Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şuan günde kesin olarak 7.5kk gelirim var ve git gide artıyor.

İtem basıp satmaya başlayacağım yakında.

Şuan tek sıkıntı kask kalkan ve ayakkabı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala oynayanlar kimler nicklerini ve bayraklarını yazabilirler mi ?

Ben InvincibleTR
  • Ninja zirhinda indirim yaptim.

48Lv 5 efsun 15 büyü 10 bicak 1500hp 5 efsun +9 ninja zirhi 4hiz 4savunma 4korunma 80kk

54Lv 5 efsun 1500hp +9 sura zirhi taşsiz (boş) 60kk

Edit: sura zirhi mesaji yazarken satilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 2 Aralık 2015; 13:39:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni başlayacam birlikte oynayacak yada bilgilendirecekler iyi olur aslında
  • Oyundaki en büyük karım dun aksam oldu. Benim 4 hiz 4 savunma basili 5 efsun ejderi 60dan sattim sonra 45kk dan 5 savunma 5 korunma basili 5 efsun ejder aldim 5 efsunlu. bu zirhi 15 kilic 15 bicak 1500hp 30hp uretimi cennet kolye ile takas ettim. Kolyeyi de 120kkdan sattim . 30dkda oldu bu olaylar

• Arkadaşlar 35 level farm hesabım için bir dolunay yardımında bulunursanız çok memnun olurum. Temiz +9 dolunaylar 10kk ediyormuş, metin farmı için ortalama birşey arıyorum. Yardımcı olmak isterseniz mesajımı alıntılayın.

Düzenleme: Arkadaşlar az önce balıkçının verdiği dolunayı +4 basarken yaktım, şu anda elimde hiçbir silah yok. Zırh da +6 kaplan plaka, yardımcı olmak isterseniz nickimi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCFBDF40C -- 7 Aralık 2015; 17:04:21 >
  • günde 10kk kazanmaya başladım ama community çok kötü. Özellikle Türklerde o kadar çok çoluk çocuk varki oyunu bırakmama az kaldı. O birkaçı bu forumdada mevcut.

Şeytan diyorki hazır ininalda 1250 TL var bas 1000 TL sini paraya çevir. Değmez ama. Öncekilerdede değmemişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 7 Aralık 2015; 0:35:29 >
  • Tebrikler eskisi kadar gelmesemde arada oyuna ugruyorum genelde book day eventine hazirlanirdim ortalama 1 ayda 1 kez yapiliyor 1000 1500 ucuzdan bk toplayip book dayda aylik ekstra gelir elde edebilirsin
  • yasaklee kullanıcısına yanıt
    Book day eventi tam olarak nedir :)? Birkaç bk verince senin sınıfına ait bk mı veriyor :)?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Book day eventi tam olarak nedir :)? Birkaç bk verince senin sınıfına ait bk mı veriyor :)?

Çöp bk'ları toplayıp npc'ye verirsen sana bk başına rastgele bir tome veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 7 Aralık 2015; 17:25:00 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 13 Aralık 2015; 13:20:43 >
  • this is madness
  • Vote ile mi yaptin o kadar marbleyi.

• Yeni baÅŸladım yardım etmek isteyen varsa beraber oynayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Vote ile mi yaptin o kadar marbleyi.

240kk ile 500dc aldim. Öyle yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim satıyormuş bizde alalım 2 tane

• Yabancı bir arkadaş +9 dolunay verdi ücretsiz.

24 ortalamalı bir dolunay, taşı falan yok. Farm için yeterlidir değil mi bu?
  • Farm yapılır onunla.

• merhaba arkadaşlar birkaç ay önce singapuru bıraktım burada başlamayı düşünüyorum önerir misiniz
  • eski arkadaşlarla bizde geri dönüyoruz tavsiye ederiz mavi bayraktayız
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.