Bazı arkadaşlara sorularım olacak bazı zamanlarda umarım rahatsızlık vermem burdan çok ekmek çıkar bana
quote:
Orijinalden alıntı: matador_36
quote:
Orijinalden alıntı: Black Label Society
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
quote:
Orijinalden alıntı: Black Label Society
quote:
Orijinalden alıntı: matador_36
quote:
Orijinalden alıntı: sNaP_21
Bu yaz work and travel ile abd nın virginia eyaletinde hotelde 3.5 ay boyunca houseman olarak çalıştım..İşimdende virginiadan da memnun degıldım,fakat bu sene gene gıtmeyı dusunuyorum belki bu sefer daha ıyı olur umuduyla..toplamda ben sırket+ucak bileti+vize pasaport falan 4.500tl harcamıstım bırde yanına harclık alman gerek tabii..bu sene dahada pahalı sırketler..hersey dahıl evınıze malıyetı harclıkla bırlıkte 6.000tl yi rahat bulur bu sene.
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak ısterım.Pm veya bu konudan yazabılırsınız.
hocam milleti gaz verme gidenlerin yüzde 70 i 3500 civarı kazanıyor.
gaz vermekle alakası yok gidenlerin çoğu 3500 kazanıyo çünkü nazlarından geçilmiyo aman onu yapamam bu pis bu öö..noluyo arkadaş türkiyede sıradan bi işte çalışsan ne yapacaktın? ben iki işte çalıştım ve eğlencenin dibine vurdum bütün yaz diyebilirim 3 ayda alkole 500 dolara yakın bırakmama rağmen 6000 dolara yakın para kazandım..wat'ta aklı olan para kazanır arkadaş zorluğa gelemiyosanız gitmeyin tabi para kazanıp istediğin gibi yaşamak kolay değil
@soon: alaska değil put in bay island - ohio
Hocam iş neydi nasıl kazandınız bir açıklarsanız çok iyi olur.
sabah 7.30 öğlen 1 barda çalışıyodum 1 saat mola ardından 2den akşam 10'a 1 saat molayla çalışıyodum saatlik 8 ve 7.5 dolardı..10dan sonra 2 saat yemek yiyip duş alıyodum 12de bara sabah 4e kadar 4ten sabaha kadar ayrı mesayi ardından kalkıp işyerinde sert bi kahve ve güne hazırdım..kendimi hiç yorgun hissetmedim çünkü iş ortamım feci eğlenceliydi sıkılıcak anım yoktu işi kavradıktan sonra çaktırmadan kendimi ahçılığa kaydırdım sabah kahvaltısında yardımı ahçılıkta çalıştım 1.5 ay ve bu parayı elde ettim..
arkadaşım da restoranda bulaşıkçılık ve busserlık yapıyordu ardından subwaye girdi ve hayatı döndü bir gecede 150 160 dolar tip ile geldiğini biliyorum hatta bi sarhoş dükkanı zorla açtırıp 7.5dolarlık sandviçe 100 dolar bırakıp gitmiş o geçen sene 8bin dolara yakın yapmıştı bu sene de geçen seneki kadar yoğun değildi ama iki işte 11500 yaptım 6000 geldim dedi
@matador şu trde karı kız görmemiş ifaden banaysa beni hiç tanımadığını rahatlıkla söyleyebilirim;) ayrıca amerikadaki ve avrupadaki özellikle de israil ve rusyadaki bayanları görünce türk kızları sümüklü ifadesini açıkca söyleyebiliyorsun..bu wat konusunda istersen tartışmayalım;)
lafım üstüne alınana 2 kere wat yapmışın yanına yanaşılmıyor 1 kere wat yaptım ve 10 yıllık amerika vizem var totalde 10 kere gittim amerikaya ve erasmusla 1 yıl rusyadaydım bencede hiç tartışmayalım
bu dediklerin doğruysa ve hala bunları diyosan hakkaten tartışmak boşa olur
Bulunsun
@Black Label Society adlı arkadaşın dedıklerıne bakıp gıdersenız ilk aydan ağlayarak dönersiniz..Watın büyük bir kısmı şans işidir.şansta %10 desek iyimser yaklaşırız.Bu tür tipli işler hem cok iyi ingilizce ister. . 1 ay işsiz dolaşandan tut,kalıcak yeri olmayan watçılar gördüm..Ki bende hotelde boyum kadar kurtlu leş gibi çöpleri 40 derece sıcakta çöp konteynırlarına atmıslıgım,adet kanlı havluları kucaklayıp aldığım,hotele gelen kolılerı tasıyıp hammallık yaparak gecırdım bu 3.5 ayı..Karşılıgında kazandıgım para 3.500 dolardı. Virginia beach daha cok turistik bir yer odlugu ıcın ordakı cogu watcıda hotellerde calısıyordu..Ha benden iyisi calısan varmıydı hotellerde cok vardı..Kotusude vardı dedıgım gıbı..ama Adamın su gibi ıngılızcesının yanında 2-3uncu wat tecrubesı adamlar masadan tabakları alıp murfaga bırakarak 5.500-6.000 dolar kazanıp gıttıler..ben ordan new york a gıderken adamlar californıa yaya tura yetısmeye calısıyorlardı..Durum budur.
4 bin tl harcarsak orada 4 bin tl kazanabilir miyiz??? Minimum ne kadar kazanırız yani ?
Rahat 4 bin kazanırsın ama kıraydı yemekti biter o para yani masrafının yanında artı 4 binle dönmen çok zor
@snap sanırım wat şirketin sana bunun girişimcilik işi olduğunu hatırlatmayı unutmuş ya da hatırlatmış da sen unutmuşsun dostum. benim şahsen amerikaya gitmeden 2 temel nedenim vardı bunu ailemin yüzüne karşı da söyledim; 1.amerikayı görmek 2.kendi ayaklarım üzerinde durmayı öğrenebilmek
2.madde sayesinde bugün tek başıma tereddüt dahi etmeden almanyaya romanyaya israil ve rusyaya iş için gidebiliyorum ve yaşım henüz 22.bunu bu yaşta yapabilecek kişi sayısı azdır diye tahmin ediyorum. amerikada da girişimci olmazsanız dediğin meblağ ile dönersiniz bu işin özü bu.
Güzel konu mesaj bulunsun
Takip
Bizimkilerin kafasına taş düştü galiba, akşam telefon ettiler work and travel'ı biliyor musun, gitmek ister misin ? falan diye sordular. Çok şaşırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Bizimkilerin kafasına taş düştü galiba, akşam telefon ettiler work and travel'ı biliyor musun, gitmek ister misin ? falan diye sordular. Çok şaşırdım.
keşke bizimkilerde öyle deseler.
Arkadaşlar İdeal SAS CampUSA diye bir şey varmış, üstelik acentenin aldığı ücret sadece 500 dolar, kamp süresince 1600 dolar filan kazanıyormuşunuz, kalacak yer onlardan doğal olarak, normalde haftada 1 gün filan kamp dışına çıkılıyomuş, sonra kamp bitince kampa haber vermek şartıyla serbestsiniz falan filan bir araştırın isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
Arkadaşlar İdeal SAS CampUSA diye bir şey varmış, üstelik acentenin aldığı ücret sadece 500 dolar, kamp süresince 1600 dolar filan kazanıyormuşunuz, kalacak yer onlardan doğal olarak, normalde haftada 1 gün filan kamp dışına çıkılıyomuş, sonra kamp bitince kampa haber vermek şartıyla serbestsiniz falan filan bir araştırın isterseniz.
Abimin de bahsettiği yer İdeal SAS . İş yerinden biri katılmış , çok uygun falan dedi. Araştırmak lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme