Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna başlıyacağım şimdi bana yardım edecek varmı, ona göre indireceğim ingilizcem iyi değildir fazla, ayrıca tek oynayınca sıkılırım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kar98-k -- 17 Kasım 2015; 14:16:22 >
  • Beyler şu aralar istiridye işine girdim :) Bir ticaret taktiği buldum işe yararsa parayı kırdık sayılır :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan kalmamış sanırım konuda. 20kk'ya hangi özellikli rib almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Oynayan kalmamış sanırım konuda. 20kk'ya hangi özellikli rib almalıyım?

Hocam oyun durumu nasıl online çokmu
  • byMyzz kullanıcısına yanıt
    Valla pazarlar seyisten başlayıp balıkçıya kadar gidiyor. 1000 küsür online'ı var hocam :)

• oynayan türkler var ama konuyla alakaları yok gibi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Votelamayı 2 gün üst üste unuttum ya.

• 16 bec 5 savascı 5 ninja tasli 6 buyu hızlı 5 efsun +9 dolu 100kk ya da 200dc
    48lv+9 ninja zırhı 5 efsun 1.5k hp 10 büyü 15 bıcak 5 efsun 4 hız 4 savunma 4 blok tasli 100kk or 200dc

Oyun içi pmler : UntilDawn ya da noRn

• en kalabalık ve güncel pvp bu mu ? 8-9 yıl sonra canım çekti birde en kalabalık bayrak hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

en kalabalık ve güncel pvp bu mu ? 8-9 yıl sonra canım çekti birde en kalabalık bayrak hangisi ?

Evet burasi. Mavi bayrak olarak baslayin gelistikten sonra kirmiziya gecin

• arkadaslar ben yeni basladım oyuna kırmızı bayraktayım türklerin kurduğu lonca var mı acaba kırmızı bayrakta ?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 13 Aralık 2015; 13:22:17 >
  • 1 hesaptan mi onlar :D

• O ekran goruntusunu birkaç gün once almistim. Sitede sorun vardi yüklenmiyordu. Suan 120 kutsama kurem var pazarda. 2-3 günde bir 50m kar yapiyorum hiç bir şey yapmadan 1 aydir oynuyorum oyunu günde 1 saat max. Suan 800kk lik item var.

Burdan bana bedava dolu veren arkadasa sesleniyorum o da bu forumda. Doluyu 100kkdan sattim sagol

• Yav bir hesaptan mı söylesene ;D

Bu arada bugün DClerde %50 indirim var acaba DC alıp satsak mı bilemedim?

• Bu servere para verilmez hersey cok kolay

• arkadaşlar hala oynayan varmı bu akşam baslamayı dusunuyorum mavide saygılar
  • Şuan indirdim oyunu yükleniyor. Yorumlardan da okuduğum gibi çok güzel bir oyuna benziyor. Hadi bismillah.

Mutemelen Mavi bayrak olurum. Nicki de editlerim başlayınca...

Edit: Nick iyibayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibayramlar -- 30 Kasım 2015; 11:09:24 >
  • Oyun 10 numara tam bir emek server. 10 kasımda başladım şuan +9 32 ort kdp +8 gümüş bilezik +9 kaplan 1500hpli full efsunlu item yaptım. Tabii arkadaşlarımda yardım etti. Şuan pazarda 45 istiridyem var yarısı depoda :D. Köşeyi döndük yani :D

Ciddi söylüyorum oynadığım en iyi server.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 29 Kasım 2015; 2:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

16 bec 5 savascı 5 ninja tasli 6 buyu hızlı 5 efsun +9 dolu 100kk ya da 200dc
    48lv+9 ninja zırhı 5 efsun 1.5k hp 10 büyü 15 bıcak 5 efsun 4 hız 4 savunma 4 blok tasli 100kk or 200dc

Oyun içi pmler : UntilDawn ya da noRn

Dolunay 110kk dan satildi. Ninja zirhi duruyor... Alacak olan varsa ulaşsın bana.

Not : Oyuna bir ay olmadi başlayali. Suan 800kk dan fazla esyam var . Gunde 20kk kazaniyorum artik. Hiçbir sey yapmadan

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.