Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
242.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bugün kendime inanamadım ya. gittim 3 kere jin hee görevini yaptim temiz bi 17kk param oldu sayesinde yasli teyzemizin. Pazartesi okul aciliyo sanirim 3-4 gün oyuna giremicem ama yol haritamı çizdim. 20-30kk lik bir zırh bulup içleri 1.5k layıp doluyu +30 ort alıp 55 e kasıcam. Sonra da şamanlara yüklenicem. İyileştirmecime sürekli bk okurum diye düsünüyorum. bir de oyunda ne kadar sürede bir bk okuyabiliyoruz? bk okuduktan hemen sonra tome da okuyabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdin123

abi bugün kendime inanamadım ya. gittim 3 kere jin hee görevini yaptim temiz bi 17kk param oldu sayesinde yasli teyzemizin. Pazartesi okul aciliyo sanirim 3-4 gün oyuna giremicem ama yol haritamı çizdim. 20-30kk lik bir zırh bulup içleri 1.5k layıp doluyu +30 ort alıp 55 e kasıcam. Sonra da şamanlara yüklenicem. İyileştirmecime sürekli bk okurum diye düsünüyorum. bir de oyunda ne kadar sürede bir bk okuyabiliyoruz? bk okuduktan hemen sonra tome da okuyabiliyor muyuz?

sb ve tome 6 saatte bir okunuyor. sb ve tome aynı anda okunabilir
  • 35 lvlim elimde +20 ort bir dolu çekip üstüme de güzel bir mortal plate armour bulup yang farmı yapmayı düsünüyorum. kule sizce iyi midir 40 a kasıp sadece orada slot kessem çıkan yanglarla para yapsam ? baska biryer önerebilir misiniz? içler 1.5k 1k falan
  • Community nasıl şuan? sanki azalmış gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdin123

35 lvlim elimde +20 ort bir dolu çekip üstüme de güzel bir mortal plate armour bulup yang farmı yapmayı düsünüyorum. kule sizce iyi midir 40 a kasıp sadece orada slot kessem çıkan yanglarla para yapsam ? baska biryer önerebilir misiniz? içler 1.5k 1k falan

kule 1. katta mobları kesip sürekli ch atıp iyi para kasarsın. Lucky gold coin var %50 artırıyor 30 dakika boyunca gelen yangı. 500k 1 lucky gold coin. ben 30 dk da 4kk civarı para kasardım zamanında. %20 yang drop item bulabilirsen ucuza onları takmanı öneririm.
  • 76 tane pelerinim var oyunun verdigi. Pelerinsiz de cok yavas olacagini dusunuyorum. Pelerin de sart zaten ama pazarlarda 200 tane 9-10kk. Pazar harici hangi sandiklardan dusurebilirim pelerini? Bir de 18 dc var. Onlarla ne almami onerirsiniz her gun almaya calisiyorum gene.

Edit: bu arada atim 10 lvl yarin oyuna girersem ve turk arkadaslar acik olursa zirhlayip golge denicem. 20-25kk nakitim var 19 avg fmsyi 15-16kk den satip 25-30 avg tasli bir fms alicam metin icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reardeltoit123 -- 28 Eylül 2015; 23:03:05 >
  • Gelişmeye devam ediyoruz arkadaşlar hızlı hızlı devam :)

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGogol -- 29 Eylül 2015; 0:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Community nasıl şuan? sanki azalmış gibi.

Az ama kaliteli ve yeterli
  • 25-30 ort dolu alan varsa 40 kk ye kadar para verebilirim yabancıya gitmesin bari para.
  • beyler bu ejderha taşı simyasını bilen varsa bi yardımcı olabilirmi ? elimde 10 tane dragon stone shard var bunlar cor dragonis e dönüşmüyor bunları nasıl cor dragonis yapıcam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 lvl üstüysen dönüşmesi gerekir , dönüşmüyorsa ejderha taşı parçasını yere at bir daha al dönüşür.
  • yasin_61 Y kullanıcısına yanıt
    lv. 72 hatta görevi felanda var listede ama bi türlü dönüştüremedim sen nasıl dönüştürdügünü anlat bide öyle adım adım deniyim

• AxubLe A kullanıcısına yanıt
    System quests yazan bölümde bulunuyor o görev adını hatırlamıyorum ona tıklayın deneyin?

• yasin_61 Y kullanıcısına yanıt
    aynen system quest te ama olmuyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AxubLe

beyler bu ejderha taşı simyasını bilen varsa bi yardımcı olabilirmi ? elimde 10 tane dragon stone shard var bunlar cor dragonis e dönüşmüyor bunları nasıl cor dragonis yapıcam ?

Ilkkez aldiginiz icin oyle yapiyordur, simyaciya tekrar gidip o goreve tiklayin o sekilde donusecektir ve sonrasinda otomatik donusur 10 taneye kadar

• NoMuTa kullanıcısına yanıt
    valla onuda yaptım diye hatırlıyorum. şuan taşlar bitti yenilerini düşürünce yinede denerim.

• Resmi bir server mı bu?

@Fumetsu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 11 Ekim 2015; 17:35:26 >
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Resmi server değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susamcık

Resmi server değil

Oyuna girdim ama hiç Türk bulamadım. Sen oynuyor musun? Hangi bayraktasın oynuyorsan?
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    her bayrakta var ama sarıda daha fazla gibi 2-3 lonca felan var sarıda

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.