Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Metin2 SG oynuyorum ben YGS bitene kadar 41 levelda kalıcam
  • oyuna başlamayı düşünüyorum ama gerçekten para yatırmadan emek vererek item yapılabiliyor mu? birde oyuncu durumu nedir?kalabalıksa geleceğim ama.singapur mu bu server mi?
  • 40 level üstü oyuncular kulede slot çekecek kadar iteminiz varsa hergün dragon stone kasıp 1. seviyesini 900kdan satabilirsiniz.İsterseniz yükseltipte satabilirsiniz ama yüksek seviyeleri alan pek olmuyor.
  • Meletli52 M kullanıcısına yanıt
    evet oyunda emeğinin karşılığını alıyorsun , vote4coins var bu bile bir para yapma metodu bedavaya . Kalabalık için bir şey diyemeyeceğim bir aydır girmiyorum oyuna.
  • Arkadaşlar oyuna 1-2 gün önce başladım , ve şuan 30 lvl bedensel savaşçıyım, metin kesiyorum ve dolu düşürdüm direk +9a bastım :) , kırmızı bayrakta oynuyorum eğer vakit geçirmek isteyen varsa mesaj atabilir oyundaki ismim TeadoR , birde tome of gibi tarzı bi kitaplar var ne işe yarıyor onlar bilgi veririmisiniz , bide voteforuse ile neleri almamı öneririsiniz , büyülü metal tarzı +basacak şeyler varmı , kısa bilgi veirriseniz çok teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merin2 sg bu oyundan daha iyi. Oyuna yeni başladım skilleri sıfırlıcam 50 kişiden 50k istedim yang yok diyorum biri vermiyor. Sg de daha 5. Soruşumda adam 1kk verdi. Gel 1kk ver demiyorum ama 90 levrl adama 50k ne yapacak allh askına.

• selam arkadaslar ben de 2 aya yakındır oynuyorum forumda görüp başlayanlardanım. konuya yazayım dedim ben de canlanması için.

mavi bayraktayım MRobot nickiyle.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • batuhan06x kullanıcısına yanıt
    Sen türkmüydün :D sana fsociety ile ilgili yazı yazmıştım pmden oyunda UntilDawn benim nick.

• aynen dostum hatırladım seni

• World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Beyler oyunun durumu şuan nasıl? Tr ye başlayacaktım bir türlü kayıt olamadım bende buraya başlamak istedim

Şimdi zaman sıkıntım yok geceleri aktif oynarım. Sabahlarım hatta. 4 ay gibi bir sürede nasıl bir yere gelinir zihinsel çar ile. Farm çar tabiikide bedensel olacak. Çünkü zaman olayı çok yıpratıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Beyler oyunun durumu şuan nasıl? Tr ye başlayacaktım bir türlü kayıt olamadım bende buraya başlamak istedim

Şimdi zaman sıkıntım yok geceleri aktif oynarım. Sabahlarım hatta. 4 ay gibi bir sürede nasıl bir yere gelinir zihinsel çar ile. Farm çar tabiikide bedensel olacak. Çünkü zaman olayı çok yıpratıyor.

Gelebilirsin singapurdan daha aktif bir sunucu. Ama tanidiklarimdan kimse kalmamis

• Hocam şimdi skilleri g yapmak SG ye göre nasıl? Farm işi bereketli mi? Oyuncuların ortalama leveli nasıl TR gibi her yer +65mi :)? En önemlisi rekabet var mı yani 105 olsak vs atacak adam olacak mı :) Daha çok sorum varda onları youtube dan bakıyorum :)

• quote:

Hocam şimdi skilleri g yapmak SG ye göre nasıl? Farm işi bereketli mi? Oyuncuların ortalama leveli nasıl TR gibi her yer +65mi :)? En önemlisi rekabet var mı yani 105 olsak vs atacak adam olacak mı :) Daha çok sorum varda onları youtube dan bakıyorum :)

Skilleri g yapmak sg ye gore cok daha kolay. Oyunda bir cok farm secenegi var. Ortalama seviye 55 dir herhalde. Bu sunucunun en guzel olayi ise vs olayi sadece 105 lvlda donmuyor. Arena gibi bir sey var orada isteyen kisi kendi lvlleriyle kapisabiliyor. Rekabet cok cok fazla. Gelirseniz size yardim ederim mavi bayraktayim baska sorunuz varsa onlari da cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 10 Kasım 2015; 9:58:02 >
  • yeniden...

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Şuan patch yüklüyorum hocam :)

• quote:

Şuan patch yüklüyorum hocam :)

Ben daha liseliyim hocam demeye gerek yok sadece aksamlari oyuna girebiliyorum sikinti olmaz umarim?

• Bende bi 15 level falan kasarım çıkarım ama yarın girerim sabah veya akşam.

• 24 lvl oldum 3 tane madalyon ve 14 ortalamalı dolunay kılıcı düşürdüm. Yarın daha çok kasıcam :)

• quote:

24 lvl oldum 3 tane madalyon ve 14 ortalamalı dolunay kılıcı düşürdüm. Yarın daha çok kasıcam :)

Aksam gelirseniz bir kac sey verecegim sizin icin iyi olur

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.