|
Forumdaşlar merhaba 28.06.2025 tarihinde Uşak Batı Otomotiv Volkswagen bayiden Taigo 1.0 motor araba için anlaşma sağlanmış arabanın Temmuz ayı içerisin de geleceği kampanyalı fiyatı 1.570.000 tl olduğu ve en geç 02.07.2025 tarihinde geleceği söylenmiş ve anlaşılmıştır. 05.07.2025 tarihinde aracı almak için Uşak Batı otomotive gidilmiş arabanın sağ orta direkte resimlerde görüldüğü gibi vida izi fabrikasyon hata olduğu görülmüş; arabanın ufak bir işlemle düzeltileceği herhangi bir problem olmadığını tarafıma söylenmiş ,arabanın 0 olduğunu böyle bir şeyi mümkün olmadığını değişim talebimin olduğunu söylememe rağmen bayi hiç bir şekilde sattığı arabanın arkasında durmamaktadır. Doğuş grubunu arayıp şikayetimi ısrarla belirtmeme rağmen onlarda hiç bir şekilde sorumluluk almayıp bayinin problemi olduğunu ve değişimi ısrarla reddedip beni mağdur etmiş bulunmaktadır. Yaşadığım bu talihsiz olayın çözümü için nasıl bir yol izleyeceğimi inanın bilmiyorum… Sizden ricam konuyu öne çıkararak bana destek olmanızdır şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif Çoban wZfGx -- 11 Temmuz 2025; 13:8:21 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt