Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Call Of Duty Warfare 2 gelene kadar bu oyun idare eder hiç olmassa uzun zamandan beri böyle kaliteli oyun oynamadım

Didier Yves Drogba Tébily

• Son derece güzel bir oyun
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • @ismailyt
    Allah Allah açık gözüküyor profilden baktığımda.Neyse önemli değil 2 güne iner,sağol yinede.

Bioshock belki ço kkorkunç değil ama spider splicerlardan nasıl korkulmaz yahu?Göremiyorsun falan doğru düzgün,bir orda bir burda,hadi onları geçtim sesleri feci geriyor.Tabi herkesin korkusu farklı xD
  • Farm House araştırma görevinde her eve girdim ama görevi tamamlayamadım burada takılan varmı ?

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Farm House araştırma görevinde her eve girdim ama görevi tamamlayamadım burada takılan varmı ?

Oraları geçtim ama pek sağıma soluma bakma huyum olmadığından nasıl geçtiğimi hatırlayamadım.Yukardaki görevini gösteren pusulayı takip et ondan hiç şaşma bazen görmediğin yerlerde tünel girişi olabiliyor.O bölümdede hatırladığım kadarıyla bir farm house 'ın çatı katına çıkıp * işaretli bir duvardan başka farm house 'a geçiyorduk. ( galiba sanırsam )

• Duvardaki işaret gözümden kaçmış buldum sağol ama resimdeki değil başka bir çiftlik evinden giriliyor ve karşıya geçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Ağustos 2009; 11:07:50 >
  • Hergün kontrol ediyordum 1 gün bakmadım çıkmış oyun

Neyse 1-2 saat sonra bende oynayabileceğim, sahurdan sonra uyumak yok

quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Hergün kontrol ediyordum 1 gün bakmadım çıkmış oyun

düz: ign 7.3 vermiş oyuna,multiplayerı baya kötülemiş,ama kötülenmeyecek gibi de değilmiş sadece 3 oyun modu ve max. 12 kişiye destek veriyormuş multiplayer.et:w yi unutmuşlar galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 21 Ağustos 2009; 1:41:00 >

• 8 mbit, torrent
    o sarı yanan şeyi alcam ama üstüme duvar iniyor ..Ne yapmam lazım?
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2

• "1" tuşuna bas öyle al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Ağustos 2009; 11:12:56 >

Orijinalden alıntı: otobar

Hocam o indirme hızı ne öyle,Allah nazardan saklasın Nerden çekiyorsun oyunu?

quote:

Hergün kontrol ediyordum 1 gün bakmadım çıkmış oyun

düz: ign 7.3 vermiş oyuna,multiplayerı baya kötülemiş,ama kötülenmeyecek gibi de değilmiş sadece 3 oyun modu ve max. 12 kişiye destek veriyormuş multiplayer.et:w yi unutmuşlar galiba.

@Kumandan dostum upload'ı artır biraz yaw

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Valla auto idi hep up hem down :) Hiç elleşmedim 2 saat 45 dk. da indi. Oyunun %45 lik kısmınıda oynadım bile sabaha kadar

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Valla auto idi hep up hem down :) Hiç elleşmedim 2 saat 45 dk. da indi. Oyunun %45 lik kısmınıda oynadım bile sabaha kadar

Nasıl beceriyosunuz ya

Oyunu bitirmişsin neredeyse

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• Nazilerin özel askerlerini nasıl öldürebiliyoruz öldürene kadar canım çıkıyor :)
    Birde silahların hangi parçalarını değiştiriyim sizce hangileri daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 21 Ağustos 2009; 12:30:19 >
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.