Bildirim
Workstation PC Performans Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genelde sürücü probleminden kaynaklı yada kullanılan antivirüs ile iyi yapılandırılmasından dolayıda performans sorunlarını gözlemlemiştim. _____________________________ 
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Normal şartlar altında bu sistemin söz konusu programları rahat kaldırması lazım öyle değil mi ? _____________________________ -
Baz alınması gereken konu yapılmak istenen projeler ile alakalı 4k proje söz konusu ise yetersiz kalması muhtemel. _____________________________ 
-
1080p çalışmalar yapıyorum. Gerçekten anlam veremedim evde kullandığım laptopla aynı performans hissiyatı var. _____________________________ -
O kadar da olmaması lazım
Tam olarak Sistem özelliklerini paylaşırmısın ram hdd işletim sistemi ..vs ve sisteme müdahale etme şansın varmı yani driver felan yükleme şansın varmı yoksa servismi ilgileniyor ?
-
Tamam hocam teşekkürler _____________________________ -
Biostan islemcinin birini kapatip deneyin.
Tabi psu da sorun olmadigina eminseniz...
Safdan soldan saglam gtx 6xx serisi ve ustu orta ust seviye kart bukuo birde onunka denemekte fatda var.
Mevcut kart soz konusu yazikimlarla donanimsal veya yazikimsal uyum saglayamiyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 21 Şubat 2018; 17:1:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hesap çalınma ihtimaline karşın mutlaka üyelik doğrulaması talep edin.
örnek:başka bir forum veya alış veriş sitesinden mesajlaşmak isteyin. -
Haklısınız. Araştırdığım kadarıyla Nvidia bu konularda daha iyi. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt