Şimdi Ara

''Work And Travel''cılar... Bir kaç soru :D İdeal Sas CampUSA...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önce yazın interrail yapmayı planlıyodum, sonra ABD ya da İngiltereye gideyim uygun maliyetle dedim ABD daha mantıklı geldi. İlk başlarda aklımda wat yoktu ama sonradan güzel bir macera ve çok uyguna macera dolu Amerika'ya gidebileceğime karar verip, wat yapmaya karar verdim... Okul bitmeden yaşamam gereken bir macera gibi duruyor yorumlara bakılırsa...
    Şşiimdii, yardımsever insanlar... Nasıl yapılır, ne şartı var, kaça patlar, hangi acente güvenilirdir vs. her şeyinizi, anınızı, haftada kaç gün çalıştığınızı vs. anlatırsanız çook sevinirim : ) Bir de ne kadarlığına gittiniz, ben çok uzun gitmek istemiyorum...

İdeal Sas CampUSA diye bir program varmış, ona da bir bakıyorum bu aralar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 29 Ekim 2011; 11:26:13 >

• Mesajım bulunsun.
  • burası benim
  • güzel konu, öğrenmem gereken şeyler.
  • Gitmiş gelmiş biri olarak bu yazıyı paylaşayım, evet resimlerdeki benim :)

Work and Travel
  • Hocam bende araştırıyorum bakıyorum. Bende bazı konular hakkında gidenler kadar olmasada bilgilendim araştırmalarım sonucunda.

-3 aylık çalışma vizesi alıyorsunuz.
    -Firma fiyatları(benim baktıklarımın %90'ı) 1300-1600 dolar arasında değişiyor. Firma konusunda birçoğunun farklılıkları var. Mesela ben bir tane kafama göre buldum bu hafta gidip bir görüşeceğim.
    -Bileti 4-5 ay önceden alırsanız gidiş-dönüş 600-700 dolar civarına geliyor. 500-600 dolarda her ihtimale karşı cep harçlığı deseniz ortalama 2500 dolara mal oluyor.
    -Not ortalamanızın 2.00'ın üstünde olması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu sene büyük ihtimalle wat yapacağım.Benim araştırmalarıma göre 1000 dolar ve 1500 dolar arası şirkete.en az 350 dolara herhangi bir amerika eyaletine bilet bulunabiliyor.Eğer gönderen firma güzelse herşey yolunda gider diyorlar.Dikkat etmek lazım.Elt adında bir firma cok önerilen tavsiye ederim.
  • Konu gittikçe güzel bir hal alıyor : ) Hepinize tek tek teşekkür ederim...
  • Bende bu yaz arkadaşımla gitmeyi planlıyorum. Hafta sonu gidip görüşeceğim inşallah
  • mesaj bulunuyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Bende bu yaz arkadaşımla gitmeyi planlıyorum. Hafta sonu gidip görüşeceğim inşallah

Neresi ile görüşeceksin?
  • Bende Alaska hakkında geniş bilgiler bulabileceğiniz iki yazı var bunları okuyarak ayrtınılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Alaska maddi kazancı iyi ama şartları biraz zor olan bir seçenek.
    Tecrüeli bir arkadaşın hazırladığı yazıları okumanızı tavsiye ederim.

burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar. -- 17 Ekim 2011; 23:10:02 >
  • Bu work and travel acentelerinin işe yerleştirmeden başka çok büyük esprileri var mı? Uçak biletini de geçersek...
    Çok ucuz konaklama yerleri mi buluyolar nedir yani 3000 TL civarı almalarının sebepleri
    Bizim normal oraya gidip de iş bulup çalışmamız imkansız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Bu work and travel acentelerinin işe yerleştirmeden başka çok büyük esprileri var mı? Uçak biletini de geçersek...
    Çok ucuz konaklama yerleri mi buluyolar nedir yani 3000 TL civarı almalarının sebepleri

Uçak biletini biz alıyoruz.
    Oraya kendimiz çalışmaya gitmeniz için bir tandığınızın olması lazım. O orda size iş ayarlayacakta ... Çok uzun.
    Firma olmadan çalışma vizesi alamıyoruz bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Bu work and travel acentelerinin işe yerleştirmeden başka çok büyük esprileri var mı? Uçak biletini de geçersek...

Oraya kendimiz çalışmaya gitmeniz için bir tandığınızın olması lazım. O orda size iş ayarlayacakta ... Çok uzun.

Ciddi bu konuyu derinlemesine masaya yatırırsak çok sevinirim.
    Bu arada uçak biletinden kastım, ucuza ayarlıyolarmış ya

Yani nedir bu kadar para alıyolar, karlı işse bir acente açalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Ciddi bu konuyu derinlemesine masaya yatırırsak çok sevinirim.
    Bu arada uçak biletinden kastım, ucuza ayarlıyolarmış ya

Yani nedir bu kadar para alıyolar, karlı işse bir acente açalım

O firma olmadan Amerika çalışma vizesi vermiyor. Ayrıca danışman ayarlıyorlar ayrıca iş ayarlıyorlar. Orda seni karşılıyorlar falan.

Yani bencede gereksiz ama elimiz mahkum yapacak birşey yok.

• Yani WAT'la gitsen de en az 3000 TL gidecek (Bilet hariç). Peki ya normal turistik geziye gitsen 1 ay, o zaman da maksimum o kadar gitmiş olmaz mı zaten. Orada kazandığın para oradaki giderin zaten, toplayıp gelebileceğini sanmıyorum
    Ayrıca 1 ay da gitsen 4 ay da gitsen acenteler aynı parayı mı alıyor, ben 1 ay gitmek istiyorum da....
    Macera dolu Amerika, söyle sana nasıl geleyim
  • quote:

Yani WAT'la gitsen de en az 3000 TL gidecek (Bilet hariç). Peki ya normal turistik geziye gitsen 1 ay, o zaman da maksimum o kadar gitmiş olmaz mı zaten. Orada kazandığın para oradaki giderin zaten, toplayıp gelebileceğini sanmıyorum
    Ayrıca 1 ay da gitsen 4 ay da gitsen acenteler aynı parayı mı alıyor, ben 1 ay gitmek istiyorum da....

1 ay gidip ne yapcan.Gidenler en az 3 ay kalıyor.2,5 ay çalışıp kalan 15 günde de o eyalet senin şu eyalet benim geziyorlar.
    Ben de yapacam.
    Ama 3 sene sonra inşallah

• quote:

Yani WAT'la gitsen de en az 3000 TL gidecek (Bilet hariç). Peki ya normal turistik geziye gitsen 1 ay, o zaman da maksimum o kadar gitmiş olmaz mı zaten. Orada kazandığın para oradaki giderin zaten, toplayıp gelebileceğini sanmıyorum

En az 3000 değilde hani ortalama 1500 dolar olsa(ki dolar 1,75 olacak desek biz gidene kadar ayrıca 1500 uçuk bir fiyat 1200-1300'e iyi bir firma bulursun). Ordaki kazandığın paranın senin giderin olup olmayacağı sana bağlı yine. Ben öyle 2 adam tanıdımki (abi kardeş) küçük kardeş 5 yıl gitti büyük abi 2 yıl gitti abi okulu bitirdikten sonra kendine iş buldu kardeşini okuttu sonra kardeşide Amerika'daki parasını biriktirdi gidip Ayvalık'tan yazlık aldılar ortak olarak.

1 ay işinide sor istersen ama hani sanmıyorum fiyat azaltacaklarını. Tabii belkide azaltırlar en iyisi gidip konuşmak.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.