Forumdaşlar merhaba 28.06.2025 tarihinde Uşak Batı Otomotiv Volkswagen bayiden Taigo 1.0 motor araba için anlaşma sağlanmış arabanın Temmuz ayı içerisin de geleceği kampanyalı fiyatı 1.570.000 tl olduğu ve en geç 02.07.2025 tarihinde geleceği söylenmiş ve anlaşılmıştır. 05.07.2025 tarihinde aracı almak için Uşak Batı otomotive gidilmiş arabanın sağ orta direkte resimlerde görüldüğü gibi vida izi fabrikasyon hata olduğu görülmüş; arabanın ufak bir işlemle düzeltileceği herhangi bir problem olmadığını tarafıma söylenmiş ,arabanın 0 olduğunu böyle bir şeyi mümkün olmadığını değişim talebimin olduğunu söylememe rağmen bayi hiç bir şekilde sattığı arabanın arkasında durmamaktadır. Doğuş grubunu arayıp şikayetimi ısrarla belirtmeme rağmen onlarda hiç bir şekilde sorumluluk almayıp bayinin problemi olduğunu ve değişimi ısrarla reddedip beni mağdur etmiş bulunmaktadır. Yaşadığım bu talihsiz olayın çözümü için nasıl bir yol izleyeceğimi inanın bilmiyorum… Sizden ricam konuyu öne çıkararak bana destek olmanızdır şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif Çoban wZfGx -- 11 Temmuz 2025; 13:8:21 > |
WOLKSVOGEN AYIPLI 0 ARABA MAĞDURİYETİM YARDIM

-
-
Forumdaşım öncelikle geçmiş olsun umarım mağduriyetin bir an önce çözülür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun
-
Tatsız bir durum. Bayiden teslim alırken tespit etseniz çok iyi olurdu. Bence boş yere kendinizi de paranızı da mahkemelere başvurarak tüketmeyin. Yalnızca bir vida izi. Detaylı fotoğraf ve vidolarınızı çekin hasar onarımına ileva olara indirim veya 3 4 tane ücretsiz periyodik bakım talep edin.
-
Benim araçta da vuruk vardı ben tespit ettim. 1 kuruş indirim bile yapmadılar pandemi döneminde olduğu için sallamadım.
Mahkeme ıvır zıvır bi ton şeyle uğraşırsınız, ömrünüzden ömür,canınızdan can gider.
bir yazı alın böyle binin. Ama sağlam arıza çıkartın 1-2 bakım bile kopartasanız kar kardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vw de stellantise özenmeye başladı heralde kaporta ve boya konusunda.
-
özensiz üretilenleri türkiye gibi 3.dünya ülkelerine ihraç ediyorlar. avrupaya sattıklarında böyle hatalar yoktur.
-
Volkswagen’in kalite mühendisleri eş dost akrabadan mı seçilmiş buna nasıl onay vermişler, dünyanın en büyük otomotiv devine yakışmayan bir hareket.
Bunların hepsi o yeni CEO yüzünden Porsche ailesi vesayetini kullanıp olaya müdahale etmeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelecekten geliyorsunuz herhalde 05.08.2025 tarihinde nasıl aracı teslim aldınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade alacaklarını ya da seramik kaplama hediye edebilecekleri söylediler o yüzden anlaşamadık
Segmentinin banisi Golf olmayınca bazen böyle aradan kaçabiliyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 11 Temmuz 2025; 16:18:55 >
Seramik kaplamayı kabul etmeyin servisler çok kötü bir işçilik yapıyor ki zaten seramik kaplama da çok önemli bir şey değil. İade alacaklarını sanmıyorum 3 bakım ücretsiz hak talep edin. En az 40-bin tl yapar
Hatta distribütör kalite hatası olanları istiyordur ve daha ucuza mâl ediyordur diye tahmin ediyorum.
Bu bir gerçek, eminim ama ispat etmek için bu kurumlarda falan çalışan birisi olmak lazım. %100 böyle yapıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf Golf’lüğünü yapıyor segmentinin baniside hocam. O ceo denen zatın adını duyunca kulaklarımda besim tibuk’un trump hakkında söyledikleri çınlıyor.
En iyisi ücretsiz bakım talep etmek
Bunların alayı harami olmuş..kanun nizam hak getire..artık sırtlarını kime dayıyorlarsa
-
Satışlar bir gün pıçak gbi kesildiğinde vida soktukları yere tablo asarlar. Gurur tablosu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülke sistem olarak çöktü, sistemin açığını değerlendirenler büyüyor, karşı çıkanlar yok ediliyor.
Artık sistem bu hale geldi.
Normal şartlarda şu durumun yaşanmaması için firmanın kıçını yırtması gerekirdi, şimdi ne yaparsan yap bana ne diyor çünkü her yere sızmış süleymancı-menzilci-nurcu cemaatçi tarikatçı hakimler 1-2 sene süreci uzatıyor.
En Beğenilen Yanıtlar

özensiz üretilenleri türkiye gibi 3.dünya ülkelerine ihraç ediyorlar. avrupaya sattıklarında böyle hatalar yoktur. |
Benzer içerikler
- otomatik arabada fren tutmaması
- opel astra 1.4 turbo
- ssangyong musso grand yorum
- 1.6 multijet
- atmosferik motorlu araçlar
- byd denza n9
- seat arona sıfır fiyatı
- yeni c3
- skoda elroq menzil
- elektrikli araç şarj istasyonu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X