Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
3
Favori
102.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...27...5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nfsmw_team

bende biraz geç olsada bitirdim yeni pc aldıktan sonra :D single player ı rtcw kadar olmasa da süper ama multiyi beğenmedim wolfenstein:enemy territory le boy ölçüşemez asla ama single fps sevenler mutlaka bu oyunu oynamalı...

wolfenstein enemy territory güzel oyunda şu sıralar serverlarda bot sayısı çok....

The Legend is back.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

quote:

Orijinalden alıntı: nfsmw_team

bende biraz geç olsada bitirdim yeni pc aldıktan sonra :D single player ı rtcw kadar olmasa da süper ama multiyi beğenmedim wolfenstein:enemy territory le boy ölçüşemez asla ama single fps sevenler mutlaka bu oyunu oynamalı...

wolfenstein enemy territory güzel oyunda şu sıralar serverlarda bot sayısı çok....

expert botlarla her ne kadar zevkli olsa da dediğin gibi oyun 2000 lerin başında çıktığı için herkes call of a yöneliyor ama bu oyunda olan rütbe sistemi çoğu oyunda yok daha :S olanlarda bunun kadar iyi değil mesela warrock ve wolf team i hiç beğenmedim :S

• oyun iyide çok düz gerçekten.oyunda ne biliym bi farklılık olsa 2 bomba fln imha ettirselerdi iyi olurdu.bide göreve giderken sokaktaki zombilerden gına geliyo.

Orijinalden alıntı: A.E.C

ben bu wolfstein lerden bi tanesini bitirdim ama hangisi oldugunu tam bilmiyorum ama süper oyundu sabahladıgımı hatırlarım oyunun sonunda bi canavar gelmişti ruh yolluyodu üzerime adını bilen varmı ?

heinrich
  • Son çıkan wolf oyununun yüksek boyutu ve sistemimin çok güçlü olmaması sebebiyle 2009 yılındaki oyununu kurdum. Malum grafikler 2009 yılından kalma ama grafik takıntım yok. Ama hiç rahatsız etmedi. Grafikleri bence hala çok iyi. Oynanış vs herşeyini çok beğendim. Oyun kendini zevkle oynattı. Ama sanırım biraz kısa olmuş. Senaryo modunu biraz oynadım yüzde 7 si bitmişti bile. Oynamayanlar bence kesin oynamalı. Hemde son oyun ve bu birbirleriyle bağlantılıymış.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Grafikleri Low'da oynuyorum ona rağmen şahane.Sistemin dandik ama oyun su gibi akıyor.

Not:Yalnız bir sorunum var silaha uprade yaptım susturucu ekledim.Bunu geri almanın yolu yok mu?Çok berbat gözüküyor susturucu ile

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • bu oyun id software'ın reklam politikasına kurban gitmişti zamanında. nasıl The Saboteur ve benzeri harika oyunlar değeri bilinmediyse bu da kayboldu gitti. Bari Steam'e ekleseler de popülaritesi artsa biraz daha.
    KONUŞ İNSANLARA AKILLARINA GÖRE
  • black markete nasıl gidicem

@tahir40
    @Pir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ama oyunda bazı yerlerde adamlardan bir şeyler satın alıyorduk acaba onlar mı oluyor ??
    KONUŞ İNSANLARA AKILLARINA GÖRE
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Hangi tuşla olduğunu hatırlamıyorum ama bir tuşa basınca önüne harita-görev-upgrade menüleri çıkıyor.Bu video belki yardımcı olabilir.

http://m.youtube.com/watch?v=0TFljfFw-Eg

Aynen işte bu menü nasıl açılıyor bir bulabilsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinde bu oyunun pc sürümü olup da satmayı düşünen var mı ? Ne yazık ki oyun ne steam de ne de gog.com'da falan var. Geriye kalan tek şey kutulu versiyonunu bulup oynamak. Satmayı düşünen olursa bana mesaj atsın çok sevinirim :)
  • ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt
    hergün oynuyorum, noldu?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.