Şimdi Ara

''Work And Travel''cılar... Bir kaç soru :D İdeal Sas CampUSA...? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Bu yaz work and travel ile abd nın virginia eyaletinde hotelde 3.5 ay boyunca houseman olarak çalıştım..İşimdende virginiadan da memnun degıldım,fakat bu sene gene gıtmeyı dusunuyorum belki bu sefer daha ıyı olur umuduyla..toplamda ben sırket+ucak bileti+vize pasaport falan 4.500tl harcamıstım bırde yanına harclık alman gerek tabii..bu sene dahada pahalı sırketler..hersey dahıl evınıze malıyetı harclıkla bırlıkte 6.000tl yi rahat bulur bu sene.

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak ısterım.Pm veya bu konudan yazabılırsınız.

hocam milleti gaz verme gidenlerin yüzde 70 i 3500 civarı kazanıyor.
  • ALASKAYA GİDECEKLER İZLESİN
    http://www.youtube.com/watch?v=f7-g1aMGVSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

ALASKAYA GİDECEKLER İZLESİN

Gidiyorsan bunları düşüneceksin.
    Ben bunları göze alıyorum. Eczanede haftada 6 gün günde 11 saat çalıştım ve 550 ayda lira aldım. 12-13 yaşındaki çocuklara patron 300 lira veriyordu ve 1 dakika oturmuyorduk. Karşılaştırmak mantıksız ama o temiz şartlarda haftada 66 saat çalışıp 1 ayda 550 lira alacağıma giderim o pislik içersinde çalışırım. Ufkum genişler en azından yabancı bir ülke görmüş olurum.En kötü ihtimalle paramı çıkartırım. Tabii ben illaha Alaska olacak demiyorum. Ama en büyük ihtimal Alaska benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 18 Ekim 2011; 20:22:42 >

• quote:

quote:

Bu yaz work and travel ile abd nın virginia eyaletinde hotelde 3.5 ay boyunca houseman olarak çalıştım..İşimdende virginiadan da memnun degıldım,fakat bu sene gene gıtmeyı dusunuyorum belki bu sefer daha ıyı olur umuduyla..toplamda ben sırket+ucak bileti+vize pasaport falan 4.500tl harcamıstım bırde yanına harclık alman gerek tabii..bu sene dahada pahalı sırketler..hersey dahıl evınıze malıyetı harclıkla bırlıkte 6.000tl yi rahat bulur bu sene.

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak ısterım.Pm veya bu konudan yazabılırsınız.

yanlış mesajı alıntıladın sanırım?

• Erasmusa ortalamam ve dilim yetmiyo. Ingilteredeki bir dil okuluna para bayilmak da istemiyorum. Kismetse bu yaz bende gidiyorum Wat ile yurt disina. Ortalamanin 2 ustu olmasi ve az-buz ingilizce bilmek yeterliymis. Pre'yiz iste bu yaza kadar ingilizce seviyem de yukselir biraz.

Sirket arasirmasi yapiyorum su an. Dolandiricilik cok oluyormus bu wat'da
  • quote:

quote:

quote:

yanlış mesajı alıntıladın sanırım?

ewt pardon hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

ALASKAYA GİDECEKLER İZLESİN

Gidiyorsan bunları düşüneceksin.
    Ben bunları göze alıyorum. Eczanede haftada 6 gün günde 11 saat çalıştım ve 550 ayda lira aldım. 12-13 yaşındaki çocuklara patron 300 lira veriyordu ve 1 dakika oturmuyorduk. Karşılaştırmak mantıksız ama o temiz şartlarda haftada 66 saat çalışıp 1 ayda 550 lira alacağıma giderim o pislik içersinde çalışırım. Ufkum genişler en azından yabancı bir ülke görmüş olurum.En kötü ihtimalle paramı çıkartırım. Tabii ben illaha Alaska olacak demiyorum. Ama en büyük ihtimal Alaska benim için.

o iş o kadar kolay değil hocam 3.500 dolar ödeyip gidince adama koyuyor haberin olsun

• quote:

quote:

gaz vermekle alakası yok gidenlerin çoğu 3500 kazanıyo çünkü nazlarından geçilmiyo aman onu yapamam bu pis bu öö..noluyo arkadaş türkiyede sıradan bi işte çalışsan ne yapacaktın? ben iki işte çalıştım ve eğlencenin dibine vurdum bütün yaz diyebilirim 3 ayda alkole 500 dolara yakın bırakmama rağmen 6000 dolara yakın para kazandım..wat'ta aklı olan para kazanır arkadaş zorluğa gelemiyosanız gitmeyin tabi para kazanıp istediğin gibi yaşamak kolay değil

@soon: alaska değil put in bay island - ohio

• Mesela bu sene üniye girdim herhangi bir uniye kayıt yaptırdım ( bu arad 2 yıllık unilerde kabul oluyormu ) bu sene gidebilirmiyim ?
  • gidicek varsa beraber kayıt yaptıralım yada firmalarla beraber konusalim daha ucaza kayıt oluruz ben ve bi arkadaş var şuan 2 kişiyiz biz bi kaç yer araştırdım bende . genel olarak her sey dahil en az 5000 ve üstü lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Label Society

quote:

quote:

gaz vermekle alakası yok gidenlerin çoğu 3500 kazanıyo çünkü nazlarından geçilmiyo aman onu yapamam bu pis bu öö..noluyo arkadaş türkiyede sıradan bi işte çalışsan ne yapacaktın? ben iki işte çalıştım ve eğlencenin dibine vurdum bütün yaz diyebilirim 3 ayda alkole 500 dolara yakın bırakmama rağmen 6000 dolara yakın para kazandım..wat'ta aklı olan para kazanır arkadaş zorluğa gelemiyosanız gitmeyin tabi para kazanıp istediğin gibi yaşamak kolay değil

Hocam iş neydi nasıl kazandınız bir açıklarsanız çok iyi olur.

• hocam kazanmak istiyorsan sabah 6:30 da kalkacan 8 de işe başlıyacan saat 3 e kadar çalışacan sonra 1 saat ara 4 de ikinci işe başlıyacan akşam 11 de bitirecen sonra ırzına geçilmiş bir yüz ifadesiyle eve gelecen o zamn para kazanırsın ama tr de karı kız görmemiş içki içmemiş adam oraya gidince sapıtıyor ve o uğurda her şeye razı oluyor bence 3.500 dolar ödeyip sonra orda eşşek gibi para kazanmak için çalışmaya gidilmez wat kazanç işi değildir arkadaşlar
  • quote:

hocam kazanmak istiyorsan sabah 6:30 da kalkacan 8 de işe başlıyacan saat 3 e kadar çalışacan sonra 1 saat ara 4 de ikinci işe başlıyacan akşam 11 de bitirecen sonra ırzına geçilmiş bir yüz ifadesiyle eve gelecen o zamn para kazanırsın ama tr de karı kız görmemiş içki içmemiş adam oraya gidince sapıtıyor ve o uğurda her şeye razı oluyor bence 3.500 dolar ödeyip sonra orda eşşek gibi para kazanmak için çalışmaya gidilmez wat kazanç işi değildir arkadaşlar

Anladım dediğinide yahu bu kötü birşey değilki

Duruma göre bakacağım ama hani giderlerin üstüne bir 1000-1500 dolar civarı bir para yapıp alışveriş etmeyi isterim. Bu da sanırım 5000-5500 dolar civarı bir para yapacak. Ya umarım çıkarırım ama öncelikli hedefim birşeyler öğrenmek. Tecrübe etmek.

• gzel konu takpteyim. Erasmus wat v.s bişeylerle gezmek lazım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sabah 7.30 öğlen 1 barda çalışıyodum 1 saat mola ardından 2den akşam 10'a 1 saat molayla çalışıyodum saatlik 8 ve 7.5 dolardı..10dan sonra 2 saat yemek yiyip duş alıyodum 12de bara sabah 4e kadar 4ten sabaha kadar ayrı mesayi ardından kalkıp işyerinde sert bi kahve ve güne hazırdım..kendimi hiç yorgun hissetmedim çünkü iş ortamım feci eğlenceliydi sıkılıcak anım yoktu işi kavradıktan sonra çaktırmadan kendimi ahçılığa kaydırdım sabah kahvaltısında yardımı ahçılıkta çalıştım 1.5 ay ve bu parayı elde ettim..

arkadaşım da restoranda bulaşıkçılık ve busserlık yapıyordu ardından subwaye girdi ve hayatı döndü bir gecede 150 160 dolar tip ile geldiğini biliyorum hatta bi sarhoş dükkanı zorla açtırıp 7.5dolarlık sandviçe 100 dolar bırakıp gitmiş o geçen sene 8bin dolara yakın yapmıştı bu sene de geçen seneki kadar yoğun değildi ama iki işte 11500 yaptım 6000 geldim dedi

@matador
    şu trde karı kız görmemiş ifaden banaysa beni hiç tanımadığını rahatlıkla söyleyebilirim;) ayrıca amerikadaki ve avrupadaki özellikle de israil ve rusyadaki bayanları görünce türk kızları sümüklü ifadesini açıkca söyleyebiliyorsun..bu wat konusunda istersen tartışmayalım;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 19 Ekim 2011; 0:53:59 >

• alaskada kolay para yok sansiniz ve azim gerekiyor.surekli is aramak zorundasiniz sansiniz yaver giderse kazanirsiniz.sezonda sabah 7de is baslar gece 1 de is biter. her 3 saatte 15 dakika mola.oglen ve aksam yemekleri yarim saattir.calisirken kaytaramassiniz seri uretim bandinda oldugunuz icin 1 saniyelik bir dikkatsizliginiz butun makineleri durdurur bu yuzden tam konsantre calismaniz gerekiyor.bu tempoya ayak uydurmak cok zor. bu rezilligin ustune zararlida cikabilirsiniz.tamamen kumar

gitmek isteyen kendisini en kotusune hazirlasin soyle bir olayla karsilasmistim.kizin biri bu tempoda calisirken kafayi siyirdi kendisini uzaylilar tarafindan kacirildigini iddaa ediyordu ciddi ciddi. bile korkuyordum kizi gorunce.sonra bir gece bu ormana kacti.fazla uzaklasmadan bulmuslar direk evine
    yolladilar.

bunlar kotu taraflarinin kucuk bir bolumu iyi taraflarina gelirsek benim icin iyi taraflari agir basiyor.
    sahilde otururken balinalarin sicrattigi sulari izliyorsunuz yaninizda kartallar bekliyor. orman iclerinden ayilar sehire iniyor.doga guzellikleri inanilmaz.her baktiginiz yer resim gibi.beyazin ve yesilin ic ice oldugu dunyada baska yer yok.hava yazin 15 - 18 derece arasi degisiyor.bu guneyin ortalamasi.2008de anc de agustosta kar yagmisti.22 saat gunduzdur gece hava kararmaz 24 saat gunduz diyebiliriz 3 ay boyunca.

dogayi gormek icin bile gidilir.sadece para kazanmak icin gidecekseniz zararli cikabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

alaskada kolay para yok sansiniz ve azim gerekiyor.surekli is aramak zorundasiniz sansiniz yaver giderse kazanirsiniz.sezonda sabah 7de is baslar gece 1 de is biter. her 3 saatte 15 dakika mola.oglen ve aksam yemekleri yarim saattir.calisirken kaytaramassiniz seri uretim bandinda oldugunuz icin 1 saniyelik bir dikkatsizliginiz butun makineleri durdurur bu yuzden tam konsantre calismaniz gerekiyor.bu tempoya ayak uydurmak cok zor. bu rezilligin ustune zararlida cikabilirsiniz.tamamen kumar

gitmek isteyen kendisini en kotusune hazirlasin soyle bir olayla karsilasmistim.kizin biri bu tempoda calisirken kafayi siyirdi kendisini uzaylilar tarafindan kacirildigini iddaa ediyordu ciddi ciddi. bile korkuyordum kizi gorunce.sonra bir gece bu ormana kacti.fazla uzaklasmadan bulmuslar direk evine
    yolladilar.

bunlar kotu taraflarinin kucuk bir bolumu iyi taraflarina gelirsek benim icin iyi taraflari agir basiyor.
    sahilde otururken balinalarin sicrattigi sulari izliyorsunuz yaninizda kartallar bekliyor. orman iclerinden ayilar sehire iniyor.doga guzellikleri inanilmaz.her baktiginiz yer resim gibi.beyazin ve yesilin ic ice oldugu dunyada baska yer yok.hava yazin 15 - 18 derece arasi degisiyor.bu guneyin ortalamasi.2008de anc de agustosta kar yagmisti.22 saat gunduzdur gece hava kararmaz 24 saat gunduz diyebiliriz 3 ay boyunca.

dogayi gormek icin bile gidilir.sadece para kazanmak icin gidecekseniz zararli cikabilirsiniz

+1
    durum aynen bundan ibaret alaska tam bir kumar güzel özetlemişsin

bu arada ben gidenlere restorant veya özellikle bar işlerinde ya da mutfak işlerinde çalışmalarını şiddetle tavsiye ederim güzel tip oluyor

• quote:

hocam kazanmak istiyorsan sabah 6:30 da kalkacan 8 de işe başlıyacan saat 3 e kadar çalışacan sonra 1 saat ara 4 de ikinci işe başlıyacan akşam 11 de bitirecen sonra ırzına geçilmiş bir yüz ifadesiyle eve gelecen o zamn para kazanırsın ama tr de karı kız görmemiş içki içmemiş adam oraya gidince sapıtıyor ve o uğurda her şeye razı oluyor bence 3.500 dolar ödeyip sonra orda eşşek gibi para kazanmak için çalışmaya gidilmez wat kazanç işi değildir arkadaşlar

Gözünü para hırsı burumus olarak gidersen oraya hicbir halt olmaz. Oncelikli amac ; gezmek ve dil gelistirmek olmali. Paranin dibine vurup, koseyi donmek degil.

Sabah 8, aksam 11 arasi calisan birisinin akıl sagligindan suphe ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sabah 7.30 öğlen 1 barda çalışıyodum 1 saat mola ardından 2den akşam 10'a 1 saat molayla çalışıyodum saatlik 8 ve 7.5 dolardı..10dan sonra 2 saat yemek yiyip duş alıyodum 12de bara sabah 4e kadar 4ten sabaha kadar ayrı mesayi ardından kalkıp işyerinde sert bi kahve ve güne hazırdım..kendimi hiç yorgun hissetmedim çünkü iş ortamım feci eğlenceliydi sıkılıcak anım yoktu işi kavradıktan sonra çaktırmadan kendimi ahçılığa kaydırdım sabah kahvaltısında yardımı ahçılıkta çalıştım 1.5 ay ve bu parayı elde ettim..

arkadaşım da restoranda bulaşıkçılık ve busserlık yapıyordu ardından subwaye girdi ve hayatı döndü bir gecede 150 160 dolar tip ile geldiğini biliyorum hatta bi sarhoş dükkanı zorla açtırıp 7.5dolarlık sandviçe 100 dolar bırakıp gitmiş o geçen sene 8bin dolara yakın yapmıştı bu sene de geçen seneki kadar yoğun değildi ama iki işte 11500 yaptım 6000 geldim dedi

@matador
    şu trde karı kız görmemiş ifaden banaysa beni hiç tanımadığını rahatlıkla söyleyebilirim;) ayrıca amerikadaki ve avrupadaki özellikle de israil ve rusyadaki bayanları görünce türk kızları sümüklü ifadesini açıkca söyleyebiliyorsun..bu wat konusunda istersen tartışmayalım;)

lafım üstüne alınana 2 kere wat yapmışın yanına yanaşılmıyor 1 kere wat yaptım ve 10 yıllık amerika vizem var totalde 10 kere gittim amerikaya ve erasmusla 1 yıl rusyadaydım bencede hiç tartışmayalım

• mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.