Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
3
Favori
102.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...26...505152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu daha dün bitirdim. görünüşe bakılırsa oyundan anlamayan bütün tipler buraya doluşmuş durumda. bu oyuna güzel deyipte güldürmeyin adamı. grafikleri güzel anca daha ötesi yok. eski oyunların her yeni versiyonunda iyice saçmalamaktan başka yaptığı bir şey yok. ne eski havayı verebiliyor ne de eğlendiriyor. çıtır çerez oyun niyetine oynadım bunu da. çok fazla bilim kurgu var bu da olayın suyunun çıkmasına neden oluyor. boş yere şehir var. çatışmalar gereksiz ve sıkıcı. oyun sonuna geldiğinizi zannedip hala devam etmesi ayrı bir saçmalık. senaryo gereksiz yere çok uzun. kısacası oyun vasat.
  • oyunu az once bıtırdım oyunda yolunu kaybettıgın zaman bolumu hıc gecemıyorsun :D
  • Arkadaşlar oyunda bir yerde takıldım böyle kula gibi bir yere çıkıyorsun sonra ki kapıdan çıkıyorsun kocaman canavarlar var sonra ufaklar geliyor sonra tekrar büyük canavar geliyor ölüyorum 'pink egg' filan diyor ama çözemedim yardım ederseniz sevinirim..
  • şu an oyunun%75 lerindeyim oyun güzel olmasına ragmen biokadarda sıkıcı bi tarafı var ilk bölümlerde sürekli aynı yerlerde dolanıp dururken harita özelliğini keşfetim yoksa şehrin içinde sürekli çatışıp duruyordum.daha önce oynadığım necrovisyonla kıyaslarsam necrovisyona biraz benziyor ama sürükleyicilik bakımından necrovisyon tam bi bi heycan fırtınısaydı hele son bölümlere doğru dalga dalga düşman saldırısı bu oyuna 10basar

Orijinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar oyunda bir yerde takıldım böyle kula gibi bir yere çıkıyorsun sonra ki kapıdan çıkıyorsun kocaman canavarlar var sonra ufaklar geliyor sonra tekrar büyük canavar geliyor ölüyorum 'pink egg' filan diyor ama çözemedim yardım ederseniz sevinirim..

o bölümde büyük silahlar var o silahlarla ödürücen canavarı. Belirli bir süre sonra canavar silahı patlatıyor o zaman kaçıp diger silaha geçecen. Baya oldu bitireli ama böyle olması lazım.

The Legend is back.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

Bu oyun unutulurmu be ?

Şuan %62'lerdeyim.. Bitsin 1-2 dakika içinde unutmak istiyorum bu oyunu. Çok sıkıcı. Başta biraz sarıyor ama hep aynı şeyleri yapıp dönüyorsun aynı yerlerde.

Not:Oynama o zaman diyen olursa: bir oyuna başladıktan sonra illaki bitirme hastalığım var..

Orijinalden alıntı: sedatss

quote:

Bu oyun unutulurmu be ?

Şuan %62'lerdeyim.. Bitsin 1-2 dakika içinde unutmak istiyorum bu oyunu. Çok sıkıcı. Başta biraz sarıyor ama hep aynı şeyleri yapıp dönüyorsun aynı yerlerde.

Not:Oynama o zaman diyen olursa: bir oyuna başladıktan sonra illaki bitirme hastalığım var..

Bir de bitirebilsen :)

1881-193∞

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

quote:

Bu oyun unutulurmu be ?

Benide sıkmadı değil hani aynı görevleri tekrarlıyorum gibi geliyor.Ama türkçe yamalı olunca yinede zevkli oluyor.

• beyler daha önce oyunu bitirmişitim save game i yedekledim yeni oyuna başlayınca cheats kısmı görünüyordu şimdi yedeklediğim save dosyasını attım fakat şimdi çıkmıyor hile yeri ne yapmam lazım

Orijinalden alıntı: Cane®

Eski tarz silah olayı bence iyi olmamış. 2.Dünya savaşı oyunu gibi. Adamlarda özel güç var biz de eski silah. 4 tuşu olayını düşman öldürürken kullanamıyoruz. İlerde belki kullanıyoruzdur illaki.

ben daha çok seviyorum şu tarz olan silah favorim
     Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: q€rmaNazi

Nazilerin tarafına geçerim %100

Naziiiiii

Adolf Hitler

zahuuhauha

Ölüm; the only truth

• Final Boss'u nasıl gececez. İlk partını geçtim 2.part çok zor.
  • Bitirdim sonunda. Fazla yormayan çerezlik güzel bir oyun olmuş. Çok iyi değil ama idare eder.

Orijinalden alıntı: Cane®

Bitirdim sonunda. Fazla yormayan çerezlik güzel bir oyun olmuş. Çok iyi değil ama idare eder.

Bende ilk 2 oyundan sonra büyük hayal kırıklığı yarattı. Özellikle 2. oyunda yerin dibindeki atmosferi aradım hep ama hiçbir bölümde öyle bir atmosfer yoktu.
  • bende biraz geç olsada bitirdim yeni pc aldıktan sonra :D single player ı rtcw kadar olmasa da süper ama multiyi beğenmedim wolfenstein:enemy territory le boy ölçüşemez asla ama single fps sevenler mutlaka bu oyunu oynamalı...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.