliş yapabiliyor ama apcr mermi deildikten sonra çok dağılmıyor şanslı bir atış yapman gerek t34-57 ile tek atabiliyorsun topu 57 mm olmasına rağmen 123 mm deliyor rahat tek atabiliyorsun ama dediğim gibi yakın mesafeden

war thunderın başında t34 lerden illallah gelmişti neyse ruslara başladık iyi herşey t34 85 aldım 123 penlikten sonra 190 lık topu bağladıkta güzel deliyor ama deliyor sadece çoğu yerde 123 lük kadar iş yapmıyor bayılttı remen :) neyse rus dedinmi ıs2 yok böyle birşey tigerlarla oynarken çok çekinirdim şimdi gören kaçıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Evet videoyu izledim de harbiden warthunder grafik olarak çok çok önde.

Benim pc ile far cry 3 u highta 30 un altına duşmeden oynuyorum , gel gelelim wot ta mediumda anca oynuyorum bu ne rezalet

Warthunder a mı başlasam neeetsem

wot grafik konusunda çok rezil bende wt ye başlıyınca anladım oynanış ve görsellik kadar hoş... wotu 1 küsür sene oynadım bir iki baktım hemen kapattım, ve anlamadığım wt bu kadar görsellik bu kadar hareketli oyun yapmış patlamalar bombardıman uçakları ortalık toz duman kasma yok wot biri ateş etmese tık yok ama kasma ayyukta , başlıyacaklar kesinlikle bu görsel şöleni kaçırmasınlar wot hala hd çiziyorum desin bunlara bakınca neresi hd adamlar wotun planladığı şeyleri eskittiler ... bu arada armoredi bekliyorum beğenmezsem buna devam...

• kesinlikle war thunder ın grafik motoru daha iyi aynı fps değerleriyle çok daha iyi ve daha gerçekçi grafikler sunabiliyor ve özellikle tank kaplamaları konusunda çok iyi. tank kaplamaları çok gerçekçi duruyor.
    benim wot da en şikayetçi olduğum şey anlık fps düşmeleri oyunu 50-60 fps oynarken bir patlama olduğunda bir anda 20 ye düşüyor. war thunder bu konuda çok daha stabil. oyunu denemediyesn bir dene derim hoşuna gideceğine eminim
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    t34-85 in güzel topu var ama çok dikkatli oynamak gerekiyor çoğu tanktan kolayca tek yiyebiliyor. apcr mermi çok iyi dağılsada içerde parçalanmadığı için çok etkili olmuyor ama standart ap mermi deldikten sonra patlıyor yada dağılıyor bundan dolayı çok daha fazla hasar veriyor tek atma şansı daha çok oluyor. Bunları kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum belki yanlışlıklar olabilir ama benim gözlemim bu şekilde.
    herkes ıs-2 yi övüyor bende merak ediyorum ıs-2 yi bayağı etkili diyorlar. ama bende kv-2 varken çok şansı olmuyor :)
  • quote:

t34-85 in güzel topu var ama çok dikkatli oynamak gerekiyor çoğu tanktan kolayca tek yiyebiliyor. apcr mermi çok iyi dağılsada içerde parçalanmadığı için çok etkili olmuyor ama standart ap mermi deldikten sonra patlıyor yada dağılıyor bundan dolayı çok daha fazla hasar veriyor tek atma şansı daha çok oluyor. Bunları kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum belki yanlışlıklar olabilir ama benim gözlemim bu şekilde.
    herkes ıs-2 yi övüyor bende merak ediyorum ıs-2 yi bayağı etkili diyorlar. ama bende kv-2 varken çok şansı olmuyor :)

Kv2 ilginc dayanikli ama is2 başka direkt götürüyor heleki 1944 olan modeli on zirh gayet iyi kv2 tier 3 kadar ama sonrasi icin is2 neyse tavsiye ederim cok eglenceli :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.