Şimdi Ara

WİTCHER 3 > RDR 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rdr 2 oyun ustu bir oyun onu gececek oyunu yine sadece rockstar yapar w3 bende basladim oyunda animasyon yok bi kere vurus hissi yok yok oglu yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr ci playstation boomerlar toplanmış konuya. Ellerine konsol tutuşturun da sussunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr2 muhtesemdi. Witcher 3 un hikayesi biraz yavandi. Ancak hearts of stone dlcsinin hikayesinde oldukca empati yapabildim ve karakterleri sevdiğim icin oyunu farkli bir seviyeye tasidi. Blood and wine beni pek sarmadi doğrusu herşey çok tahmin edilebilirdi çünkü.


    Rdr2>w3


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR2>Witcher3 tartışmasız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR 2 oynadığım en iyi 5 oyun arasında yerini aldı.

  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt
    Dragon age inquisition'ı da dene o zaman :)
  • Rdr 2 ağır bir oyun, beğendim ama yavaş sıkılıyor insan bir süre sonra. Yani bol vakitle oyun oynanacak türden. Böyle günde 1-2 saat takılayım bırakayım oyunu değil. Alcan cipsinş kolanı geçecen karşısına Western film izler gibi sindire sindire.
    Witcher da hikaye öyle değil. Ciddi bir rpg aksiyon, zorluk nosunu attırdığınızda ciddi bir challenge var. Hikaye zaten efsane, kitaptan uzaklaşmadan keyifli bir şekilde devam ediyor. Yan görevler ise biraz mola ve hikayenin boşluklarını doldurmak için ideal. Müzikler ise zaten efsane. Ver son sesi yardır kılıçla yaratıkların arasına.

    Tarz olarak çok farklı oyunlar, kıyaslama doğru değil. İkisi de kaliteli yapım.

    Ama ben de Rdr 2 yi 3-4 saatten fazla oynayamadım. Yıllık izinde ya da uzun bir boşlukta oynanır. Orası ayrı...
  • MustafaTosun kullanıcısına yanıt

    Ağlama , git test çöz ergen seni




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 11 Mart 2021; 8:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3'ü 2 saat oynayıp sildim, RDR 2 hiç oynamadım bilmiyorum ama Witcher 3'den kötü olamaz bence. Zevk meselesi bunun için başlık açmak bile anlamsız

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanbesyo

    Rdr 2 oyun ustu bir oyun onu gececek oyunu yine sadece rockstar yapar w3 bende basladim oyunda animasyon yok bi kere vurus hissi yok yok oglu yok

    rdr2 leş.Şöyle ki çıktığı zaman benim ps4 e almıştım, rockstar aim ayarının içine zıçmış. Ya auto aim takılacaksın ekrana bakmadan kör olsan bile takır takır hs atacaksın ya da auto aim kapatıp nişan almada işkence çekeceksin.Ortası yok bunun.PC ye çok sonra geldiği için dahil etmiyorum, zaten mouseda hedef almak sorun çıkartmaz.


    Rdr2 2 saat oynuyorsam witcher da 2 saat oynardım sonra witcher hikayesi öyle coştu ki rdr2 unuttum.Şu anda da 130 saati devirdim hala devam.Rdr2 kutulu oyun yatıyor köşede, zamanında çıktığında 250 lira verdiğime pişmanım.Ha mükemmel oyun rdr ama bana göre witcherdan iyi olsaydı şu anda bunların tersini yazıyor olurdum.Fark yaratan ise karakterlerin kalitesi,rol yapma oyununda en önemli öge.


    Witcher ekonomik sıkıntılarla yapılmış oyun, Rockstar bütçesi olsaydı adamlarda oyun tarihini baştan yazarladı.





  • Oyundaki "atlar" hariç kıyaslanamayacak kadar bambaşka ve iki özel oyun.

  • İkisini de oynadım. Rdr2'nin yeri kesinlikle tartışılmaz. Ancak ben Witcher 3'ü oynarken çok daha çok zevk almıştım. Resmen başından kalkmadan bir hafta boyunca oynamıştım.


    Rdr2'yi 3-4 gün oynadım, sonra bıraktım. Hele Rdr Online'a hiç dayanamadım. Girip birkaç saat baktım çıktım. GTA 5 bile yıllar sonra oynama fırsatım olmasına ve daha önceden birçok videosunu izlemiş olmama rağmen daha heyecan vericiydi benim için

  • Witcher 3 = Bitmek bilmeyen anlamsız Türkçe olsa dahi kestiremediğim diyaloglar.

  • Witcher güzel'de Rdr 2 ile karşılaştırmak :) Rdr 2 bildiğin şaheser... Aynı kategoride değiller

  • Böyle saçma karşılaştırmalarda ancak bizim ülkede yapılıyor. İkisi de fıstık gibi oyun. Hangisi daha iyi diye kafa yoracağına aç bir daha oyna.

  • snowtger kullanıcısına yanıt

    Oyun başlarda yavaş fakat sonra akıyor,bende ilk oynadığımda yavaş olmasından çok şikayetçiydim fakat %30-%35'lere geldiğimde oyun akmaya başladı

  • Ben de Witcher'da cevap seçmekten sıkıldığım için oynayamadım. Rdr2'nin hikayesinin ağır olduğuna katılmıyorum öyle olsa ben sıkılırdım diye düşünüyorum. Rdr2 zeka gerektirmeden dümdüz oynayabildiğiniz ama içide boş kalmamış bi tarzda hikayesi oynanışı olan bir oyun sanırım. Witcher ise daha ağır bir hikaye ve odaklanma isteyen bir oyun.


    Rdr2'nin başarısı da burada olsa gerek; herkese hitap edebilmesi. Rdr büyüktür Witcher büyüktür demiyeceğim ikisininde elinde öper saygıyla anarım :)

  • RDR gibi oyunda da 3 saat çok kısa görüş belirtmek için..

  • RDR2 grafik yönünden Witcher 3'ü tokatlar. Ancak oyuncuya verdiği zevk bakımından, senaryo, müzik ve atmosfer bakımından Witcher 3 RDR2'yi ezer geçer. Çok daha uzun oyun olmasına rağmen Witcher 3'ü tüm ek paketleriyle birlikte, farklı farklı şekillerde diyalogları ve sinematiklerin hiçbirini atlamadan tam 5 kez bitirdim. (Yine başlasam yine bitiririm) RDR2'yi ise bir kez bitirdim, bitirmiş olmak için bir de arkadaşla birkaç hafta online olarak oynayıp sildim. Klasmanları farklı doğru ama ben RDR2'den yine de zevk alamadım. GTA V daha eski olmasına rağmen bu oyundan çok daha zevkliydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt

    Yanlış yapmışsın. Bu oyunun kıymeti öyle 2 saatle anlaşılmaz. Oyunu oynarken film, dizi izler gibi oynayacaksın, sinematikleri atlamayacak, diyalogları okuyacak (Tr altyazı desteği mevcut) ne yaptığını bilerek hareket edeceksin. Karaktere gireceksin. Bu Call Of Duty ya da Battlefield değil ki birden oyuna bağlanasın. Bu oyunu sevmemek için çok net söylüyorum RPG'den, senaryodan, atmosferden filan nefret etmek gerekir. Hemen bağlamaz ama ilerledikçe kendine bağlar. Ben ilk oynadığımda -tabi sırayla oynamıştım Witcher 1-2-3 diye gittim- buna geldiğimde oyunu bitirdiğimde skill sistemini anlamadan bodoslama bitirip oyundan fazla haz alamamış ama yine de atmosferi ve senaryosuna bayılmıştım. 2. kez new game + yaparak anlayarak üzerinden geçtim ve oyunun mükemmelliğine tanık oldum. İlk oynayıp bitirişimde sadece ana oyunun bile 3 temel sonu olduğunu bilmiyordum. Ek paketlerinde de farklı sonlar farklı gidişatlar var. Çok vaktiniz varsa başlayın ama yok ben 2 saat pata küte dalmsyı severim kafa yoramam derseniz başlamayın ama bütün bunlar oyunun kötü olduğunu anlamına gelmez. Bu oyunun değeri 2 saat gibi komik bir süreyle ölçülemez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.